Gość: Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 13:28 Joasia Delbar. Brawo. Już dawno na to zapracowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dawid Wybierzemy Damę Sukcesu IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 14:33 mówiąc szczerze to ja kojarzę tylko panią Budną z Krwinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wybierzemy Damę Sukcesu IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 18:16 Niejaka Joasia Delbar ani nie jest dama, a juz na pewno nie sukcesu. Wiec co robi w tym towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Wybierzemy Damę Sukcesu IP: *.4web.pl 09.02.09, 18:36 ja tam jestem za panią z Krwinki, prowadzenie przez tyle lat fundacji dla chorych dzieci to jest coś większego i ważniejszego niż PR Manufaktury, gra w teatrze czy "zabawa" w studia dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Pani Podpis Podpis Podpis 15.02.09, 17:29 W ostatnim sobotnim artykule o kandydatkach do tego tytułu zaprezentowano zdjęcia 4 pań,kupon do głosowania, przy czym pod zdjeciem ostatniej pani pisało Podpis,Podpis, Podpis. Rozumiem, że zapomniano umieścić nazwisko tej ostatniej pani, ale czy wobec zamieszczenia kuponu jest to wobec niej fair? Jak czytelnicy mają głosować na panią Podpis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedras Re: Pani Podpis Podpis Podpis IP: *.toya.net.pl 15.02.09, 19:40 Bo musi wygrac Joasia Sokalszczuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Wybierzemy Damę Sukcesu IP: *.xdsl.centertel.pl 06.03.09, 18:07 Organizatorzy konkursu również powinni być zaangażowani w sprawy społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś