Gość: jestemdobry.pl IP: *.sol2.cable.ntl.com 22.01.09, 20:26 To super, bo niedaleko bede budowal domek :-) Pozdrawiam wszystkich Bobow budowniczych -- www. jestemdobry.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:34 Czy ktoś wie kiedy będzie tam można robić pierwsze zakupy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksawi Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:36 Kiedy mają to oddać do użytku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joo[ Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane IP: *.bel.vectranet.pl 22.01.09, 20:58 jutro, idz juz dzis i zajmnij kolejke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 21:07 a do wszystkiego będzie prowadzić jednopasmówka obecna łódź-pabianice jeeeeahhh Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane 22.01.09, 22:29 Gość portalu: jan napisał(a): > a do wszystkiego będzie prowadzić jednopasmówka obecna łódź-pabianice jeeeeahhh od łodzi już modernizują drogę, wąskim gardłem będzie rondo lotników i estakada przy zajezdni chocianowice Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane 22.01.09, 22:28 jak dobrze pójdzie i pan bank da, ja też, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino A co z dojazdem IP: *.toya.net.pl 22.01.09, 22:37 Czy ktoś wie czy zmieni się trasa między Ksawerowem a Łodzią. Czy dojazd do IKEI będzie nadal jednopasmówką. Ma ktoś jakieś informacje w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: A co z dojazdem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 12:16 Ulica pabianicka bedzie przebudowana od strony ronda lotników lwowskich będą 2-3 pasy, pierwszym węższym miejscem bedzie estakada nad linią tramwajową przed Chocianowicami bedą tam tylko 2 pasy ruchu, dalej jezdnia bedzie już 2-pasmowa. Przy IKEI bedzie zbudowane duże rondo które będzie miało 2-pasy i zjadz 2pasmowy do IKEI , dalej od ronda bedzie Pabianicka miała jeden pas ruchu w każdą stronę...Ale prosze się nie martwić tramwaj zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Auchan , Factory Outlet, Kino IP: 83.142.202.* 23.01.09, 12:47 świetnie, choć wolałbym factory outlet, auchan i kino ;) Bo dojazd po południu z rudy centrum do kina to masakra :C Outlet może kiedyś będzie bo jakiś hiszpański (?) inwestor już buduje out na Targówku i wyraża chęć na kolejne przy Ikeach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AstroFan Ja sie tak nie ciesze IP: *.ericsson.net 23.01.09, 13:12 Chce budowac dom w Kolumnie (przed Pabianicami) i czuje, ze ruch samochodow zwiekszy sie i to baardzo. Podobno w "dwatysiace ktoryms" roku ma powstac obwodnica Pabianic laczaca S8 i przechodzaca kolo IKEI, ale to tylko plany, a problemy zaczna sie juz teraz :-( Jak to widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Ja sie tak nie ciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 00:48 Mamy przerąbane , obecnie w czasie godzin porannych 7-9 Korek zaczyna się już w Ksawerowie i ciągnie się aż do Chocianowic. Jak wybudują IKEĘ to wszystko stanie na amen , dojeżdzam do łodzi samochodem ze znajomym(kierowca) czasem jadę tramwajem. I co najlepsze w porannym szczycie tramwaj jest szybszy od samochodu... Fakt gdyby teń środek lokomocji był w miarę komfortowy i trochę szybszy to było by naprawdę cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Ja sie tak nie ciesze IP: *.bugaj.pabianice.pl 24.01.09, 18:40 Obecnie to trwa przebudowa drogi i ruch odbywa się wahadłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Ja sie tak nie ciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 22:36 czasem jadę tramwajem. I co > najlepsze w porannym szczycie tramwaj jest szybszy od samochodu... ...no to odpowiedz sama się nasuwa! a gdyby rządzili nami normalni ludzie zorganizowali by linie skm łączącą pabianice-kaliski-żabieniec-zgierz po istniejącej już infrastrukturze co już przy prędkości kolejki 60-80km zapewniłoby szybki alternatywę dla smochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Ja sie tak nie ciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 22:42 ...a alternatywą dla dostania się samochodem do łodzi mogłaby być inwestycja przedłużenia maratońskiej do siedemdziesiątki jedynki a samą maratońską przerobienie na 2+2 (już obecnie ma wymaganą szerokość -przypominam szerokość jednego pasa to od 2,75-3,5m) Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane 24.01.09, 04:03 "Tu przyjezdzac maja klienci z calej Polski" Chyba na mozg ktos by musial upasc zeby przez pol Polski do sklepu jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złyan Re: Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane IP: *.retsat1.com.pl 24.01.09, 08:58 Do Janek jeżdżą LOL Odpowiedz Link Zgłoś
malaugena Re: Przy Ikei stanie wielkie centrum budowlane 24.01.09, 09:44 w jankach zatrzymują się głównie przelotki. Odpowiedz Link Zgłoś