hubar 03.11.03, 16:23 Są słowa które wiele osób uzywa w języku mówionym, zamiast przecinków. Co tu wiele mówić, jakie to są słowa? Jakie najcześciej spotykacie, a jakie rzadki? Może słyszeliście jakies kwiatki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder Re: Zamiast przecinka 03.11.03, 16:26 Nie? Co nie? Czujesz, rozumiesz, kumasz? Pewna pani profesor: przecie (bez "ż" na koncu) -- -Alkoholu u pani nie ma? -Nie, nie. Tylko woda kolonska. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Zamiast przecinka 03.11.03, 17:53 mnie najbardziej denerwują, paradoksalnie, nie 'ku*wa' itp. ale takie numery jak 'tenteges', 'tego', 'cośtam' lub 'wiesz' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Zamiast przecinka 03.11.03, 18:09 to 'wiesz', mnie zbytnio nie irytuje... ostatnio byłem swiadkiem scenki. chłopak wychodzi z klatki, podchodzi do kolegi i odrazu zaczyna gadke od k....wa. a potem dosłwonie co drugie słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Zamiast przecinka 04.11.03, 00:01 <dzieci sio!> no kurwa pewnie, że kurwa kumasz ciągłe kurwa kurwowanie jest wkurwiające kurwa ale kurwa co kurwa chcesz od kurwa człowieka z bloku ja pierdolę kurwa? </dzieci sio!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Zamiast przecinka IP: *.widzew.net / *.widzew.net 03.11.03, 21:00 Ech.... słówko "czytaj..." - w kontekście dowolnym, dla przykładu- Norwegowie zaatakowali Szwedów, czytaj - wszczęli wojnę. Agrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Zamiast przecinka IP: 81.219.160.* 03.11.03, 21:41 prawda, uwierz mi, dokładnie, bracie (tez do kobiet), człowieku,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Zamiast przecinka IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 22:57 Albo: "no nie", "i wiesz", "wiec" i wiele innych ktorych niemoge sobie przypomniec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Zamiast przecinka 04.11.03, 08:45 "yyy..." "noo..." "wiesz" "spoko" (grrrr...) "No i wiesz, imprezka była spoko, yyy... spoko, coś tam pamiętam..." Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zamiast przecinka 04.11.03, 10:07 Ktos wspomniał o przecinku "nie", a ja ostatnio zauwazyłem "takowanie". Rany jakie irytujące gdy ktoś ciągle powtarza to "tak", jakby nie był pewien czy się go rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś