Gość: stary kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:32 no cóż czego można oczekiwać po kibicach Łks-u Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 99 wystarczy [...] IP: *.netburg.pl 12.03.09, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: co robiły żule z limanki w widzewskim Aleksan IP: *.siedlce.vectranet.pl 12.03.09, 17:36 trzeba ich też skatować. Ząb za ząb- bo inaczej nie będzie porządku, przecież wiedzieli co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
4v zakompleksione miernoty w akcji 12.03.09, 17:51 tzw "pseudokibiców" powinno się zacząć nazywać tak, jak na to zasługują. nie kibice, bo kibicami nie są! nie pseudokibice, bo to niewiele znaczy. nie bandyci, bo z tego określenia są dumni! powinno się ich nazywać tak, jak na to zasługują: ZAKOMPLEKSIONE MIERNOTY! żaden spełniony facet nie jest pseudokibicem. to domena zaszczutych miernot bez kasy, bez porządnej dziewczyny u boku, bez prawdziwych przyjaciół (co najwyżej z własną zgrają podobnych miernot). to nie wilki. to wychudzone i wygłodniałe, agresywne PSY. nie mają pieniędzy, nie mają fajnych dziewczyn, więc próbują swoją pseudokibicowską paplaniną zwrócić na siebie uwagę. miernoty, popracujcie nad sobą i odpie...ie się od normalnych ludzi. zazdrość, zła rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoleszkaRetkinia Re: zakompleksione miernoty w akcji IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 20:07 widzisz a twoje motto na życie to "pieniądze" a ich fanatyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: zakompleksione miernoty w akcji IP: *.cust.tele2.pl 12.03.09, 20:55 Jaki tam fanatyzm. Zwykły pretekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: zakompleksione miernoty w akcji IP: *.izacom.pl 12.03.09, 22:14 Jeśli dla ciebie fanatyzm to powód do dumy, to szczerze współczuję twoim rodzicom. Muszą mieć poczucie zmarnowanego życia z powodu spłodzenia tak prymitywnej istoty. PS. "koleżka" pisze się przez "ż" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny kibic ŁKS Re: zakompleksione miernoty w akcji IP: *.centertel.pl 12.03.09, 20:20 Jak dochodzą mnie słuchy o tego typu akcjach to się zastanawiam, czy jeszcze powinienem chodzić na mecze... Jakoś świadomość, że obok mnie, mojej drużynie kibicuje zwierzę, bo nie człowiek, mocno mnie zniechęca. Teraz pewnie wszyscy bedą pisać jakie to bydło kibicuje ŁKS'owi ale icki też tacy czyści nie są. Kiedyś wracałem w sobotę, późnym wieczorem z Dąbrowy od swojej ówczesnej dziewczyny. Stałem na przystanku na Gojawiczyńskiej na wprost stacji benzynowej czekając na autobus... Była 23 z minutami... Podeszło do mnie dwócg pijanych gó...arzy. Najpierw zapytali się za kim jestem. Rozanielony nie skumałem, że tego dnia był mecz Widzewa i powiedziałem, że za ŁKS'em... Wyglądali na mocno zdziwionych i nieco zdezorientowanych... Jeden z nich, zezowaty (uwaga to ważne), chciał koniecznie pożyczyć ode mnie komórkę, bo chciał zadzwonić do kolegi, który rzekomo mieszkał w bloku oddalonym od nas o jakieś góra 50 m. Powiedziałem żeby poszedł i zadzwonił domofonem. Wtedy stał się agresywny. Jakoś łagodziłem sytuację. Ale kiedy powiedział, że krzywo na niego patrzę nie wytrzymałem i roześmiałem się szczerze, co go doprowadziło do furii. Rzucił się na mnie z łapami, więc niewiele myśląc wziąłem go za łeb i przywaliłem o wiatę przystanku. Drugi był zdecydowanie bardziej pijany i wystarczyło go pchnąć by się przewrócił... Na moje szczęście z wiaduktu nadjechał mój autobus. Wbiegłem do środka. Tuż za mną zamknęły się drzwi. Widocznie kierowca zorientował się w sytuacji. Próbowali dogonić autobus. Dało się słyszeć głuche uderzenia pięści zezowatego w drzwi i karoserię odjeżdżającego autobusu... Ja miałem szczęście. Ale faktem jest, że bydło powinno być eliminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zakompleksione miernoty w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:35 o ile wiem Icki to wasza domena...niech mnie grom walnie jesli sie myle:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzychuDBWA Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.pai.net.pl 12.03.09, 16:40 Norma... Wszystko zgodnie z zasadami jeden za wszystkich... i wszyscy na jednego. Ciekawe jak by było 3 na 3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronald Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.net-partner.pl 12.03.09, 16:42 Zenada i smutek brak słów to mało powiedziane ba mozna powiedziec ze to zezwierzecenie i trzeba to pietnowac od samego początku .Niestey zawsze znajdzie sie czarna owca w stadzie.Kibic ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 16:46 ale takich czarnych owiec jest wiele i to zarówno po stronie ŁKS jak i Widzewa..niestety na miejscu pokrzywdzonego niezastanawiał bym sie ani chwili i pozwał tych oszołomów z powództwa cywilnego o duże odszkodowanie (pokryce kosztów leczenia, zadośćuczynienie, renta na czas niezdolności do pracy)... uwierzcie mi na takich "debili" mocnej podziala wielotysięczny ubytek w portfeku niż podyt w kiciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 17:52 pobyt w kiciu dodaje tylko szacunku, powinni zostać skazani na prace publiczne, np. na własny koszt usunięcie w całej dzielnicy wszelkich przejawów radosnej kibicowskiej twórczości na ścianach kamienic i bloków, to bym im nie dodało respektu w oczach bandyckich koleżków, ale było by niezłym obciachem Odpowiedz Link Zgłoś
bachczysaraj Albo zbierać psie odchody z trawników. 12.03.09, 18:22 To w nawiązaniu do powatarzających się artykułów na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Powinni dostać po kilka lat więzienia to debile IP: *.run.pl 12.03.09, 16:46 dresy szukające zaczepki z byle powodu. Zachlane i zaćpane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 16:51 ciężko mi opisać tych ludzi, ani to kibice ani chuligani klubu, po portu bandyci co się chcieli wyżyć. Chłopak miał pecha, bo znaleźli by pretekst by go pobić tak czy siak. Najgorsze jest to, że kara będzie w zawieszeniu, a dla pobitego to być może ciąg dalszy komplikacji z tymi typkami. Zdjęcia gnoi i z imienia i nazwiska podać do prasy !!!!! Odebranie im anonimowości i przestanie nazywać kibicami/pseudokibicami jakieś drużyny to skuteczny sposób na walkę z takimi "ludźmi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 17:03 a kto skatował "Rolika" ze skutkiem śmiertelnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.smrw.lodz.pl 12.03.09, 20:02 Jak się nie znasz to się frajerze nie odzywaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m A prokurator, zastosował dozór ????? !!!! IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 17:06 Szkoda że tych bandytów nie przeprosił. To właśnie przez działanie takich panów ci zwyrodnialcy czują się bezkarnie i z nic mają prawo i drugiego człowieka. jak nazywa się ten "prokurator" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: 82.160.128.* 12.03.09, 17:06 Pobity miał szczęście ( ale wszystko przed nim) , że tych trzech osiłków nie oskarżyło go o czynne odpieranie ciosów. Prawdopodobnie policja oskarżyłaby wszystkich czterech o udział w bójce i zaproponowali dobrowolne poddanie sie karze. W obliczu obecnie obowiazujacego prawa napadnięty ,żeby nie być posadzony o udział w bójce powinien dać się skopać i uważać ,żeby łobuz nie wybił sobie ręki albo nie skręcił kostki. Jeżeli sie mylę to niech mnie ktoś oświeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 17:47 Porabancy, skrzywieni psychicznie kibice drużyn piłkarskich, nikt kto jest choć trochę normalny nikomu nie kibicuje, zamknac te druzyny, nikomu nie sa do szczęścia potrzebne, ciekawe, że kibice siatkówki, koszykowki mogą się normalnie zachować, ale bandyckie stada kibicujące pilce noznej juz nie, powołac specjalne oddziały policji do spacyfikowania tego cholernego bydła Odpowiedz Link Zgłoś
