Dodaj do ulubionych

Szukam dziewczyny

IP: 81.210.32.* 25.04.05, 20:12
Jestem 17 latkiem który szuka swojej drugiej połówki ;) Zainteresowane (od 15
lat) niech klikają do mnie na gg (nr 7108466).
Obserwuj wątek
    • Gość: eDZIO [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 21:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: , Re: Szukam dziewczyny IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:38
      jeszcze se warunki stawia ile mają mieć lat :P
      Idz dzieciaku sie poucz lepiej :P
      • Gość: Tomek Re: Szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:46
        Dajcie chlopakowi spokoj....samotny jest i smutny, a niech szuka, moze
        znajdzie...tylko w sumie rzeczywiscie lepiej jest chyba nie szukac ;)
    • Gość: Hazy Re: Szukam dziewczyny IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:02
      Proponuje ci sie kiedys wybrac do marsa napewno odnajdziesz tam swoja 2 polowke
    • Gość: Ronin Re: Szukam dziewczyny IP: 81.210.32.* 26.04.05, 16:24
      Tomek co miałeś na myśli że lepiej jest nie szukać? A ty Edzio jak jesteś taki
      bezczelny i odważny to też się przedstaw z imienia i nazwiska
      • Gość: Tomek Re: Szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:27
        Po prostu gdy sie szuka to zazwyczaj sie nie znajduje. Najlepiej jest po prostu
        poddac sie temu co bedzie sie dzialo, czas pokaze, nic na sile, bardzo czesto
        zdarza sie tak, ze ta tzw. "druga polowka" przychodzi do nas z zaskoczenia,
        mysle, ze to jest najlepsze. Czasem naprawde nie warot za bardzo chciec... :)
        • Gość: :- Re: Szukam dziewczyny IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:04
        • Gość: :-) Re: Szukam dziewczyny IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:05
          Zgadzam się z Tomkiem. Nic na siłę. Mnie osobiście wkurza to, że kiedy wpiszę
          do katalogu publicznego swoj wiek i skąd jestem to zaraz tysiące zagaduje w
          celu umówienia się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka