kostas 20.01.02, 01:31 mam 23 lata. zakola mi się pełną parą robią; macie może na to jakieś niezawodne sposoby? bo do yula brunnera czy telly savalasa mi nie spieszno. a może też wam wychodzą..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: łyso mi... :-((( IP: *.pai.net.pl 20.01.02, 10:13 Pomysl, ze ma to czasem i dobre strony. Małe zuzycie szamponu i reczników. Od czasu do czasu przemyjesz Cillitem (połysk bez zarysowań!) i juz . Szybko mozna wyjsc po umyciu głowy z domu. Łatwo Cie odszukac na ulicy, bo blikujesz. A w sloneczny dzien -nawet puszczasz "zajaczki", co nie kazdy potrafi i wszyscy bedą Ci zazdrościć! A niektóre kobiety, to za takimi Kojakami przepadaja wrecz pasjami!!! Uszy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: łyso mi... :-((( IP: 10.0.219.* 20.01.02, 10:42 też mi pocieszenie..... ciekawe co byś Kasiu zrobiła jakby tobie się zaczęły zakola robic.... też by Cię łatwo było znaleźc na ulicy.... i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: łyso mi... :-((( IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.01.02, 11:03 zetnij się na 3mm- nic nie będzie widać, Tobie będzie wygodnie... pozdroofka, Ixtlilto (bez zakoli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: łyso mi... :-((( IP: 10.0.219.* 20.01.02, 11:13 oj będzie widac... tylko nie bedzie się to rzucało się tak bardzo w oczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: łyso mi... :-((( IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.01.02, 12:14 hmmm znam pewnego pana, który majac podobny problem- scial sie wlasnie na bardzo krotko- widac, ni widac, w oczy sie nie rzuca, we. mozna przeciez na zero :) ale sadze, ze zmiana slugoscie wlosow to nie powinien byc problem... (no moze dla pan...) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: łyso mi... :-((( IP: 10.0.219.* 20.01.02, 12:25 a ja mam takie pytanie do pan: dlaczego tak chętnie i otwarcie nabijacie się z facetów którzy maja problemy z ta włosowa przypadłościa?? czyżby mężczyźni za rzadko wyśmiewali was za wasze ubzdurane "grube uda, krzywe zęby i w ogóle wszystko odstajace od normalności", może powinniśmy też postępowac jak wy?? No ale wtedy to psycholodzy by mieli wzięcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: łyso mi... :-((( IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.01.02, 12:50 GEO, kto się nabija? A tak swoją drogą już nie az słyszałąm jak panowie komentowali wygląd swoich koleżanek. A ta to ma takie nogi, a to w tych spodniach wygląda za grubo itd... pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: łyso mi... :-((( IP: 10.0.219.* 20.01.02, 14:09 po pierwsze to Kasia... po drugie to nie chodziło mi omawianie:)) bo wy też to robicie i to jest rzecz powszednia, ale o to, żeby jeszcze bardziej skrytykowac, osmieszyc wadę, o której wy same mówicie i nad która się zamartwiacie.....(w przeciwienstwie do pocieszania: np. "nie martw się tymi zakolami, na pewno już nie będa się powiększały....") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: łyso mi... :-((( IP: 212.191.32.* 20.01.02, 11:16 mnie wyszły najpierw na dłoniach, potem na twarzy, plecach, piersiach i stałam się człowiekiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kostas Re: łyso mi... :-((( 20.01.02, 13:57 dzięki za pocieszenia, rady (nie za w szystkie :-]) i zrozumienie (geografowi zwłaszcza). niestety raczej nie skorzystam z propozycji zmiany fryzury, gdyż od lat kilku (bojkotując najmodniejszą w Polsce fryzurę) zapuszczałem. do radykalnego skrócenia zmuszę się dopiero jak jedyną alternatywą będzie "pożyczka" (chociaż np. Szpakowski wygląda ze swoją przesłodko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: łyso mi... :-((( IP: 10.0.219.* 20.01.02, 14:10 polecam się na przyszłośc:)) współczuje bo znam ten ból.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: łyso mi... :-((( IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.01.02, 14:21 Kostas- jak długo zapuszczałes? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: łyso mi... :-((( 20.01.02, 15:06 Jak masz długie włosy, to co za problem czesać się z grzywką? Idź do fryzjera i powiedz mu, że masz problem. Poradzi sobie. Pozdrawiam A słyszałeś, że mądrej głowy włos się nie trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostas Re: łyso mi... :-((( IP: 10.0.212.* 21.01.02, 13:08 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > Kostas- jak długo zapuszczałes? ze 2,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: łyso mi... :-((( 22.01.02, 17:33 Gość portalu: Kostas napisał: > > Kostas- jak długo zapuszczałes? > ze 2,5 roku dodaj to tego tak z... 16,5 roku :)P a dopiero będziesz miał dłuuuuugie włosy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Re: łyso mi... :-((( IP: *.toya.net.pl 20.01.02, 15:18 No wiesz, zawsze jeszcze pozostaje peruczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: łyso mi... :-((( IP: 10.0.219.* 20.01.02, 15:31 raczej tupecik... ale to raczej skrajna rada... lepiej nie męcz się ze "sztucznym" włosiem na głowie :I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: łyso mi... :-((( IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 15:17 kostas napisał(a): > mam 23 lata. zakola mi się pełną parą robią; macie może na to jakieś niezawodne Widziałem na Discovery jak robiono przeszczep włosów - własnych pacjenta z tyłu głowy do przodu. Sam zabieg wyglądał dość makabrycznie ale efekt Jak Prawdziwy! Po drugie: udowodniono naukowo, że łysienie następuje na skutek nadmiaru męskiego hormonu testosteronu. Ergo łysy to Prawdziwy Mężczyzna: 'za łysurem panny sznurem' itp. Jak myślisz czemu tak wielu chłopaków strzyże się, a właściwie goli na łysą pałę - chcą, podszywając się pod Łysych Autentycznych, symulować swoją testosteronową męskość. Jest też Polski Związek Łysych, którego jednym z założycieli jest Leszek Mazan - znany Szwejkolog. A najważniejsze to "łysieć z godnością" (Juliusz Cezar). Baldheads of all countries, unite! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia ____________________________________PPŁ IP: *.pai.net.pl 21.01.02, 07:40 Gość portalu: ChrisBTO napisał(a): > Jest też Polski Związek Łysych, którego jednym z > założycieli jest Leszek Mazan - znany Szwejkolog. Prezesie, mała korekta: -to jest Partia!!! Polska Partia Łysych, ma Lodzki Oddział a naszego Kolege zainteresuje pewnie , ze ma również Koło Młodych o wdziecznej nazwie Żarówa. Ukłony-K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO od Włochatego IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 12:21 Gość portalu: Kasia napisał(a): > -to jest Partia!!! Polska Partia Łysych, ma Lodzki Oddział a naszego Kolege zainteresuje pewnie , ze ma również Koło Młodych o wdziecznej nazwie Żarówa. Hahahahahaha - Żarówa!! ależ poczucie humoru, ale fajnie, nie wiedziałem. Żałuję że jestem Włochaty. Kasiu skąd Twoja tak dogłębna znajomość Przedmiotu (pardą że bynajmniej zapytuję??) Pozdrowienia ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia _________________________Od FUTRZASTEJ IP: *.pai.net.pl 21.01.02, 13:00 Gość portalu: ChrisBTO napisał(a): > > Kasiu skąd Twoja tak dogłębna znajomość Przedmiotu (pardą że bynajmniej zapytuję??) No , cóż... Skromnie przyznam, ze nie na darmo ta Czesc Ludnosci Naszego Miasteczka (jakies 80% calosci populacji), ktora mnie zna , zwykla o mnie mówic "Toż to juz nie Eistein a Zweistein". To u nas zreszta dziedziczne. Najpierw ten przydomek dostal moj Pies marki Suka, no a ja -przez prądkowanie - dostalam to od niej... Ale nie nalezy sie przejmowac , wszystko tłumaczy stary żydowski dowcip: "Panie Rosenkranz, z panska zona sypia CAŁE MIASTO !!! -Phi, co to za miasto! Dziesiec tysiecy mieszkanców!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: łyso mi... :-((( 20.01.02, 21:53 kostas napisał(a): > mam 23 lata. zakola mi się pełną parą robią Kostas pamiętaj !!! Na mądrej głowie włos się nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostas Re: łyso mi... :-((( IP: 10.0.212.* 21.01.02, 09:02 gabi1 napisał(a): > Kostas pamiętaj !!! > Na mądrej głowie włos się nie trzyma. Dzięki, ale chyba wolałbym być trochę mniej mądry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: łyso mi... ( :-))) IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 12:33 Gość portalu: Kostas napisał(a): > Dzięki, ale chyba wolałbym być trochę mniej mądry :-) Kostas czy ja dobrze pamiętam że Ty jesteś z XXVIII? (wątek "podstawówka, liceum .."). To Ty Musisz być Mądry, po najlepszym liceum w mieście i oblasti. Bedą nam tu ze swoim Koprem... ChrisBTO z XXVIII jak najbardziej ino że odrobinę wcześniej. Też jestem Mądry, tylko Inaczej, a nie łysieję z powodu skazy genetycznej - zagapiłem się raz na Czernobyl; trochę też przez to świecę + szczecina na grzbiecie + po sześc palców ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostas Re: łyso mi... ( :-))) IP: 10.0.212.* 21.01.02, 12:56 Gość portalu: ChrisBTO napisał(a): > Kostas czy ja dobrze pamiętam że Ty jesteś z XXVIII? > (wątek "podstawówka, liceum .."). A dobrze pamiętasz ! :-) > Bedą nam tu ze swoim Koprem... W Broniewskim nikomu nie zależało na tym, żeby się afiszować z wiedzą/inteligencją. Sama świadomość bycia najlepszym w zupełności wszystkim wystarczała. :-) (a może założymy nowy wątek - szkolno-patriotycznoy) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: łyso mi... ( :-))) IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 13:21 Gość portalu: Kostas napisał(a): > (a może założymy nowy wątek - szkolno-patriotycznoy) Ja bym odradzał, moc lokalnych szkolnych patriotyzmów jest taka, że powyrzynalibyśmy się nawzajem w pień. No i te biedne pismaki z gazety nie mieliby dla kogo utrzymywać Forum. My po prostu Skromnie Wiemy Swoje, i nie będziemy Obnosić się publicznie ze swoją Inteligencją, Ogładą, Obyciem, Erudycją, Elokwencją, Kosmopolityzmem, Oczytaniem, Znajomością Przedmiotu, i nigdy ale to przenigdy Rzeżączką. Byłeś na Zlocie Absolwentów na początku grudnia?ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: łyso mi... :-((( 21.01.02, 12:48 Ja mam spokoj, przynajmniej na razie. Najgorsze, co mozesz zrobic, to kombinowac. Po prostu: krotko, przy skorze i nie mysl o tym zbyt czesto. Znam kilka pan, ktorym na pewno sie spodobasz. Odpowiedz Link Zgłoś
saida Re: łyso mi... :-((( 22.01.02, 10:31 Mój drogi-znam kilka dobrych sposobów na łysinke...np. wcieranie soli w zakola raz na tydzień lub :moczenie głowy woda z sola ok dwóch razy w tygodniu...niestety jesli jestes niecierpliwy-te sposoby nie sa dla cIebie-tu trzeba czekac 4(sł.CZTERY!!!)MIESIACE NA EFEKT!!! Jest jeszcze jeden bardzo dobry sposób...rodem z ksiegi zaklec...WCIERAC KREW NIETOPERZA (i tu wystarczy raz na dwa tygodnie)a efekt...niemalze natychmiastowy!!!Zycze wiec miłego polowania! Ps....a tak nawiasem mówiac :co Ci tak przeszkadza w tej łysince? Mnie by sie podobało... :-* Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: łyso mi... :-((( 23.01.02, 12:34 Domowe przepisy nie dzialaja, a te przyszczepy sa drogie. Powiem ci Kostas, ze lysienie czeka prawie wszystkich facetow, predzej czy puzniej. Moze lepiej predzej, bo masz wiecej czasu do przyzwyczajenia sie :o) Osobiscie uwazam, ze facet z wlosami czy bez, jest dalej facet... Patrze sie predzej na higiene i charakter niz na to czy ma wlosy czy nie. Wielu facetow bez wlosow jest bardziej przystojnych niz ci z wlosami. Najgorsza rzecza co mozez robic, to zaczesywac reszte wlosow na lyse czesci, bo wyglada to bardzo niechlujnie. Zachowanie patetyczne nie dodaje nikomu urody. Jak bedziesz mial dobre mysli o sobie i o swoim wygladzie, wszyscy inni beda myslec tak samo. Poniewaz pewnosc siebie i urok osobisty sa waniejsze od tego czy sie ma brzuszek, troche lysinki, czy nogi prostowane na beczce :o). Jedna (jeden) z moich najwiekszych milosci (nie moj terazniejszy Ukochany) mial pol twarzy sparalizowanej. Mial jako dziecko raka mozgu i mu go operowali. I mi nie przeszkadzalo, ze usmiechal sie tylko polowa twarzy :o). Nie masz sie czym przejmowac. Jedyne co naprawde mozesz zrobic, to sie przyzwyczajic i stwierdzic, ze czy z wlosami czy bez jestes ten sam facet. NINNA Odpowiedz Link Zgłoś