Gość: maro IP: *.chello.pl 17.03.09, 19:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barnaba Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.lodz.msk.pl 17.03.09, 20:06 Gdyby głupota miała skrzydła, burmistrz Tuszyna latałby jak pterodaktyl. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 07:03 Gość portalu: barnaba napisał(a): > Gdyby głupota miała skrzydła, burmistrz Tuszyna latałby jak > pterodaktyl. a czemu niby? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 07:15 oczywista oczywistość przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad muzułmana Lepiej niech przeprosi. IP: *.aster.pl 18.03.09, 07:27 Bo jeżeli nie, to muzułmanie podrżną mu gardło. W imię pokoju i miłości Allaha. Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Lepiej niech przeprosi. 18.03.09, 07:32 nie ma strachu - myślę, że oni w tym miesiącu już jedli tradycyjną zupę z głowy katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Lepiej niech przeprosi. 18.03.09, 07:43 nroht napisał: > nie ma strachu - myślę, że oni w tym miesiącu już jedli tradycyjną zupę z głowy > katolika. jak na razie (nie wiem czy dzięki czy nie dzięki Bogu) kończyło sie na gwałtach (to wszędzie gdzie większa enklawa muzułmanów jest (Szwecja, Niemcy, Francja, Anglia - sorry, to nie mój wymysł), tudzież już publikowanych podpaleniach czy to samochodów czy innych przedmiotów posiadanych przez współobywateli przez muzułmanów (mam nadzieję że GW jeszcze ma "na wierzchu" pięknie płonące samochody i budynki w Paryżu, użytkowanych też przez tych samych muzułmanów!!!). Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Dodaj jeszcze plonace synagogi.. 18.03.09, 08:03 Dodajmy jeszcze plonace synagogi... A co ciekawe to Polaków oskarza sie o antysemityzm.. 90% muzulmanow jest OK. Problemem jest to że te pozostałe 10% jest wyjatkowo problematyczne. I dopoki: 1. te 90% nie zrobi samo porzadku z tym 10% 2. przyrost naturalny reszty Polakow i muzulmanow sie nie wyrowna to my sie niestety powinnismy bronic przed wszystkimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jck Re: Dodaj jeszcze plonace synagogi.. IP: *.biol.us.edu.pl 18.03.09, 08:06 z tymi procentami to jestes w bledzie, jest zupelnie odwrotnie, przy czy te 10 % to juz nie sa prawdziwi wyznawcy allacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 zachowują się, jak żydzi i geje... daleko zajdą!!! IP: *.aster.pl 18.03.09, 08:17 Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: A ilu w życiu znałeś muzułmanów ? 18.03.09, 12:37 Mogę ci odpowiedzieć na to pytanie: widziałem co nieco, może z 2 setki, o których wiedziałem, wielu osobiście i uważałem za sympatycznych, bo byli u mnie i byłem sympatyczny. Nie wiem jak by było, gdyby było inaczej. Generalnie nie chciałbym tu żadnych kolonii islamskich, proszę mi wybaczyć. To już sprawa dużych liczb: w Dani 70 tys. na 4 mln. to już dużo i mają problem. W naszym miasteczku znam trzech i jest OK (o 2 pewnie współwyznawcy nawet nie wiedzą), jeden jest efektywny, bo porzucił polską żonę i sprowadził sobie odpowiednią z Algieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: A ilu w życiu znałeś muzułmanów ? IP: *.lodz.msk.pl 18.03.09, 15:22 Przez co najmniej 700 lat Rzeczpospolita nie miała problemów z wyznawcami islamu żyjącymi na jej terenie. Nie podpalali synagog, nie wprowadzali szariatu i nie wszczynali świętej wojny. Zamieszek na tle wyznaniowym nie odnotowano nawet w czasie wojen z Turkami i Tatarami. Więc co, do cholery, stało się z tym polskim narodem przez 20 lat III Rzeczypospolitej, że zaczął bać się każdego muzułmanina?! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A ilu w życiu znałeś muzułmanów ? 19.03.09, 10:15 Gość portalu: barnaba napisał(a): > Więc co, do cholery, stało się z tym polskim narodem przez 20 lat > III Rzeczypospolitej, że zaczął bać się każdego muzułmanina?! mi się nie stało, Jest jak było, prócz wyjątku. Ów wyjatek zwie się GW. Zresztą zapromowany przez komunistów spod znaku człowieka honoru, czyli Kiszczaka. Pod kim leżał Kiszczak chyba nie trzeba przypominać. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A ilu w życiu znałeś muzułmanów ? 19.03.09, 10:20 ja? kilkunastu. I zarzut jeden był: jak się podmywają, to nie chcą po sobie wycierać sedesu. O panienki rzucał się nie będę, bo nie miałem wujka Arafata co by mi zielone dawał za nicnierobiebie, a co mi do dysponowania swoimi częściami ciała. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A ilu w życiu znałeś muzułmanów ? 19.03.09, 10:56 > mi do dysponowania swoimi częściami ciała. jedna errata: NIEswoimi. O swoje to się staram dbać. Przepraszam za niedbałość. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katholik Re: Dodaj jeszcze plonace synagogi.. IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.09, 10:12 U nas ten sam problem 90% katolikow jest okey ale te 10% to kasa,kasa, wladza,wladza i stad to podobienstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Dodaj jeszcze plonace synagogi.. IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 18.03.09, 11:10 I tu masz rację, z tym że te 10 % rządzi tymi 90 %. Niech które spróbuje odejść (apostazja) od swojego wyznania, to ląduje w lesie z poderżniętym gardłem. U nich stosuje się za to kamieniowanie (patrz Koran). Jak należy postępować z niewiernymi wystarczy też poczytać instrukcje w Koranie. Czy to wiadomo co komu odbije? Zamachowcy z 11.09 też byli normalnymi ludźmi żyjącymi w Niemczech i Anglii. Tak że nie mam nic przeciwko muzułmanom, pod warunkiem że żyją w krajach muzułmańskich. U nas zaczną zaraz żądać meczetów jak w Danii, a jeśli nie, to wymyślą aferę z rysunkami Mahometa. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Dodaj jeszcze plonace synagogi.. 18.03.09, 12:24 Gość portalu: Yantosh napisał(a): > muzułmańskich. U nas zaczną zaraz żądać meczetów jak w Danii, a jeśli nie, to > wymyślą aferę z rysunkami Mahometa. > Dziękuję. W Polsce są meczety i to od XVI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Dodaj jeszcze plonace synagogi.. 18.03.09, 12:31 ... akurat o tych nie mówię. Tatarzy są wiernymi obywatelami Rzeczypospolitej i jakoś z nimi nie było kłopotu. Sam byłem kiedyś w tym skansenie, sympatycznie, ale nie wiem co by było, gdyby gdyby chciał być mężem dla mojej córki. Podobno szukają partnerów wśród swoich - taki reportaż widziałem, dawno wprawdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Dodaj jeszcze plonace synagogi.. IP: 91.104.80.* 18.03.09, 13:18 Nie-to nie byli normalni muzułmanie-to byli ekstremiści pozujący na normalnych żeby zbytnio w oczy się nie rzucać. Nie żebym była za dawaniem im przywilejów czy praw, ale prawda jest taka jak stwierdzili-płacą podatki, dają pracę to wtedy są Polakami-z tych podatków utrzymywany jest ten miejski ośrodek kultury (czy jak mu tam) i jako obywatele płacący podatki powinni mieć możliwość korzystania z niego-założę się,że jakby chodziło o rządową popijawę to nie byłoby problemu z promowaniem alkoholizmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Dodaj jeszcze plonace synagogi.. 18.03.09, 14:04 Emka, co do 1° - skąd możesz wiedzieć kto jest normalny a kto tylko pozuje na normalnego? Zresztą odnosi się to do wszystkich innych zbiorowości. Tym niemniej faktem jest, co takiemu muzułmaninowi wiara nakazuje: walczyć per fas et nefas (wszelkimi dostępnymi środkami) z niewiernymi i nie wiesz, kiedy mu przyjdzie na to ochota. Co do korzystania z sali w domu kultury, już powiedziałem wcześniej i podtrzymuję: nie było powodu, by się ludzie spotkali. Powiem więcej, ludzie powinni poznać sąsiadów, tyle że taki imam nie powie do końca o co chodzi. A może już doszedł do wniosku, że nadszedł czas, by starać się o budowę meczetu? I nie chodzi tu o meczet od dawna Rzeczpospolitej zamieszkałych i jej wdzięcznych Tatarów. Oczywiście nie chodzi też o sam meczet, ale o nauki w nim udzielane. W kolei zacznie przeszkadzać im choinka na Boże Narodzenie, itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z niemiec Re: Lepiej niech przeprosi. IP: *.adsl.hansenet.de 18.03.09, 09:15 Losiu4, chrzanisz, chrzanisz! To przez takich jak Ty ignorantów i tłuków są wszystkie kłopoty. Według tego piszesz, muzułmanie - jako jakaś demoniczna jednolita czarna masa - gwałcą, biją i podpalają. To jest ich cel religijny i życiowy. Zgodnie z tą logiką wróćmy do poglądu, że Żydzi robią macę z krwi noworodków. Katolicy - kanibale - piją krew i żrą ciało swego proroka. Dogadałbyś durniu ze wszystkimi talibami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCK Re: Lepiej niech przeprosi. IP: *.biol.us.edu.pl 18.03.09, 09:38 No przy Twoim poziomie wiedzy na ten temat to tak jest. Gdzie i kto pije (badz pil) krew z proroka?? Poczytaj troche na temat koranu co jest w nim wazne a co juz nie, co "Bog" przez niego nakazuje , a juz na pewno wiecej takich pie... nie bedziesz pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Lepiej niech przeprosi. IP: 91.104.80.* 18.03.09, 13:20 Przeczytałeś koran-chyba literki poskładałeś. Przeczytać, a zrozumieć i odpowiednio zinterpretować to zasadnicza różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Lepiej niech przeprosi. 18.03.09, 14:10 No nie, nie można tak podchodzić do przedmówcy. Nie wiem, jak ten, na którego post odpowiadasz. Ja mówię za siebie i mogę ci co nieco zacytować. Poza tym, nie ma co interpretować, gdy jest jasno zapisane. Zresztą Koran pozostawia mniej do interpretacji niż wielokrotnie przerabiane ewangelie. Innymi słowy, tekst jest pisany dla ludu, by nie miał wątpliwości. Przypuszczam, że 90 % wyznawców czyta Koran tak jak katolicy Biblię: w cytatach i to odpowiednio dobranych (inaczej by zgłupieli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katholik Re: Lepiej niech przeprosi. IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.09, 10:17 "Ty" z tych Niemiec pogadaj z Niemcami to ci powiedza co sadza o Tobie i innych "ausslendrach". Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Lepiej niech przeprosi. 27.03.09, 08:14 Gość portalu: z niemiec napisał(a): > Losiu4, chrzanisz, chrzanisz! To przez takich jak Ty ignorantów i > tłuków są wszystkie kłopoty. nic nie chrzanię. Stwierdzam fakty. Mimo usilnej politpoprawności (typu "zamieszki młodziezy" bez powiedzenia kto to taki był) w mediach - są jakie są. Nic na to nie poradzę. > Według tego piszesz, muzułmanie - jako jakaś demoniczna jednolita > czarna masa - gwałcą, biją i podpalają. To jest ich cel religijny > i życiowy. nie jest jednolita i bynajmniej niekoniecznie czarna. A ze są dzielnice w europejskich miastach w które dziewczynom lepiej sie nie zapuszczać i - przypadkiem oczywista - zamieszkane przez muzułmanów, tudzież spalanie majątku innych obywateli to tylko mój wymysł. Nie wiem co jest celem tych enklaw (robionych przez samych muzułmanów, bo nikt ich tam na siłę nie sadza i nie ogradza murem), ale widzę efekty istnienia tychże. > Zgodnie z tą logiką wróćmy do poglądu, że Żydzi robią macę z krwi > noworodków. nie robią. Choć jest silne podejrzenie, że do mordów rytualnych dochodziło (Włochy, nie katolicki polski ciemnogród). > Katolicy - kanibale - piją krew i żrą ciało swego proroka. a co mi do szamańskich przekonań? Aha, gwoli ścisłości, to "picie krwi" zdarza sie incydentalnie, ot chociażby podczas zawierania związku małżeńskiego przed ołtarzem, a i to niekoniecznie. No oczywista prócz tego co kapłan wyczynia raz na dzień przed ołtarzem (wypija coś koło 25 gram wina wytrawnego, rozcieńczonego wodą, przez katolików uważanego za przekształcone w krew Chrystusa). Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Lepiej niech przeprosi. IP: 91.104.80.* 18.03.09, 13:12 No tak-bo przecież Polacy katolicy to elita-zero przestępczości-za granicą zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Lepiej niech przeprosi. 19.03.09, 01:48 Paweł Rybicki | Niedziela [15.02.2009, 9:04] Zabił nastoletnią siostrę. "Ratowałem honor rodziny!" Imigranci z Trzeciego Świata przybywają do Europy pełni nadziei na bogate życie. Zachwyceni dostatkiem naszego kontynentu zapominają, iż obowiązują tu nieco inne zasady niż w ich wioskach. W Europie, na przykład, nie można zabić kobiety za noszenie spódniczki mini lub flirtowanie z mężczyznami. Dla wielu imigrantów to poważny problem. Postępują według odwiecznych zasad, a potem trafiają przed sąd. Prawdziwy szok kulturowy. Ostatnio zaskoczono w ten sposób pewnego Afgańczyka mieszkającego w Niemczech. Jak donosi "Rzeczpospolita": 24-letni Ahmad-Sobair O. zaatakował w maju na jednym z parkingów w Hamburgu. Zadał siostrze 23 ciosy nożem, by - jak tłumaczył potem w sądzie - ratować honor rodziny. Do furii doprowadzał go bowiem styl życia nastolatki, jej sposób ubierania się oraz próby usamodzielnienia się od rodziny. Do szału doprowadził go również piątkowy wyrok. Gdy tylko usłyszał werdykt, rzucił się z pięściami na sędziego. Zarówno jego, jak i rozwścieczonych członków rodziny Ahmada z sądowej sali musieli więc wyprowadzić strażnicy. Tak, Ahmad oraz jego krewni naprawdę nie mieli pojęcia o co chodzi. Przecież tak się właśnie robi z kobietami! Obrońcy Pakistańczyka próbowali zbudować strategię procesową właśnie na "odmienności kulturowej", lecz tym razem wymiar sprawiedliwości nie ustąpił przed źle rozumianą poprawnością polityczną. Często bywa jednak dużo gorzej. Co roku w Europie ofiarą "honorowych" zbrodni stają się setki kobiet. Jedne giną, inne są okaleczane – a ich katom przestępstwa uchodzą bezkarnie. W obronie ofiar "honorowych" mężczyzn stanęło stowarzyszenie "Ani dziwki, ani służące". Jedna z działaczek tej organizacji jest Szeherezada Belayni, która po czterech latach doczekała się właśnie sprawiedliwości. W piątek francuski sąd skazał jej oprawcę: 28-letni Pakistańczyk Mushtaq Amer Butt trafi do więzienia na 20 lat, po tym jak w listopadzie 2005 roku oblał benzyną i podpalił swoją byłą partnerkę. Wszystko przez to, że 18-letnia wówczas Szeherezada Belayni odmówiła wyjścia za niego za mąż. Dziewczyna doznała poparzenia 60 proc. ciała, w tym twarzy. Warto podkreślić, że zbrodni dokonywanych przez imigrantów z muzułmańskich krajów nie należy identyfikować z zasadami islamu. Krwawy odwet na kobietach to zwyczaj starszy od nauk Mahometa. Wywodzi się wprost z tradycji prymitywnych plemion: – W tych przypadkach chodzi o honor. O jego oczyszczeniu decyduje prawo plemienne, niezależne od prawa świeckiego czy muzułmańskiego szarijatu. Rządzi się ono swoimi prawami, tak jak mafia - tłumaczy "Rz" arabista z Uniwersytetu Warszawskiego profesor Janusz Danecki. Dzikie prawa azjatyckich plemion próbują zdobyć panowanie w europejskich miastach. Dobrze, iż pojawiają się próby powstrzymania "honorowych" zbrodni. Czy jednak Europa wygra walkę o swoje wartości? Paweł Rybicki --------------------------------------- Wklejam dla wszystkich pożytecznych idiotów zabierających głos na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Lepiej niech przeprosi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:31 i co dalej w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apel Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.aster.pl 18.03.09, 08:01 pod żydowskimi rzadami w Polsce ,Polske zalewa fala muzumanów . zydzi rzadacy w Posce chca nam zrobic Londyn Madryt New York . zapamientajmy Polacy co zydowskie rzady robią w Polsce ! w imie poprawnosci politycznej żydowskiej europy wpuszczają do Polski tabuny muzumanów by wynarodawiac nas Polaków z własnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 08:20 jaką sieczkę trzeba mieć w głowie żeby taką piramidalną bzdurę wymyślić? Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 09:19 nroht napisał: > jaką sieczkę trzeba mieć w głowie żeby taką piramidalną bzdurę wymyślić? No, trochę sieczki trzeba mieć. Ale z drugiej strony, jeżeli Lech Kaczyński, nasz prezio, wręcza order Orła Białego królowi Arabii Saudyjskiej to ręce opadają. Przecież wiadomo, jak w AS wielbi się demokraję, wolność wyznania i sumienia, i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 09:59 Król Abdullah dostał order Orła Białego za sponsorowanie rozdziału bliźniaczek syjamskich z Janikowa. Zapomniałeś dodać, że dostał też - jako pierwszy - Nagrodę Instytutu Lecha Wałęsy za promowanie dialogu międzyreligijnego. W kapitule zasiadają m.in. panowie Władysław Bartoszewski i Jan Krzysztof Bielecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z zbiór idiotów i ignorantów IP: *.adsl.hansenet.de 18.03.09, 09:19 Ręce i cycki opadają. Jak szejk arabski muzułmański funduje leczenie to ok, jak ma inwestować to w porządku. Ale sąsiad muzułmanin to już wróg. Normalnie wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katholik Re: zbiór idiotów i ignorantów IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.09, 10:24 ODPOWIEM CI. PIENIADZE NIE SMIERDZA, w przeciwienstwie do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: zbiór idiotów i ignorantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:09 Powiedz, czy w swoim smrodzie jesteś w stanie wytrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zbiór idiotów i ignorantów 19.03.09, 11:03 Gość portalu: z napisał(a): > Ręce i cycki opadają. > Jak szejk arabski muzułmański funduje leczenie to ok, jak ma inwestować to w > porządku. jak najbardziej w porządku > Ale sąsiad muzułmanin to już wróg. nie wróg. Sąsiad. I traktowany jak sąsiad dopóty, dopóki swoich porządków nie będzie chciał wymuszać na sąsiadach, co się coraz częsciej zdarza, na szczęście nie u nas bo ich malo i zazwyczaj wtapiaja się w naszą kulturę, a u zachodnich sąsiadów. Proste? > Normalnie wstyd. Komu? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Panie Burmistrzu, nie przepraszac !!! 18.03.09, 09:49 Panie Burmistrzu, nie przepraszac !!! Zwrocic sie o kontrole dzialalnosci tego elementu przez ABW i urzedy Skarbowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Panie Burmistrzu, nie przepraszac !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:05 Boże, chroń nas przed takimi obrońcami polskości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Panie Burmistrzu, nie przepraszac !!! IP: 91.104.80.* 18.03.09, 13:24 Wprawdzie ja niewierząca, ale się przyłączam. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Panie Burmistrzu, nie przepraszac !!! 18.03.09, 11:24 Rownie dobrze nalezy sie zwrocic o kontrole dzialalnosci kosciola katolickiego w Polsce i n.p. sekty Rydzyka przez ABW i urzedy skarbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Panie Burmistrzu, nie przepraszac !!! 19.03.09, 11:06 elucidator napisał: > Rownie dobrze nalezy sie zwrocic o kontrole dzialalnosci kosciola > katolickiego w Polsce i n.p. sekty Rydzyka przez ABW i urzedy > skarbowe. oj zwracają się zwracają. I kontrolują. I obcinają. O Rydzyka chodzi. Wybiórczej nie czytasz? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 20:08 To, że burmistrz odmówił zgody na wynajem sali na to przedsięwzięcie idzie jeszcze (choć z trudem) zrozumieć. Uzasadnienie tej decyzji jest jednak skandaliczne i w związku z tym muzułmanie winni być za to przeproszeni. Można kogoś nie lubić, ale tu doszło do bezpodstawnego obrażania ludzi wyznających inną religię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna Polska Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.aster.pl 18.03.09, 07:29 te zbig1113 ty nie badz taki madrala muzumanie ty tu jestes niechcianym elementem , tymczasowo zamieszkałym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 07:56 Gość portalu: wolna Polska napisał(a): > te zbig1113 ty nie badz taki madrala muzumanie ty tu jestes > niechcianym elementem , tymczasowo zamieszkałym. mow za siebie ograniczony prostaku, bo ja na przykład nie chcę tu ciebie i co ty na to ? tak na marginesie cwiercinteligencie jesli zwracasz sie do muzulmanina to odmienia sie to tak: muzułmaninie a nie "muzumanie" :-p Odpowiedz Link Zgłoś
jungleman Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 08:08 Gość portalu: drom napisał(a): > > tak na marginesie cwiercinteligencie jesli zwracasz sie do >muzulmanina to odmienia sie to tak: muzułmaninie a nie "muzumanie" :-p No właśnie to jest znamienne, że ci najprawdziwsi z najprawdziwszych Polaków nie potrafią poprawnie pisać po polsku ;-) Ciekawe też, że często patriotyzm idzie w parze z głupotą, choć może to nie tyle patriotyzm co po prostu czystej wody głupota, bo jak inaczej nazwać szkodzenie sprawie, którą się ponoć popiera? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 11:25 Raczej patridiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:52 Drogi elemencie, miejmy nadzieję, tymczasowo tutaj zamieszkałym. Jeżeli cię to tak bardzo to interesuje to wiedz, że jestem przepisowym katolem. Jednakże w przeciwieństwie do ciebie jestem w stanie zauważyć, że obok nas żyją ludzie inaczej wierzący. Nie każdy muzułmanin to terrorysta tak samo jak nie każdy katolik to idiota. To, że sam nim jesteś (idiotą) nie upoważnia cię do mierzenia wszystkich swoją miarą. Życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Nie pouczaj szczylu IP: 91.104.80.* 18.03.09, 13:28 A co to są "muzumanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 12:30 Gość portalu: zbig1113 napisał(a): > To, że burmistrz odmówił zgody na wynajem sali na to przedsięwzięcie > idzie jeszcze (choć z trudem) zrozumieć. Przykład idzie z góry. Lech Kaczyński też nie wszystkim udostępnia ośrodki będące w jego dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
turaj1 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 13:22 a czy ktoś już przeprosił za WTC i Atocha ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.konstantynow.mm.pl 17.03.09, 20:38 Nie tak dawno w Pakistanie został zabity polak który tam pracował. Nie widziałem zbytniego zainteresowania władz pakistanu losem polaka ani przeprosin czy jakiegoś głosu potępienia wyznawców allaha mieszkających w Tuszynie. Natomiast Oni już poczuli się na tyle silni że żądają przeprosin od polskich władz (samorząd to jest niższa instancja władz polskich)tylko dlatego że nie spodobało im się jakieś określenie a oni tu pracują. Szanujmy się nawzajem lub ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.fbx.proxad.net 17.03.09, 21:00 "Jakies okreslenie?" A podobaloby ci sie, gdyby jakis niemiecki, francuski czy jakikolwiek inny polityk stwierdzil, ze Polacy (wszyscy) to zlodzieje, bo akurat w jego miescinie jakis Polak ukradl komus samochod? I co ma do tego zabicie Polaka w Pakistanie? Czy wszyscy katolicy maja czuc sie odpowiedzialni bo gdzies jakis katolik kogos zabil? A na zakonczenie: pisze sie "Polak" a nie "polak", ty patrioto od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 23:38 > "Jakies okreslenie?" A podobaloby ci sie, gdyby jakis niemiecki, francuski czy > jakikolwiek inny polityk stwierdzil, ze Polacy (wszyscy) to zlodzieje, bo akura > t w jego miescinie jakis Polak ukradl komus samochod? Rzecz w tym, że nawet nie "w jego mieścinie", tylko na drugim końcu globu. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 07:32 Gość portalu: gosc napisał(a): > "Jakies okreslenie?" A podobaloby ci sie, gdyby jakis niemiecki, francuski czy > jakikolwiek inny polityk stwierdzil, ze Polacy (wszyscy) to zlodzieje, bo akura > t w jego miescinie jakis Polak ukradl komus samochod? I co ma do tego zabicie P > olaka w Pakistanie? Czy wszyscy katolicy maja czuc sie odpowiedzialni bo gdzies > jakis katolik kogos zabil? > A na zakonczenie: pisze sie "Polak" a nie "polak", ty patrioto od siedmiu boles > ci. --------------------------------------------------------------- W Niemczech naszego prezydenta szkalują wyzywają i czy ktoś za to przepraszał? Wszędzie piszą że polskie obozy koncentracyjne. Czy ktoś za to jak do tej pory przeprosił? W Niemczech wszyscy mówią ze wszyscy Polacy to nieroby i pijacy. Czy ktoś nas za to przeprosił? Pokaż mi w europie państwo gdzie mniejszości narodowe maja swoje partie swych ludzi w parlamentach i które państwo daje kasę na te organizacje. Chcą muzułmanie mieszkać w Polsce niech mieszkają ale niech nie próbują stworzyć tu u nas nowego państwa muzułmańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak Re: Pytanie do poprawnych katolicznie 18.03.09, 07:53 Czy można pier...lić jako urzędnik przedstawiciela innej religii? Czy Polsce grozi zmiana w kraj muzułmański, czy raczej przedstwiciele kleru katolickiego chcą do kodeksu karnego wprowadzać swoje poglądy? Na prezerwatywy, aborcję, terapię dla bezpłodnych, naukę etyki zrównaną z religą? Na jakimś kontynencie jakieś oszołomy religijne katastrofę spowodowały - czy to znaczy wyrok na wszystkich Żydów, muzułmanów albo buddystów? Chrześcijan? Jeśli jakiś austryjacki katolik kilkadziesiąt lat traktował swoją córkę jako seksualną niewolnicę, trzymając ją w prywatnym konzertlager, mordując część płodów, dzieci - ja po tym Watykanu nie oceniam ! Ale tolerancja dla mordowania DZIŚ setek tysięcy osób? Paru księży, jakiś biskup skazani za ludobójstwa w Rwandzie. Za wpuszczanie do kościołów i klasztorów morderców, za pomoc w zabijaniu i gwałtach. Na to odpowiedzi Watykanu nie znam... Udziały w fabryce prezerwatyw Watykan już za JP II sprzedał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscu. Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.aster.pl 18.03.09, 07:38 ty nie cwaniakuj bo polak mioze i ukradnie ale tego tałatajstwa jest 1% reszta uczciwie pracuje zarabia , a muzumanów moze 1% jest pracyjacych reszta to mniej czy wiecej swiry bandyci i nieroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:56 Dyskusja z głupotą niepotrzebnie ją nobilituje. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 11:30 Skad masz te bzdurne dane? Przeciez z artykulu wynika ze ci ludzie normalnie pracuja prowadzac roznego rodzaju sklepy. Na pewno placa podatki i zyja zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.fbx.proxad.net 17.03.09, 21:07 I jeszcze jeden kawaleczek z twojej genialnej wypowiedzi: "...oni tu pracuja"? Co to k...a ma znaczyc? "Bozkurt od kilkunastu lat mieszka w Polsce, ma polskie obywatelstwo..." Ten czlowiek ma POLSKIE OBYWATELSTWO wiec jest POLAKIEM i ma prawo oczekiwac od POLSKICH wladz szacunku - dotarlo czy za trudne?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:55 Ten gość ma tylko obywatelstwo RP i Polakiem nie jest a co więcej _nigdy_ nie będzie. Za trudne czy może powtórzyć? A może kolega po prostu sprawdzi w encyklopedii czym się różni narodowość od obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.acn.waw.pl 18.03.09, 06:07 Z przy przyjętej przez GUS definicji: "Narodowość jest deklaratywną (opartą na subiektywnym odczuciu) cechą indywidualną każdego człowieka, wyrażającą jego związek emocjonalny (uczuciowy), kulturowy lub genealogiczny (ze względu na pochodzenie rodziców) z określonym narodem". Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 07:18 "deklaratywną", "subiektywnym", "genealogiczny"?? będziesz musiał jeszcze raz pisać bo nie zrozumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.ichf.edu.pl 18.03.09, 09:18 To jest GUS-owska definicja przyjęta do badań statystycznych. Do pełnej definicji narodowości musisz dodać akceptację reszty grupy narodowościowej co do tej indywidualnej deklaracji. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 09:39 @orient: Mam w de twoją akceptację mojej przynależności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.ghnet.pl 18.03.09, 10:23 trudno, trzeba ci będzie DOSADNIE wytłumaczyć, że cię nie lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:19 Są dwie rzeczy nieskończone wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej, są jeszcze wątpliwości. Albert Einstein Przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.amend.com.pl 18.03.09, 12:20 > Do pełnej > definicji narodowości musisz dodać akceptację reszty grupy > narodowościowej co d > o > tej indywidualnej deklaracji. Akceptacje reszty grupy ? Możesz przedstawić swoja akceptacje reszty grupy narodowościowej ? :) Jakakolwiek by ona nie była :P Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 09:32 Gość portalu: orient napisał(a): > Ten gość ma tylko obywatelstwo RP i Polakiem nie jest a co więcej _nigdy_ nie > będzie. Za trudne czy może powtórzyć? A może kolega po prostu sprawdzi w > encyklopedii czym się różni narodowość od obywatelstwa. co więcej - im NIE wolno czuć się kimś innym niż muzułmaninem. Zabrania im tego religia. muzułmanie to tykająca bomba zegarowa... nie ma dla nich miejsca w cywilizowanym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 10:16 stara_twojej_starej napisał: > Gość portalu: orient napisał(a): > > > Ten gość ma tylko obywatelstwo RP i Polakiem nie jest a co więcej _nigdy_ > nie > > będzie. Za trudne czy może powtórzyć? A może kolega po prostu sprawdzi w > > encyklopedii czym się różni narodowość od obywatelstwa. > > co więcej - im NIE wolno czuć się kimś innym niż muzułmaninem. Zabrania im tego > religia. > > muzułmanie to tykająca bomba zegarowa... nie ma dla nich miejsca w cywilizowany > m > świecie. > A dla Polaka wyznawcy wiary muzulmanskiej czy buddyjskiej tez nie ma miejsca w cywilizowanym swiecie?A ty cywilizowany czlowieku potrafisz odroznic narodowosc od wyznania religijnego? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 12:57 mironek47 napisał: > A dla Polaka wyznawcy wiary muzulmanskiej czy buddyjskiej tez nie ma miejsca w > cywilizowanym swiecie?A ty cywilizowany czlowieku potrafisz odroznic narodowosc > od wyznania religijnego? Nie ma i nie może być miejsca, także - a zwłaszcza - dla Polaka wyznającego islam. Tzw. konwersi napawają mnie obrzydzeniem większym niż to, które czuję do muzułmanów z krajów arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynio_s Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 10:50 > muzułmanie to tykająca bomba zegarowa... nie ma dla nich miejsca w cywilizowany > m > świecie. sam jesteś tykającą bomba zegarowa. nic nie kumasz z tego co się dzieje na świecie i powtarzasz (bez zrozumienia) pierdoły z tabloidów. ale taka jest niestety większość 'naszego narodu'. obciach i ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 11:33 Mozna byc muzulmanimem i byc roznej narodowosci. Mozna tez byc Polakiem i miec rozne religie. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 12:58 elucidator napisał: > Mozna byc muzulmanimem i byc roznej narodowosci. Mozna tez byc Polakiem i miec > rozne religie. > wielokrotnie pisałem, że nie mam żadnej awersji do jakiejkolwiek rasy czy narodowości. Gardzę muzułmanami, tymi białymi, żółtymi, niebieskimi, czarnymi, czy w ciapki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:02 Obywatelstwo polskie uprawnia człowieka do korzystania z pełni praw obowiązujących w Polsce, a także do takiej samej ochrony przed dyskryminacją jak tzw. rodowitych Polaków. Dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 11:35 Dotyczy to rowniez mieszkancow bez polskiego obywatelstwa. Wszyscy ludzie maja prawo do ochrony przed nielegalna dyskrymiancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do goscia Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.aster.pl 18.03.09, 07:42 obywatelstwo to moze ma ,ale nie jest Polakiem nigdy nim nie bedzie i zeby było jasne ! mieszkacie tu tylko tymczasowo nigdy nie pogodzimy sie by muzumanin plugawił nasz kraj Polske . zapamientajcie jestescie tu tylko tymczasowo . Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Tak jak ty może myśleć tylko sowiecki podczłowiek 18.03.09, 08:31 czyli skrzyżowanie polskiej wieśniaczki zgwałconej przez szwadron ubeckich bandytów. Tacy to w Polsce polscy polacy są. Kundle a nie naród. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Tak jak ty może myśleć tylko sowiecki podczło 18.03.09, 09:33 megasceptyk napisał: > czyli skrzyżowanie polskiej wieśniaczki > zgwałconej przez szwadron ubeckich bandytów. > Tacy to w Polsce polscy polacy są. > Kundle a nie naród. nie musisz nam opowiadać swojej historii. nikogo to nie interesuje. A teraz, odmaszerować, won! Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Tak jak ty może myśleć tylko sowiecki podczło 18.03.09, 13:27 Co, zabolała prawda? To dobrze bo to dopiero początek warchoły. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 09:42 @do goscia: Też tu jesteś tymczasowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:26 Idioci też nie powinni plugawić naszego kraju, ale jak widać robią to. To było o tobie gościu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:28 Przepraszam, to było do "do gościa" Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 11:41 Mow za siebie i nie uzywaj liczny mnogiej. Jezeli ktos stara sie i dostaje obywatelstwo, to znaczy ze sie z tym krajem wiaze i ze tu chce pozostac. Ma ku temu pelne prawo. A ty zapoznaj sie z art. 257 Kodeksu Karnego zanim bedziesz zniewazac jakas narodowa czy religijna grupe: "Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reszort Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 07:58 NIE PRZEPRASZAĆ!!! NIECH SIĘ OBRAŻĄ I WYJADĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 09:34 Gość portalu: Reszort napisał(a): > NIE PRZEPRASZAĆ!!! NIECH SIĘ OBRAŻĄ I WYJADĄ. albo niech się powysadzają. tylko z dala od siedzib ludzkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:29 Czy głupota jest zaraźliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Pytanie do poprawnych politycznie 18.03.09, 13:57 Gość portalu: zbig1113 napisał(a): > Czy głupota jest zaraźliwa? Nie wiem... ty mi odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.acn.waw.pl 17.03.09, 22:43 zenio> Nie tak dawno w Pakistanie został zabity polak który tam pracował. > Nie widziałem zbytniego zainteresowania władz pakistanu losem polaka > ani przeprosin czy jakiegoś głosu potępienia wyznawców allaha > mieszkających w Tuszynie Co do władz Pakistanu to słabo patrzyłeś chyba. A co do potępienia i przeprosin to czy ty przepraszasz za każdą zbrodnie popełniona przez katolika ? Bo np jak nasz "rodak" zgwałcił i trwale okaleczył Angielkę to nie dość ze żeśmy nie przeprosili to jeszcze pikiety i marsze w obronie żeśmy organizowali ze niby badania DNA nie wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybi Re: Pytanie do poprawnych politycznie IP: *.adsl.szeptel.net.pl 18.03.09, 07:51 Przepraszaj Anglików za IRA, ale już! Katoliku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 20:54 ciekawy jestem czy Polacy są tak dobrze traktowani w krajach muzułmanskich na emigracji.W Polsce tak i w Tuszynie mają oni jak u pana Boga za piecem .Są to bardzo bogaci ludzie ,a żądają od nas nadzwyczajnej opieki socjalnej ,powinniśmy bardziej się zając dziecmi z ubogich rodzin których nie stać na wykształcenie swoich zdolnych dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 07:19 jakieś konkretne źródła/dane na temat ich bogactwa i żądań nadzwyczajnej opieki socjalnej masz może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:35 Widać, że masz problemy z czytaniem. Muzułmanie z Tuszyna nie domagają się specjalnej opieki czy też nadzwyczajnego traktowania. Dmagają się przeprosin za uzasadnienie odmowy użyczenia sali na spotkanie. W odmowie burmistrz napisał, że nie da sali bo nie chce propagować terroryzmu. Nazwał tym samym wszystkich muzułman terrorystami. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 11:45 Co podlega pod art. 257 Kodeksu Karnego: "Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3." Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 17.03.09, 21:00 oczywiście nie ma w Polsce ksenofobii, a to co piszą moi poprzednicy to tylko dbałość o czystość rasy i wyznania... cbdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te rodak Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.aster.pl 18.03.09, 07:47 nie ma przymusu bycia w Polsce , jak nie pasi to wypad do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <----------------=-- 18.03.09, 08:22 Był już niedawno taki jeden malarz co chciał dbać o czystość rasy. Kiepsko skończył. Niestety naszych rodaków ta historia niczego nie nauczyła. A przez długie wieki Polska była państwem wielokulturowym i rozwijała się aż miło... Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: <----------------=-- 18.03.09, 09:32 3cik napisał: > Był już niedawno taki jeden malarz co chciał dbać o czystość rasy. Kiepsko skończył. Niestety naszych rodaków ta historia niczego nie nauczyła. A przez długie wieki Polska była państwem wielokulturowym i rozwijała się aż miło... Nie mieszajmy do tego żadnej czystości rasy, nie o to tutaj chodzi. Wystarczy nie powtarzać błędów całego zachodu, który dochował się niemalże eksterytorialnych gett zamieszkałych przez kompletnie nieintegrującą się mniejszość (na razie) muzułmańską. A co do wielokulturowości, to jest już historia, ten model był dobry gdy o poczuciu przynależności decydowała wiernośc suwerenowi, czyli tak średniowiecze i później, do XVIII w. A mamy już XXI w. i jak również pokazuje przykład np. Anglii czy Holandii model ten spokojnie można odstawić do lamusa, są z tym tylko same problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 09:29 rodak.z.kurduplowa napisał: > oczywiście nie ma w Polsce ksenofobii, a to co piszą moi poprzednicy > to tylko dbałość o czystość rasy i wyznania... cbdu tu nie chodzi o rasę... nie przeszkadzają mi murzyni (znam kilku, bardzo fajni i sympatyczni ludzie), nie przeszkadzają mi Arabowie jako rasa. Ja jestem przeciwny islamowi. I jestem przeciwny muzułmanom - czy będą to polscy muzułmanie, czy arabscy, czy szwedzcy. Nie interesuje mnie rasa, ale ich wyznanie. Nie toleruję ich religii, i tolerować nie będę. Nigdy. Nie ma dla nich miejsca w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 11:01 Ktoś nie toleruje islamu - więc uważa, że nie ma dla muzułmanów miejsca w Polsce... A jeśli ja nie lubię biskupów-pederastów, jak Paetz? Z tego powodu uczciwych katolików z Polski nie wyrzucam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.toya.net.pl 17.03.09, 21:32 Niestety, ta ich religia ich niszczy, również w skali historycznej. Przecież zanim islam spetryfikował to społeczeństwo, byli przodującą w tej części świata cywilizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
qhomam Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 07:21 Znawca historii sie znalazl, ucz sie historii a pozniej wlacz sie do dyskusji ... Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 09:59 Właśnie, warto się uczyć historii. Rozwój społeczny w krajach muzułmańskich zatrzymał się na etapie późnego średniowiecza. W konfrontacji z rewolucją przemysłową i rozwojem społeczeństw zachodu okazał się kompletnie niewydolny. I teraz gwałciciele wielbłądów mają olbrzymi dysonans poznawczy: z jednej strony dogmat, że ich wiara i sposób życia są najlepsze i jedynie słuszne, z drugiej: kłująca w oczy zamożność zachodnich społeczeństw. I ta nieznośna świadomość, że pomimo własnej doskonałości jest się kimś pośledniej kategorii. To rodzi agresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.toya.net.pl 17.03.09, 22:07 a czy muzulamanie przeraszaja za to co robia i mowią? co to było ostatnio, odrabali chyba głowe jakiemu s polakowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 23:30 Dlaczego wszyscy muzułmanie mają odpowiadać za czyny jednego? Dlaczego Ty nie odpowiadasz za czyny morderców, którzy należą do Kościoła Katolickiego? (albo chociaż Narodu Polskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
witul85 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 17.03.09, 23:36 jesteś kompletnym idiotą, czy tylko udajesz? a przeprosiłeś wszystkie ofiary NATO do którego należy Polska? co to ma być za odpowiedzialność zbiorowa- co mają wyznawcy Allaha spod Tuszyna do ścięcia głowy Polaka?? -nic!! Uogólniasz tak samo jak ten pajacyk burmistrz. Powinien ich przeprosić bo to normalni ludzie. Tak samo możemy powiedzieć że Polacy to złodzieje, Niemcy to faszyści i pornogrubasy , zaś Rosjanie pijacy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska Wolna Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.aster.pl 18.03.09, 07:50 Polska wolna od muzumanów ! my nie akceptujemy muzumanów oni nas chrzescijan nie akceptują pytam . skąd te muzumanie sie wzieli w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Aster plaster bolszewicko - katolicki kartoflu 18.03.09, 08:36 Sranie a nie chrześcijanie, jeszcze gorsze jest to katolickie bydło. Na torebki was w Polsce będziemy przerabiać wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.nplay.net.pl 18.03.09, 09:26 Tacy "normalni ludzie" dokonali zamachów w Londynie, Madrycie i WTC... byli normalnymi sąsiadami, ojcami, kumplami... ale na zawołanie swojego guru poszli zabijać Islam powinien zostac zniszczony, bo zagraża cywilizacji. Stwierdziła juz to dawno Oriana Fallaci, jako jedyna odważyła się to powiedzieć w powalonej poprawnością polityczną europie. Dla mnie ten musli to potencjalny terrorysta i powinien byc pod szczególną obserwacja :P Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 13:29 Kto i po co - tak naprawdę - dokonał zniszczeń WTC i Pentagonu? Czy Ty naprawdę wierzysz w to co napisałeś? Nie oglądałeś dziesiątków filmików o tym, o kulisach tej sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 23:44 Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie każdy muzułmanin jest Afgańczykiem, podobnie jak nie każdy katolik - Polakiem? Czy Ty przepraszasz za każdą zbrodnię popełnioną przez katolika? Do końca życia byś nie przeprosił za wszystkie... Dla przypomnienia - z obowiązującej konstytucji: Art. 25. 1. Kościoły i inne związki wyznaniowe są równouprawnione. 2. Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym. 3. Stosunki między państwem a kościołami i innymi związkami wyznaniowymi są kształtowane na zasadach poszanowania ich autonomii oraz wzajemnej niezależności każdego w swoim zakresie, jak również współdziałania dla dobra człowieka i dobra wspólnego. 4. Stosunki między Rzecząpospolitą Polską a Kościołem katolickim określają umowa międzynarodowa zawarta ze Stolicą Apostolską i ustawy. 