reds-only 17.10.08, 09:50 gdzie w Lodzi sa duze salony meblowe z meblami do salonu/pokoju dziennego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przewrotny_nick Re: salony meblowe 17.10.08, 11:28 BRW na Piłsudskiego, ordom na rydza-śmigłego, agata przy włókniarzy, zaraz za brw przy piłsudskiego jest bodajże sklep TOP meble, i oczywiście abra meble - w tesco przy włókniarzy -zaraz przy agacie, albo abra meble w realu -kiedys były, teraz nie jestem pewna. Wybór spory, przedziały cenowe też spore. Miłego szukania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: salony meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 18:49 domar na piotrkowskiej, empir na wigury, i jeszcze artdom na kasprzaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus1976 Re: salony meblowe IP: *.smrw.lodz.pl 20.10.08, 14:24 a jak się nie zdecydujesz na salon meblowy to polecam udać się po prostu do stolarza. Ja robilam pokojowe meble i dwie szafy suwane w stolarcie na ul. Pługowej 7 i jestem bardzo zadowolona. Jakość wielce przewyższa tą salonowo marketową. Ps. ktoś też już pisał o tym stolarzu i podawał nr tel. ale nie pamiętam w jakim wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius tak, tak 20.10.08, 14:27 ty pisałaś w wątku obok. Widzimy twoje IP, naprawdę. Nie ośmieszaj się tą pseudoreklamą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus1976 Re: salony meblowe IP: *.smrw.lodz.pl 20.10.08, 19:59 Faktycznie, sprawdziłam... to same IP, ktore jest przypisane do całego osiedla radogoszcz. Zbieg okoliczności, że w podobnym czasie na podobny temat, ale jakbym chciala i miala co reklamować to zaczełabym od podania nr tel. albo chociaż adresu www z namiarami, nie sądzisz? A z usługami to tak jest... sąsiad sąsiadowi poleca i tworzy się łańcuszek zadowolonych lub mniej klientów. Czy jak dwie osoby z tego samego osiedla piszą o sklepie agata lub brw i podają ulice to też jest krypto reklama? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś