Gość: Dave IP: 81.210.32.* 25.04.05, 20:12 Jestem 17 latkiem który szuka swojej drugiej połówki ;) Zainteresowane (od 15 lat) niech klikają do mnie na gg (nr 7108466). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eDZIO [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Szukam dziewczyny IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:38 jeszcze se warunki stawia ile mają mieć lat :P Idz dzieciaku sie poucz lepiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:46 Dajcie chlopakowi spokoj....samotny jest i smutny, a niech szuka, moze znajdzie...tylko w sumie rzeczywiscie lepiej jest chyba nie szukac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hazy Re: Szukam dziewczyny IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:02 Proponuje ci sie kiedys wybrac do marsa napewno odnajdziesz tam swoja 2 polowke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Re: Szukam dziewczyny IP: 81.210.32.* 26.04.05, 16:24 Tomek co miałeś na myśli że lepiej jest nie szukać? A ty Edzio jak jesteś taki bezczelny i odważny to też się przedstaw z imienia i nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:27 Po prostu gdy sie szuka to zazwyczaj sie nie znajduje. Najlepiej jest po prostu poddac sie temu co bedzie sie dzialo, czas pokaze, nic na sile, bardzo czesto zdarza sie tak, ze ta tzw. "druga polowka" przychodzi do nas z zaskoczenia, mysle, ze to jest najlepsze. Czasem naprawde nie warot za bardzo chciec... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :- Re: Szukam dziewczyny IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Szukam dziewczyny IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:05 Zgadzam się z Tomkiem. Nic na siłę. Mnie osobiście wkurza to, że kiedy wpiszę do katalogu publicznego swoj wiek i skąd jestem to zaraz tysiące zagaduje w celu umówienia się. Odpowiedz Link Zgłoś