24.10.08, 09:59
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bleszno [...] IP: *.alfanet24.pl 24.10.08, 10:08
      • Gość: ktos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:13
    • Gość: Duch Re: HORMON Cafe IP: 80.48.178.* 24.10.08, 23:49
      Jak dla mnie spoko miejscówka. Ma fajny klimat, a w czwartek fajna muzyka była,
      aż żal było się ruszać do Depo... Nie widziałem w tym clubie zabawek gejowskich,
      więc nie uważam że dla gejów:D Jestem hetro i często będę tam zaglądał;)
    • Gość: norbi Re: HORMON Cafe IP: *.zb.lnet.pl 25.10.08, 03:48
      Proszę o info co to gdzie to i z czym się je???? Pozdrawiam
      • Gość: .. Re: HORMON Cafe IP: *.strefa.com 25.10.08, 09:39
        a gdzie to jest?
        • Gość: Duch Re: HORMON Cafe IP: 80.48.178.* 25.10.08, 10:32
          Za Cinema city, przechodzisz na pasach w stronę pkp. To ten budynek na rogu.
          Szukaj kantoru. Wchodzisz w takie drzwi, na dole kantor, a na piętrze Hormon
          • Gość: :) Re: HORMON Cafe IP: *.alfanet24.pl 25.10.08, 13:13
            Ale u wytłumaczyles..Gdzie Kino, a gdzie Hormon:) A nie prosciej
            napisac, ze na Wolnosci, na przeciw Kwadratów? :)
            • Gość: Duch Re: HORMON Cafe IP: 80.48.178.* 25.10.08, 13:42
              Ale jak się spytają o kantor to są na miejscu:D Dobra na wolności na przeciwko
              kwadratów. Aaa nie wiesz, czy to co tam remontują jak się wchodzi (drzwi na
              wprost wejścia, po prawo hormon) to także będzie jakaś sala klubu?
              • Gość: bingo Re: HORMON Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 06:23
                piwiarnia bedzie jak kiedys tylko butelka piwa bedzie w granicach 12zl
          • Gość: gosc Re: HORMON Cafe IP: *.ludowa.netcominternet.pl 25.03.09, 20:04
            naprawde sie zdziwilem, taki klub w czestochowie, dla kazdego kto lubi klimaty
            krakowskie serdecznie polecam
            • Gość: fellow Re: HORMON Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:51
              Klub jak klub dla mnie spoko i fajnie że mogę przyjśc tam z chłopakiem ;p
    • Gość: norbi Re: HORMON Cafe IP: *.icpnet.pl 26.10.08, 23:40
      Poproszę o więcej informacji, co oferują co jest jak to wygląda w środku , ile
      sal , ile miejsca, co grają....dziekuje
      • Gość: Duch Re: HORMON Cafe IP: 80.48.178.* 31.10.08, 17:35
        Sala jest jedna ale najprawdopodobniej robią drugą. Nie jest za duża, zwykły
        klub do posiedzenia przy piwku i pogadania. Fajne pufy są do siedzenia;). W
        czwartki są minimale. Ogólnie fajna muzyczka, nie jakiś feel, czy inny shit...
        Jak dla mnie to spoko klimacik
        • Gość: gosc Re: HORMON Cafe IP: *.strefa.com 01.11.08, 12:21
          noo to w koncu moze cos fajnego z klimatem trzeba zbadac lokal:P bo strony
          podejrzewam nie maja internetowej
          • Gość: Duch Re: HORMON Cafe IP: 80.48.178.* 01.11.08, 20:00
            Tydzień temu nie mieli:D
            • Gość: ... [...] IP: *.rev.masterkom.pl 02.11.08, 18:38
    • Gość: mim Re: HORMON Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 09:29
      W sobotę była impreza. Coś strasznego. Gorąco jak w piekle, tłum naćpanych
      ludzi, słabe nagłośnienie. Porażka miejsce.
      • Gość: Boki Zgadzam się z mim IP: 85.219.229.* 03.11.08, 14:05
        Dla mnie miejsce bez pomysłu.

Sala nie wielka - ale nie to jest najgorsze. Wystroju brak. Zadymienie w środku
        podczas imprez sięga widoczności na 2 metry, jeden bar z długimi kolejkami.

Co do imprezy sobotniej ... stado napigułowanych małolatów rzucających się po
        sali jak mały w konwulsjach.

Totalne rozczarowanie.
        • Gość: Boki Re: Zgadzam się z mim IP: 85.219.229.* 03.11.08, 14:06
          Acha, no i odnośnie nagłośnienia - tragedia. Jedno wielkie charczenie.
          • Gość: maru Re: Zgadzam się z mim IP: 212.87.244.* 04.11.08, 22:16
            A tam, hormon fajny jest.
            • Gość: Mefior piwo czy woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 22:41
              lokal jak lokal komus sie moze podobac wystroj i muzyka z winama ale piwo a
              wlasciwie ta "woda" o chmielowym posmaku to juz jakas zenada!!!Mowie oczywiscie
              o lanym. Butlekowego wtedy nie bylo :(
              • Gość: ble Re: piwo czy woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 00:40
                jak dla mnie to miejscowa totalnie bez klimatu i wyrazu
                • Gość: HORMONcafe Re: piwo czy woda? IP: 195.205.202.* 08.11.08, 20:00
                  hmm, zdecydowanie klub dla gejow i lesbijek. i fajnie, bo potrzebne są takie miejsca w zacofanej częstochowie. pozdrawiam:)
                  • Gość: mike Re: piwo czy woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 03:31
                    zgadzam się potrzebne są takie miejsca ale kilka razy bylem i nie widizalem
                    nikogo"znajomego";)
                  • Gość: Kub:D odpowiednie miejsce IP: 212.87.240.* 21.11.08, 23:39

byłem tam w zeszłą sobote, spotkałem wile osób z "branży", wtajemniczeni wiedzą
                    o co chodzi.. . byle tak dalej, w Częstochowie brkauje ntam takiego swobodnego
                    miejsca więc trzeba sobie je stworzyć!!
        • Gość: BarCzes Re: Zgadzam się z mim IP: 212.87.236.* 13.11.08, 22:02
          owiem tak... to nie byla impreza po pierwsze!! Po drugie klimat
          unergroundowy i jezeli ktos czai klimaty Depo i tym podobnym to
          napewno sie tam nie odnajdzie;] pracowalem za barem w Rurze kope
          czasu i brakowalo jednak temu miastu takie pabu do posiedzenia...
          Malo laty i cpuny to tylko w depo i itd...
          • Gość: max Re: Zgadzam się z mim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:31
            Klimat undergroundowy? hahaha
            Jeśli "underground" rozumiesz przez obijanie się o naćpane małolaty to OK. Lokal
            bez polotu i klimatu.
            Jest wiele lepszych miejsc z klimatem do posiedzenia w Częstochowie.
    • Gość: aaa Re: HORMON Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 23:17
      A ja słyszałem że to klub dla albinosów
      • Gość: kamilo18 Re: HORMON Cafe IP: *.centertel.pl 15.11.08, 17:44
        czesc wam wsztstkim ,,,jestem z czestochowy i i chce isc do tego
        klubu....lecz nie mam z kim moze ktos bedzie chetny isc ze mna..hehe
        zostawiam moj nr gg10181571...on max23 lata
        • Gość: gik Re: HORMON Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 12:58
          no nie moge..a co to z forum zrobil sie portal randkowy??dajcie spokoj...
          • Gość: grze Re: HORMON Cafe IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.09, 11:32
            a wstawili juz drzwi do meskiej toalety? haha, bo to troche smieszne jak mi ktos lazi za plecami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka