Dodaj do ulubionych

Znowu ten Kraków!

08.10.08, 10:43
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5782039,CNN_nie_chce_Krakowa_nawet_za_darmo.html
Im więcej myślę o materiale CNN z Łodzi (nie to, żeby mi to sen z powiek spędzało, ale przy okazji czytania wyżej zalinkowanego artykułu się chwilę zastanowiłem), tym bardziej mam wrażenie, że w skali amerykańskiej/globalnej parę senund o legalizacji wyścigów samochodowych może być znacznie ciekawsze niż kilka najzadów na czerwone cegły Manufaktury, brukowane uliczki Księżego Młyna bądź wyślizgany nos Reymonta czy innego brązowego Tuwima.
Obserwuj wątek
    • Gość: dp Ksenofobem jesteś, że wypominasz nos Tuwima- IP: *.toya.net.pl 08.10.08, 10:53
      brązowy???
      • przyslowie Re: Ksenofobem jesteś, że wypominasz nos Tuwima- 08.10.08, 11:04
        A mnie się nie podobają wyślizgane nosy Reymonta, Tuwima czy innego
        żubra spalskiego. I wcale nie czuję się ksenofobką ani ksieniosnobką.
        • Gość: dp bizon spalski to co innegoma wyślizganego... IP: *.toya.net.pl 08.10.08, 11:06
          :-)
          • przyslowie Nie chciałam być taka dosłowna...bt 08.10.08, 11:18

• miejskie_narty Re: Ksenofobem jesteś, że wypominasz nos Tuwima- 08.10.08, 12:09
        To nie ja! To turyści chamy ksenofoby wyglansowali mu nos z brązowego na złoty. Przeszkadzał im ten brąz?

Niedługo pewnie jeszcze zaczną go prostować!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka