Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o forum

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 18:45
Co sądzicie o forum dyskusyjnym ( jako pewnej instytucji ;-)) . Czy coś
takiego jest potrzebne ?
Ostatnio spotkałem się z paroma opiniami że to jest głupie , że o bzdurach
gadacie itd .

Sam mam jakąś wyrobioną opinię i chciałbym poznać jeszcze kilka

pozdrawiam
mian dociekliwy
Obserwuj wątek
    • Gość: kazik Re: Co sądzicie o forum IP: *.proxy.aol.com 05.11.03, 03:40
      mian dociekliwy,dziekuje za pamiec o mnie i za przydomek.tez pozdrawiam.
      a co do forum,to w wielu przypadkach mozna sie sporo dowiedziec i nauczyc.
      i to na rozne tematy.kazdy czlowiek to inna osobowosc [dzieki Bogu za te
      roznorodnosc].wiec sporo bogactwa w nas wszystkich tkwi.jeden wie cos na ten,a
      drugi na inny temat.jako ludzie wspolnie powinnismy sie wspierac jak to robia
      czlonki poszczegolne cial naszych.zreszta jestesmy tylko my sami,ludzie,
      mieszkancami ziemi,wyrozniajacymi sie od wszelkiego innego stworzenia.kiedys,w
      zamierzeniu bylo,bysmy jako jedna wielka rodzina ludzka,bez granic zamieszkiwali
      ziemie.ktos to zamierzenie wzruszyl i teraz w zasadzie jest z tego powodu
      tylko walka o przetrwanie i to tylko do pewnego czasu.potem i tak dla kazdego
      smierc.a na ironie,niektore gatunki,tak ze swiata zwierzat jak i roslin,zyja
      sobie o wiele dluzej niz najdluzej zyjacy czlowiek.chyba cos tu nie gra.
      mian,no coz,na to daje juz odpowiedz Biblia,czyli list samego Stworcy do nas.
      a wiec jest to ciekawym o czym ludzie mysla,chcieli by sie czyms podzielic,
      oczywiscie dobrze tym,co jest dla kazdego budujace.kazdy jest panem swego zycia
      i sam decyduje o swej drodze,ktora obiera.z tym tylko,ze kazdy z nas ma do
      wyboru tylko dwie.
    • ellenai Re: Co sądzicie o forum 22.11.03, 06:07
      W koncu znalazlam Twoje forum!!!!!ale mam refleks:))
      Pozwole sobie wypowiedziec na temat forum.Bedzie to odnosilo sie ogolnie do
      istoty forow a nie do tego konkretnie bo ja dopiero zajrzalam do was:))))
      Uwazam osobiscie,ze forum ma sluzyc ludziom, to ze jest ono regionalne nie
      powinno oznaczac ze dyskusje powinny sie odbywac tylko na temat tego terenu czy
      miejscowosci.Postuluje za tym aby stwarzano male ,przyjemne ,kameralne miejsca
      wirutalne,gdzie mozna pogadac o wszystkim i o niczym.Znalesc przyjaciol i mila
      atmosfere,wymienic sie pogladami ( na wszystkie tematy) i informacjami.Zawsze
      jednak znajdzie sie jeden ,czy dwoch takich ktorym to nie bedzie
      odpowiadalo.Najlepszy przyklad moge dac z mojego podworka.Rozkrecilismy w pare
      osob forum ktore bylo martwe od ponad roku, przez niecaly miesiac zrobilo sie
      tam przyjemnie i milo,ale ostatnio ktos sie znalazl kto sie musial
      przyczepic,taka jakas ta natura ludzka jest ,prawda???pozdrawiam mian ciebie
      serdecznie ,bede tu z pewnoscia zagladac, dolaczylam was do ulubionych:))))))
      buzka:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka