18.04.26, 22:46
www.youtube.com/watch?v=XrrYx172wsM
Nie szukaj ukrytych manipulacji. Manipulacja jest jawna. Wszystko jest propagandą. Jeśli uruchomione masz emocje jesteś poddany propagandzie. Jeśli są dla ciebie ważne informacje , których nijak nie umiesz zweryfikować i nie są związane z twoim celowym działaniem jesteś poddany propagandzie.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Psyop 18.04.26, 22:48
      To ze gwiazdy pop są elementem propagandy to chyba jasne . ALe elementem jest też uniwersytet co już dwa wielu nie jest jasne. Tzw psychologia. Wojna informacyjna jest w kazdej dziedzinie zycia w ktorej jest informacja.
      • dotera Re: Psyop 18.04.26, 23:04
        Każdy, dosłownie każdy jes podatny na propagandę, łączeni z tymi którzy ją tworzą. Zeby sobie odpowiedzieć czy uwalniasz się od niej zadaj sobie pytanie czy zrozumiałeś ze zostałeś oszukany, czy jesteś w stanie obalić swoje poglądy. Czy raczej zawsze masz racje. Jesli zawsze to propaganda działa bardzo dobrze.
        • dotera Re: Psyop 18.04.26, 23:09
          Prawdę trzeba chcieć znaleźć i raczej z ksiąg akademickich niż z gazet. Najbardziej zaś z konfrontacji z życiem. Kryterium wiedzy powinna być też pewna spojność na poziomie filozoficznym i matematycznym. Na ogólnym poziomie jeśłi chce się coś zrozumieć nie mogą oszukać. Najbardziej dbają żebys do tego poziomu nie doszedł
      • dotera Re: Psyop 18.04.26, 23:17
        Od dziecka miałem poczucie ze ktoś w coś gra np w edukacji tylko tego nie rozumiałem, ale intuicja była . wieki pozniej zrozumiałem ze intuicje były 100 procentowo słuszne. Władzuchna wchodzi w każdą dziedzinę życia , zwłaszcza jeśli jest nią nasz WIelki Brat . Atlantycki.
        • dotera Re: Psyop 18.04.26, 23:23
          Jak chcesz prawdy traktuj serio religie.
          • dotera Re: Psyop 18.04.26, 23:26
            Szukasz prawdy to starożytność. Chcesz dowiedzieć się co z tobą robią to nowożytność. Chcesz mieć sprany mozg to już makulatura modernistyczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka