elia_kazan 01.01.09, 16:51 czekam z utęsknieniem, gdy 6 stycznia Kropa zaprzężony do białej karety zawiezie złoto(pewnie kupione z kasy miasta) do katedry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magik Re: wielki show Kropy IP: *.retsat1.com.pl 01.01.09, 17:17 > Kropa zaprzężony do białej karety A ja już myślałem ze tramwajem ŁTR przyjedzie. Czyżby sam był zniechęcony do tego pomysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: wielki show Kropy 01.01.09, 20:50 I znowu będzie podziwiany przez tłum wiernych, i znowu media go pokażą, i znowu będziemy tęsknic by za rok… Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: wielki show Kropy 02.01.09, 00:50 Wielki show to będzie, jak Kropa do europarlamentu wystartuje. Na wielbłądzie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: wielki show Kropy 03.01.09, 18:19 Czwarty wielbłąd - do powroza ! Samotrzeć mu do Brukseli straszno, a kobyła u płota Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 uchwała bezRadnych niepotrzebna ? 02.01.09, 08:34 bezRadni nie powinni uchwalić tej darowizny z kasy miejskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomTom Re: wielki show Kropy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 09:20 Zwoilennikiem Kropiwnickiego nie jestem, to co dzieje się w mieście to przykład totalnego "olewania" przez Pana Prezydenta wyborców. Ale nie szukajcie tematów zastępczych na siłę. Takie wpisywanie "co- popadnie" świadczy jedynie o tym, ze tak samo jak Kropiwnicki nie macie nic do powiedzenia. Piszcie o faktycznych problemach, a nie wymyślajcie głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy rozkaz szefie IP: 212.183.134.* 02.01.09, 10:33 dzieki ze nam mowisz co mamy robic bo bysmy sie zgubili Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: rozkaz szefie 02.01.09, 19:15 :))) Nie zgubili się Trzej Królowie - świeciła im gwiazda betlejemska. Nie zgubią się trzej ciulowie - bo im czerwona świeci, chociaż wmawiają publice, że to ta sama. A elektorat... cóż, najlepiej żeby tom-tomów słuchał lub tam-tamów i szedł za dźwiękiem w magiczne wahadełko wpatrzony. Albowiem ogłoszono: prędzej Kropiwnicki na wielbłądzie do królestwa brukselskiego wjedzie, niźli elektorat jego przejrzy na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: rozkaz szefie 03.01.09, 21:28 > Przejdzie przez ucho igielne? Krokodyl!: www.youtube.com/watch?v=iYGZAhCW0Zg Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: rozkaz szefie 03.01.09, 22:15 :))) tak, w spółdzielni krawieckiej "Ucho" Ta spółdzielnia ma w Łodzi tradycję jak ta la la Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Zamiast Mega Show odwali tylko szopkę. bt 04.01.09, 00:25 Raczej "obali" jedną, a zbuduje drugą - w ścisłej kooperacji z budowniczymi pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % <zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew > IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.01.09, 09:40 łysy, stary, nie to ubranie, nie w tą stronę se spojrzał, nie taki miał wyraz twarzy itp - nie lepiej powbijać szpileczki w zdjęcie Kropy, zamiast bez przerwy pieprzyć to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja zleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew 04.01.09, 11:15 .. albo po prostu wyyyyylać Odpowiedz Link Zgłoś
alexander.delarge znamiennym jest faktem 04.01.09, 11:24 iz elektorat kropy posiada podstawowe braki kultury, np: nie wie ze jak sie ziewa to sie usta zaslania Odpowiedz Link Zgłoś
d4x Re: wielki show Kropy 05.01.09, 10:10 To będzie jutro jakiś kropSZOŁ w Łodzi czy w stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: wielki show Kropy 05.01.09, 14:17 W stolicy to nie wiem, ale gdyby się w Ostrzejsze klimaty wybierał to będzie paSZOŁ ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: wielki show Kropy 05.01.09, 23:12 Jutro jednak będzie wielkie Mega Show, MegaShopa Kropy. Do Sejmu, do marszałka zawiezie aż 7 tysięcy podpisów pod swoją królewską inicjatywą zamiast obiecanego miliona podpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elia_kazan Re: wielki show Kropy IP: *.toya.net.pl 05.01.09, 23:32 szanowni współforumowicze!!! Jak w zeszłym roku napisałem podobny tekst, zostałem kompletnie zgnojony i zakrzyczany przez kropowyznawców. Teraz z całą pewnością mogę napisać- Kropa idź precz, co też kropie(już z małej litery) okzali o pólnocy w Nowy Rok wybuczając go. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: wielki show Kropy 05.01.09, 23:37 O! Nie byłam, więc nie wiedziałam, że wybuczeli go. Jemu już na mieście nie musi zależeć. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Wielki show będziemy mieć w tym roku 05.01.09, 23:59 Nadchodzi najważniejsze wydarzenie schyłku prezydencji Kropiwnickiego - obchody 65 rocznicy likwidacji Litzmannstadt Ghetto ( tiny.pl/6bzd ). Czy urząd zdąży rozwikłać sprawę odbioru technicznego nieczynnego tunelu na stacji Radegast, naprawić zniszczony przez wandali banner wspominający synagogę na Wolborskiej i oczyścić miasto ze sprayowych gwiazd Dawida? Odpowiedz Link Zgłoś