lennon1 05.11.03, 23:34 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/lodz_031105/lodz_a_14.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: bilety MPK 06.11.03, 08:55 Wczoraj wypatrzyłem to na rozpisce w tramwaju. Zdziwiłem się trochę, bo nigdzie o tym nie zdążyłem przeczytać :((( Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: bilety MPK 06.11.03, 09:52 Widziałem taki tekst w kiosku, też się zdziwiłem... Nie jestem na bieżąco jeśli chodzi o taryfikatory mpk (ja sem cyklista)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: bilety MPK IP: 81.219.160.* 06.11.03, 13:38 dobrze jest jednak miećbilet semestralny:) natomiast dodam: można dokupić bilety o nominale 5 i 10 zdaje się groszy i dołożyc do starych biletów. a to dlatego, że zapasy starych sa niewyczerpane i duze i ich zniszczenie byłoby zbyt kosztowne (za TV Toya). Co do samej podwyzki; ja jednak jestem przeciwna. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: bilety MPK 06.11.03, 14:03 Gość portalu: fleurette napisał(a): > dobrze jest jednak miećbilet semestralny:) Święte słowa - mnie 4 miesiące kosztowały peelenów osiemdziesiąt pięć - kupując trasowany trzydziestodniowy wydałbym okrągłą setkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: bilety MPK 06.11.03, 17:02 uerbe napisał: > Gość portalu: fleurette napisał(a): > > > dobrze jest jednak miećbilet semestralny:) > > Święte słowa - mnie 4 miesiące kosztowały peelenów osiemdziesiąt pięć - kupując > > trasowany trzydziestodniowy wydałbym okrągłą setkę :-) ciekawe kiedy mpk "weźmie się" za migawki i podniesie ich ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: bilety MPK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 19:12 Po pierwsze nie MPK, a UMŁ (za zgodą rady miejskiej), a po drugie to całkiem niedawno podnoszono ceny migawek, więc niech sobie lepiej dadzą spokój Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: bilety MPK 06.11.03, 19:43 Gość portalu: Ja napisał(a): > Po pierwsze nie MPK, a UMŁ (za zgodą rady miejskiej), a po drugie to całkiem > niedawno podnoszono ceny migawek, więc niech sobie lepiej dadzą spokój ok przepraszam trochę się już pogubiłem. Wtedy podniesiono ceny migawek, bo zdrożały wszystkie bilety oprócz 10-minutowych a teraz i te poszły w górę więc jest powód do podniesienia cen "miesięcznych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: bilety MPK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 18:17 No tak. Że też tego nie dostrzegłem :/ Odpowiedz Link Zgłoś