porzeczka1 14.02.09, 17:54 jak to faktycznie wyglada? mozna się tam wybrac z 6-cio latkiem? będę wdzięczna za wszelkie sugestie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka44 Re: termy w uniejowie 14.02.09, 19:48 Bywam na termach prawie co niedzielę, zimą z 6-latek pewnie się bedzie nudził, bo jest tylko jeden basen a zjeżdżalnie są nie czynne. Basen z solanką jest dość mały szczególnie w weekend jest sporo ludzi wiec jak mały potrafi pływać to i tak nie poszaleje bo ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łdz Re: termy w uniejowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:09 Z 6-latkiem to rzeczywiście ciężko, choć widuję tam bardzo dużo małych dzieci. A ogólnie to super: basen pływacki, gorący basen solankowy plus cztery fajne sauny- naprawdę można odpocząć. Poza tym istnieje możliwość rezerwacji kąpieli solankowych w baliach średniowiecznych na kasztelu,a restauracja też bardzo sympatyczna. Ogólnie: bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my Re: termy w uniejowie 21.02.09, 13:18 a w tygodniu jak sytuacja wygląda? tłumy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łdz Re: termy w uniejowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 18:17 Z tego, co wiem to w tygodniu do 16 jest pusto (wtedy nie ma saun), a popoludniami i wieczorami sporo ludzi. Jak potrzebujesz jakichś informacji, to mają całkiem niezłą stonkę www.termyuniejow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbv Re: termy w uniejowie IP: *.toya.net.pl 21.02.09, 18:57 w tygodniu do 16 luz chyba ze akurat przyjedzie jakas klasa ze szkoly no to wtedy tlok Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my przepraszam,że spytam ;-) 21.02.09, 20:07 ale dupska;-)))się moczy na zewnątrz? jak w tatralandii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łdz Re: na zewnatrz -7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 10:17 Oczywiście, że na zewnątrz:) a co do temperatury, to w solankowym i baliach chyba 36, a w pływackim 29-30. 68 stopni to woda ma jak jest wydobywana:) Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: termy w uniejowie 22.02.09, 23:22 Byliśmy dzisiaj, kolejka na około godzinę stania i czekania na wejście. Odpuściliśmy sobie, szkoda czasu. W Nowej Gdyni też kolejka. Poszliśmy do palmiarni. To się nazywa wyjście na basen po łódzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdz Re: termy w uniejowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 09:05 Trudno mieć pretensje do właścicieli Term, że ludzie tłumnie chcą korzystać i trzeba stać w kolejce (mają robić selekcję?:)) poza tym pewnie wybraliście najbardziej oblegane godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
calleh Re: termy w uniejowie 23.02.09, 10:08 a ja polecam basen w Ozorkowie, jeszcze nie widziałem tam tłumów, spokój, można popływać i ceny bardzo przystępne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: termy w uniejowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:36 jeżeli chodzi o atrakcje to rzeczywiście są - i baseny z cieplutką wodą na zewnątrz i sauny sympatyczne, ale.... rozwiązania szatni i pryszniców są beznadziejne (stada wyrostków "niechcący" zaglądających do damskich szatni, pływając w basenie można obserwować myjących się pod prysznicami, bo nie ma żadnych, ale to żadnych ograniczeń widoczności)...ponieważ nie wszyscy potrzebują względnej intymności w trakcie mycia i przebierania może to tylko moje subiektywne "problemy".... ALE!!!! nie polecam tego miejsca ze względu na BRUD!!! obezwładniające hałdy brudu są wszędzie, "koty", zaschnięte skorupy pod nieużywanym prysznicem itd... Nigdy nie widziałam na żadnym basenie nawet 1/100 tego brudu co tam. Niestety nie było to spowodowane nadmiarem gości w danym dniu i brakiem chwilowego sprzątania, ten brud gromadził się tam już bardzo bardzo długo! Odpowiedz Link Zgłoś