Gość: koneks IP: *.pub.sarocom.net 09.01.09, 20:29 wielka szkoda że człowiek zmarł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alaaa Pasażerka kierowała autobusem IP: *.chello.pl 09.01.09, 21:37 > Na szczęście za autokarem jechała karetka pogotowia [...] Zmarł w > szpitalu w Łasku. Niezwykłe szczęście go spotkało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keanu Re: Pasażerka kierowała autobusem IP: *.aster.pl 10.01.09, 16:01 Czy to była Sandra Bullock? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M nie łatwiej byłoby nacisnąć na hamulec? IP: *.nat0.sta.nsm.pl 10.01.09, 19:04 ta kobieta bez powodu zniszczyła autobus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xellos Re: nie łatwiej byłoby nacisnąć na hamulec? IP: *.smithsnews.co.uk 11.01.09, 12:43 Widac ze nie wiesz jak rozmieszczone sa pedaly w autobusach. Szczegolnie tych starszych... Szkoda chlopa [`], i brawa dla kobiety za opanowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: nie łatwiej byłoby nacisnąć na hamulec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:09 zgadza sie - szkoda czlowieka, dla kobiety duzy szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: nie łatwiej byłoby nacisnąć na hamulec? IP: *.icpnet.pl 11.01.09, 17:30 nikt nie ucierpiał ... kierowca zmarł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagat Pasażerka kierowała autobusem IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 18:32 Ostatnie słowa na tym świecie: cholera! Ciekawe, co ja powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigra Re: Pasażerka kierowała autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:00 Mój mąż powiedział: Ku... mać! Zawał serca był bezlitosny. Śmierć na miejscu. Przypuszczam, że kierowcę spotkało to samo. Przykro mi bardzo. Wyrazy współczucia dla Jego rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś