forumfanka 22.01.07, 17:13 Witam.Ja jestem bezrobotna,ale mój mąż pracuje,jak wobec tego mamy się rozliczać,jesli razem to czy mamy z tego jakieś korzyści.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avionetka82 Re: Jak się rozliczać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 22.01.07, 19:06 Witaj! Oczywiście, ze tak! Jeżeli nie macie rozdzielności majątkowej, byliście cały rok podatkowy małżeństwem, a Twój mąż pracuje na umowę o pracę to raczej nie ma przeszkód, by się razem rozliczyć. I płyną z tego korzyści... Chętnie pomogę, zajmuję się tym na codzień w pracy. Skontaktuj się ze mną za pomocą maila gazetowego - pomogę Ci - oczywiście NIEODPŁATNIE. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
doremi7 Re: Jak się rozliczać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 09.02.07, 08:05 Jestem zdania, że to kalkuluje się, jeżeli jedno z małżonków jest w innej duzo wyższej grupie podatkowej.natomiast w tej samie grupie podatkowej to chyba nie za bardzo sie kalkuluje? Jezeli jestem w błędzie to wskaż mi zalety, może też skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
polla10 Re: Jak się rozliczać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 22.02.07, 09:09 rozliczcie sie razem, ja tez tak mam i dzieki temu ze nie pracuje mamy wiecej zwrotu Odpowiedz Link Zgłoś
belq Re: Jak się rozliczać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 13.02.07, 22:20 a ja mam taki problem(w ogóle nie nie znam w tych sprawach): W zeszłym roku pracowałem przez jakis czas w supermarkecie no i chyba rozliczać sie bede musiał:p w związku z tym mam pytanie czy po rozliczenie muszeisc tam osobiscie czy zostanie mi ono przesłane pocztą? jak pocztą to do kiedy mam czekać? Odpowiedz Link Zgłoś