Dodaj do ulubionych

A manifa była cool!

08.03.09, 17:56
Manifa była cool- tylko trochę zimno! I chyba wiecej panów niż
poprzednio. A poza tym dostąpiłam zaszczytu wywiadu, wow:) WOMAN
POWER, WOMAN POWER!

PS.Chciałabym z tego miejsca pozdrowić chłopców z NOP-u - nie
przygotowali sie za bardzo do skandowania haseł, więc nikt ich nie
słuchał:)
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: A manifa była cool! IP: *.retsat1.com.pl 08.03.09, 21:34
      Za to puste bębny najgłośniejsze i je słychać.
      • Gość: dp Podeślijcie zdjęcia tych co to im nop nie krzyczał IP: *.toya.net.pl 08.03.09, 22:32
        nawet tego co to im zazwyczaj krzyczy.
        Ciekawski jestem a i gusta ludzkie lubię poznawać.
    • Gość: dp a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.toya.net.pl 08.03.09, 21:37
      ostatnio tak krzyczeli..
      • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 21:49
        To prawda NOP w tym roku dał ciała :) Liczyłem na niezły ubaw jak co roku, a tu 20 smętnych bab oraz pozal sie boze barany z NOP-u, które mruczały cos pod noseem. Wiało nudą. Podsumowując: fotograficznie uwazam manifę w Łodzi za klęskę :) Nie było co fotografowac. Za rok poprosze jakis ladny przemarsz przez miasto oraz kontr pochód z haslami błyskotliwymi jakk przed rokiem cytuje: "kobiety do garów", "2 rzeczy ktore musi umiec kobieta: 69 i gotowac" i tego typu ejakulacje prawicowej poezji. Aha i jeszcze jedno: byłoby miło gdyby przyszły nie tylko kobiety kochające inaczej ze swoimi partnerkami, ale także bardziej konwecjonalne egzeplarze. To w koncu dzien kobiet a nie "dzien homoseksualnych kobiet"
        • przyslowie Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 21:54
          Bratku, to Ty raczej dałeś ciała, skoro nie zrobiłeś z tego
          fotoreportażu pt. "Klęska Manify".
          • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 21:57
            skad wiesz ze nie zrobilem :)? Bratku...
            • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:00
              Skoro wg ciebie było tam 20 bab, to chyba najwyzszy czas, zebyś
              zakończył przygodę z fotografią, bo robiac zdjecia sarnie, powiesz,
              ze widziałeś 3 jeze.
              • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 22:05
                A ile było twoim zdaniem? Ok powiedzmy gora 40 ale to i tak małoooo jak na wiekie miasto.
                • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:10
                  Sorry, ale byłam tam od początku do końca i wg mnie było około 100
                  osób - na pewno nie mniej niż 80. 20 osób to sami organizatorzy mają
                  wiecej.
                  • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 22:11
                    OK :) seta - akurat tyle zeby zapić klęskę
                  • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:11
                    A co do tego, ze mało jak na Łódż to oczywista oczywistość. Wydaje
                    mi sie, ze Manifa lepeij by sie sprzedała w niedzielę na rynku
                    Manufaktury to raz , a dwa - ciągle reklama Manify w Łodzi kuleje,
                    wszyscy wolą narzekac niż dupę ruszyuc.
                    • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 22:15
                      Bez urazy, ale straszliwie infantylna jest ta Manifa. Np: mam rozumiec ze Leon Schiller pętał kobiety tymi sznurkami? Naprawde nie ma znaczenia co to za facet? Narzekasz ze malo kobiet to "kupuje" - ja sie nie dziwie. To jest poprostu strasznie głupie
                      • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:22
                        Trzeba było stanąć obok i słuchac tego o co chodziło z tymi
                        sznurkami i postaciami kobiecymi - wszystko ci powiedzieli głosno i
                        wyraznie - ^ RAZY - na pocżatku i na sam koniec . Jak się stoi 700
                        metrów od mowiacej i w słuchawkach - to sie widzi 20 bab i Leona
                        Schillera ze sznurkami.
                        • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 22:25
                          ale ja byłem obok :) i nie dana mi była "ILUMINACJA" :) Tak naprawde to czytałyscie to samo co rok temu ... transparenty takze były te same mało tego :) trzymały je te same osoby w tym samym miejscu. Wiecie co: moze poprostu nagrajcie to na i puszczajcie film co roku... bedzie taniej
                          • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:27
                            Ja nie wiem, po co ty się tak meczysz co roku i przychodzisz -
                            ogladaj zdjecia sprzed roku, w domu , bedziesz sie mniej nudził.
                            • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 22:30
                              Katastrofa to będzie co roku - ale niech to będzie choć "piekna katastrofa". A tak to nawet ładnej katastrofy nie potraficie zrobic :)
                              • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:34
                                Trzeba było zatem pomóc i rzucić granatem - i katastofa, i piekna, i
                                fotoreportaż gotowy.
        • przyslowie Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:08
          Gość portalu: gosc napisał(a):

