yavorius 29.01.09, 08:34 I mógłby zrobić porządek z tymi kilkunastoma wątkami o tv kablowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 08:40 Gość jest nieźle szurnięty, to fakt. Ciekawe, czy jego monotematyczność wynika z pewnych zaburzeń osobowościowych, czy też został pokrzywdzony przez jednego z operatorów?;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 08:56 Raczej są to zaburzenia zawodowe... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:03 Czyli co, to zadaniowany spryciula-marketingowiec? Hm. Możesz mieć rację. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:07 Po moim wpisie, ze za obnizenie predkosci internetu Toya bierze 50 zl, cos sie zmienilo! Wczoraj zaplacilam za to tylko 20 zl. Moze zagladaja na to forum? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:09 Że zaglądają, to prawdopodobne. Ale, że "wysyłają na odcinek" dupy, a nie przedstawicieli, to już pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:39 Bigusiu, dla mnie jesteś istotą bardzo lotną, której nie muszę wykładać kawy na ławy. Bigusiu, widocznie oni podobnie postępują jak Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:43 przyslowie napisała: > Bigusiu, dla mnie jesteś istotą bardzo lotną, której nie muszę > wykładać kawy na ławy. > Bigusiu, widocznie oni podobnie postępują jak Jarek. Ponieważ wątek zaczął się wreszcie robić robić interesujący to od siebie dodam, że dziś rano szalenie rozbawiło mnie określenie wodza per "pieczony kartofel w mundurku" co ma się pewnie odnosić do solarium i nowego garnituru. No ale to wyrażenie "kartofel" - tego nie rozumiem. Czy mógłby ktoś wyjasnić? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:47 Dobre. Spieczony kartofel w przyciasnym mundurku Giertycha! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:49 Zaczynam rozumieć. Przecież kartofelki w ognisku piecze się wyłącznie w mundurkach. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:53 przyslowie napisała: > Zaczynam rozumieć. > Przecież kartofelki w ognisku piecze się wyłącznie w mundurkach. Musimy mieć nadzieję, że nie wchodził do solarium w garniturze, a co najwyżej w majtach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Czepiacie się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 14:20 Czepiacie się. Lepiej mu. każdym razi leppiej niż Lepperowi ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czepiacie się..... 29.01.09, 14:27 Leppiej mu niż lepperowi? Ale sobie klipę-klapę klipnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Czepiacie się..... IP: *.toya.net.pl 30.01.09, 09:54 Lepi sie koszula do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 09:52 Niee, raczej dość luźno na nim zwisał z wyjątkiem okolic brzucha, tutaj wyraźnie widoczna piłeczka, na wysokości której materia od Armaniego wyraźnie ciągnie, marszczy się w kierunku pach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q23 Re: Czy jest na sali admin? IP: *.toya.net.pl 30.01.09, 09:55 Pierwszy idiota to ty jesteś - tak sie przedstawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 11:31 Dla mnie Jarek lepszy jest od Monthy Pythona. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 11:58 I tak oto, w skądinąd znany już od dłuższego czasu sposób, przeszliśmy sobie z jednego obiektu na inny. Nawet bym to zrozumiał, bo osobnik w kółko bębniący o kablówce może zwyczajnie nudzić, ale wrzuty o byłym premierze nawet w tak (wydawałoby się) odległym wątku, budzą w człowieku skojarzenie o natręctwie, na które ktoś najprawdopodobniej niewymownie cierpi... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 13:07 Bigi, jeszcze trochę, a nikt nie będzie pamiętał o Jarku. Pamięć o tym wiekopomnym mężu-niemężu, ale Wodzu wygaśnie. Teraz o nim robi się głośniej, bo szykuje kolejne partyjniackie plenum. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 15:54 Mam czelność twierdzić, iż jesteś w poważnym błędzie. Na forum o to, że się będzie o Jarku pamiętać, zadbasz Ty i jeszcze paru innych. Ja nawet palcem w bucie nie muszę w tym kierunku ruszać. O to, żeby publika nie wyrzuciła z zakamarków pamięci premiera Kaczyńskiego w całym kraju, starają się różne mendia, zwłaszcza te należące do Agory i ITI. Słowem: Jarek oraz jego brat mogą spać spokojnie. Nie ważne z jakich powodów wyżej wymienieni o braciach wciąż bębnią. Czy żeby ich obrzydzić, czy żeby... odwrócić uwagę od spraw innych, a istotnych. Kaczyńscy mają być i są na ustach innych. Pracuj tak dalej, może ktoś to doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję jak już znajdzie się ten admin... IP: *.toya.net.pl 29.01.09, 19:12 to niech przy okazji zabanuje trolla przysłowie, albo chociaż usunie jej śmieszne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: jak już znajdzie się ten admin... 29.01.09, 19:30 Nie rozśmieszaj mnie! Chcecie pomrzeć na forum ze zgryzoty, Ponuracy? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: jak już znajdzie się ten admin... 29.01.09, 19:43 Domyślam się, kto potrafi mówić grzecznie "dziękuję". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: jak już znajdzie się ten admin... IP: *.toya.net.pl 30.01.09, 00:17 wolę ze zgryzoty niż od durnych postów od czapy, a to zdaje się Twoja specjalność. PS: nie domyślasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: jak już znajdzie się ten admin... 30.01.09, 09:33 Nie masz zielonego pojęcia o moich specjalnościach. Natomiast sam dostarczasz dowodów na własne specjalności. Chcesz, to sobie umieraj ze zgryzoty i nudów. Twoja brocha. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 13:59 uwaghi na temat moderacji Łodzią proponowałabym raczej zgłaszać tu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 14:03 Szprotuś, dobrze wiemy, że Twoja imienniczka tym bardziej nie zagląda tam. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 14:05 Ale zagląda NKA i może pójdzie po rozum do głowy. A moja imienniczka chyba celowo nie sprząta, bo skądinąd wiem, że jest on-line. No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 15:27 > Ale zagląda NKA i może pójdzie po rozum do głowy. Ta, na pewno... Biorąc pod uwagę, jak traktują innych, to powodzenia. ## > A moja imienniczka chyba celowo nie sprząta No wiesz, dziewczę pewnie działa w GPO, szkoda że trochę wybiórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Czy jest na sali admin? 01.02.09, 14:50 Bycie on-line w moim przypadku nie jest równoznaczne ze śledzeniem forum... Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie są to godziny pracy. A forum moderuję społecznie. Wiedząc o tej sytuacji, i wiedząc, że jestem on-line mogłaś podesłać mi linka lub zaradzić coś samodzielnie... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Czy jest na sali admin? 01.02.09, 17:08 Przypominam Ci, że nie ja tu jestem moderatorką. A w pracy pracuję, nie zaś serfuję po internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Zobacz Szprotek 30.01.09, 14:30 Napisałem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=90597506 a oni mi każą wysłać maila. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Zobacz Szprotek 31.01.09, 14:14 No, to wyślij. Nie wiem, jak to jest, ale mnie zawsze odpisują. Fakt, że czasem po kilku dniach, no ale umówmy się, mają do roboty nieco więcej niż czyścić wątki wyklikane z kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
k_az Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 16:53 Czemu wymagacie od admina aby sprzątał? Proszę zrobić to samemu. Wystarczy nie podbijać powtarzających się wątków. Co ma do tego admin? pozdrawiam.kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 18:09 > Czemu wymagacie od admina aby sprzątał? > Co ma do tego admin? Nic, poza tym, że od tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
k_az Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 19:07 Admin jest od tego aby usuwać głupie czy powtarzające się wątki? "To użytkownicy Forum, którzy pomagają administracji Forum usuwać spam oraz wątki niezgodne z Netykietą i Regulaminem Forum" Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy jest na sali admin? 30.01.09, 08:27 > Admin jest od tego aby usuwać głupie czy powtarzające się wątki? Tak, mówię o Ixtlilto. ## > "To użytkownicy Forum, którzy pomagają administracji Forum usuwać > spam oraz wątki niezgodne z Netykietą i Regulaminem Forum" O widzisz, jak ładnie potwierdziłeś moją teorię. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Czy jest na sali admin? 29.01.09, 19:48 Faktem jest podbijanie wątków - ale sam autor sobie wątek może też podbić i dlatego admin też potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Podbijam 29.01.09, 22:12 przyslowie napisała: > Co Ci się w nim tak podoba? To że jest bardziej niż inne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef admin = salowa ? 29.01.09, 23:35 Swoją drogą przyrównanie admina do salowej.... no niezłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: admin = salowa ? 30.01.09, 09:35 Siostro, basen! Chcesz być obsłużonym, obsłuż się sam. Odpowiedz Link Zgłoś