Dodaj do ulubionych

Druga Twarz.

IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 23.10.03, 11:20
Bardzo fajny program. Z chęcią bym wziął w takim programie udział. Wczorajszy
odcinek - basista grupy metalowej w jeden miesiąc przeistoczył się w
dyrygenta jednej z polskich filharmonii. Super mu się udało.
Obserwuj wątek
    • keridwen wiec sie zglos... 23.10.03, 11:23
      zapewne jako forum bedziemy cie dopingowac i dodwac otuchy....
      albo lepszy bylby program "dla ciebie wszystko"..
      czyli elviz idzie sobie z forum, zeby inni lepiej sie poczuli ;))))
    • Gość: ELVIZ Re: Druga Twarz. IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 23.10.03, 11:38
      No to byś miała spokój, tobie proponuję do kulinarnego programu Kuronia -
      pączuszku;)
      • keridwen Re: Druga Twarz. 23.10.03, 11:42
        nudny jestes... myslisz, ze mi dokuczysz? niestety nie masz czym... na brak
        seksu nigdy nie narzekalam do tego stopnia, bym musiala go w sieci szukac... ;)
        a paczki - owszem lubie i umiem robic - jesli o to ci chodzi moj drogi
        koziolku... bo do zdjec ( i tu cie musze rozczarowac ) nadal pozuje... i sa
        coraz lepsze.
        • Gość: ELVIZ Re: Druga Twarz. IP: *.mipro.pl 23.10.03, 11:46
          No mi się wydaje, że to ty jesteś nudna i na dodatek zakompleksiona, bo cały
          czas się mnie czepiasz. To są staropanieńskie naleciałości;) Weź sobie wyluzuj,
          bo niestety ciebie na forum wyłączam. Pisz sobie do innych, pozuj gdzie chcesz.
          A jeśli chodzi o sieć to jakoś twoje desperackie profile w wielu miejscach
          widuje.
          • keridwen Re: Druga Twarz. 23.10.03, 11:53
            moje profile... hehhe, wymien choc jeden poza tym starym, ktorego uzywam na
            biezaco i raczej w sprawach czysto towarzysko - adminowskich ;)))
            a moze inaczej, wymien choc jeden, w ktorym szukam tego, czego ty ;)))
            ( a swoja droga... czego moze szukac szczesliwy mlody malzonek na stronach
            towarzyskich... hm... mam nadzieje, ze przypadkiem nie tego samego, co przed
            slubem ;)) )

czepiam sie, bo nie lubie klamcow i idiotow... poza tym twoje posty sa dla mnie
            tak wyjatkowe, ze wrecz nie moge sie opanowac ;)))

co do staropanienstwa... wiesz... ja po 1. mam jeszcze czas... a po 2. kto
            powiedzial, ze legalizowac cokolwiek trzeba? ;)))

wylaczyc wylaczysz mnie wtedy, kiedy zaczniesz tu wchodzic na stalym nicku... a
            tak, niestety przyjdzie ci tylko udawac, ze nie czytasz tego co pisze...

