osoba1 20.11.08, 18:14 Witam serdecznie wszystkich! Cóż w Zgierzowni się dzieje? Jak widać po stanie forum, to głucho i pusto wszędzie. Może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgierzyk.zgierzyk Re: Aktualny stan 20.11.08, 19:28 Pewnie, że głucho… zgierzanie wystraszeni ale kto ich wystraszył, kto zniechęcił, kto znudził, dlaczego boją się głos zabrać… Odpowiedz Link Zgłoś
osoba1 Re: Aktualny stan 21.11.08, 16:27 A któż to ich tak zastraszył i w jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk.zgierzyk Re: Aktualny stan 21.11.08, 19:55 Otóż to! Kto? Chyba nie ja… za cienki w uszach jestem, a do tego nie miałbym takiego zamiaru nawet … Odpowiedz Link Zgłoś
osoba1 Re: Aktualny stan 22.11.08, 02:03 E, Mój Drogi- bajki mi tu opowiadasz. Tymi cienkimi uszami też się da dużo zamętu narobić. Z tym zamiarem to i zgodzić się mogę. Ale siedzieć cicho nie wolno. o! Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk.zgierzyk Re: Aktualny stan 22.11.08, 17:12 O, ba… nie wolno, a kto to zakazuje i dlaczego? Gdy królik w norze siedzi cicho to niegroźne mu licho… Odpowiedz Link Zgłoś
osoba1 Re: Aktualny stan 24.11.08, 17:47 Ale czy dzień powszedni to tylko i wyłącznie zagrania polityczne? Ee... chyba nie tylko. Ponadto wachlarz tematów jest dość szeroki. A zatem tylko polityką żyje Zgierz. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk.zgierzyk Re: Aktualny stan 25.11.08, 17:44 Zgierz żyje polityką jak każde inne miasto i nie ma co się temu dziwić bo takie czasy mamy, jak mawiają. Polityka wszystkiego teraz dotyka. Mówisz o parku i od razu jest polityka, mówisz o jeżu i to jest polityka, mówisz o akcji charytatywnej i to też polityka, kurka wodna. Zgierzanie chyba wolą klikać w forum łódzkie bo Zgierz to podobno sypialnia Łodzi tak jak Łódź to sypialnia Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
taa.ehe Re: Aktualny stan 02.12.08, 20:02 "tu cicho-sza, tam cicho, szaro buro, okrutnie..." i tak se można do emeryturki na wygnaniu posiedzieć, dobry pomysł na życie, wielka szkoda dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
pic_news Re: Aktualny stan 03.12.08, 11:25 Wydaje się, że pogubiłaś się w nickach. Nie ma jak dobry pic. Odpowiedz Link Zgłoś