Dodaj do ulubionych

Dla fanów Scooby Doo :-)

11.11.03, 17:51

www.cartoonnetwork.com/play/arcade/scooby_scoobytrap/index.html
I kilku innych bajek :)
Obserwuj wątek
    • al-ki Nie ma takich?? ( no txt ) 13.11.03, 21:38

• Gość: Igrek Re: Dla fanów Scooby Doo :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:08
      Grałem już pare dni temu :D najbardziej spodobał mi sie Scooby w beczce :)
      pozdr
    • Gość: tropiciel Re: Dla fanów Scooby Doo :-) IP: 172.* / 172.20.1.* 13.11.03, 22:19
      O ile się nie mylę, to al-ki na innym forum strasznie zjechał jakieś dziewczę,
      które to niewinnie pytało o możliwość (darmową) pogrania sobie na kompie
      podczas choroby. Było coś prawach autorskich, etyce, zakupie gry w sklepie i
      tym podobne duperele. To jak to jest al-ki? Pamiętasz w "Pustyni i w puszczy"?
      • al-ki Re: Dla fanów Scooby Doo :-) 13.11.03, 23:20

Słuchaj ty kawałku papieru toaletowego. Wiesz co to są prawa autorskie? Wiesz co to jest ściąganie gier, za które należy płacić?
        Wiesz co to jest kradzież?
        Nie wiesz? To ci wytłumaczę. Scooby doo to gra on-line. Napisana przez twórców witryny cartoonnetworks i udostępniona do grania za darmo. Rozumiesz?
        Nie obnoś się ze swoim analfabetyzmem. Ale i tak nie wiem czy to załapałeś. Być może to zatrudne dla ciebie.
        O kredzieży byłaby mowa, gdyby trzeba było tam wpisać jakiś kod, za którego otrzymanie trzeba zapłacić, a ten kod ktoś by publicznie podał.

A to jest free. FREE. FREE.
        Bezpłatne.
        • Gość: tropiciel Re: Dla fanów Scooby Doo :-) IP: 172.* / 172.20.1.* 13.11.03, 23:27
          al-ki napisał:

>
          > Słuchaj ty kawałku papieru toaletowego. Wiesz co to są prawa autorskie? Wiesz
          c
          > o to jest ściąganie gier, za które należy płacić?
          > Wiesz co to jest kradzież?
          > Nie wiesz? To ci wytłumaczę. Scooby doo to gra on-line. Napisana przez
          twórców
          > witryny cartoonnetworks i udostępniona do grania za darmo. Rozumiesz?
          > Nie obnoś się ze swoim analfabetyzmem. Ale i tak nie wiem czy to załapałeś.
          Być
          > może to zatrudne dla ciebie.
          > O kredzieży byłaby mowa, gdyby trzeba było tam wpisać jakiś kod, za którego
          otr
          > zymanie trzeba zapłacić, a ten kod ktoś by publicznie podał.
          >
          > A to jest free. FREE. FREE.
          > Bezpłatne.

Dziecko, to niedobrze, że takie bobo jeszcze nie śpi. O tym papierze to w
          piaskownicy usłyszałeś? A co do gierek. Wejdź sobie na FK i poczytaj o co
          pytała dziewczyna, a z czym Ty, dziecino, wyjeżdżałeś. Taki mały, a już
          amnezja. Leczyć się trzeba. A teraz rączki na kołderkę i lulu. Miłych snów.
          >
          • al-ki Re: Dla fanów Scooby Doo :-) 14.11.03, 07:25

"mam siedziec tydzien w domu- lekarz kazal. Nie chce sie nudzic, a nie mam
            zadnych gier- czy wiecie skad moge sciagnac jakies po polsku? (probowalam z
            kaazy - ale tam lipa)"

Z kazy tak? Tym programem p2p? Na pewno chciała ściągnąć darmowe gry. Co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Nie świruj nietoperza w trampkach.
    • Gość: tropiciel Re: Dla fanów Scooby Doo :-) IP: 172.* / 172.20.1.* 13.11.03, 22:45
      No al-ki śmiało! Wypowiedz się tutaj o godym zachowaniu. Nie zwlekaj hipokryto!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka