michael00 14.11.03, 20:42 Ja rozumiem, że ci kibice, którzy utrzymywani są z pieniędzy mieszkańców, to z okazji tego kibicowania wzięli sobie urlop. Czy też w godzinach urzędowania wyskoczyli sobie na kibicowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K I J NA TRUPA moralność konfidentów IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.03, 10:42 moralność konfidentów pozwala kopać trupa ---------------------------------------------- zabawa : łap złodzieja polega na tym , że kto najgłośniej krzyczy ten ma najlepsze stanowisko publiczne ----------- a jakie wiarygodne wyrazy współczucia Wdowie po Kropiwnickim złoży Wdowa po Niesiołowskim , kiedy Burmistrz Bałut zezna , że nie wie po co Tajne Służby miałyby robić falszywki ? ---- Matko Dobrej Rady, Królowo Polski módl się za nami, ateistami. Z szacukniem, Goldfarb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: moralność konfidentów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 14:45 Mysle, ze Kropiwnickie zachowal sie malo elgancko. Ale wytaczac mu armate w rodzaju "moralnosci konfidenta" jest gleboko niesprawiedliwe i swiadomie lub nieswiadomie ma na celu zatarcie roznicy miedzy katem i ofiara w PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as a elegancko jest klamac IP: *.geol.uni-heidelberg.de 15.11.03, 15:26 Polska nigdy nie bedzie normalnym krajem, dopoki czarne nie bedzie nazywane czarnym, biale bialym a kapus kapusiem. Walka idzie o "czesc konfidenta". Co ma tu Ak i inne dupsle do rzeczy. Kropiwnicki nie powiedzial ze gosc byl konfidentem Niemcow ale komuchow. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie sadzicie......... Re: a elegancko jest klamac IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 11:28 Gość portalu: as napisał(a): > Polska nigdy nie bedzie normalnym krajem, dopoki czarne nie > bedzie nazywane czarnym, biale bialym a kapus kapusiem. > Walka idzie o "czesc konfidenta". Co ma tu Ak i inne dupsle do > rzeczy. Kropiwnicki nie powiedzial ze gosc byl konfidentem > Niemcow ale komuchow. I tyle. W sumie sie zgadzam, ale trzeba tez przypomniec o jednej sprawie, ktora uwiarygadnia i ta. Polacy sa donosicielemi z natury. Niemcy jako okupanci byli mocno zdziwieni sklonnoscia naszych rodakow do donosicielstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: moralność konfidentów IP: *.ztpnet.pl 15.11.03, 18:04 A wskaż mi polistyka prawicy który zachowuje sie elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADLINA Re: moralność konfidentów w PRL IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.03, 12:25 Kropiwnicki w PRL nie był ofiarą tylko doktorem , a przed obroną pracy doktorskiej zdawał egzamin z Filozofii Marksistowskiej --------------------------------- dzisiaj Kropiwnicki jest profesorem katolickim na Uczelni w Częstochowie , i udziela się na konferencjach u księdza Rydzyka, a ma grzech śmiertelny i skazuje się na piekiełko pseudo-polityczne, bo się modli : "... Odpuść nam , jako i my odpusuczamy naszym winowajcom..." , a czepia się trupa , który nie widomo, czy mu w czymś REALNIE zawinił ? -------- Niesiołowski taki sam pseudo-katolik , trup polityczny, który zamiast się czepiać Kiszczaka i Jaruzelskiego, to czepia się trupa TRUP Z TRUPAMI POLITYCZNYMI TRUP DO TRUPA -------------------------------- Pan Jezus mówił : " .... Zostaw umyrłym grzebanie się z umarłymi ...." Trup z nimi Z dystansem Joanna Odraza-Urysynów 1. veto Dymowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezydent Łodzi przed sądem IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 15.11.03, 15:18 Jezeli Akta IPN sa do publicznego wgladu ? o co tu chodzi ? Wdowa nie ma racji,a my juz mamy swoja opinie o naszym "TAK ZWANYM PREZYDENTEM ".