przykro mi ;)
            • Gość: ELVIZ Re: Druga Twarz. IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:04
              Po pierwsze znajdź mój jakiś profil??? Po drugie jesteś na onecie także. Po
              trzecie taki mam nick od zawsze, jak jeszcze nawet tu nie zaglądałas. Po
              czwarte to widać, że mózg ci chyba do tyłka przyrósł. Po piąte widać desperację
              w każdym twoim kroku. Po szóste kto jest bez winy niechaj pierwszy kamień
              rzuci - widac że masz pychę, obłudę i powinnaś się leczyć na Aleksandrowskiej.
              • keridwen Re: Druga Twarz. 23.10.03, 12:12
                na onecie? prosze linka... widac nie jedna keridwen na tym swiecie ;) nawet nie
                mam skrzynki na tym portalu ;) chyba, ze za chwile z nudow sam zalozysz mi
                profil ;) to raz.
                nie ma nickow od zawsze... a juz tym bardziej nie mozesz twierdzic, ze nie
                zagladalam tu wczesniej niz ty... bo skad mozesz to wiedziec? ;)) to dwa.
                rozne epitety i wyzwiska zachowaj dla siebie... zazwyczaj nie znizam sie w
                dyskusji do poziomu takich jednostej jak ty. to trzy.
                pyszna i oblunda... mrrrrr.... czyz powiedzialam choc jedno nieprwadziwe slowo
                w stosunku do pana? cos mi sie zdaje, ze gdyby tak bylo, to olalby mnie pan.
                juz dawno. najbardziej w oczy prawda kole... to cztery. :)
                • Gość: ELVIZ Re: Druga Twarz. IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:16
                  Masz niski poziom i jesteś tak tępa, że nawet sobie tego nie uzmysłowisz.
                  Jestem tutaj prawie od początku. Boją się samotnych kobiet???oni cie olewają,
                  bo z taką kaszaneczką szkoda gadac - kaszanki też są niereformowalne.Odpuść
                  sobie, nudzisz i nudzisz. Odpisuj sobie na inne wątki, a mam prawo ciebie na
                  swoich nie widzieć - namolna jesteś.
                  • keridwen o... stajemy sie coraz bardziej wulgarni... 23.10.03, 12:20
                    ladnie to tak? do kobiet sie odzywac? hm?
                    • Gość: ELVIZ Re: o... stajemy sie coraz bardziej wulgarni... IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:23
                      A to jesteś kobietą??? KObiety się tak nie zachowują. Jak cię ktoś olewa to dla
                      każdego taka jesteś? Nie interesujesz mnie, i może to cię drażni.
                      • keridwen tak, rzeczywiscie - 23.10.03, 12:27
                        twoja osoba to szczyt moich marzen...

> A to jesteś kobietą???

a z facetem chciales sie kiedys przespac??? z moze z kotem???
            • Gość: ELVIZ Re: Druga Twarz. IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:06
              Posądzasz, ciągle oskarżasz dokładnie jak Lepper albo LPR. Oni też nie mają
              opanowania - co oznacza że macie słabą psychikę.
              • keridwen Re: Druga Twarz. 23.10.03, 12:14
                nie posadzam, nie oskarzam.. swierdzam fakty. a to roznica chyba dosc znaczna...
                poza tym, ja sie nie denerwuje... mecze cie z usmiechem na ustach.
                • Gość: ELVIZ Re: Druga Twarz. IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:18
                  Ooo i zawiść dochodzi - widać, bo na cerę ci zaszkodziło - operacja by się
                  przydała. Męczyć mnie nie męczysz tylko musze na twoje gówno odpowiadać. Ty
                  jeszcze faktów nie znasz pulpeciku.
                  • zamek Re: Druga Twarz. 23.10.03, 12:20
                    W konkursie na największego chama łódzkiego forum wygrał ELVIZ.
                    Gratuluję i pogardzam. A małżonce in spe serdecznie współczuję.
                    • Gość: ELVIZ Szkoda Zamku że wnioski pochopne masz. IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:22
                      Słuchaj nie musisz wogóle się zadawać ze mną nawet cię nie zmuszam. Ale jeśli
                      nie jesteś w temacie daj sobie spokój.
                      • keridwen wystarczy przeczytac powyzesz posty... 23.10.03, 12:24
                        i juz sie jest w temacie...
                        • Gość: ELVIZ Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:26
                          Odgryzasz sie za to że cię olałem, bo jak zobaczyłem twoją fotkę to gadac mi
                          się odechciało. A skąd wiesz co robiłem wcześniej i robię teraz. Puszczasz się
                          na lewo i prawo i mnie to nie obchodzi. Ale jak to w Polsce zajmujesz się
                          innymi a nie sobą.
                          • keridwen Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... 23.10.03, 12:30
                            o boszeeeee... hahahahaha, zebym ci nie przypomniala jak do mnie wydzwaniales i
                            prosiles o spotkanie, bo akurat twoje kobieta wyjechala... hahahaha...
                            normalnie teraz to mnie powaliles... nie mam wiecej pytan ;)))
                            juz nie znalazles innych argumentow, tylko zaczniemy bawic sie w klamstwa... ?

moze nie chcesz, abym jakas opinie o tobie tu zszargala...?
                            ale nie przejmuj sie... ludzie i tak maja tu o tobie wyrobione zdanie... nie
                            zaszkodze ci..
                            skoro jestes tu od poczatku, to czego sie obawiasz? :)))
                            • Gość: ELVIZ Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:35
                              Własnie nie obawiam się bo leję co inni o mnie myślą, np. Zamek. Na Forum nie
                              jestem, bo są tu wszyscy. Znam osoby z którymi bardziej się dogaduje i z takimi
                              co wogóle jak ty.
                              Ja wydzwaniałem??? Ty usilnie chciałaś pewnego wieczoru. Wybacz się wolę mecz
                              piłki nożnej.
                              • keridwen Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... 23.10.03, 12:41
                                dobra, napisz jeszcze ze mam blond wlosy i niebieskie oczka... i metr
                                szescdziesiat... albo inne tego typu duperele... jakies cztery piersi, pochwe
                                na plecach ;))) i ze samozadowalam sie z lodowka, bo odrzuciles ma wielka
                                milosc ;)))
                                jak przypomnisz sobie wszystko dokladnie, to wtedy pogadamy... w oszustwach i
                                klamstwach nie bede sie z toba licytowac. jestem na to zbyt uczciwa...

> Własnie nie obawiam się bo leję co inni o mnie myślą, np. Zamek. Na Forum nie
                                > jestem, bo są tu wszyscy.

tak, masz racje... jestes wyjatkowy. powinnismy klasc sie krzyzem i modlic
                                dziekczynnie za to, ze twa boska osoba zdecydowala sie nawiedzac to forum...
                                • Gość: ELVIZ Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:45
                                  Może nie z lodówką, ale z aparatem foto. Nigdy nie będę robił tego co jest złe
                                  i co narzuci jakaś grupa osób. Moge być sam i zdania nie zmienię. Ja ci tylko
                                  mówię - odpuść sobie. Mam tłumy fanek i wielbicielek hehe i nie potrzebuję
                                  jeszcze jednej.
                                  • keridwen Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... 23.10.03, 12:48
                                    Gość portalu: ELVIZ napisał(a):

Mam tłumy fanek i wielbicielek hehe i nie potrzebuję
                                    > jeszcze jednej.

a to juz caly harem otwierasz... nie prosciej byloby napuscic je wszystkie na
                                    mnie... aby bronily twej czci nieskalanej?
                                    i ciekawiej by bylo...

a co do aparatu... coz.... zbyt duzy mam obiektyw... przepraszam, pocwicze,
                                    nastepnym razem pewnie sie uda ;)))
                                    • Gość: ELVIZ Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:50
                                      A po co mam napuszczac na ciebie? Znaj moje miłosierdzie. Aparat - poćwicz.
                                      Ciekawe co z tego wyjdzie, tylko obiektywu nie popsuj:)P
                                      • keridwen Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... 23.10.03, 12:51
                                        milosierdzie? na ta chwile to ty sie ratujesz.
                                        wybacz...

jak szczur szukasz suchego ladu ;)))
                                        • Gość: ELVIZ Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... IP: *.mipro.pl 23.10.03, 12:53
                                          Nie musze się ratować, umiem pływać. Kto wie czy ty kiedyś nie będziesz musiała
                                          popływać??? Świat jest mały a krzesełka różnią się wielkością.
                                          • keridwen Re: wystarczy przeczytac powyzesz posty... 23.10.03, 12:56
                                            o widze, ze zaczynasz mi grozic w bardziej wysublimowany sposob... a w zasadzie
                                            ostrzegac ;) jestem pelna podziwu dla panskiej inwencji tworczej....
                          • keridwen A TAK JESZCZE Z CIEKAWOSCI, KTORE ZDJECIE ??? 23.10.03, 13:20
                            moze to?

plfoto.com/zdjecie.php?picture=145737
                            albo to?

plfoto.com/zdjecie.php?picture=177857
                            a moze to???

plfoto.com/zdjecie.php?picture=166636
                            • Gość: ELVIZ Re: A TAK JESZCZE Z CIEKAWOSCI, KTORE ZDJECIE ??? IP: *.mipro.pl 23.10.03, 13:27
                              Leżysz jak żaba na takiej narzucie??? Jutro ci je mogę wysłać, albo komuś z
                              Forum, powinienem gdzies je mieć. Zachowałem jako ciekawostkę ze świata.
                              • keridwen Re: A TAK JESZCZE Z CIEKAWOSCI, KTORE ZDJECIE ??? 23.10.03, 13:29
                                hehehe, szukaj szukaj...
                                • Gość: ELVIZ Re: A TAK JESZCZE Z CIEKAWOSCI, KTORE ZDJECIE ??? IP: *.mipro.pl 23.10.03, 13:38
                                  A na jaki adres wysłac - Hubara, Zamka, czy twój???
                                  • keridwen Re: A TAK JESZCZE Z CIEKAWOSCI, KTORE ZDJECIE ??? 23.10.03, 13:41
                                    a jaki wolisz?
                                    wiesz, w swej wspanialomyslnosci nawet podpowiem ci gdzie szukac, chcesz? o ile
                                    oczywiscie myslimy o tych samych zdjeciach z sesji u jarka sprzed trzech lat...
                                    no, chyba, ze dysponujez jakimis blizej mi nieznanymi... hehehe
                                    • keridwen MOWIMY O TYM? 23.10.03, 13:46
                                      kret.slo.zary.pl/~adun/gfx/ri4.htm
                                      • Gość: ELVIZ Re: MOWIMY O TYM? IP: *.mipro.pl 23.10.03, 13:54
                                        Między innymi. Acha - masz wątek nowy dla ciebie, zamka i innych zawistnych.
                                        Tam rzucajcie kamieniami. Bo tutaj dyskus chyba już nie ma sensu.
                                        • keridwen biedny ten elviz... tak sie go wszyscy czepiaja ;) 23.10.03, 13:56
                                          a on, bidaczyna, sie glowi... czego oni ode mnie chca?

...

;)
                                      • qu_rek Re: MOWIMY O TYM? 23.10.03, 14:24
                                        ups... chyba nie odleci.
            • qu_rek Re: Druga Twarz Bóstwa. 23.10.03, 12:11
              A to się bóstwo uniosło może wreszcie pofrunie.
    • Gość: nikath Re: Druga Twarz. IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 23.10.03, 11:45
      tylko ta mimika:))
    • Gość: blenda Re: Druga Twarz.Wracajac do tematu IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 12:49
      Program ciekawy. Bez publicznosci zbednych owacji i sztuczności.
      • Gość: b00g13-unglued Re: Druga Twarz.Wracajac do tematu IP: *.net / 217.153.156.* 23.10.03, 13:06
        fajnie, fajnie... tylko przydałby się jakiś moderator, żeby trzymać dyskusję w
        tempie.... jakiś wojewódzki może... ale moje gratulacje nowa formuła forum
        jest bardzo ciekawa. ciekaw jestem następnego odcinka. kto w nim udział weźmie?
        • keridwen :)))))))))))))))))) 23.10.03, 13:15
          hehehe, brawo, brawo :)
    • kropka Re: drogie dzieci 23.10.03, 14:41
      spotkajcie się gdzieś w piaskownicy, dajcie se po razie łopatkami i nie
      zaśmiecajcie forum, co?
      Bo naskarżę rodzicom!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka