Gość: gray IP: *.wshe.lodz.pl 22.01.02, 10:00 ;)))))) powodzenia w sesji :) gray Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartolo_meo Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 21:58 W drukarni!!!!!! :) Będzie wkrótce!!!!! Pozdrawiam] Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 22:02 ja tez poproszę. A mozna zaprenumerować? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 22:03 a co to WACEK?? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 23:01 geograf napisał(a): > a co to WACEK?? Mały Wacław??? Synonim penisa??? NIEEEEEEEE, WACEK to pismo studentów WSHE!!! Polecam, choć nie udał mi się przez 1,5 roku dorwać żadnego numeru:( panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar 23.01.02, 11:11 Zapraszam waszystkich na targi edukacyjne w łódzkiej hali Expo, tam będą do zdobycia numery od początku roku akademickiego. Jeśli chcecie zobaczyć nasze wypociny to zapraszam. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HuBar IP: 10.0.219.* 23.01.02, 15:06 a prezes też będzie "naganiał" do swojej szkoły na tych targach? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar 23.01.02, 17:35 Pewnie, że tak! Zapraszam, nie wiem jak jest to z wejściem ale ja tam będę od 9 do 18 od czwartku do soboty. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HuBar IP: 10.0.219.* 23.01.02, 17:39 no to wyglada na to, że obejrzę nasza władzę w realu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar (pytanie) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 17:41 HuBar- jak Cię poznać? bo się właśnie wybieram na targi... w czwartek :) po raz: dowiedzieć się coś o uczelniach po dwa: zobaczyć jak prezentuje się miłe memu sercu gimnazjum, oraz moje LO pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HuBar (pytanie) IP: 10.0.219.* 23.01.02, 17:45 szukaj takiego pana na stoisku WSHE:) założe się, że na pewno rozpoznamy go:) pewnie będzie sie wyróżniał jak nic:)) Ixtlilto- a które to gimnazjum jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar (pytanie) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 17:47 29 gimnzjum przy ul. Ćwiklińskiej w Łodzi oraz 34. SP im. Leona Kruczkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 17:45 Dokładnie nie wiem, który numer stoiska to będzie ale zapraszam tam gdzie będzie widać logo WSHE!!! Jak wygląda? www.wshe.lodz.pl zapraszam! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 17:48 OKi. będę pytać o HuBara :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 17:50 Będzie tam siedem osób i z tego co wiem to chyba sześć dziewczyn:-) tak więc po co się pytać? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 19:04 Rodzynek :)) Ty to wiesz jak się ustawić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 19:12 Ajacha! Czasem wiem gdzie i z kim;-) Ciekaw jestem sam jak to będzie (babski król) Przecież one mnie zagadają... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 19:18 EJ! licz się ze słowami! Ja na te targi to moge z jakimś kneblem tudzież miotłą zwitać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 19:24 Już zaczynam się bać!;-) Już zacieram rączki aby Cię poznać:-) ha ha ciekawy jestem jak wyjdzie to spotkanie! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 19:28 hahaha :))) Uważaj bo jak sobie przypadkiem przypomnę różne wątki o BABACH za kierownicą to nawet te Twoje 6 koleżanek Cię nie obroni :)) A na poważnie. Miło mi będzie uścisnąc dłoń prezesa :) ps. jesteś redaktorem "Wacka"? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 19:36 :-) A co taka ciekawa jesteś? Wiesz co to WaCEK? Czy wiesz tyle co z Forum? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 19:55 wiem tyle co z forum, ale coś czuję, że mi powiesz coś więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 20:00 :-)))))))))) Ale na temat którego WaCKA? ;-) Jeśli chcesz się dowiedzieć to przyjdź jutro!Czekam;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 20:14 OKi, gdzieś tak popołudniu się pojawię :) Jejq! poznam prezesa... Ale zaszczyt mnie kopnie :) do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 20:16 Kropnie?!?! :-)))) Tylko żeby Kropka się nie dowiedziała jek Ty się wyrażasz! OKI do zobaczyska pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 24.01.02, 15:32 Gdzieś jakoś po południu już jest a nadal czekam! Gdzieś Ty? pozdrowy z Targów stanowisko 196 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 24.01.02, 15:35 mogę się pochwalic, że widziałem juz SZEFA, na żywo a nie na czarno-biłym zdjęciu w GW...