keridwen 12.11.03, 22:47 za keri... jutro mam sprawe.... i strasznie sie boje. troche cieplych mysli, starsznie by mi sie przydalo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: prosze pomodlic sie ... IP: *.widzew.net / *.widzew.net 12.11.03, 22:56 A kciuki trzymac za obrońcę czy oskarżyciela?? ;-) Tak czy siak, potrzymac nie zaszkodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prosze pomodlic sie ... 12.11.03, 22:58 no... oskarzona jestem ja... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: prosze pomodlic sie ... IP: 81.219.160.* 12.11.03, 23:00 kciuki trzymać będę mocno. poważna sprawa?? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prosze pomodlic sie ... 12.11.03, 23:03 powiem jak wroce z gdyni, ok? na ta chwile jest siorp straszne... dobrze, ze przezornie kupilam cale pudlo husteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: prosze pomodlic sie ... IP: 81.219.160.* 12.11.03, 23:08 keri, nic sie nie martw, będzie dobrze, zobaczysz. inaczej być mie moze:) i prosze sie zameldowac jutro co i jak, bo mi jeszcze palce zsinieją... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: prosze pomodlic sie ... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 23:05 Keri, trzymam kciuki z całych sił. Domyślam się, co czujesz, ponieważ sama prawdopodobnie za niebawem będę się spowiadać w sądzie... Ech;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: prosze pomodlic sie ... 12.11.03, 23:01 Dużo cieplutkich myśli mas u mnie. I nie martw się, uszy do góry, na pewno wszystko się ułoży. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
sqrt Większość forumowiczów to kryminaliści 12.11.03, 23:15 Tak myślałem. A wy sami to potwierdzacie. Uczciwi ludzie nie chodzą po sądach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Większość forumowiczów to kryminaliści IP: 81.219.160.* 12.11.03, 23:17 chodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: dziekuje :(((((((((((((((((((((((((( [n/t] IP: 81.219.160.* 12.11.03, 23:19 keri olej faceta. weż sobie meliske, do łóżeczka usiądź poczytaj coś miłego... szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek.ninja Re: dziekuje :(((((((((((((((((((((((((( [n/t] 12.11.03, 23:22 Gość portalu: fleurette napisał(a): > keri olej faceta. weż sobie meliske, do łóżeczka usiądź poczytaj coś miłego... > szkoda nerwów. no właśnie, może to ostatnia noc w domciu... Jest szansa , że Cię wsadzą? A propos , w kiciu jest dostęp do internnetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: dziekuje :(((((((((((((((((((((((((( [n/t] IP: 81.219.160.* 12.11.03, 23:26 krasnoludek.ninja napisał: > Jest szansa , że Cię wsadzą? chyba najomi do pociągu spowrotem > A propos , w kiciu jest dostęp do internnetu? a to ty nie wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: dziekuje :(((((((((((((((((((((((((( [n/t] 12.11.03, 23:31 Gość portalu: fleurette napisał(a): > krasnoludek.ninja napisał: > > > > Jest szansa , że Cię wsadzą? > > chyba najomi do pociągu spowrotem > > > A propos , w kiciu jest dostęp do internnetu? > > a to ty nie wiesz?? nie wie, bo dopiero to z psychiatryka wyszło a tam widać nie dawali gazet do poczytania... Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: dziekuje :(((((((((((((((((((((((((( 12.11.03, 23:29 widzę, że następna dostawa frustratów właśnie dotarła... Keri nie przejmuj się tymi @%#$#$ bo nie warto. Szkoda czasu na takich gówniarzy! ps trzymamy kciuki i to baaaaaaaaardzo mocno!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: dziekuje :(((((((((((((((((((((((((( [n/t] 12.11.03, 23:31 Keri, tym gościem (mam dziwne przeczucie że to jeden i ten sam) też się nie przejmuj. A teraz do ninja.krasnoludka: pana uwagi są wysoko niestosowne. Mógłby się pan, za przeproszeniem pozostałych Forumowiczów, Redakcji i Wszystkich Porządnych Ludzi, zamknąć? Pozdrawiam tylko Keri i trzymam za nią kciuki, Krzyskup -- Life is life! Nana nanana... Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Większość forumowiczów to kryminaliści 12.11.03, 23:22 Wiesz... Po pierwsze w polsce obowiązuje zasada domniemania niewinności i słowo "kryminalista" bez *prawomocnego* wyroku jest oszczerstwem, po drugie Polska pełna jest pieniaczy, którzy gotowi są podać Cię do sądu za zostawienie ziarenka piasku na wycieraczce... Pozdrawiam, Krzyskup -- Life is life! Nana nanana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bLASZKA Re: Większość forumowiczów to kryminaliści IP: *.toya.net.pl 12.11.03, 23:31 Od eazu widać , ze się prawnik odezwał. Znasz sprawę keri? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Większość forumowiczów to kryminaliści 12.11.03, 23:42 Gość portalu: bLASZKA napisał(a): > Od eazu widać , ze się prawnik odezwał. Może jestem przewrażliwiony, ale widzę jakąś (ż)aluzję w Twojej wypowiedzi... A Ty jesteś prawniczką? > Znasz sprawę keri? Nie znam, ale wkurza mnie gdy ktoś pisze takie brednie. Bo jako forumowicz nie czuję się kryminalistą (nie udowodnicie mi nic!!!) Pozdrawiam, Krzyskup -- Life is life! Nana nanana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bLASZKA Re: Większość forumowiczów to kryminaliści IP: *.toya.net.pl 12.11.03, 23:46 A ja wcale do siebie nie wzięłam tego, że jestem kryminalistka nawet gdyby prawdą było że większość z nas nimi jest. To przecież ja wiem jaka jestem. A przecież w co trzecim poście forumowicze sa obrażani. Zawsze tak reagujesz? Czy może łączy Cię z Keri jakieś uczucie??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Większość forumowiczów to kryminaliści 13.11.03, 19:23 Gość portalu: bLASZKA napisał(a): > A ja wcale do siebie nie wzięłam tego, że jestem kryminalistka > nawet gdyby prawdą było że większość z nas nimi jest. > To przecież ja wiem jaka jestem. No niby tak... > A przecież w co trzecim poście forumowicze sa obrażani. Może nieco rzadziej... > Zawsze tak reagujesz? Czsami udaje mi się opanować, ale wczoraj nie zdążyłem. Za szybkie miałem połączenie. > Czy może łączy Cię z Keri jakieś uczucie??? Zgadłaś! Uczucie solidarności społecznej i więź forumowa. W końcu zostaliśmy KaFelKami tego samego dnia :) Pozdrawiam, Krzyskup -- szare, bure i łaciate, Wszystkie koty za pan brat! Mają drogi swe i płoty, Po prostu koci świat... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Większość forumowiczów to kryminaliści 13.11.03, 01:06 oraz pełna pieniaczy wypisujących na forum wszystko co ich zarobaczony umysł wyprodukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro.guerrero Re: Większość forumowiczów to kryminaliści 13.11.03, 17:46 gray napisał: > oraz pełna pieniaczy wypisujących na forum wszystko co ich zarobaczony umysł > wyprodukuje. No jak przeczytałem to co napisałeś, to oczywiście przyznaję Ci rację! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Większość forumowiczów to kryminaliści 13.11.03, 17:49 które to już konto sobie założyłeś debilu? Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Tak zupełnie O/T 13.11.03, 09:12 krzyskup napisał: > Po pierwsze w polsce obowiązuje zasada domniemania niewinności i słowo "kryminalista" > bez *prawomocnego* wyroku jest oszczerstwem, po drugie Polska pełna jest pieniaczy Zwracam nieśmiało uwagę, że prawo do występowania z roszczeniami (nawet spienionymi) jest akurat tego samego kalibru co obowiązek domniemywania niewinności. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Tak zupełnie O/T 13.11.03, 19:26 Oczywiście, ale nazywanie *ludzi, którym nic nie udowodniono*, do których ja się przynajmniej zaliczam, kryminalistami już nie jest... Pozdrawiam, Krzyskup -- Szare, bure i łaciate, Wszystkie koty za pan brat! Mają drogi swe i płoty, Po prostu koci świat... Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Hahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!! :DDD 14.11.03, 15:05 sqrt napisał: > Uczciwi ludzie nie chodzą po sądach No nie mogę!! :)) Jak dla mnie cytat miesiąca i głupota roku za razem :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Hahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!! :DDD 15.11.03, 16:57 maclorcan napisał: > sqrt napisał: > > > Uczciwi ludzie nie chodzą po sądach > > No nie mogę!! :)) Jak dla mnie cytat miesiąca i głupota roku za razem :DDDD > Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
asynchronukleotorreador Re: prosze pomodlic sie ... 12.11.03, 23:39 Witam, Keridwen. Jeśli nie wyrządziłaś nikomu krzywdy ani nie zrobiłaś nic czego nie musisz się wstydzić, to nie musisz się niczego obawiać. Nie wiem o co jesteś oskarżana, ale jeśli niesłusznie to na tych..... co Cię niesłusznie oskarżają już Spływają Wszystkie Moje Klątwy. Jeśli zaś słusznie... to , wybacz ale spadną one na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 02:38 Keri, wierzę, że wszystko będzie dobrze. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 08:13 Zwykle się nie modlę, no ale tym razem zrobię wyjątek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
najtis Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 09:00 al-ki napisał: > > Zwykle się nie modlę, no ale tym razem zrobię wyjątek ;-) ==================== A pamietasz jak to sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 09:06 a czy to ważne żeby wyklepać całą formułkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 18:28 Wiem, bo na religii każą :-) Przyczym ja tylko słucham, a cała reszta odmawia paciorek. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 trzymam kciuki--@@-- 13.11.03, 10:13 mocno trzymam (a raczej jak odejde od kklaawiatury , bo z zacisnietymi kciukami trudno pisac:) KCIUKI --@@--:D bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 10:55 trzymam kciuki i ciepło myślę o Tobie. Odezwij się szybko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qu_rek Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 12:56 Ciekawe w jakim celu zakłada się taki wątek . Nie wiem nic o procesie Bóstwa . Aaaaa ... już wiem trzeba się domyślać. Mogę troszkę ? Mogę ? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 21:46 wiec wrocilam. dziekuje za mysli, cieplej jakos mi bylo. dostalam warunkowe umorzenie postepowania karnego na dwa lata proby. niewielka grzywne ( 500 zł ) plus oplaty procesowe. o prawo jazdy wnosze apelacje... dwa lata bez samochodu to chyba jednak za dlugo. ale dobrze jest. i ciesze sie, ze panstwo sa. bo to bardzo rozgrzewajace, gdy tyle nieznajomych, czy tez ledwo poznanych dusz mysli o tobie cieplo. co do qu-rk'a.... mam taka mala zasade sieciowa... jesli nie mam ochoty z kims polemizowac to go omijam... moze spotkamy sie face to face w sobote i przedyskutujemy pewne sprawy, hm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy A jednak byłaś winna. IP: *.toya.net.pl 13.11.03, 21:58 Straciłem dla ciebie szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: A jednak byłaś winna. 13.11.03, 22:01 A Ty nigdy nie popełniesz błędów "Sprawiedliwy"? Bo właśnie jeden popełniłeś. Niepozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen tak? a skad to wiesz? 13.11.03, 22:02 kazdy jest winny. szacunek? a coz to jest...? szczegolnie od osoby, ktora nie chce sie podpisac... Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 21:59 Dobrze, że się skończyło, bo lepszy jakikolwiek koniec, niż nerwy. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 22:00 Widzę, że poszaleliśmy sobie samochodem. Sądząc po wyroku to były jakieś ofiary wśród ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen powod? alez moj drogi.... 13.11.03, 22:07 tak, chcialam rozjechac kropiwnickiego... a zamiast niego potracilam mrowczynskiego... teraz juz wiesz, czemu chwilowo nie ma go na forum ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: powod? alez moj drogi.... 13.11.03, 22:18 Przepraszam - niepotrzebnie się odzywałem Odpowiedz Link Zgłoś
qu_rek Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 22:03 Ty to jesteś naprawdę tak od razu ... może ,choć odrobina gry wstępnej.Nie jestem taka łatwa.I w autobusie nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
19.tysiecy.amperokilometrow PRZYZNAJ SIĘ CO ZROBIŁAS! 13.11.03, 22:08 Albo nie wspominaj o tym codziennie. Zaśmiecasz tylko forum. Ludzie się kłócą przez Ciebie, jakiś Yaa staje w twojej obronie. A skąd mamy wiedzieć , że Ty masz rację. Typowe szukanie usprawiedliwienia dla swoich występków. Jeśli nie napiszesz czemu zostałaś ukarana, to znaczy , że tylko dla rozgłosu wciąż o tej swojej sprawie wspominasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: PRZYZNAJ SIĘ CO ZROBIŁAS! IP: *.toya.net.pl 13.11.03, 22:12 Kobietom prawo jazdy powinno się odbierać nazajutrz po wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: PRZYZNAJ SIĘ CO ZROBIŁAS! 13.11.03, 23:44 Gość portalu: Lotnik napisał(a): > Kobietom prawo jazdy powinno się odbierać nazajutrz po wydaniu. Doprawdy? Tak się składa, że moja ciotka jest lepszym kierowcą od swojego męża. Moja kuzynka jest lepszym kierowcą od mojego kuzyna i swojego chłopaka...A mo ojciec twierdzi, że po tym co widzi, ja będe lepsza od niego i mamy razem wziętych. Zastanawiaj się najpierw zanim cos powiesz, chłopczyku... Odpowiedz Link Zgłoś
yaa O co Wam chodzi ? 13.11.03, 22:17 Nie rozumiem. Dziewczyna zrobiła coś tam, nieważne. Miała proces, którego się obawiała ( co chyba normalne) i chciała kilku ciepłych myśli i kilku słów wsparcia. I tyle Średnio rozgarnięty człowiek, który ma coś co nazywa się wrażliwością zrozumie to od razu. A Wy albo ją atakujecie, albo każecie się spowiadać. Darujcie sobie, bo ani nie macie prawa Jej osądzać ani rozgrzeszać. Jeśli nie potraficie Jej zrozumieć - Wasza sprawa ale nie musicie tego wywlekać na forum. Pozdrawiam (jakiś) Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: O co Wam chodzi ? 13.11.03, 22:21 szukają taniej sensacji, bądź kogoś na kim będą mogli odreagować swoje kompleksy :P Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: O co Wam chodzi ? 13.11.03, 22:22 Przepraszam Cię bardzo ale to ona się chciała podzielić swoim kłopotem z forumowiczami. Nie wszyscy musza akceptować jej przestępstwo. Pisze przestępstwo bo z tego co napisała to ma wyrok. Dlaczego mamy pocieszać kogoś kto dopuścił się czynu zabronionego? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: O co Wam chodzi ? 13.11.03, 22:26 lennon1 napisał: Dlaczego mamy pocieszać kogoś > kto dopuścił się czynu zabronionego? A nie przyszło Ci do głowy, że każdy jest tylko człowiekiem i każdy może zrobić coś głupiego ? I co nie zasługuje na słowo wsparcia ? Jak nie chcesz pocieszać to nikt Ci nie każe, ale koniecznie trzeba od razu zdołować i potępiać? Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik MASZ RACJĘ! IP: *.toya.net.pl 13.11.03, 22:31 Jeśli mój znajomy zrobiłby coś głupiego, to znaczy upił się, potem wsiadł do samochodu i rozjechał pięć osób ponieważ nie miał szans aby prowadzić samochód należycie. To już widzę jakbyś go pocieszał. Bądź obiektywny Yaa. Wstawiasz się za nią tylko dlatego że ją znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: MASZ RACJĘ! 13.11.03, 22:34 yaa mnie nie zna. nigdy mnie nie widzial, nigdy nie wymienilismy ani jednego maila. i ja nie rozjechalam nikogo. nawet psa. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Ludzkie uczucia. 13.11.03, 23:01 Nie znam Keridwen. Nie wiem co zrobiła. I między innymi dlatego nie oceniam tego. Nie twierdzę, że jest niewinna i nie wybielam Jej ale też nie widzę żadnego powodu aby Kerdiwen tu dołować. Zrobiła co zrobiła - i jest to Jej sprawa i ewentualnie osób pokrzywdzonych. Keridwen założyła ten wątek bo bała się i chciała kilku słów wsparcia. To chyba ludzkie, nie ? I od wielu osób (m. in. ode mnie) to wsparcie otrzymała. Też chyba ludzkie nie? I po to jest ten wątek, nie po to by Ją osądzać itp. Jeśli chcecie kogoś osądzać, to spójrzcie w lustro. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik BEZ KOMENTARZA IP: *.toya.net.pl 13.11.03, 23:20 Yaa napisał: I po to jest ten wątek, nie po to by Ją osądzać itp. Jeśli chcecie kogoś > osądzać, to spójrzcie w lustro. > Pozdrawiam > Yaa Dla przypomnienia: YAA O ICH TROJE: Kiedys takich zamykało się w miejscach odosobnienia. Teraz bije się im brawo. W tym przypadku yaa wolę dawne metody. Pozdrawiam Yaa (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=6090853&a=6093298) O PIJANYCH KIEROWCACH: Odbierać prawo jazdy natyczmiast. I zresztą tak się robi. Ale to za mało. Kary, które orzekają sądy nie są szczególnie uciążliwe - najczęściej pozbawienie prawa jazdy na rok i grzywna ok. 1000 zł. Może należałoby zastanowić się nad grzywną o wiele wyższą, na co pozwalają obecne przepisy. Ale boje się, że i to nie ograniczy fantazji rodaków. Można wrócić do dyskusji nad odbieraniem samochodów, ale nie wiem czy to ma sens, biorąc pod uwagę trudności z realizacją takiego pomysłu. Pozdrawiam Yaa (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=5917837&a=5930168) A może kilka słów wsparcia...? YAA O KRZYSZTOFIE JAGIELLE: Po pierwsze nie powinii byli dawać mu tego magistra. Po drugie ktoś za uchybienie procedury powinien odpowiedzieć. Po trzecie słusznie odbierają coś co się mu nie należy. Pozdrawiam Yaa (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=4320300&a=4328087) I TY mówisz: jeśli chcecie kogoś osądzać, spójrzcie w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: BEZ KOMENTARZA 13.11.03, 23:26 Przecztaj jeszcze pozostałe z moich ponad 2 tysięcy postów na tym Forum. Miłej lektury. Pozdraiwam Yaa PS. Ciekawe gdzie oceniałem kogokolwiek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Ha Ha IP: *.toya.net.pl 13.11.03, 23:30 Skoro Ty nigdzie nikogo nie oceniałeś, to i nikt tu nie oceniał Keri. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Lotnik... 13.11.03, 23:51 ...ty to jakiś niedo***any jesteś, czy co? Nie masz jakichś innych zajęć...Cz poprostu jesteś fanem Yaa i kolekcjonujesz jego posty ??? Buuuhaha !! Jesteś śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Pewnie jazda po pijaku, albo coś w tym stylu. 14.11.03, 11:38 Bo kradzież samochodu chyba nie:). Dziwne że pisze taki wątek a nie mówi co nabroiła. wyobraźmy sobie kogoś kto prosi o wsparcie, a przykładowo jest posądzony o morderstwo, a nie umie się pochwalić wyczynem. Jesli forum jest tolerancyjne zrozumie naganny wyskok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Ludzkie uczucia. IP: *.toya.net.pl 13.11.03, 23:26 W przyszłym tygodniu mam sprawę, Trochę nakradłem, Yaa udziel mi wsparcia. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
flamaster_z_bajki No Yaa(sne) 13.11.03, 23:00 Nie należy potępiać tych co robią źle. Tylko tych co są uczciwi, prawdomówni, solidni. Tych trzeba potępiać. Dobrze mówisz. Obyś tylko nie został w przyszłości prawnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: No Yaa(sne) 13.11.03, 23:04 Otóż yaa jestem prawnikiem. I nie martw się o moją przyszłość. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
izakaotomita Re: No Yaa(sne) 14.11.03, 09:50 yaa napisał: > Otóż yaa jestem prawnikiem. Ale karnistą? Bo jeśli tak, to nie powinieneś. A kto chętny do pocieszenia gdybym.wiedzial.to.bym.nie.pytal? Bo siamotny jest, niedouciony, a cio najwazniejsze, tez (jak kazdy czlowiek) ma prawo sie mylic i byc pocieszanym, co nie, yaa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: O co Wam chodzi ? IP: *.toya.net.pl 13.11.03, 22:27 Yaa napisał: Darujcie sobie, bo ani nie macie prawa Jej osądzać ani rozgrzeszać. Jeśli nie potraficie Jej zrozumieć - Wasza sprawa ale nie musicie tego wywlekać na forum. No właśnie, to Ona wywlekła na forum swoją sprawę w sądzie. I robiąc to chciała wzbudzić dyskusję. I miała nadzieję, że wszyscy staną za nią. Będą ubolewać nad jej losem. Keridwen napisała: i o tym co zrobilam wiedza ci ktorzy maja wiedziec, ty nie musisz, wybacz ;> OK Nie muszę I nie chcę wiedzieć Jakie przestępstwa masz na sumieniu. Z kryminalistami się nie zadawałem i nie będę zadawał. A swoją drogą to forum jest dla wszystkich, A jeśli mają wiedzieć o tym Ci którzy mają wiedzieć to używaj do tego celu poczty internetowej , telefonu, faxu, a nie FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: O co Wam chodzi ? 14.11.03, 11:46 yaa napisał: > Nie rozumiem. Dziewczyna zrobiła coś tam, nieważne. > Miała proces, którego się obawiała ( co chyba normalne) i chciała kilku > ciepłych myśli i kilku słów wsparcia. I tyle Średnio rozgarnięty człowiek, > który ma coś co nazywa się wrażliwością zrozumie to od razu. A Wy albo ją > atakujecie, albo każecie się spowiadać. > Darujcie sobie, bo ani nie macie prawa Jej osądzać ani rozgrzeszać. Jeśli nie > potraficie Jej zrozumieć - Wasza sprawa ale nie musicie tego wywlekać na forum. > Pozdrawiam > (jakiś) Yaa Sorki Yaa ale nie mam szacunku dla ludzi którzy po pijaku siadają za kółkiem. A poza tym Keridwen byłaby w porządku gdyby w pierwszym poście podała dokładnie o co chodzi. Jak czuje sie ten kto napisał słowa otuchy a potem dowiedział się że chodzi o jazdę po pijaku? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: O co Wam chodzi ? 14.11.03, 19:05 do tej pory nie napisalam za co. i o co. prosze miec to na wzgledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: PRZYZNAJ SIĘ CO ZROBIŁAS! 13.11.03, 22:19 nie wciaz, a pierwszy raz.... i o tym co zrobilam wiedza ci ktorzy maja wiedziec, ty nie musisz, wybacz ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmotoryzowany Re: prosze pomodlic sie ... IP: 172.* / 172.20.1.* 13.11.03, 22:28 O co ten krzyk? Sfrustrowana panienka dała ciała jadąc bryczką, a później jak trwoga to... na forum. Czyż nawet najobrzydliwsi przestępcy nie mają obrońców? Skądinąd nieładnie, że tuż po ogłoszeniu wyroku dziewczę, zamiast z pokorą przyjmować razy, straszy pazurkami. Coś szybko niektórzy otrząsają się z jeszcze wczorajszego przerażenia. Ani tu skruchy, ani refleksji. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 22:32 skrucha jest, ale ty nie musisz jej widziec. skrucha nie jest literami, nie jest pokorom skierowana do slow, ktore maja na celu zrobienie mi krzywdy... uwierz... nie musze korzyc sie przed toba, bys odpuscil mi moje grzechy.... a dziewczyna juz odpokutowala... az za bardzo, jesli o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: prosze pomodlic sie ... IP: *.toya.net.pl 13.11.03, 22:39 Dziecino Ty jesteś bardziej pokopana niż ustawa przewiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmotoryzowany Re: prosze pomodlic sie ... IP: 172.* / 172.20.1.* 13.11.03, 22:39 keridwen napisała: > skrucha jest, ale ty nie musisz jej widziec. skrucha nie jest literami, nie > jest pokorom skierowana do slow, ktore maja na celu zrobienie mi krzywdy... > uwierz... nie musze korzyc sie przed toba, bys odpuscil mi moje grzechy.... a > dziewczyna juz odpokutowala... az za bardzo, jesli o to chodzi. Skruchę się czuje. Uderz się w piersi i zapytaj sama siebie: żałowałabym podobnie, gdyby w wypadku został poszkodowany ktoś mi najbliższy? Czy wogóle "ukończenie" pokuty wchodziłoby w rachubę? Czy możliwe jest odpokutować czyjąś NIEZAWINIONĄ krzywdę w jakikolwiek sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prosze pomodlic sie ... 13.11.03, 22:48 o czym ty w ogole mowisz....? jaka krzywde? prosze przestac byc smiesznym... mysle, iz z powodu braku jakiejkolwiek panskiej wiedzy o temacie rozmowy, nie bede dalej ripostowac. Odpowiedz Link Zgłoś
marietta.o PRZESTAŃCIE! 13.11.03, 22:52 Zajmować się niepotrzebnie jakąś głupią siksą, która dostała jedynkę w szkole a fantazjuje o jakichś rozprawach w sądzie. Weź się gówniaro do nauki a nie ślęczysz godzinami przy komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: PRZESTAŃCIE! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 22:59 Tytuł wątku dawał nadzieje na rozsądek, ale jak widzać,to zdecydowanie za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: PRZESTAŃCIE!,<błąd><poprawka> IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 23:00 Gość portalu: blenda napisał(a): > Tytuł wątku dawał nadzieje na rozsądek, ale jak widzać,to zdecydowanie za > dużo... Chodziło mi o tytuł postu... Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: PRZESTAŃCIE!,<błąd><poprawka> 13.11.03, 23:08 ufff ps. w porę wykryty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda STOP!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 22:57 Ludzie Keri poprosiła o wsparcie duchowe, a nie o dyskusje i polemikę na ten temat! Jeśli ktoś ma życzenie polemizować to niech spada na inny wątek, bo ten nie jest do tego! Oceniac, osądzać każy może, a kiedy nie zna całej sparwy. Tak jest najłatwiej, wydac poprostu wyrok, nieprwadaż? Jeśli ktoś nie ma pojęcia o zaistniałej sytuacji to niech nie polemizuje, bo nie ma to najmniejszego sensu,a zatruwa tylko zycie innym. Nie masz/miałeś ochoty/życzenia wspierać jej duchowo? Przeczytaj wątek i z niego wyjdz, a nie zaśmiecaj go!! echhh ps.łatwo jest sądzić, dopoki samemu nie trzeba bedzie byc osądzonym... ps2. tylko prosze nie wyjeżdzać z wolnością słowa bo to nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen dziekuje... 13.11.03, 23:01 a osobiscie juz pojutrze. jesli sie zgodzisz oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: nie ma za co :)) [no txt] IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: prosze pomodlic sie ... IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.11.03, 23:08 "Aniele Boży stróżu mój Ty nie stój przy Keri jak malowana lala Ale ruszaj w te pędy Niczym zając po zachodzie słońca" Odpowiedz Link Zgłoś
wielka.stopa Potrzebuję wsparcia. 13.11.03, 23:33 Mam mnóstwo problemów. Brak pieniędzy. Oprócz tego niespłacone kredyty. Długi u znajomych. Liczę na wasze wsparcie. A w szczególności liczę na Yaa. Jest taki wrażliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wielka.stopa Re: Potrzebuję wsparcia. 13.11.03, 23:34 Zaznaczam , że nie mam jeszcze wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: prosze pomodlic sie ... IP: *.toya.net.pl 14.11.03, 08:13 Keri przed sprawą: potulna, wyciszona, skruszona, "pomódlcie się za mnie" błagająca. Keri po sprawie: Agresywna, pewna siebie, "nie rozjechalam nawet psa" Tak jakby rozjechanie psa było drobiazgiem Nie dziwne , że taka osoba trafiła przed oblicze sądu. A wymiar sprawiedliwości chyba znów był zbyt łaskawy Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: prosze pomodlic sie ... 14.11.03, 09:29 Kobieto, co ty pieprzysz ?! I ty i Lotnik, ew Pan_w_Wydaniach_Wielu - powinniście się zastanowić, co w ogóle gadacie ! Wam by się też przydał proces - myślowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Boże!!!... 14.11.03, 12:25 i po co ta cała awantura? Dziewczyna miała wypadek. Nie sądzę, żeby chciała go mieć. Została ukarana i dość. Prosiła o duchowe wsparcie, a nie o płatną protekcję w sądzie. Jak ktos nie chciał, nie musiał się wpisywać. Podejrzewam że ci, którzy najwięcej gardłują, albo nie mają prawa jazdy, albo narazie nie brali udziału w żadnym wypadku. NARAZIE mieli szczęście. Czy zawsze na forum musi się znaleźć jakaś zmora, która zepsuje miły wątek? Pozdrawiam, Keridwen :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izakaotomita O mój rozmarynie! 14.11.03, 12:47 kropka napisała: > i po co ta cała awantura? to ja napiszę tak, przez pewną analogie: "jak ktos nie chciał, nie musiał się wczytywać". > Dziewczyna miała wypadek. Nie sądzę, żeby chciała go mieć. wielu się w historii z poważniejszych rzeczy w ten sposób tłumaczyło, to fakt (tylko co nam po nim?) > Została ukarana i dość. > Prosiła o duchowe wsparcie, a nie o płatną protekcję w sądzie. to nie jest jasne. prosiła o modlitwę w intencji - ale intencji czego? żeby jej sie ociepliło na mysli? czy zeby sąd ją uniewinnil? bo jak to drugie, to wypraszam sobie a muzom > Jak ktos nie chciał, nie musiał się wpisywać. otóz to i słowa świete > Podejrzewam że ci, którzy najwięcej gardłują, albo nie mają prawa jazdy, albo > narazie nie brali udziału w żadnym wypadku. NARAZIE mieli szczęście. to z kolei jest nie prowadzi donikąd. bo jesli sie okaze ze awanturnik ma prawo jazdy, to co? tego będzie na wierzchu kto dluzej jezdzi? wypadki - miano by sie.licytowac: "ja mam slusznośc, bo nie potrącilam nawet psa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Boże!!!... IP: *.toya.net.pl 14.11.03, 13:24 Dlaczego bronisz ludzi którzy wsiadaja do samochodu po pijanemu? Odpowiedz Link Zgłoś
zwawy_dymitr Re: Boże!!!... 14.11.03, 13:43 Kuba, najpieprzeńszy z idiotów, ani Kropka, ani Yaa, ani nikt mający więcej niż 0 synaps nie miał zamiaru oceniać tego, co Keridwen zrobiła. Keri też spodziewała się sankcji karnej, a nie usprawiedliwienia. Celem wątku, głąbie tysiąckrotny, było otrzymanie wsparcia duchowego. Czego dokonano. A teraz won z tobą i resztą wartych splunięcia palantów rzygających powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
izakaotomita Który boże? Bo być boże nie bój 14.11.03, 14:30 zwawy_dymitr napisał: > Kuba, najpieprzeńszy z idiotów, ani Kropka, ani Yaa, ani nikt mający więcej niż > 0 synaps nie miał zamiaru oceniać tego, co Keridwen zrobiła. Keri też > spodziewała się sankcji karnej, a nie usprawiedliwienia. Celem wątku, głąbie > tysiąckrotny, było otrzymanie wsparcia duchowego. Czego dokonano. A teraz won z > tobą i resztą wartych splunięcia palantów rzygających powyżej. Jeśli Twoje plus-zerowe-synapsy trzymają poziom merytorium reprezentatywny dla kerichlebców a paluchy zaciskane za nią równie chętnie zaciskają się w pięści do wywonzawoływania, to ja się przyznam że nie chciałbym mieć takich nie-wrogów jak Ty / Wy / Czy-kto-tam. (zaś won to możesz poszukac sobie pod pachom) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Który boże? Bo być boże nie bój 14.11.03, 15:03 izakaotomita napisał: > (...)( pod pachom) radziłbym kupić sobie słownik i zapoznać się z niektórymi jego rozdziałami... i nie robić durnych awantur na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Boże!!!... IP: *.toya.net.pl 14.11.03, 14:39 Prymitywie za Uralu zapamiętaj, że nie wolno mieć litości dla pijaków za kierownicą. Tu nie ma co pocieszać tylko trzeba potępiać. Tej idiotce należy zabrać prawo jazdy na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depresja_wąpierza No rewelacja! IP: 62.233.180.