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: Prezydent Łodzi przed sądem IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.03, 15:41 IPN niestety zbyt dlugo zwlekal , akta sa juz dawno zmanipulowane . Wiadomo kto mial do nich dostep i wystarczajaco dlugo . Jesli teraz sa wykorzystywane no to ....... daje do myslenia . Ja nie mam powodu zeby miec zaufanie do tego rodzaju rewelacji , zwlaszcza po tym jak sobie Jaruzelskiego witali Ci z SLD .....Teraz trzeba patrzec na lapy aktualnym , starych przyzwyczajen sie tak latwo nie zmienia . Do czesto stosowanych metod nalezala kompromitacja i znieslawienie . Dlatego aktualne ciagle jest niewazne co mowi ale kto Cala to zgraje moznaby odsunac albo poskazywac za aktualne przestepstwa i przekrety . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Prezydent Łodzi przed sądem IP: 217.97.177.* 15.11.03, 15:41 o jakie dobre imie chodzi konfidenta czy ta pani się zastanowiła o celowości procesu chyba babie odbiło powinna cicho siedzieć bo brała udział w komsumpcji judaszowych srebrników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Prezydent Łodzi przed sądem IP: *.antelope.dialup.pol.co.uk 15.11.03, 16:18 Do SWIETEJ INKWIZYCJI tez kapusie donosili i za to dzisiaj sa SWIETYMI . Gdzie tu rewelacja . Tak bylo tak jest i tak bedzie na wieki wiekow amen . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art_full Re: Prezydent Łodzi przed sądem IP: *.net / 217.153.156.* 15.11.03, 17:01 1. Mam nadzieję, że jednak ktoś sprawdzi czy ww. robią sobie wycieczki do sądu w godzinach pracy i za(również) moje pieniądze. 2. Gdzież to jak nie w sądzie ma wdowa po posądzonym udowadniać niewinność męża, w kółku różańcowym kropy? 3. I jak miło pomarzyć, że kropa wywali 20tys. na niewidome dzieci... Na pewno by im się przydały!! Odpowiedz Link Zgłoś
art_ful Re: Prezydent Łodzi przed sądem 15.11.03, 17:02 1. Mam nadzieję, że jednak ktoś sprawdzi czy ww. robią sobie wycieczki do sądu w godzinach pracy i za(również) moje pieniądze. 2. Gdzież to jak nie w sądzie ma wdowa po posądzonym udowadniać niewinność męża, w kółku różańcowym kropy? 3. I jak miło pomarzyć, że kropa wywali 20tys. na niewidome dzieci... Na pewno by im się przydały!! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Prezydent Łodzi przed sądem 16.11.03, 10:12 art_ful napisał: > 1. Mam nadzieję, że jednak ktoś sprawdzi czy ww. robią sobie wycieczki do sądu > w godzinach pracy i za(również) moje pieniądze. w cuda wierzysz??? Przecież teraz ponudzą się trochę w sądzie a podatnicy im jeszcze za to zapłacą. > 2. Gdzież to jak nie w sądzie ma wdowa po posądzonym udowadniać niewinność > męża, w kółku różańcowym kropy? obawiam się, że niedługo różnica się zatrze... > 3. I jak miło pomarzyć, że kropa wywali 20tys. na niewidome dzieci... Na pewno > by im się przydały!! zapewne kupiłby im telewizor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Prezydent Łodzi przed sądem IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.03, 18:45 Ja widzę, Kropiwnicki i Niesiołowski nadal uwielbiają się taplać w gównie pomówień, doniesień i oskarżen. To chyba ich życiowe hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Czego Kropiwnicki szukał w aktach SB ? IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 20:33 Ciekawe jakie dokumenty chciał odnaleźć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: w przerwach miedzy wycieczkami zagranicznymi IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 15.11.03, 23:14 To dziwne ze prezydent jest na miejscu , a nie na wycieczce , Sam "mucholap", to rowniez postac tragikomiczna. Oczywiscie, ze bez procesu nie powinno sie opowiadac bzdur o innych ludziach. Dopiero wyrok sadu moze byc wiarygodny dla zmiany opinii o czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internowany Caly pluton szpicli kiszczaka byl w Obozie dla Interno IP: scully:* 16.11.03, 02:55 ...że mąż walczył w Powstaniu Warszawskim, był opozycjonistą, jednym z założycieli "Solidarności". Siedział w więzieniu, był internowany. To co z tego, caly pluton szpicli kiszczaka byl w Obozie dla Internowanych w Glogowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo mecenas Głogowski IP: *.magma / 192.168.22.* 16.11.03, 04:04 Panie mecenasie, czy Panska rezerwa do dokumentow nie ma czasem zwiazku z faktem, iz odmowiono Panu dostepu do nich? Jak byc moze niektorzy wiedza, oznacza to, iz zgodnie z ustawa o IPN nie jes Pan osoba poszkodowana, czyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: mecenas Głogowski IP: *.look.ca 16.11.03, 08:37 Tak, tak to sa te sprawy z minionego okresu i postacie "wielofunkcyjne". Dualizm osobowosci katmanow przetrwal do dzis. Dwulicowosc nawet urosla do stylu bycia. A pani Krystyna ma tylko jeden w tym cel, i wciaz jej "cel uswieca srodki" podwazyc wiarygodnosc zebranych materialow na temat dzialalnosci bylego jej meza, a tym samym podwazyc zasadnosc dzialania Instytutu Pamieci Narodowej. I to jest glowny cel, nie zas obrona honoru czy dobrego imienia. Ci ludzie honoru nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
art_ful Re: mecenas Głogowski 16.11.03, 11:59 Gość portalu: Filip napisał(a): >> A pani Krystyna ma tylko jeden w tym cel, i wciaz jej "cel uswieca srodki" > podwazyc wiarygodnosc zebranych materialow na temat dzialalnosci bylego jej > meza, a tym samym podwazyc zasadnosc dzialania Instytutu Pamieci Narodowej. > I to jest glowny cel, nie zas obrona honoru czy dobrego imienia. Ci ludzie > honoru nie maja. > Panie F. Konopiany! Pani Krystyna ma prawo bronić dobrego imienia swojej rodziny, a jeżeli to podważa zasadność istnienia IPN, to nic dodać, nic ująć!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Prezydent Łodzi przed sądem 16.11.03, 10:23 Też jestem ciekawy, jakim prawem w godzinach urzędowania na sali sądowej zjawiła sie ta cała banda politikierów!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Prezydent Łodzi przed sądem 16.11.03, 11:02 Jak widzisz jedna jak piszesz banda kibicuje na procesie, a druga banda powinna siedzieć na ławie oskarżonych - ale jakoś nie siedzi. Też jestem ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Prezydent Łodzi przed sądem 16.11.03, 11:26 kropaszenko powinien tą sumę na niewidome dzieci wpłacić niezależnie od wyniku procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Prezydent Łodzi przed sądem 16.11.03, 11:36 a poza tym daje to dobry obraz w jakim bagnie nasza prawica siedzi... pomijam że możliwym jest by się okazało że jeden z założycieli łódzkiej S był agentem. bagno przejawia się w tym że kropa dał popis typowo prawicowej odwagi osobistej i obywatelskiej postawy: napluł na kogoś kto się bronić nie może. panie jerzy k. (jest pan w sądzie oskarżonym to chyba tak pisać należy) moje gratulacje odwagi, niech pan tylko w dumę nie urasta niektórzy żyją jeszcze i na tym stanowisku może pan ich śmierci nie doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Prezydent Łodzi przed sądem 16.11.03, 11:50 Tobie plucie jakoś nie przeszkadza. Dlaczego uważasz za niemożliwe, że agenci byli wśród załozycieli "S" Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: lennon 16.11.03, 12:56 plucie na mnie czy na kropę? przeszkadza mi wycieranie sobie dupy przy użyciu takich rzeczy. nie uważam tego za niemożliwe.. i tak z resztą napisałem Odpowiedz Link Zgłoś