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geogaf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 24.01.02, 15:43 przecież znasz HuBara...:)) a tak poza tym to przecież w hali Expobis nie ma (chyba?) żadnych gniazdek oprócz elektrycznych..... to skad ty piszesz hubar??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 25.01.02, 11:39 Na naszym stoiskun jest wszysko, jak w naszej szkole!!! pozdrowy ze stoiska 196 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 25.01.02, 14:54 no tak. grunt to skromnośc i brak reklamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar (odpowiedź) 24.01.02, 15:42 ...i co? czemu się nie przyznałeś że to Ty? A jaką masz pewność że tego którego widziałeś to byłem ja? Nie jestem tu sam! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 24.01.02, 15:47 wiem.. miało byc sześc wrednych (ee to znaczy rozgadanych) kobiet, a ty byłeś jeszcze z kolega... ech, czyżbyś wczoraj specjalnie oczekiwał współczucia z samego faktu bycia tam???:)) a tak w ogóle to widziałem Cię kiedyś w Gazecie, a jakbym do Ciebie podszedł i się ujawnił to byś nie uwierzył, że to ja....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) 24.01.02, 19:00 Geo, jak ja byłam to było ze 3 kolegów i chyba jakiś wykładowca... nieważne, poszłam i zapytałam się o Huberta i koniec. To już jego sprawa czy uwierzył, czy ja to ja :) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 24.01.02, 19:02 uwierz mi: mi by nikt nie uwierzył:)) a z reszta czasami lepiej byc anonimowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 23:00 bartolo_meo napisał(a): > W drukarni!!!!!! :) > Będzie wkrótce!!!!! > > Pozdrawiam] > > Bartolomeo Bart, czy wreszcie będzie mi dane z redakcją się zapoznać??? panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 23.01.02, 17:43 bartolo_meo napisał(a): > W drukarni!!!!!! :) > Będzie wkrótce!!!!! > > Pozdrawiam] > > Bartolomeo Już jest! Od jutra do zabaczenia na targach! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 17:45 Gość portalu: gray napisał(a): > ;)))))) > > powodzenia w sesji :) > > gray To nawet tutaj żydzi zawitali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? IP: *.toya.net.pl 24.01.02, 16:02 Ha! właśnie mam WaCKA w plecaku, za mna stoi HuBar- prezes :)))) Potwierdzam HuBar!!! :-))) pozrdoofka, Ixtlilto, na targach Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 24.01.02, 16:24 A jutro będzie Pan Prezes ? Pozdrawiam Yaa PS Chętnie się wybiorę jeśli tylko czas pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 24.01.02, 18:00 Będę będę!!! Pozdrowy i do zobaczenia pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? IP: 10.0.219.* 24.01.02, 16:26 Ixtlilto, a ty będziesz prezentowała swoja stronę kiedyś, czy dzisiaj już to robisz? hymm.. jak tak dalej pójdzie to mam szansę na zobaczenie KFŁ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto do geografa 24.01.02, 18:57 GEO- jaką stronkę??!? A HuBar mówił, że byłes na targach, o której- bo chyba się mineliśmy... pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: do geografa IP: 10.0.219.* 24.01.02, 19:00 jezu co ten internet robi z ludźmi... chodziło mi o szkołę..... a byłem na targach w godzinach 9-13 więc się raczej nie minęliśmy..... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 30.01.02, 15:55 Hej! To ja! Dla wszystkich, którzy chcą się czegoś dowiedzieć: wacek.wshe.prv.pl/ Strona jest w przygotowaniu ale już niedługo (mam nadzieje) będzie ósmym cudem świata ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 30.01.02, 16:40 Rozwijajcie się szybciej, bo nieźle się zaczyna :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WaCEK? 30.01.02, 16:44 Mówisz o samym piśmie czy o stronie? Czytałaś już? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 17:32 Jeszcze nie nowa strona ale nowy numer! Okładka do oglądania na stronie WaCEK.xu.pl również sonda sms z nagrodami! Zgadnijcie kto z Forumowiczów je ufundował. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:44 jak długo mam być cierpliwa? Nie możecie wtrzucić WaCKA na stronke?! Nie mam już co czytać.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 17:47 Cierpimy na chroniczny brak czasu i na takie ekstrawagancje nie mamy jak na razie czasu:-( Wszystko osadza się na tym że osoba która robi grafikę na stronkę robi jednocześnie skład pisma. Priorytetem jest jak na razie analogowa wersja Pisma. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 19:27 Eeeeeeeeee tam, na strone?? Ixtlilto, WaCKA trzeba czytać w wersji analogowej (jak to niektórzy u nas mówią, trzeba mieć WaCKA w ręku) takie czytanie na stronie internetowej to nie to samo. Umówiłabys się z nami na piwo a my zabierzemy ze sobą pare sztuk. To jak? Wiosna idzie, internet to nie wszystko! Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 19:46 Ooooooooooo Bart jak Ty zew wiosny poczułeś!? Piwko, park i takie tam... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 20:32 Auuuuuuuu:)))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 21:20 bartolo_meo napisał(a): > Eeeeeeeeee tam, na strone?? > Ixtlilto, WaCKA trzeba czytać w wersji analogowej (jak to niektórzy u nas > mówią, trzeba mieć WaCKA w ręku) takie czytanie na stronie internetowej to nie > to samo. Umówiłabys się z nami na piwo a my zabierzemy ze sobą pare sztuk. To > jak? Wiosna idzie, internet to nie wszystko! > > Pozdrawiam > > Bartolomeo Bardzo dobry pomysl, Bartolomeo. Piwo w parku z piekna maturzystka...Hm, brzmi wrecz pasjonujaco... Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 22:24 W moim poście było tylko piwo i wiosna. A wy zrobiliscie z tego park. Ale park jak najbardziej może być! Teraz jeszcze troszke za zimo ale za jakieś 2-3 tygodnie trzeba wziąc jakies trunki i na ławeczke. Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto aż się wesoło zrobiło! IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 23:27 Do panów powyżej: chętnie pocztałabym WaCKA w wercji analogowej, park mam koło szkoły, WaCka dostarczycie Wy, piva na mieście nie brakuje... pozdroofka, Ixtlilto :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: aż się wesoło zrobiło! 19.03.02, 13:44 Oki! trzymam Cię za słowo Złośnico, a Ty za czas niedługi będziesz trzymać WaCKA w ręku ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:35 ...? park- był zamiast pywa były pączki a WaCKA ani widu ani słychu... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:36 Bo to kolejny powód aby się z Tobą zobaczyć i się nieco podroczyć;-) WaCEK jutro się będzie drukować i mam nadzieję że w sobotę uda mi się parę egzempalrzy przynieść. pozdrowy :-* Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:42 W sobotę? hmmmm... czyli wychodzi na to, że mam się pojawić w pewnym miejscu o pewnej porze? (miejse i pora wyzmaczone na podforum- KFL), tak? Zlituj się! przecież ja nie wstanę! pozdroofka, Ixtlilto :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? IP: *.skydive.pl 21.03.02, 20:43 ixtlilto napisał(a): > W sobotę? > hmmmm... czyli wychodzi na to, że mam się pojawić w pewnym miejscu o pewnej > porze? (miejse i pora wyzmaczone na podforum- KFL), tak? > Zlituj się! przecież ja nie wstanę! > > pozdroofka, Ixtlilto :* Niestety, HuBar nie zna litości...Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto to: Bartuch 21.03.02, 20:46 Gość portalu: bartuch napisał(a): > Niestety, HuBar nie zna litości...Współczuję... To nie było do Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: to: Bartuch IP: *.skydive.pl 21.03.02, 20:51 ixtlilto napisał(a): > Gość portalu: bartuch napisał(a): > > > Niestety, HuBar nie zna litości...Współczuję... > To nie było do Ciebie! Alez wiem, ze nie do mnie!Zycze wielu wrażeń w piatkowa noc... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:47 Jak to nie wstaniesz? Z eNeMeFu wrócisz najpóźniej o 8 rano, to pozostaje 9 godzin snu, toaleta i jesteś na miejscu!!! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:54 hmmmm... może dojadę, więc weź WaCKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? IP: *.skydive.pl 21.03.02, 20:37 ixtlilto napisał(a): > ...? > park- był > zamiast pywa były pączki > a WaCKA ani widu ani słychu... Taka piękna maturzystka, a taka niecierpliwa...Na poczatku przyszłego tygodnia otrzymasz ,,WACKA" do rąk własnych. Wyglada niezwykle okazale, dzisiaj było jeszcze kilka niezbędnych poprawek...Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? IP: *.skydive.pl 21.03.02, 20:39 ixtlilto napisał(a): > ...? > park- był > zamiast pywa były pączki > a WaCKA ani widu ani słychu... Jaki ten redaktor naczelny szybki....Ucz się, maturzystko...:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 23:04 Ale ten park miał być jak będzie cipło!! Przynajmniej troszkę cieplej niz teraz. Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 29.03.02, 15:04 Jest WaCEK, jest ciepło... no Złośnica kiedy idziemy? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 29.03.02, 17:00 Teraz? 