Gość: rkc IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 19:50 a kibice maja wizje ŁKSu bez goszczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orzeł 19 Re: Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.toya.net.pl 22.01.09, 20:09 a kibice widzewa to najlepsi znawcy historii ŁKS ewidzew.pl/forum2/viewtopic.php?f=5&t=2905&p=75153#p75153 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $EK1908 Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.toya.net.pl 22.01.09, 20:21 KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS!RODOWICI ŁODZIANIE!A nie czytajcie tych wypocin podwiejskich bo żal dupe ściska...ludzie humoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m MILION EURO ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:28 na dobrego napastnika potrzeba milion euro - chyba z konia spadl ciekawe o kim mysli? grzelak kosztowal 600 tysiecy a LKS katowal regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruti Re: MILION EURO ????? IP: *.toya.net.pl 22.01.09, 21:08 Tak tak Grzelak katował jak Widzewek kupował mecze. Prosty rachunek dla rzawego i kiełbasiarza - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Re: MILION EURO ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 21:45 ehehehehehe, kiedy Grzelak katował to Widzew nie kupował. A zresztą cena 1mln euro to mocno zawyżona, chyba że chodzi o jakiegoś Brożka czy Lewandowskiego, bo nie widzę innych którzy byli by warci taką kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Łódzki Kabaret Sportowy IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 21:07 i nie pi.eprz smyku o WIdzewie, bo to w waszym klubiku i goło, i wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodzony w Łodzi Re: Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.astral.lodz.pl 22.01.09, 21:17 żal to cie sciska palancie że 7 vice 4 mistrz liga mistrzow 1/2uefa puchar etc.Porownaj brodowity osiągi i stwierdzisz kto jest dumą tego miasta.A żal że u nas idzie w dobrą strone powtórki tylko daje wyraz waszym kompleksom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 03:04 Mam tylko jedno pytanie-Czy Byłeś naocznym świadkiem,tego o czym piszesz?Czy wiesz jak to zdobywano,jak budowano dume ŁODZI?Kto był za tym,kto się tylko przyglądał,kto dawał pieniądze,kto komu umarzał,kogo powiesili(przenośnia)Komu niestarczyło pieniędzy na spłate długów?Kto uciekał się do utrzymania tworu,który nie powiniem istnieć?Kto otrzymywał licencje z kapelusza(mając milononowe długi) kto Wam pomógł,kto był kiedyś tam,októrym dziś wypowiadacie się,że trzeba z nimi walczyć.Krótka pamięć,bądż nieuświadomienie.ŻE idziecie w dobrą stronę,ok.tylko trzeba pamiętać o smrodzie,który ciągnie się za klubem i kibicami,którzy może wiedzą co piszą dziś,ale nie pamiętają tego co było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczydonpedro Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.gprs.plus.pl 22.01.09, 21:01 ŁKS ostatni raz zdobył mistrzostwo w 1998 roku panie pseudodziennikarzyno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 22.01.09, 21:33 Kupił nie zdobył, jest różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Widzew śmierdzi w mieście Łodzi!!! IP: *.retsat1.com.pl 22.01.09, 21:49 to twój marny klubik jest wzorem klubu kupującego wszystko co się tylko da - no może poza szacunkiem łodzian, którzy kibicują ŁKS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esa Re: Widzew śmierdzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 22.01.09, 22:20 naprawde Cie podziwaiam:) choc troche mi Was zal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Widzew śmierdzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 03:18 czy widzisz gdzieś błąd,pomówienie,nieprawde?Kogo komu żal,to jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Widzew śmierdzi w mieście Łodzi!!! IP: *.astral.lodz.pl 22.01.09, 22:26 Zaśmiał się książę i poszedł dalej prać skarpetki, żyj dalej w tej bajce o rodowity z najbardziej rodowitych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 23.01.09, 08:06 Rozumiem twe rozgoryczenie. To był wasz jedyny sukces od połowy stulecia a tu taki zonk. Ptaszysko tak się przestraszyło konsekwencji że się boi do dziś wyściubić nosa z Brazylii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do widzew rzęzi w Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 20:07 dziecko! co ty pijesz? ty się wypowiadasz o kupowaniu meczów!?chyba Bóg cie opuścił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do $ek 1908 IP: 195.117.116.* 23.01.09, 00:28 stary jestes zalosny wierz mi !!! czy ty przeczytales to co napisales??? wpisy twoje sa swiadectwem twoim a wierz mi ze nie jest to najlepsze swiadectwo!!! wychodzisz na kompletnie bezmozgiego planta ktory tylko pluje!!! napisz chociaz jeden argument bo kompletny brak ich w twoich wypocinach tylko same obrazanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 00:37 ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - 101 LAT TRADYCJI!!! Ogółem drużynowych mistrzostw Polski : piłka nożna: 1958, 1998 koszykówka żeńska: 1967, 1972, 1973, 1974, 1982, 1983, 1986, 1987, 1997 koszykówka męska: 1953 siatkówka męska: 1931, 1932 siatkówka żeńska: 1983 piłka ręczna męska: 1939 hazena żeńska: 1929, 1932, 1933 boks: 1947, 1948 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wid1910zew Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.toya.net.pl 23.01.09, 02:58 Czyli u bazarowych bez zmian-jest super,walczymy o najwyższe cele,mam skład i wszystko.Zajebiaszczo jest.A w tym Naszym Widzewie to ciennnnnko...Ale gdzie tam Nam z 1/2 pucharu europy do remisu Ł*S z M.Utd w rundzie wstępnej LM.Niech jadą w góry to będzie pewna odskocznia od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $EK1908 Re: Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.toya.net.pl 23.01.09, 08:19 Czyli na fidzefie bez zmian handel i wieśniactwo...ludzie humoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 02:01 do wid1910zew-po pierwsze z bazarów ktoś inny zbiera zyski,czyli bazar jest kogoś innego.Kto Twoim zdaniem jest bazarowy?Ciekaw jestem Czy znasz odpowiedż?Po drugie jeżeli interesujesz się extraklasą to ,chyba Wiesz kto walczy o najwyższe cele(chyba że sygnał antenowy do Ciebie nie dociera(to mogę zrozumieć(ale gdzie Ty mieszkasz,na jakiej prowincji,by nie było sygnału-wybaczam.Prasy u Was też nie ma?Po trzecie-Lubisz porównania,czyli jesteś młodym kibicem,ale pamiętaj,że są jeszcze kibice,którzy też mogą porównywać.Przed 1975 tez Chcesz porównywać wyczyny Waszego klubu.Poczytaj,popytaj,spytaj(no tak ale kogo,przecież przed 1975 rokiem nie było kibiców,którzy coś znaczyli,coś wiedzieli 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $EK1908 Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.toya.net.pl 23.01.09, 08:21 Obiektywny jesteś tak jak SB za komuny!A zresztą jak może być inaczej z koleżką który jara się komunistycznym tworem! klubem łodzi jest ŁKS!RODOWICI ŁODZIANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.09, 08:36 ahahaha pajac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny HAZENA ŁKS: IP: 195.117.116.* 23.01.09, 09:05 postawcie na hazene w lksie !!! nawet wieksze macie sukcesy niz w pilce noznej!!! to jest wasza przyszlosc hazena zenska moze chociaz na to bedzie was stac!!! hazena tylko lks!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: HAZENA ŁKS: IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 04:05 dz obiektywny.Czy jesteś w stanie przyblizyć inne osiągnięcia Łódzkiego Klubu Sportowego?Poszukaj na pewno znajdziesz.Jest bardzo wiele osiągnięć sportowców Ł.K.S - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS FELSZTYNA Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.pl.tesco-europe.com 23.01.09, 15:53 trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.chello.pl 23.01.09, 18:09 Jak ja się cieszę że ta padlina już zdycha:)))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!.Panie Goszczynski Wielki szacun dla pana!!!!!!!!!!W Łodzi TYLKO WIDZEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szas Re: Trener ŁKS: - Mam już wizję zespołu IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 02:28 Robson-powiem Tobie tak,Czy Ty uważasz,że skoro urodziłeś się tłumokiem to musisz umrzeć walizką.Niekonicznie.Takie tłumoki giną,czy dziś czy jutro czy za pare dni.Broń się tłumoku spod znaku klubu,którego osiągnięcia znają wszyscy(te dobre i te złe).Tylko czy są jakieś dobre.Dziś się zastanawiam?Czy przez te wszystkie lata zawsze było ok.? Odpowiedz Link Zgłoś