Podsumowując: fotograficznie uwazam manifę w Łodzi za klęskę :
          > ) Nie było co fotografowac.

Dlatego, Bratku.
          Dla jasności: na Manify nie chodzę.
          • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 22:09
            Nie byłes na zadnej imprezie na której nic sie nie działo? Pozazdroscic
            • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:13
              Tak jest na wiekszosci slubów. To juz na rozwodach wiecej sie
              dzieje.
              • przyslowie Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:23
                Rozwody bywają równie kompromitujące jak Manify.
                • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:25
                  Nikt nie zmusza, by uczestniczyć w zadnym z tych wydarzeń.
            • przyslowie Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:18
              Wiesz, Bratku, podoba mi się sposób, w jaki przedstawiasz tegoroczną
              Manifę. To byłby kapitalny materiał do ujęcia w fotoreportażu.
              • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 22:21
                Dziekuje Ci Bratku :) Szkoda ze Cie nie było, ale mozesz mi wierzyc, obserwowanie tasmosciągu z węglem, jest ciekwsze niz ta cała Manifa. Ale jak to mowią: z g....na bata nie ukręcisz
                • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:24
                  No to nie wiem, po co żes sie tak meczył w Łodzi , skoro mozna było
                  spokojnie fotografować jak wegiel tańczy i spiewa na Sląsku.
                  Masochista jakis .
                  • Gość: gosc Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.09, 22:29
                    A bo widzisz - nie zawsze robi sie to co chce. Z taka tezą parafeministyczną powinnas sie zgodzic
                    • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:31
                      Skoro się robi to, czego sie nie chce, to czaa najwyzszy zmienic
                      zawód, nie sadzisz? Zakonnica nie będzie dobrą prostytutką. :)
                      • przyslowie Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:37
                        Jeśli szatan ją opęta, to może być nawet niezłą.
                        • iluminacja256 Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:39
                          Ale jak ją odpęta, to koniec:)
                          • przyslowie Re: a nop nie krzyczał chu..j wam w dupę? 08.03.09, 22:43
                            A dlaczego miałby ją odpętać?
    • Gość: lavinka z nielogu Re: A manifa była cool! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 21:59
      Na szczęcie nie muszę chodzić na manify by wywiadów udzielać. Sami
      dziennikarze do mię dzwonią, co prawda z gazet lokalnych i raz z
      radia ale jednak ;)
      • Gość: dp Re: A manifa była cool! IP: *.toya.net.pl 08.03.09, 22:03
        mogę do Ciebie zadzwonić?
        • Gość: lavinka z nielogu Re: A manifa była cool! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 01:59
          Na wywiad? Zastanowię się ;P
    • Gość: goły ze stodoły marna frekwencja, transparenty z zeszłego roku itp IP: 91.193.160.* 08.03.09, 23:42
      podsumowując: nędza.
    • Gość: gość portalu Feministki chcą od mężczyzn rzeczy niemożliwej IP: *.uk2net.com 02.05.09, 22:55
      "Feministki chcą od mężczyzn rzeczy niemożliwej - żeby brzydkie kobiety były
      traktowane tak samo jak ładne".
      by muminos1975

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka