Dodaj do ulubionych

Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ???

IP: *.wshe.lodz.pl 22.01.02, 10:00
;))))))

powodzenia w sesji :)

gray
Obserwuj wątek
    • bartolo_meo Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 21:58
      W drukarni!!!!!! :)
      Będzie wkrótce!!!!!

Pozdrawiam]

Bartolomeo
      • kropka. Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 22:02
        ja tez poproszę. A mozna zaprenumerować?
        • geograf Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 22:03
          a co to WACEK??
          • p8 Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 23:01
            geograf napisał(a):

> a co to WACEK??

Mały Wacław???
            Synonim penisa???

NIEEEEEEEE, WACEK to pismo studentów WSHE!!!
            Polecam, choć nie udał mi się przez 1,5 roku dorwać żadnego numeru:(

panBozia
            • hubar Re: HuBar 23.01.02, 11:11
              Zapraszam waszystkich na targi edukacyjne w łódzkiej hali Expo, tam będą do
              zdobycia numery od początku roku akademickiego. Jeśli chcecie zobaczyć nasze
              wypociny to zapraszam.

pozdrowy
              • Gość: geograf Re: HuBar IP: 10.0.219.* 23.01.02, 15:06
                a prezes też będzie "naganiał" do swojej szkoły na tych targach?
                • hubar Re: HuBar 23.01.02, 17:35
                  Pewnie, że tak! Zapraszam, nie wiem jak jest to z wejściem ale ja tam będę od 9
                  do 18 od czwartku do soboty.

pozdrowy
                  • Gość: geograf Re: HuBar IP: 10.0.219.* 23.01.02, 17:39
                    no to wyglada na to, że obejrzę nasza władzę w realu ;)
                  • Gość: Ixtlilto Re: HuBar (pytanie) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 17:41
                    HuBar- jak Cię poznać?
                    bo się właśnie wybieram na targi... w czwartek :)
                    po raz: dowiedzieć się coś o uczelniach
                    po dwa: zobaczyć jak prezentuje się miłe memu sercu gimnazjum, oraz moje LO

pozdroofka, Ixtlilto
                    • Gość: geograf Re: HuBar (pytanie) IP: 10.0.219.* 23.01.02, 17:45
                      szukaj takiego pana na stoisku WSHE:) założe się, że na pewno rozpoznamy go:) pewnie będzie sie wyróżniał jak nic:))

Ixtlilto- a które to gimnazjum jest ??
                      • Gość: Ixtlilto Re: HuBar (pytanie) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 17:47
                        29 gimnzjum przy ul. Ćwiklińskiej w Łodzi oraz 34. SP im. Leona Kruczkowskiego
                    • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 17:45
                      Dokładnie nie wiem, który numer stoiska to będzie ale zapraszam tam gdzie
                      będzie widać logo WSHE!!! Jak wygląda? www.wshe.lodz.pl zapraszam!

pozdrowy
                      • Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 17:48
                        OKi. będę pytać o HuBara :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 17:50
                          Będzie tam siedem osób i z tego co wiem to chyba sześć dziewczyn:-) tak więc po
                          co się pytać?

pozdrowy
                          • Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 19:04
                            Rodzynek :)) Ty to wiesz jak się ustawić :)))
                            • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 19:12
                              Ajacha! Czasem wiem gdzie i z kim;-) Ciekaw jestem sam jak to będzie (babski
                              król) Przecież one mnie zagadają...

pozdrowy
                              • Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 19:18
                                EJ! licz się ze słowami!
                                Ja na te targi to moge z jakimś kneblem tudzież miotłą zwitać :))
                                • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 19:24
                                  Już zaczynam się bać!;-) Już zacieram rączki aby Cię poznać:-) ha ha ciekawy
                                  jestem jak wyjdzie to spotkanie!

pozdrowy
                                  • Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 19:28
                                    hahaha :)))
                                    Uważaj bo jak sobie przypadkiem przypomnę różne wątki o BABACH za kierownicą to
                                    nawet te Twoje 6 koleżanek Cię nie obroni :))
                                    A na poważnie. Miło mi będzie uścisnąc dłoń prezesa :)

ps. jesteś redaktorem "Wacka"?
                                    • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 19:36
                                      :-)
                                      A co taka ciekawa jesteś? Wiesz co to WaCEK? Czy wiesz tyle co z Forum?

pozdrowy
                                      • Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 19:55
                                        wiem tyle co z forum, ale coś czuję, że mi powiesz coś więcej :)
                                        • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 20:00
                                          :-))))))))))
                                          Ale na temat którego WaCKA? ;-)
                                          Jeśli chcesz się dowiedzieć to przyjdź jutro!Czekam;-)

pozdrowy
                                          • Gość: Ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.01.02, 20:14
                                            OKi, gdzieś tak popołudniu się pojawię :)
                                            Jejq! poznam prezesa... Ale zaszczyt mnie kopnie :)

do zobaczenia!
                                            • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 23.01.02, 20:16
                                              Kropnie?!?! :-)))) Tylko żeby Kropka się nie dowiedziała jek Ty się wyrażasz!
                                              OKI do zobaczyska

pozdrowy
                                            • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 24.01.02, 15:32
                                              Gdzieś jakoś po południu już jest a nadal czekam! Gdzieś Ty?

pozdrowy z Targów stanowisko 196
                                              • Gość: geograf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 24.01.02, 15:35
                                                mogę się pochwalic, że widziałem juz SZEFA, na żywo a nie na czarno-biłym zdjęciu w GW...:)
                                                • kropka. Re: HuBar (odpowiedź) 24.01.02, 15:38
                                                  i jak? Szepnij słówko :))
                                                  • Gość: geogaf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 24.01.02, 15:43
                                                    przecież znasz HuBara...:))
                                                    a tak poza tym to przecież w hali Expobis nie ma (chyba?) żadnych gniazdek oprócz elektrycznych..... to skad ty piszesz hubar???
                                                  • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 25.01.02, 11:39
                                                    Na naszym stoiskun jest wszysko, jak w naszej szkole!!!

pozdrowy ze stoiska 196
                                                  • Gość: geograf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 25.01.02, 14:54
                                                    no tak. grunt to skromnośc i brak reklamy;)
                                                • hubar Re: HuBar (odpowiedź) 24.01.02, 15:42
                                                  ...i co? czemu się nie przyznałeś że to Ty? A jaką masz pewność że tego którego
                                                  widziałeś to byłem ja? Nie jestem tu sam!

pozdrowy
                                                  • Gość: geograf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 24.01.02, 15:47
                                                    wiem.. miało byc sześc wrednych (ee to znaczy rozgadanych) kobiet, a ty byłeś jeszcze z kolega... ech, czyżbyś wczoraj specjalnie oczekiwał współczucia z samego faktu bycia tam???:))
                                                    a tak w ogóle to widziałem Cię kiedyś w Gazecie, a jakbym do Ciebie podszedł i się ujawnił to byś nie uwierzył, że to ja....:((
                                                  • ixtlilto Re: HuBar (odpowiedź) 24.01.02, 19:00
                                                    Geo, jak ja byłam to było ze 3 kolegów i chyba jakiś wykładowca... nieważne,
                                                    poszłam i zapytałam się o Huberta i koniec.
                                                    To już jego sprawa czy uwierzył, czy ja to ja :)

pozdroofka, Ixtlilto
                                                  • Gość: geograf Re: HuBar (odpowiedź) IP: 10.0.219.* 24.01.02, 19:02
                                                    uwierz mi: mi by nikt nie uwierzył:)) a z reszta czasami lepiej byc anonimowym....
      • p8 Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 22.01.02, 23:00
        bartolo_meo napisał(a):

> W drukarni!!!!!! :)
        > Będzie wkrótce!!!!!
        >
        > Pozdrawiam]
        >
        > Bartolomeo

Bart, czy wreszcie będzie mi dane z redakcją się zapoznać???

panBozia
      • hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 23.01.02, 17:43
        bartolo_meo napisał(a):

> W drukarni!!!!!! :)
        > Będzie wkrótce!!!!!
        >
        > Pozdrawiam]
        >
        > Bartolomeo

Już jest! Od jutra do zabaczenia na targach!

pozdrowy

• Gość: wroc Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 17:45
      Gość portalu: gray napisał(a):

> ;))))))
      >
      > powodzenia w sesji :)
      >
      > gray

To nawet tutaj żydzi zawitali?
    • Gość: Ixtlilto Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? IP: *.toya.net.pl 24.01.02, 16:02
      Ha!
      właśnie mam WaCKA w plecaku, za mna stoi HuBar- prezes :))))

Potwierdzam HuBar!!! :-)))

pozrdoofka, Ixtlilto, na targach
      • yaa Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 24.01.02, 16:24
        A jutro będzie Pan Prezes ?
        Pozdrawiam
        Yaa
        PS Chętnie się wybiorę jeśli tylko czas pozwoli.
        • hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 24.01.02, 18:00
          Będę będę!!! Pozdrowy i do zobaczenia

pozdrowy
      • Gość: geograf Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? IP: 10.0.219.* 24.01.02, 16:26
        Ixtlilto, a ty będziesz prezentowała swoja stronę kiedyś, czy dzisiaj już to robisz?
        hymm.. jak tak dalej pójdzie to mam szansę na zobaczenie KFŁ ;)
        • ixtlilto do geografa 24.01.02, 18:57
          GEO- jaką stronkę??!?
          A HuBar mówił, że byłes na targach, o której- bo chyba się mineliśmy...

pozdroofka, Ixtlilto
          • Gość: geograf Re: do geografa IP: 10.0.219.* 24.01.02, 19:00
            jezu co ten internet robi z ludźmi... chodziło mi o szkołę.....
            a byłem na targach w godzinach 9-13 więc się raczej nie minęliśmy.....
            pozdr.
    • hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 30.01.02, 15:55
      Hej! To ja!
      Dla wszystkich, którzy chcą się czegoś dowiedzieć: wacek.wshe.prv.pl/
      Strona jest w przygotowaniu ale już niedługo (mam nadzieje) będzie ósmym cudem
      świata ;-)

pozdrowy
      • kropka. Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 30.01.02, 16:40
        Rozwijajcie się szybciej, bo nieźle się zaczyna :)))
        pozdrawiam
        • hubar Re: HuBar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WaCEK? 30.01.02, 16:44
          Mówisz o samym piśmie czy o stronie? Czytałaś już?

pozdrowy
    • hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 17:32
      Jeszcze nie nowa strona ale nowy numer! Okładka do oglądania na stronie
      WaCEK.xu.pl również sonda sms z nagrodami! Zgadnijcie kto z Forumowiczów
      je ufundował.

pozdrowy
      • Gość: Ixtlilto Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:44
        jak długo mam być cierpliwa?
        Nie możecie wtrzucić WaCKA na stronke?! Nie mam już co czytać.... :/
        • hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 17:47
          Cierpimy na chroniczny brak czasu i na takie ekstrawagancje nie mamy jak na
          razie czasu:-(
          Wszystko osadza się na tym że osoba która robi grafikę na stronkę robi
          jednocześnie skład pisma. Priorytetem jest jak na razie analogowa wersja Pisma.

pozdrowy
          • bartolo_meo Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 19:27
            Eeeeeeeeee tam, na strone??
            Ixtlilto, WaCKA trzeba czytać w wersji analogowej (jak to niektórzy u nas
            mówią, trzeba mieć WaCKA w ręku) takie czytanie na stronie internetowej to nie
            to samo. Umówiłabys się z nami na piwo a my zabierzemy ze sobą pare sztuk. To
            jak? Wiosna idzie, internet to nie wszystko!

Pozdrawiam

Bartolomeo
            • hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 19:46
              Ooooooooooo Bart jak Ty zew wiosny poczułeś!?
              Piwko, park i takie tam...

pozdrowy
              • p8 Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 20:32
                Auuuuuuuu:))))))

panBozia
            • bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 21:20
              bartolo_meo napisał(a):

> Eeeeeeeeee tam, na strone??
              > Ixtlilto, WaCKA trzeba czytać w wersji analogowej (jak to niektórzy u nas
              > mówią, trzeba mieć WaCKA w ręku) takie czytanie na stronie internetowej to nie
              > to samo. Umówiłabys się z nami na piwo a my zabierzemy ze sobą pare sztuk. To
              > jak? Wiosna idzie, internet to nie wszystko!
              >
              > Pozdrawiam
              >
              > Bartolomeo

Bardzo dobry pomysl, Bartolomeo. Piwo w parku z piekna maturzystka...Hm,
              brzmi wrecz pasjonujaco...
              • bartolo_meo Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 18.03.02, 22:24
                W moim poście było tylko piwo i wiosna. A wy zrobiliscie z tego park. Ale park
                jak najbardziej może być! Teraz jeszcze troszke za zimo ale za jakieś 2-3
                tygodnie trzeba wziąc jakies trunki i na ławeczke.

Pozdrawiam

Bartolomeo
                • Gość: Ixtlilto aż się wesoło zrobiło! IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 23:27
                  Do panów powyżej:
                  chętnie pocztałabym WaCKA w wercji analogowej, park mam koło szkoły, WaCka
                  dostarczycie Wy, piva na mieście nie brakuje...

pozdroofka, Ixtlilto :)
                  • hubar Re: aż się wesoło zrobiło! 19.03.02, 13:44
                    Oki! trzymam Cię za słowo Złośnico, a Ty za czas niedługi będziesz trzymać
                    WaCKA w ręku ;-)

pozdrowy
    • ixtlilto HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:35
      ...?
      park- był
      zamiast pywa były pączki
      a WaCKA ani widu ani słychu...
      • hubar Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:36
        Bo to kolejny powód aby się z Tobą zobaczyć i się nieco podroczyć;-)
        WaCEK jutro się będzie drukować i mam nadzieję że w sobotę uda mi się parę
        egzempalrzy przynieść.

pozdrowy :-*
        • ixtlilto Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:42
          W sobotę?
          hmmmm... czyli wychodzi na to, że mam się pojawić w pewnym miejscu o pewnej
          porze? (miejse i pora wyzmaczone na podforum- KFL), tak?
          Zlituj się! przecież ja nie wstanę!

pozdroofka, Ixtlilto :*
          • Gość: bartuch Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? IP: *.skydive.pl 21.03.02, 20:43
            ixtlilto napisał(a):

> W sobotę?
            > hmmmm... czyli wychodzi na to, że mam się pojawić w pewnym miejscu o pewnej
            > porze? (miejse i pora wyzmaczone na podforum- KFL), tak?
            > Zlituj się! przecież ja nie wstanę!
            >
            > pozdroofka, Ixtlilto :*
            Niestety, HuBar nie zna litości...Współczuję...

• ixtlilto to: Bartuch 21.03.02, 20:46
              Gość portalu: bartuch napisał(a):

> Niestety, HuBar nie zna litości...Współczuję...
              To nie było do Ciebie!
              • Gość: bartuch Re: to: Bartuch IP: *.skydive.pl 21.03.02, 20:51
                ixtlilto napisał(a):

> Gość portalu: bartuch napisał(a):
                >
                > > Niestety, HuBar nie zna litości...Współczuję...
                > To nie było do Ciebie!
                Alez wiem, ze nie do mnie!Zycze wielu wrażeń w piatkowa noc...

• hubar Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:47
            Jak to nie wstaniesz? Z eNeMeFu wrócisz najpóźniej o 8 rano, to pozostaje 9
            godzin snu, toaleta i jesteś na miejscu!!!

pozdrowy
            • ixtlilto Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 20:54
              hmmmm... może dojadę, więc weź WaCKA!
      • Gość: bartuch Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? IP: *.skydive.pl 21.03.02, 20:37
        ixtlilto napisał(a):

> ...?
        > park- był
        > zamiast pywa były pączki
        > a WaCKA ani widu ani słychu...
        Taka piękna maturzystka, a taka niecierpliwa...Na poczatku przyszłego tygodnia
        otrzymasz ,,WACKA" do rąk własnych. Wyglada niezwykle okazale, dzisiaj było
        jeszcze kilka niezbędnych poprawek...Pozdrawiam...

• Gość: bartuch Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? IP: *.skydive.pl 21.03.02, 20:39
        ixtlilto napisał(a):

> ...?
        > park- był
        > zamiast pywa były pączki
        > a WaCKA ani widu ani słychu...

Jaki ten redaktor naczelny szybki....Ucz się, maturzystko...:-)))))))
        • bartolo_meo Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 21.03.02, 23:04
          Ale ten park miał być jak będzie cipło!! Przynajmniej troszkę cieplej niz
          teraz.

Pozdrawiam

Bartolomeo
          • hubar Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? 29.03.02, 15:04
            Jest WaCEK, jest ciepło... no Złośnica kiedy idziemy?

pozdrowy
            • Gość: Ixtlilto Re: HuBar- kiedy następny WaCEK ??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 29.03.02, 17:00
              Teraz?
              17:20 w parku Sienkiewicza
              (czekam na odp. czy tak czy nie)
    • blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 29.03.02, 16:13
      Hubarku a gdzie mozna go dostać? bo chyba mam jeden numer obiecany ;)))
      • hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 29.03.02, 16:28
        Pierwszym miejscem jest WSHE.
        Drugim (pewniejszym) jest też WSHE ale nasza redakcja- pokój G-120.
        Trzecim miejscem jest Cafe del Mundo, gdzie dziś zjawię się ok 20 z WaCKAmi w
        ręku ;-)

pozdrowy
        • blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 29.03.02, 17:03
          Bedziesz o 20 w CDM? hmmm może sie zjawie, w zasadzie mialam jechac do mista.
          zobaczymy:)
          • blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 29.03.02, 17:34
            raczej chyba sie nie pojawie:(
    • Gość: ixtlilto grr... IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 29.03.02, 16:54
      A WaCKA jak nie było tak nie ma!
      Można sobie czekać... Jakby tak GW dostarczli to możnaby sie było pociąć!
      • hubar WaCEK jest! 29.03.02, 17:07
        Weś mnie Złośnico nie denerwuj. Coś obiecałaś i nie dotrzymujesz słowa. Ja
        napisałem że się postaram Saperowi dostarczyć WaCKI, ale nie dałem rady. Poza
        tym jeśli ktoś nie wie gdzie jest WSHE ( www.wshe.lodz.pl ) to jego
        problem. To pismo studenckie i głównie dla studentów WSHE robione.

pozdrowy
        • aniapakero Re: WaCEK jest! 29.03.02, 17:10
          bez komentarza
          • hubar Re: WaCEK jest! 29.03.02, 17:27
            Skoro tak to po co to piszesz? Wiesz chociaż o czy mowa?

pozdrowy
        • blenda Re: WaCEK jest! 29.03.02, 17:33
          Hubar wyluzuj. skoro ono dla studentów WSHE to może my niepotrzebnie się o nie
          dopraszamy?
          • hubar Re: WaCEK jest! 29.03.02, 17:51
            Zrozum o co mi chodzi, Złośnica się piekli bo nie dałem rady przynieść do
            Sapera. Dlatego też napisałem gdzie i czemu tam głównie można WaCKA znaleźć.

pozdrowy
            • Gość: Ixtlilto HuBar IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.02, 19:29
              hubar napisał(a):

> Zrozum o co mi chodzi, Złośnica się piekli bo nie dałem rady przynieść do
              > Sapera.
              Hubarq- ja się nie pieklę- była ładna pogoda, byłam na mieście to spadłam do
              sapera_, pogadałam sobie, i przy okazji miałam nadzieję zobaczyć Twoje
              najnowsze "dziecko"- niestety się nie udało.
              [...]

Ixtlilto
              • hubar Re: HuBar 29.03.02, 20:24
                No przykro mi. Dziś pojechałem specjalnie do szkoły a tu kicha! Było
                już "jajeczko" i od 13 szkoła jest zakodowana i nie ma wstępu do budynku, tak
                więc dopiero po świetach będę mógł dostarczyć do Sapera nowy numer WaCKA.

pozdrowy
                • aniapakero Re: HuBar 31.03.02, 22:17
                  :-P
    • saper_ MAM!!! 09.04.02, 21:44
      A ja w końcu dostałem do ręki sławnego WaCKA! Mam nawet kilka egzemplarzy, ale
      jeden odłożyłem dla Ixika :) Jak ktoś ma ochotę popatrzeć, a może nawet dostać,
      to zapraszam do mnie:)
      Pozdrawiam 8-?
      • grover Re: MAM!!! :))) 09.04.02, 21:48
        saper_ napisał(a):

> A ja w końcu dostałem do ręki sławnego WaCKA! Mam nawet kilka egzemplarzy, ale
        > jeden odłożyłem dla Ixika :) Jak ktoś ma ochotę popatrzeć, a może nawet dostać,
        > to zapraszam do mnie:)

Jezuuuuuuuuu, gdybym nie miał pojęcia o co chodzi to bym zdębiał :)))))))))
        A swoją drogą ja tego też nigdy nie widziałem więc może...
        Grover
        • geograf Re: MAM!!! :))) 09.04.02, 22:00
          ja tyż, ja tyż!!!

:)) w poniedziałek odbiorę, ok??
    • bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 25.04.02, 10:35
      Lada moment, dosłownie tuż, tuż. Jesteśmy niezawodni i niezniszczalni, żadne
      szajki nas nie pokonają...O kurczę: ,,szajki", hm....Ciekawe, skąd mi to
      przyszło do głowy:-)))))))
    • bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 25.04.02, 16:50
      Widziałem już okładkę. Jest naprawdę rewelacyjna!!!
      • blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 25.04.02, 17:00
        mam nadzieje że bedzie mozna sie do was po niego zglosić? :)
        • hubar Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy następny WACEK ??? 25.04.02, 17:23
          Powiedziałbym że to nawet wskazane. Pewnie się wyrobimy przed dłuuuugim
          weekendem.
          PS Nowy konkurs na www.WaCEK.xu.pl w dziale SONDA

pozdrowy
    • bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy nDO BLENDA 25.04.02, 17:24
      Zapraszamy:-))))
      • blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy nDO BLENDA 25.04.02, 17:28
        dziekuje z zaproszenia napewo skorzystam, tylko jeszcze nie wiem kiedy:(

pozdrówki
        • bartuch Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy nDO BLENDA 25.04.02, 17:30
          Oby jak najszybciej:-)))))
          • blenda Re: Hubar !!! Nudzę się !!! Kiedy nDO BLENDA 25.04.02, 18:56
            :-))))))))))))))
            postaram się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka