trooly 26.01.09, 14:08 a Ty podejrzanie milczysz. Szykuje się zmiana warty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dp Przysłowie zaprasza na pierogi z serem - gdzie, IP: *.toya.net.pl 26.01.09, 14:11 kiedy i ile ich będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
perlista5 Re: Przysłowie zaprasza na pierogi z serem - gdzi 26.01.09, 14:21 Miniu miniu gugu gugu. Mla mla. Ciuciaski? Kąsi-rąsi. Wy dorośli jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Srutu tutu, 26.01.09, 14:29 kłębek połamanego drutu. Wdając się w gadkę z panem od lodów, wkraczasz na ścieżki nader kręte. Wczoraj polewa, dzisiaj pierogi, Wszystko to durne, bite i dęte. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Srutu tutu, 26.01.09, 15:19 Chlastu, chlastu! Nie mam rączek osiemnastu! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news A gdzie tam?! 26.01.09, 14:48 Toż to kwintesencja przemyślności, wytwór potęgi rozumu i wielce obiecujący początek! Jak nie, jak tak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: A gdzie tam?! 26.01.09, 14:57 Szok! Biguś Gwizdaczek sam, z własnej woli, nawiązał do pałaszowania lodów śmietankowych w POlewie POziomkowej. Nadchdzi nowe? Dla mnie nie zawsze istotna jest potęga rozumu, jeśli przeradza się ona w bulwę pozbawioną smaku i zdrowej treść, zdecydowanie wolę pierogi z serem. Mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A gdzie tam?! 26.01.09, 15:15 Głodnemu Bigowi lody na myśli. Tak bezwiednie mu przyszły, gdy wraz z borsukami przebudził się ze snu zimowego. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A gdzie tam?! 26.01.09, 15:19 To człowiek tu staje w obronie, a tu masz. Ot, kobieca wdzięczność. Gotowa zawrzeć sojusz z diabłem, żeby tylko przejechać się po "odwiecznym" adwersarzu... Miłego gruchania zatem! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A gdzie tam?! 26.01.09, 15:32 Bigi, martwię się, że teraz Jarek będzie mocniej opalony z przylizaną fryzurą od samego Leppera. Zastanawiam się, ćzy będzie kładł na twarz gruby tynk z samoopalacza czy raczej będzie regularnie chadzał do solarium? Dla wzrostu popularności (tylko) gotów jest dziś dać się posiekać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A gdzie tam?! 26.01.09, 15:50 Już kiedyś pisałem: przestań czerpać wiadomości wyłącznie z mendiów. I o Jarka też przestań się zamartwiać. W niczym mu to nie pomoże, nie mówiąc już o tym, że nikt się na tę "troskę" nie nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A gdzie tam?! 26.01.09, 16:07 Ale czy to nie jest śmieszne, że Jarek jak ta panna na wydaniu staje do konkursu piękności i poprawności polityucznej? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A gdzie tam?! 26.01.09, 16:23 Jest tak: Jarek, dla pewnej wykształconej, młodej, pochodzącej z dużych miast grupy osób, a także dla autorytetów z nadania, pracowników "niezależnych" mediów i sporej części establihmentu, obojętne czego nie powie, nie zrobi, bez względu na to jak będzie wyglądał, czy wyjdzie w pomiętej koszuli i niezawiązanych butach z Radoskóru, czy zaprezentuje się w nienagannym garniturze i włoskich lakierkach, i tak będzie szczytem obciachu i oblechy. Podejrzewam, że jemu to i tak rybka. Wiesz czemu? Bo facet nie jest niewolnikiem słupków sondażowych, facetów z trzeciego siedzenia (czyt. faktycznych zarządzających), bo on nie musi na siłę trzymać fasonu, bo wie, że mądry i tak nie da się zwieść malowanym lalom. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Dlaczego On odzywa się 26.01.09, 19:02 w Twoim wątku, ten Biguś? Skoro panicznie lubi lody w polewie poziomkowej a tu jest o pierogach?! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Ślimak, ślimak pokaż rogi... 26.01.09, 14:56 ... dam ci sera na pierogi. Ale przysłowiowy ślimak coś rogów pokazać nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ślimak, ślimak pokaż rogi... 26.01.09, 15:17 Lepiej żeby ten ślimak nie był rogaty. Lepiej pierogi, ślimaku! zamiast lep! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Miła Przysłowie, mam ochotę na pierogi z sere 26.01.09, 15:20 A cóż ma znaczyć: zmiana warty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Nie mówcie mi dziś o pierogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 16:20 Przez jazdę w dusznym samochodzie dostałam choroby lokomocyjnej. Pierwszy raz chyba od początku studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: a o knedlach ;-) 26.01.09, 18:58 Współczuję sensacji zdrowotnych w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Dziękuję,dziś mi lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:39 Ale do wieczora źle się czułam. Bałam się cokolwiek zjeść. I na dodatek przyszła silna migrena. Chyba na mróz. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: aviomarinek z pyzami? 26.01.09, 19:03 Pyzy z tłuszczem i cukrem - pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: aviomarinek z pyzami? IP: *.toya.net.pl 26.01.09, 19:20 myśl o pyzach z tluszczem już powoduje zgagę a jeszcze do tego cukier... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: aviomarinek z pyzami? 26.01.09, 19:25 Pyzy mogą być z sosikiem i mięskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: aviomarinek z pyzami? 26.01.09, 19:22 Pyzy z cukrem? To raczej psuje smak. Ale pierogi z serem lubię posypywać cukrem z cynamonem. W wersji ekstremalnej mogą być w polewie śmietanowo-śmietankowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: aviomarinek z pyzami? 26.01.09, 21:16 Kurna, chyba wiem, co dla mnie pyszne, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: aviomarinek z pyzami? 26.01.09, 22:26 Nefuś, ja wiem, że Ty wiesz, co dla Ciebie pyszne. Ale co dla Ciebie, to nie dla innych równie pyszne jest, kurna! Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: aviomarinek z pyzami? 26.01.09, 23:03 Nieeee, poważnie - mam tak odmienny jednak gust kulinarny, och, biedny ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: aviomarinek z pyzami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:46 Ja zasadniczo choroby lokomocyjnej nie mam. Źle znoszę duszne wnętrza, zwłaszcza gdy pachnie w nich benzyną. Aviomarin na to nie pomaga. A własnie, ponoć ma być niedługo na receptę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie mówcie mi dziś o pierogach 26.01.09, 19:27 Te niedomagania to przez klimę? Haust chłodniejszego powietrza nie przyniósł Ci ulgi? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Nie mówcie mi dziś o pierogach 27.01.09, 12:05 W takich przypadkach zalecany jest grzaniec galicyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Nie mówcie mi dziś o pierogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:48 Dziękuję, postoję. Grzaniec by najprawdopodobniej zwróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Nie mówcie mi dziś o pierogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:47 Nie przyniósł. Samochodem jechałam 2 razy, może z 10 minut każdy raz. Odpowiedz Link Zgłoś