* 14.11.03, 15:02 Kto tu jest prymitywem, do cholery?! Jakiś (a może jakaś) Kuba zaczyna posta od "prymitywie", po czym następuje stek inwektyw. Czy ty w ogóle znasz słowo: "wrażliwość"? Czy w twoim przedszkolu nie uczono takich trudnych słów?! Napiszę raz, a dobrze: jeśli jeszcze ktoś o dziewczynie proszącej o trochę ciepłych słów napisze :"idiotka", to stracę swoją przyrodzoną słodycz. Potępiać?! A kim ty jesteś, by wydawać takie sądy? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: No rewelacja! 14.11.03, 16:27 Gość portalu: depresja_wąpierza napisał(a): > Kto tu jest prymitywem, do cholery?! Jakiś (a może jakaś) Kuba zaczyna posta > od "prymitywie", po czym następuje stek inwektyw. Bo to była odpowieź na inwektywy pod moim adresem Czy ty w ogóle znasz > słowo: "wrażliwość"? Czy w twoim przedszkolu nie uczono takich trudnych słów?! > Napiszę raz, a dobrze: jeśli jeszcze ktoś o dziewczynie proszącej o trochę > ciepłych słów napisze :"idiotka", to stracę swoją przyrodzoną słodycz. > Potępiać?! A kim ty jesteś, by wydawać takie sądy? Jstem nikim ale nie mam litości dla morderców. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Tia... 14.11.03, 17:05 Lennon napopełnił: >Jstem nikim ale nie mam litości dla morderców. A przeczytałeś ten wątek? Wiesz, co zrobiła Keri? OK. Masz rację in merito: Ludzie pod wpływem alkoholu za kółkiem to potencjalni (podkreślam to słowo) mordercy. Niemniej, nie mnie oceniać Keri. Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Re: Boże!!!... 15.11.03, 20:58 Potępiam, powinni zabrać prawko na wieczność, o jednego głąba mniej. Ja miałem wypadek i z mojej i drugi nie z mojej winy, ale nigdy w całym życiu nie wsiadłem za kierownicę po wypiciu nawet odrobiny alkoholu. Nawet gołębia nie chciałbym mieć na sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda MOZNA SOBIE GADAC... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 16:09 a i tak jak grochem o sciane. przykre Odpowiedz Link Zgłoś
marietta.o NO to gratuluję Ci Yaa! 14.11.03, 19:53 To Znaczy że Lotnik przytaczajc wczoraj wypowiedź Yaa na temat pijanych kierowców niechcący trafił w temat. A może chcący. Czyli Keridwen kierowała po pijaku. No to Yaa, na Twoim miejscu bym już się nie odzywała w tym wątku. Bo wiedziałeś za co ma sprawę, i jej broniłes tak zaciekle, jak wcześniej krytykowałeś pijanych kierowców. Szybciutko zmieniasz zdanie Warto naprawdę przytoczyć jeszcze raz Twoje słowa: Odbierać prawo jazdy natyczmiast. I zresztą tak się robi. Ale to za mało. Kary, które orzekają sądy nie są szczególnie uciążliwe - najczęściej pozbawienie prawa jazdy na rok i grzywna ok. 1000 zł. Może należałoby zastanowić się nad grzywną o wiele wyższą, na co pozwalają obecne przepisy. Ale boje się, że i to nie ograniczy fantazji rodaków. Można wrócić do dyskusji nad odbieraniem samochodów, ale nie wiem czy to ma sens, biorąc pod uwagę trudności z realizacją takiego pomysłu. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen ja w kwestii formalnej... 14.11.03, 20:08 na forum nie pojawilo sie ANI JEDNO SLOWO O TYM NA JAKIEJ SPRAWIE BYLAM W SADZIE, I O CO TOCZYLA SIE ROZPRAWA. wiec laskawie prosze nie popuszczac wodzy wyobrazni. jak mowilam wczesniej, Ci co powinni wiedziec - wiedza... a Yaa prosze zostawic w spokoju. grzecznie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Przeczytaj temat wątku 14.11.03, 22:58 Miałem się nie wypowiadać, ale zrobię jeszcze jeden wyjątek. Spójrz o czym jest ten wątek - w żadnej mierze nie jest o pijanych kierowcach ani o tym co zrobiła Keridwen. Nie wiem co zrobiła i nie o tym jest ten wątek. Jest o wsparciu dla denerwującej się dziewczyny. I tylko o tym. I nie wmawiaj mi, że zmieniam zdanie. Tak się składa, że rok temu przeżyłem wypadek spowodowany przez pijanego kierowcę. Przeżyłem to z całą rodziną a mój synek przez kilka miesięcy bał się chodzić po ulicy i wsiąść do jakiegokolwiek pojazdu. Nie wiesz jak to jest gdy musisz zapewniać co kilka minut małe dziecko, że nic mu nie grozi i nic się nie zdarzy. Yaa wiem. Miesiąc później zginęło dwoje moich znajomych z 3-letnią córką, koleżanką mojego synka. Więc nie pouczaj mnie i nie mów, że zmieniam zdanie na temat pijanych kierowców. Ale przeczytaj temat wątku i nie pisz więcej takich rzeczy, bo udało Ci się strzelić kulą w płot. Yaa Odpowiedz Link Zgłoś