Gość: Ciekawy IP: *.eranet.pl 30.12.08, 18:37 A może apolityczne służby zainteresują się, co teraz dzieje się w funduszu. Oj, ciekawie może być, ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek WFOŚ iGW to struktury mafijne IP: *.pai.net.pl 30.12.08, 19:03 Dojna krowa która doją wszyscy, Kazimierz Perek, dyrektor w urzędzie wojewódzkim, Anna Adamska-Makowska członek zarządu, żona Makowskiego z SLD, Maciej Trzeciak, facet z ministerstwa, Stanisław Fontański urząd marszałkowski, Włodzimierz Janik, Wiesław Kosonóg PSL-skierniewice, była pani vice-wojewoda Krystyna Ozga PSL, Tadeusz Gajda PSL Anna Mizgalska-Dąbrowska PO, itd, itd. Dzielą kasę między swoich i niczym i nikim się nie przejmują, bo wydaje im się że są bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Pęczak: Wyrok na mnie już zapadł 30.12.08, 19:49 szmatą? Panie Pęczak....... nie wiem czyś pan zasłużył na pisanie z dużej litery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus andrzejku te tz tajne sluzby to selezjanie IP: *.adsl.alicedsl.de 31.12.08, 08:04 czyzbys tego nie wiedzial im zawsze wszystko miesza sie w lbach od modlitwy i pozadania no wiesz czego raz sa sojusznikami raz wrogami ale nie musisz sie tak zamartwiac bo napewno kropa i reszta tego poboznego towarzycha bedzie modlila sie za ciebie byc moze nawet z aleksandrem prawie magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Pęczak: Wyrok na mnie już zapadł IP: *.mnc.pl 31.12.08, 09:25 wyrok wyrokiem a kasa podzielona m.in.z rodzinami w tym z byłymi żonami-to jest skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Sokolnik Pęczak: Wyrok na mnie już zapadł IP: *.mnc.pl 31.12.08, 13:10 Pomysły były Marka K.Dobrze byłoby sprawdzić co zrobił z kasą zarobioną "przy okazji" etatu w Funduszu.Lipny rozwód z żoną to wierzchołek góry lodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Pęczak: Wyrok na mnie już zapadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 22:24 Ano właśnie jednego Pęczak poświęcili na stos a o reszcie przekrętów cicho sza . Dobre nazwiska wyminieniłeś kolego ( -łąś koleżanko ) ,ale czego oczekiwać jak ręka rękę myje ( to tak w skrócie) ,czyli układy mają się niestety dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś