Gość: brat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:06 Niech Kropiwnicki się do roboty bierze !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ERG Kolędowali do Sejmu IP: *.toya.net.pl 06.01.09, 20:13 Prezydencie Poznania,Wrocławia Gdyni nie żyją takimi problemami tylko tym za co im płacą."Kropa" robi inaczej i to widać po wyglądzie Łodzi i po wyglądzie innych miastach.Sondaże też pokazują wyraźnie co łodzianie na ten temat i temat "Kropy" myślą.Chyba czas tego Pana już przemija!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Kolędowali do Sejmu IP: 217.144.211.* 06.01.09, 20:41 jesteś koleś czerwony? Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Kolędowali do Sejmu 07.01.09, 11:22 Na szczęście Kropiwnicki nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Niech się ten obibok do roboty bierze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:21 Brudno i śmierdzi wszędzie, nie przygotował strategii dla miasta bo trzeba było z szopką do sejmu jechać. Panie k......a weź się do roboty albo s...j. Ja nie chce wolnego 6 stycznia. Ja chce czystych ulic i bezpiecznego miasta. Jako politykowi życzę Panu najgorszych rzeczy natomiast jako człowieka i mieszkańca Łodzi jest mi Pana żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Kolędowali do Sejmu IP: 217.144.211.* 06.01.09, 20:32 platforma to czerwoni w lepiej skrojonym garniturze, lizusy p.....z brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Kolędowali do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:34 Na migawkach telewizyjnych widać za prezydentem Kropaszenko dwóch prezesów jeden z firmy zajmującej się śmieciami t.j. MPO Każmierczak i drugi prezesik z Łódzkiego lotniska Łaszkiewicz od nowych połączeń. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy oni byli na urlopie i co oni mają wspólnego z taką akcją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Kolędowali do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 08:27 Drogi Ciekawski, panowie Ł i K zawsze stoją za plecami Kropy. To taki ich sprawdzony sposób na własny PR (sprawdzony, ale nie skuteczny - w ostatnich wyborach samorządowych ich wyniki były żałosne). Niezłą zabawą jest podpatrywanie, jak obaj Panowie wciskają się w kadr telewizyjny w trakcie wszelkich medialnych występów Kropy. Pytanie o ich urlop jest absurdalne i infantylne, przecież służba u Prezydenta jest najważniejsza! Co do zakresu obowiązków Łaszkiewicza, to tak, masz rację "nowe połączenia", ale chyba pomiędzy kolejnymi śmietnikami zarządzanymi przez Kazimierczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Kolędowali do Sejmu IP: 217.144.211.* 06.01.09, 20:39 brawo p. prezydencie oby takich jak pan było więcej. precz z komuną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Kolędowali do Sejmu IP: *.sds.uw.edu.pl 06.01.09, 21:33 Precz z komuną w Urzędzie miasta Łodzi !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tauro do pracy Kropiwnicki - to tobie płacimy i wymagamy IP: *.coe24.net 06.01.09, 20:44 - punktualnej komunikacji miejskiej - wymiany taboru tramwajowego * kosztem: limuzyny i premii dla prezesa MPK - rozwoju lotniska, kolejnych tanich połączeń do Włoch, Hiszpanii, Francji... (ściągnięcie Wizzair) - zbudowania parkingów przy Piotrkowskiej - sprawnego zarządzania UMŁ itd Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar Kolędowali do Sejmu 06.01.09, 20:47 Czy nasz szanowny Pan Prezydent doprawdy nie ma nic innego do roboty ? Czy w Łodzi nie ma już żadnych problemów do rozwiązywania ? Czy doczekamy czasów, kiedy Łodź przestanie być zapyziałą wielką wioską na dalekich przedmieściach Warszawy i stanie się dynamicznym, nowoczesnym i ... czystym europejskim miastem ? No i ileż można ośmieszać siebie i biedną Łódź ? Oceniany jako jeden z najgorszych prezydentów dużych miast - zamiast zająć się tym do czego jest powołany, w kółko z tymi Królami ... No ręce opadają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoMe Re: Kolędowali do Sejmu IP: *.smrw.lodz.pl 06.01.09, 21:07 To już zakrawa na jkąs obsesję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paris a mnie cieszy, że prezydent jest medialną gwiazdą IP: *.toya.net.pl 06.01.09, 21:20 prezydent jest medialną gwiazdą, która promuje Łódź, i to cieszy. Jest jednocześnie dobrym gospodarzem, gdyż jest jak Bonaparte. Bravo Kropa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: a mnie cieszy, że prezydent jest medialną gwi IP: *.4web.pl 07.01.09, 02:05 paris, to imię masz pewnie po Paris Hilton, sądząc z tego " inteligentnego" tekstu o kropie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Kolędowali do Sejmu IP: *.4web.pl 07.01.09, 02:03 Biedactwo, to nie pojechał dziś w białej karecie do katedry jak co roku? Jak on to przeżyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Kolędowali do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 08:37 Spokojnie, widziałem jak jechał około 17, oczywiscie w eskorcie SM i firmy ochr., jak domyslam się wprost z UM czyli ignorując wszelkie zakazy jazdy na wprost np przy Nawrot. Ciekawy też jestem czy straznicy SM (w strojach słuzbowych) tak zupełnie dobrowolnie brali udział w uroczystościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joachim mierzwa nóż sie w kieszeni otwiera. prezio wozi sie ... IP: *.4web.pl 07.01.09, 02:21 ... do stolicy, a tymczasem "w powiecie pajeńczańskim w wyniku wysokiego mrozu zmarł samotnie mieszkający mężczyzna. Zwłoki znaleziono kilkadziesiąt metrów od jego domu " zadbaj dziadu o własne miasto najpierw! pozniej sie lansuj po warszawach ! Odpowiedz Link Zgłoś
izabeli Kolędowali do Sejmu 07.01.09, 02:26 Wszscy powiedzieli, co mysla o tych załosnym projekcie - i starczy, dla mnie nowa żałość, że osoby w sumie szanowane jak panowie Lichtman i Kowalewski tez dęli w te tuby pod sejmem! Kazał im ktoś czy co? Przecież oni nie musza sie podlizywać... Jak to sie mozna pomylić! Wydawało mi się, ze są niezależni w każdym calu>>>>> Ach, historio, cóżeś ty za pani.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Czy te lenie wzięły sobie urlopy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 02:37 Czy woziły tyłki w godzinach urzędowania? Bo jeśli tak, to już mnie ogarnia lekki wkurw... Bo ta impreza nie ma nic wspólnego z działaniem ma rzecz miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi$iek Kolędowali do Sejmu IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.09, 08:11 Moze nalezaloby zebrac jeszcze wiecej podpisow i udowodnic zalosnemmu panu prezydentowi ze ani Polacay nie chca kolejnego dnia wolnego, ani Łodzianie nie chca zeby on byl prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Kolędowali do Sejmu IP: *.net-partner.pl 07.01.09, 08:25 Panie Prezydencie przestań Pan zajmować się głupotami i weż do pracy, zobacz jaki bałagan z remontami ulic, budową mieszkań, transportem miejskim itd. To Ty odpowiadasz zawybór i podjete decyzje swoich urzędników. A po za tym oddaj pieniadze za wyjazdy, w większości nie przyniosły żadnych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks Darmozjady z UMŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 09:36 Najwyższy czas zmienić przepisy o samorządzie i każdą taka wycieczkę potrącać z urlopu i wynagrodzenia kropopodobnych durniów. Miasto rozkopane, komunikacja do dupy, dworca kolejowego i pociągów dalekobieżnych brak, Euro 2012 poszło się je.bać, a towarzysze Kropiwnicki i Tomaszewski z przydupasami robią sobie święto na koszt mieszkańców miasta, chociaż w ustawie święta nie ma. Kogośmy, qrwa wybrali !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Szpital im. dr J. Babinskiego.. IP: *.toya.net.pl 07.01.09, 12:09 - Łódź, Aleksandrowska 1S9-Serdecznie zapraszamy "3 króli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też_jestem_królem Kolędowali do Sejmu IP: *.toya.net.pl 07.01.09, 12:30 pl.youtube.com/watch?v=xJ1yfEFs4w8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka Kolędowali do Sejmu IP: *.swspiz.pl 07.01.09, 13:57 Panie Prezydencie i jak tu walczyć z tą łódzką czerwoną chołotą ? żałość bierze a Pan niech robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkowianin Kolejna kompromitacja Kropy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 14:54 Jak mi Was żal mieszkańcy Łodzi. Jakiego Wy macie prezydenta!? Zamiast załatwiać sprawy ważne dla Waszego miasta on "działa" w imię politycznych interesów o święto. I gada jak najęty. Tylko zapomina o tym, że my jesteśmy krajem na dorobku i nie stac nas na kolejny wolny od pracy dzień. Wywalcie rweszcie tego darmozjada, który za Wasze pieniądze, zamiast pracowac w urzędzie siedzi sobie w Sejmie! Odpowiedz Link Zgłoś