Gość: elma Jan Machulski nie żyje IP: 80.48.4.* 20.11.08, 15:27 Odszedł wspaniały człowiek, wielki aktor. Pozostaną wspomnienia jego ról Dziękuję Panie Janie za Kwinto, uwielbiałam Pana w tej roli. Spoczywaj w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Jan Machulski nie żyje 20.11.08, 15:40 Żal. Szkoda, że prawdziwi dżentelmeni i ludzie z klasą odchodzą, a szuje i gnidy dalej chodzą po ziemi. Panie Janie niech Panu ziemia lekka będzie! Nigdy nie zapomnę Henryka Kwinto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redfisher Jan Machulski nie żyje IP: 89.108.200.* 20.11.08, 15:42 Wielki aktor, nieprzecietny talent a przy tym swietny i skromny czlowiek z dystansem do siebie, a takich ludzi jest malo i jak widac o jednego juz mniej..wielki smutek i żal.. pozostanie w naszej pamięci (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew95 Jan Machulski nie żyje IP: *.chello.pl 20.11.08, 15:43 I niech humor Pana nie opuszcza, gdziekolwiek Pan jest. Szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Jan Machulski nie żyje IP: *.resetnet.pl 20.11.08, 15:46 Szkoda, mógł stworzyć jeszcze wiele wspaniałych kreacji. Cześć Jego pamięci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Jan Machulski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 15:51 Jeden z najwspanialszych (i najprzystojniejszych) polskich aktorów.... Świeć, Panie nad Jego duszą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Jan Machulski nie żyje IP: *.litnet.osi.pl 20.11.08, 16:03 pokój duszy ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubek Jan Machulski nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 16:35 Znakomity aktor, znakomity człowiek. I odszedł. Dlaczego Bóg jest tak niesprawiedliwy. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A dlaczego jeszcze żyją czarne owce naszej populacji. Czarne kacze poczwary. Myślę że Bozia też niebawem się dobierze do ich grubych tyłków. Bo na to zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Zając Jan Machulski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 16:43 To dla mnie duży szok i nagłe zaskoczenie. Kilka lat temu pomagałem mojemu koledze realizować film dokumentalny o Janie Machulskim. Poznałem Jana Machulskiego od strony prywatnej oraz zawodowej - jako Aktora i Wykładowcę, zarówno w Łodzi jak i Warszawie. Choć był mocno zajęty, to okazał nam wiele sympatii i przeznaczył wyjątkowo dużo czasu, byśmy materiał zrealizowali tak, jak planowaliśmy. Zapamiętam Jana Machulskiego jako człowieka radosnego, miłego i uprzejmego. Takim był wtedy, i takim dla wielu Jego uczniów pozostanie... [+][+][+] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinus Jan Machulski nie żyje IP: *.ghnet.pl 20.11.08, 16:48 wspaniały aktor, Pokój Jego Duszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raziel Jan Machulski nie żyje IP: *.aster.pl 20.11.08, 16:51 Odszedł wielki człowiek i wielki aktor. Zawsze podziwiałem pana Jana i będę podziwiał. Szkoda że takich ludzi jak On jest coraz mniej, a coraz więcej gnid się szwenda po świecie. Pokój jego duszy i najszczersze kondolencje dla najbliższych pana Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vabank szkoda IP: *.net.upc.cz 20.11.08, 17:06 liczyłem cały czas na trójkę . Vabank the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duńczyk Kondolencje od przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:12 Źle się dzieje w państwie duńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kronikarz Jan Machulski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 17:13 Mam nadzieję, ze będą ulice jego imienia, a minister kultury nie będzie uciekał z cmentarza, jak to było w przypadku Tadeusza Łomnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jan Machulski nie żyje IP: *.gl.digi.pl 20.11.08, 17:13 Ogromna strata dla naszego polskiego srodowiska filmowego i aktorskiego. Zal mi , ze tacy cenni dla Nas LUDZIE odchodza znienacka ;-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Jan Machulski nie żyje IP: 195.90.102.* 20.11.08, 17:14 wielka szkoda. dzisiaj obowiazkowo obejrze vabank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Jan Machulski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 17:15 Panie Janie! Dziękuję za wszystkie filmy i role teatralne.A najbardziej dziękuję za Ognisko Teatralne.To tam mój syn nauczył się wiary w siebie i szacunku dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Jan Machulski nie żyje IP: 80.120.58.* 21.11.08, 09:33 Dziękuję Ci za wspomnienie o Ognisku. Płaczemy, martwimy się o Panią Halinę. Był dla nas wszytskich jak ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Jan Machulski nie żyje IP: *.zone3.bethere.co.uk 20.11.08, 17:28 Nuta: - Kwinto, Kwinto! Dunczyk: - Wiedzialem, ze jak zyje to przyjdzie... Niestety juz nie przyjdzie. Trzymaj sie Kasiarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renifer Jan Machulski nie żyje IP: *.eranet.pl 20.11.08, 17:31 moja córka, wychowanka ogniska Machulskich, zalewa się łzami. To chyba o czyms świadczy. Przytulam do serca żonę - Panią Halinę. Wielka strata :((( Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Jan Machulski nie żyje 20.11.08, 17:38 Miejmy nadzieje, że Pan Jan pozostanie na zawsze w Łodzi. A na pogrzeb przyjdą wszyscy którzy potrafią grać na trąbkach, trąbach, trąbeczkach i odegrają Mu muzykę z Vabanku. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Jan Machulski nie żyje IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.08, 17:40 kiedyś podkochiwałam się w Panu Janie -taki był pan przystojny i ujmujący.Zawsze interesowały mnie dokonania aktorskie ,reżyserskie i pedagogiczne Pana, Pani Haliny i syna Juliusza. Dziś bolesne zaskoczenie:( Niech Pan spoczywa w spokoju (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1409 aFERA... komtur Zygfryd IP: *.oxfd.cable.ntl.com 20.11.08, 17:41 niezapomniany, najlepszy z mozliwych zegnamy KOMTURZE KOMTUROW "1409" krzyzacy z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia "Ostatni dzień lata" Kowickiego 20.11.08, 18:06 Jego rola w tym filmie przyciągała widza wręcz z magnetyczną siłą. W ubiegłym tygodniu miałam przyjemnośc z Nim rozmawiać... dzisiaj pozostaje tylko zapalić świeczkę na Jego gwieżdzie w Jego Alei Gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats vienna Jan Machulski nie żyje IP: *.3.14.vie.surfer.at 20.11.08, 18:52 z pana machulskiego to byl fajny gosc,usmiechniety i szczery do bolu.z szacunkiem i zalem zegnam szanownego pana s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaro Jan Machulski nie żyje IP: 78.151.207.* 20.11.08, 19:15 Panie Janku, dał mi Pan wiele radości i śmiechu, i pomimo że PANA już nie ma, z ogromną przyjemnością nadal będę oglądał Pana filmy i role teatralne. Był i jest Pan wielką postacią kina i filmu, dla mnie na zawsze pozostanie Pan najlepszym polskim aktorem. Odpowiedz Link Zgłoś