lds23 Skatowali go, bo nikomu nie kibicował 12.03.09, 17:48 Bydło! Bydło! I jeszcze raz bydło! A komentarze (jak się domyślam) kibiców Widzewa o ŻKSie żenujące. Takie samo z was bydło jak z kiboli ŁKSu. Wsadzać te śmieci do pierdla i dawać dożywotni zakaz stadionowy za burdy na trybunach. Przez takie zwierzęta między innymi nasza piłka jest taka żenująca, a trybuny świecą pustkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19RF08 Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 11:19 Ch*j ci w zad człowieku sam idz do pierdla całe zycie JP i pozdrowienia do wiezienia człowieku gdybym cie złapał i bys powiedział ze nikomu nie kibicujesz to bym złamał ci jeszcze rece i nogi zebys zaczął kibicować i skakał po mordzie śmieciu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Skarpetkowo IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 17:49 W Skarpetkowie kolesie z ŁKS? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez kibicowania Skatowali go IP: *.199.rev.vline.pl 12.03.09, 17:59 Kiedy wreszcie kluby zaczną odpowiadać za swoich kibiców i ponosić za nich odpowiedzialność ? Bo taka wizytówka klubowa ...to tylko hańba.... ja bym za takich i dla takich nigdy nie wyszła na murawę...bo po co , skoro oni tego nie cenią i nie tym się fascynują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 18:05 Teraz ich powinni "skatować" czytaj kula w łeb a w notatce policyjnej ze zdarzenia na samym dole drobnym drukiem , zastrzelony podczas próby ucieczki i tak samo z każdym debilnym kibolem . Odpowiedz Link Zgłoś
przeglad_prasy Przyganiał sagan garnkowi......................... 12.03.09, 18:31 Gość portalu: stary kibic napisał(a): > no cóż czego można oczekiwać po kibicach Łks-u Uzbrojeni i zamaskowani bandyci pobili rodziców piłkarzy ŁKS podczas meczu 15-latków. Przyjechali, bo bramkarz Widzewa wysłał esemesa „jest flaga”: www.rp.pl/artykul/92106,248543_Pilkarz_w_zmowie_z_bandytami_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tratatata bum Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.chello.pl 12.03.09, 18:37 Rozstrzelać bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Artykuł to wielkie oszustwo !!! 12.03.09, 18:48 Niemożliwe jest by zrobili to kibice łks-u. Brodowici stacjonują tylko w Łodzi, a nie w jakimś Aleksandrowie. To musieli być kibice Włókniarza lub Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zecke Re: Artykuł to wielkie oszustwo !!! IP: *.domainunused.net 12.03.09, 20:30 na pewno nie oszustwo, tylko kibice lks. A po za tym Wlokniarz nie miesza sie w takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Artykuł to wielkie oszustwo !!! IP: *.149.246.21.zdnet.com.pl 13.03.09, 10:01 Każdy kibol to BYDLAK.Likwidować te śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Artykuł to wielkie oszustwo !!! IP: *.chello.pl 14.03.09, 12:14 A co za różnica, wszyscy kibole to debile. Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa [...] 12.03.09, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 19:03 Debili wszędzie jest dużo ale Ci są do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeźwy Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.chello.pl 12.03.09, 19:46 Gość portalu: xxxx napisał(a): > Debili wszędzie jest dużo ale Ci są do potęgi A już wielkim debilem jest ten, kto nie wie, kiedy piszemy "ci", a kiedy "Ci". Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował 12.03.09, 20:06 Można.Można pracować, zarabiać pieniądze, płacić podatki, mieć rodzinę i zajmować się tysiącem ważniejszych i społecznie przydatnych rzeczy, zamiast być tępym,bezrobotnym, agresywnym nieukiem,dla którego piłka nożna to substytut życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietka_pp Lepiej bym tego nie ujął. IP: *.59.rev.vline.pl 12.03.09, 20:20 Tępe, bezmyślne dresiarskie mordy, których głowy są tak puste jak futbolówka... Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował 12.03.09, 22:51 zalobanarodowa napisała: > No i dobrze bo jak można nikomu nie kibicować?.. normalnie... można obejrzec słaby mecz reprezentacji lub dobre mecze lig, turniejów, mistrzostw w których grają zespoły zagraniczne. Zwyczajnie można nie kibicówać. Jak można byc tak głupim jak bohaterowie artykułu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarson Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.chello.pl 12.03.09, 19:43 grzybiarze tylko bezbronnych ludzi potrafia zbic - twardziele ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyOlechów [...] IP: *.toya.net.pl 12.03.09, 20:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popis Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.smrw.lodz.pl 12.03.09, 20:13 no brawo brawo.Wpis adekwatny do poziomu "inteligencji".Tylko pogratulować klubowi takiego kibica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crc Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:13 Należy zdelegalizować piłkę nożną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.izacom.pl 12.03.09, 22:18 Panie AntyOlechów, a można tak prosić o powtórzenie wypowiedzi, tym razem po polsku? Wracaj szczylu do gimnazjum, a swoje "mądrości" zachowaj dla swoich kumpli z osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeSrak To byli bogobojni katolicy IP: *.93.classcom.pl 12.03.09, 20:25 Pochodzący z rodzin głosujących na PiS i słuchających Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz A to świnia - nikomu nie kibicował ! IP: *.cust.tele2.pl 12.03.09, 20:52 A na poważniej, to wolałbym, żeby autor artykułu pisał bardziej wprost. Pobili go, bo są zwykłymi przestępcami. Równie dobrze mogliby pobić mnie za to, że nie znam ciotki ich kolegi. To nie jest powód, to pretekst bandziora. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WidzewFCAleks [...] IP: *.wroclaw.mm.pl 12.03.09, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.izacom.pl 12.03.09, 22:19 Witamy kolejnego prostaka na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re: Skatowali go, bo nikomu nie kibicował 13.03.09, 00:29 > Ta mr_reaper ... mieszkasz w Aleksie ze sie wypowiadasz wieśniaku ?! > Nie rób z kibiców WIDZEWA jakis bandziorów ... Wstyd mi jest, że ktoś taki jak Ty, nosi ten sam szal co ja. Dobrze napisał Tobie "wkurzony", wracaj do gimnazjum i poćwicz czytanie, ze zrozumieniem. Podpowiem Tobie, moja wcześniejsza wypowiedź, to był sarkazm, ironia. Teraz pogoogluj i dowiedz się, co znaczą te dwa magiczne słowa. I nie mów do mnie, per wieśniak , bo jeszcze pomyślą, że jakąś rodziną jesteśmy, a tego bym nie zdzierżył (kolejne magiczne słowo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.izacom.pl 12.03.09, 22:12 Tyle się mówi o tym, że powinno się farmakologicznie obniżać popęd płciowy gwałcicieli i pedofilów. A może sprawców pobić i zabójstw również? Sprawcami pobić są w większości nabuzowani hormonami kolesie, których żadna kobieta nie chce. Obniży im się libido, to pobić będzie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORDmtk Skatowali go, bo nikomu nie kibicował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 01:34 ŚŻK! a dla internautów ś. Odpowiedz Link Zgłoś