Gość: Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 09:59 Najlepszy The Best Of na świecie!!! Najlepsze kawałki plus soundtracki!!! Coś niesamowitego!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba PS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 10:01 Brakuje mi tylko jednego: Myszy i Ludzie!!! Ale i tak jest super! Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo The Best Of The Best IP: 148.81.188.* 27.06.03, 21:40 Rewelacja, Gratulacje dla Artura i calego zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Cóż 28.06.03, 07:48 Nie cierpię Myslovitz, ale dobrą rzecz muszę tu napisać tak powinna wyglądać wg mnie dobra składanka. Wszystkie przeboje, również te, które nie ukazały się na regularnych płytach, plus ewentualnie coś nowego - często wykonawcy wydają płytę składankową pomijając jakieś istotne utwory (co czasem wynika z praw autorskich) lub wciskają ją publiczności, bo jest jakaś jedna premiera, więc fani muszą nabyć. Ale takie "wszystko w jednym" (oby nie za często) może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba To znowu ja IP: *.net80.citysat.com.pl 18.09.03, 18:07 Przeczytałem właśnie opinię jednego z byłych dziennikarzy muzycznych Gazety Wyborczej i teraźniejszego w TV na temat "Korovy...". Jeśli uważa on po jednorazowym przesłuchaniu płyty, że jest ona nijaka i słaba muzycznie etc. to świadczy o jego słuchu... Odpowiedz Link Zgłoś