17:20 w parku Sienkiewicza (czekam na odp. czy tak czy nie) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 29.03.02, 16:13 Hubarku a gdzie mozna go dostać? bo chyba mam jeden numer obiecany ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 29.03.02, 16:28 Pierwszym miejscem jest WSHE. Drugim (pewniejszym) jest też WSHE ale nasza redakcja- pokój G-120. Trzecim miejscem jest Cafe del Mundo, gdzie dziś zjawię się ok 20 z WaCKAmi w ręku ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 29.03.02, 17:03 Bedziesz o 20 w CDM? hmmm może sie zjawie, w zasadzie mialam jechac do mista. zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 29.03.02, 17:34 raczej chyba sie nie pojawie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixtlilto grr... IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 29.03.02, 16:54 A WaCKA jak nie było tak nie ma! Można sobie czekać... Jakby tak GW dostarczli to możnaby sie było pociąć! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar WaCEK jest! 29.03.02, 17:07 Weś mnie Złośnico nie denerwuj. Coś obiecałaś i nie dotrzymujesz słowa. Ja napisałem że się postaram Saperowi dostarczyć WaCKI, ale nie dałem rady. Poza tym jeśli ktoś nie wie gdzie jest WSHE ( www.wshe.lodz.pl ) to jego problem. To pismo studenckie i głównie dla studentów WSHE robione. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WaCEK jest! 29.03.02, 17:27 Skoro tak to po co to piszesz? Wiesz chociaż o czy mowa? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: WaCEK jest! 29.03.02, 17:33 Hubar wyluzuj. skoro ono dla studentów WSHE to może my niepotrzebnie się o nie dopraszamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WaCEK jest! 29.03.02, 17:51 Zrozum o co mi chodzi, Złośnica się piekli bo nie dałem rady przynieść do Sapera. Dlatego też napisałem gdzie i czemu tam głównie można WaCKA znaleźć. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto HuBar IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.02, 19:29 hubar napisał(a): > Zrozum o co mi chodzi, Złośnica się piekli bo nie dałem rady przynieść do > Sapera. Hubarq- ja się nie pieklę- była ładna pogoda, byłam na mieście to spadłam do sapera_, pogadałam sobie, i przy okazji miałam nadzieję zobaczyć Twoje najnowsze "dziecko"- niestety się nie udało. [...] Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar 29.03.02, 20:24 No przykro mi. Dziś pojechałem specjalnie do szkoły a tu kicha! Było już "jajeczko" i od 13 szkoła jest zakodowana i nie ma wstępu do budynku, tak więc dopiero po świetach będę mógł dostarczyć do Sapera nowy numer WaCKA. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ MAM!!! 09.04.02, 21:44 A ja w końcu dostałem do ręki sławnego WaCKA! Mam nawet kilka egzemplarzy, ale jeden odłożyłem dla Ixika :) Jak ktoś ma ochotę popatrzeć, a może nawet dostać, to zapraszam do mnie:) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: MAM!!! :))) 09.04.02, 21:48 saper_ napisał(a): > A ja w końcu dostałem do ręki sławnego WaCKA! Mam nawet kilka egzemplarzy, ale > jeden odłożyłem dla Ixika :) Jak ktoś ma ochotę popatrzeć, a może nawet dostać, > to zapraszam do mnie:) Jezuuuuuuuuu, gdybym nie miał pojęcia o co chodzi to bym zdębiał :))))))))) A swoją drogą ja tego też nigdy nie widziałem więc może... Grover Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: MAM!!! :))) 09.04.02, 22:00 ja tyż, ja tyż!!! :)) w poniedziałek odbiorę, ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 25.04.02, 10:35 Lada moment, dosłownie tuż, tuż. Jesteśmy niezawodni i niezniszczalni, żadne szajki nas nie pokonają...O kurczę: ,,szajki", hm....Ciekawe, skąd mi to przyszło do głowy:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 25.04.02, 16:50 Widziałem już okładkę. Jest naprawdę rewelacyjna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 25.04.02, 17:00 mam nadzieje że bedzie mozna sie do was po niego zglosić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 25.04.02, 17:23 Powiedziałbym że to nawet wskazane. Pewnie się wyrobimy przed dłuuuugim weekendem. PS Nowy konkurs na www.WaCEK.xu.pl w dziale SONDA pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy nDO BLENDA 25.04.02, 17:24 Zapraszamy:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy nDO BLENDA 25.04.02, 17:28 dziekuje z zaproszenia napewo skorzystam, tylko jeszcze nie wiem kiedy:( pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy nDO BLENDA 25.04.02, 17:30 Oby jak najszybciej:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy nDO BLENDA 25.04.02, 18:56 :-)))))))))))))) postaram się Odpowiedz Link Zgłoś