5. Stosunki między Rzecząpospolitą Polską a innymi kościołami oraz związkami wyznaniowymi określają ustawy uchwalone na podstawie umów zawartych przez Radę Ministrów z ich właściwymi przedstawicielami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klops Czy naprawdę ciężko zrozumieć IP: *.chello.pl 18.03.09, 08:16 Gość portalu: . napisał(a): > Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie każdy muzułmanin jest Afgańczykiem, > podobnie jak nie każdy katolik - Polakiem? Czy Ty przepraszasz za każdą zbrodni > ę > popełnioną przez katolika? Do końca życia byś nie przeprosił za wszystkie... > Dla przypomnienia - z obowiązującej konstytucji: > > Art. 25. > > 1. Kościoły i inne związki wyznaniowe są równouprawnione. > > 2. Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w > sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając > swobodę ich wyrażania w życiu publicznym. > > 3. Stosunki między państwem a kościołami i innymi związkami wyznaniowymi są > kształtowane na zasadach poszanowania ich autonomii oraz wzajemnej niezależnośc > i > każdego w swoim zakresie, jak również współdziałania dla dobra człowieka i dobr > a > wspólnego. > > 4. Stosunki między Rzecząpospolitą Polską a Kościołem katolickim określają > umowa międzynarodowa zawarta ze Stolicą Apostolską i ustawy. > > 5. Stosunki między Rzecząpospolitą Polską a innymi kościołami oraz związkami > wyznaniowymi określają ustawy uchwalone na podstawie umów zawartych przez Radę > Ministrów z ich właściwymi przedstawicielami. że każdy niemuzułmanin jest wrogiem muzułamnina. a Ty jak taki cwany jesteś i umiesz kopiować to ja też coś Ci wkleję: art. 13.Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa. Póki co nie zarejestrowali partii, ale nie ma to znacznia ponieważ islam nie oddziela religii od państwa. Dlatego decyzja Pana burmistrza była prawidłowa i praworządna Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 11:46 Wlasnie ci o ktorych mowa w artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klejnotka100 Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.toya.net.pl 17.03.09, 23:52 No jeszcze czego,przepraszać ich,niech wynoszą się skąd przyszli ,to POlska dała im pracę mieszkania i spokojne życie,a do czego oni są zdolni to wiemy,bo czytamy prasę i widzimy jak zachowują sie w Europie zachodniej,widzimy jak wygląda ich wdzięczność Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 07:21 klejnotka nieźle się rymuje ze słowem na i. całkiem nieźle by tutaj pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Facet po prostu ma wyobraźnię 17.03.09, 23:53 i umie wyciągać wnioski z przypadku Kosowa - nie chce, żeby Tuszyn w przyszłości oderwany został od Polski. Tam też kiedyć zacząło się od sąsiedzkiego osiedlania, rozmnażania, dochodzenia swoich praw (z poparciem pożytecznych idiotów), potem zdominowania i w końcu demokratycznego oderwania się od Serbii...a początkowo nikt w to nie wierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Facet po prostu ma wyobraźnię IP: *.acn.waw.pl 18.03.09, 07:09 Przecież Kosowo nie oderwało sie ze względu na to ze mieszkali tam muzułmanie tylko Albańczycy. W Tuszynie muzułmanie nie stanowią jednolitej etnicznie grupy. Trzeba być kompletnym debilem żeby nie widzieć różnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er zenio -w Kosowie mieszkają muzułmanie!!!! IP: *.toya.net.pl 18.03.09, 07:50 albańczycy tam mieszkajacy to właśnie muzułmanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witus To forum upada-stezenie glupka IP: 85.4.199.* 18.03.09, 08:05 przelalo czarne tempoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: To forum upada-stezenie glupka IP: *.ghnet.pl 18.03.09, 10:14 Co to są "tempoty" tępaku? K.,....rwa, wróć się do podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: zenio -w Kosowie mieszkają muzułmanie!!!! IP: *.amend.com.pl 18.03.09, 12:28 > albańczycy tam mieszkajacy to właśnie muzułmanie!!! A jakie to ma znaczenie dla tematu oderwania ? Czy jesli Albańczycy byli by innego wyznania to nie chcieli by sie oderwać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do burmistrza Re: Facet po prostu ma wyobraźnię IP: *.aster.pl 18.03.09, 07:53 wirusx pełna zgoda . ta szarancza za pozwoleniem żydowskim osiada w naszym kraju . panie Burmistrzu Polacy są z panem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reszort Re: Facet po prostu ma wyobraźnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 08:21 NIE PRZEPRASZAĆ!!! NIECH SIĘ OBRAŻĄ I WYJADĄ. Jak najszybciej i niech wszędzie opowiadają, że Polska to bardzo nietolerancyjny kraj. Będą nas omijać szerokim łukiem. Będziemy mieli spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
zegmarek Re: Facet po prostu ma wyobraźnię 18.03.09, 09:03 Pomyśl , co mówisz inaczej wyjdziesz na idiotę www.doradca-rynku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniuta Re: Facet po prostu ma wyobraźnię IP: *.acn.waw.pl 18.03.09, 09:15 niedobrze się robi jak czyta się takie bzdury. ty dawno oderwałeś się od myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-lysy Re: Facet po prostu ma wyobraźnię 18.03.09, 09:32 Poziom debilizmu na tym forum jest porażający. Rasizm, ignorancja i zwykły idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tybylec Łachy nie robią, jak im się nie podoba w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 00:04 to jazda do swoich krajów walić czółkiem w dywan. Tak im źle było w krajach ojczystych? Są gdzieś granice tolerancji. Są w Polsce gośćmi i mają się dostosować do naszego prawa i naszej kultury. Dżihad w myśl koranu to walka o rozszerzanie i umacnianie islamu. Warto pamiętać: 28 listopada 1944 Albania ogłoszona została republiką ludową, władzę przejęła komunistyczna APP kierowana przez Envera Hodżę. Muzułmanie albańscy uciekli za pobliską granicę i zintegrowali się z miejscową ludnością. Ich pociechy chodziły razem do szkół i przedszkoli. Jadali w ich restauracjach. Rodziły się dzieci z mieszanych małżeństw. Okolica stała się nagle wielokulturowym okręgiem. Ale to był margines. Muzułmanie w większości trzymali się razem, rozmnażali się, jak przykazał Allach, w tempie geometrycznym. Po pewnym czasie osiedlił się także inny margines, który przywiózł ze sobą własne zwyczaje i prawo. Miał już oparcie w zintegrowanej mniejszości muzułmańskiej. Handel bronią, narkotykami, wendetta. Pod koniec XX wieku mniejszość muzułmańska stała się większością. Zaczęła domagać się przejęcia gościnnej okolicy na własność. Obecnie Kosowo należy już do nich. Nie dla islamu w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Łachy nie robią, jak im się nie podoba w Pols 18.03.09, 07:24 > Są gdzieś granice tolerancji. Są w Polsce gośćmi i mają się dostosować do > naszego prawa i naszej kultury. hehehe no tak, niech się dostosują. W końcu nigdzie w cywilizowanym świecie (jak to jeden z poprzedników ładnie określił) przedstawiciel niższej instancji władzy nie mówi do współobywateli "wyp...". W sumie to się nie dziwię, że mają problem z dostosowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janspruce Re: Łachy nie robią, jak im się nie podoba w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:04 Kiedy sa w miejszosci domagaja sie poszanowania swoich praw - kiedy staja sie wiekszoscia wprowadzaja swoje prawa! Tak bylo w Bosni i Kosowie i tak sie stanie wszedzie gdzie tylko poczuja sie silni. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Łachy nie robią, jak im się nie podoba w Pols 18.03.09, 09:26 Gość portalu: janspruce napisał(a): > Kiedy sa w miejszosci domagaja sie poszanowania swoich praw - kiedy > staja sie wiekszoscia wprowadzaja swoje prawa! Tak bylo w Bosni i > Kosowie i tak sie stanie wszedzie gdzie tylko poczuja sie silni. nawet nie muszą czuć się specjalnie silni. Popatrz na Wielką Brytanię, Szwecję, Holandię... jest ich tam dużo, ale nie AŻ tak dużo, żeby mogli stanowić realne zagrożenie. Domagają się własnych sądów, szariatu, chcą zakazu noszenia krzyży, a sami łażą w tych swoich łachach i szmatach na łbach. Niestety, w myśl poprawności politycznej władze tych krajów boją się przeciwstawić... żeby zamieszek nie było. Moim zdaniem, powinni doprowadzić do zamieszek, wyprowadzić wojsko na ulice i zakończyć problem, raz na zawsze... muzułmanie to największa zaraza XXI wieku. Nie ma dla nich miejsca w cywilizowanym świecie. Nie dla islamu w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Łachy nie robią, jak im się nie podoba w Pols 18.03.09, 09:30 oo udało ci się w cywilizowany sposób odpowiedzieć. Widać wczorajsza nauczka nie poszła w las. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Łachy nie robią, jak im się nie podoba w Pols 18.03.09, 09:35 nroht napisał: > oo udało ci się w cywilizowany sposób odpowiedzieć. Widać wczorajsza nauczka ni > e > poszła w las. uczciwie się przyznaję, że poniosła mnie fantazja... i przesadziłem. Co nie zmienia faktu, że muzułmanów nienawidzę jak psów. Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Łachy nie robią, jak im się nie podoba w Pols 18.03.09, 09:43 ha w taki sposób to możemy rozmawiać! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axmxyhn56zmdf Nie obrażaj psów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:21 ...tym porównaniem, czuje się zniesmaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Nie obrażaj psów... 18.03.09, 13:01 Gość portalu: axmxyhn56zmdf napisał(a): > ...tym porównaniem, czuje się zniesmaczony. Wiem, że niefortunne... powinienem był napisać, jak szczurów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 01:23 Uważam ze to muzułmanie powinni się dla własnego dobra starać włączyć i połączyć z naszym społeczeństwem a nie budować zamkniętych odrębnych enklaw w naszym kraju,jeśli chcą być uznanymi jako "my" a nie "oni". Izolacja nikomu nie ułatwia życia.W przeciwnym przypadku powstaną "getta", a wiemy czym to grozi.Francuzi już to przerabiali,więc warto wyciągnąc wnioski.Jedynym wyjściem jest integracja z nami a nie izolacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.acn.waw.pl 18.03.09, 07:13 No to właśnie chcieli sie integrować. Tylko buc-mistrzowi to sie nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 10:18 Gość portalu: Zenio napisał(a): > No to właśnie chcieli sie integrować. Tylko buc-mistrzowi to sie nie podobało. Żartujesz, z tą integracją. To mniej więcej tak, jak z tymi mieszanymi małżeństwami - tylko facet (muzułmanin) może mieć żonę niemuzułmankę, oczywiście dzieci z takiego związku z automatu są muzułmanami (wg szarii) - niezależnie czy będą ochrzczone przez matkę, czy nie, czy zadeklarują się jako ateiści. Ale już muzułmanka nie może wyjść za niemuzułmanina, nie ma takiej możliwości, jeżeli coś takiego zrobi, automatycznie jest apostatką, a za apostazję jest tylko jedna kara - śmierć... Całość, to taki sprytnie pomyślany paragraf 22, aby islam rósł w siłę a ludziom żyło się - wiadomo, jak się żyło pod takim hasłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.amend.com.pl 18.03.09, 12:34 > > No to właśnie chcieli sie integrować. Tylko buc-mistrzowi to sie > nie podobało. > > Żartujesz, z tą integracją. A co to miało być jak nie integracja. Jak nazwiesz takie spotkanie ? Znam pewna muzułmankę która wyszła z Polaka. Nikt jej za to głowy nie uciął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cov Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.brhm.cable.ntl.com 18.03.09, 14:28 Integracja jest procesem obustronnym. Nie można powiedzieć, że "to oni mają się z nami integrować". Inicjatywa musi wyjść zarówno od Polaków, jak i wszystkich mniejszości wyznaniowych i narodowych w naszym zaściankowym kraju. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakwnorwegii Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.208.144.107.getinternet.no 18.03.09, 06:26 Bardzo boje sie, zeby w Polsce nie stalo sie to, co sie dzieje w Holandii, Szwecji, Norwegii, Francji czy Danii. Mieszkam w Norwegii i na przestrzeni lat obserwuje rozwoj sytuacji, ktora zwlaszcza w ostatnim okresie wzbudza niepokoj lub wrecz przerazenie wsrod etnicznych Norwegow. Tak jak to widze nie da sie juz tutaj zahamowac procesu islamizacji tego kraju i jest to kwestia 15-20 lat, kiedy ten kraj stanie sie islamskim. Do tego czasu zamierzam z powrotem zamieszkac w Polsce. Do sytuacji jaka zaistniala we wspomnianych krajach doprowadzili politycy poprzez naiwnosc, oraz zle pojeta demokracje i tolerancje. Na polskich politykach spoczywa ogromna odpowiedzialnosc, zeby do tego samego nie dopuscili w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 06:57 nie żeby co, lokalne przepychanki (a nawet i nie) jątrzone przez wybiórczą. Mnie interesuje co innego, czy ten Masłowski "Marcin Masłowski" to jest z tych Masłowskich promowanych przez GW? Tak tylko z ciekawości pytam. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiu Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 07:20 a ty losiu to jesteś nałożnikiem tego Jarusia > tylko z ciekawości pytam. gosiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 31.03.09, 07:34 Gość portalu: gosiu napisał(a): > a ty losiu to jesteś nałożnikiem tego Jarusia > tylko z ciekawości pytam. nie, nie jestem, a co? natomiast na swoje pytanie odpowiedzi się nie doczekałem :) oj, bo zacznę drążyć temat :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akota Burmistrz to burak jesli to powiedział, ale islam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 07:26 to religia agresywna. Znam wielu muzułmanów z Polski, Egiptu, Syrii, Jordanii i bez wątpienia jest religią, która nie akceptuje inności. Zwykli ludzie są normalni, ale ci bardziej gorliwi naprawdę nie popuszczą, a takich jest ponad 50%. Islam jest "wszystkim" dlatego nie uznaje demokracji. Mają wartości które się z naszymi znoszą. Poznałem islam bardzo dokładnie w Afryce (z całym jego potwornym okrucieństwem wobec chrześcijan), dlatego islamowi nie ufam, nie wierzę i odrzucam. Dlatego nie chcę islamu w Polsce. Dziennikarze, którzy promują islam nigdy się nie spotkali z jego prawdziwym obliczem. Spotkali miłego pana Emira z meczetu na Wiertniczej, ciepłych muftich przysłanych tu Jordanii. Niech jadą do Sudanu, Nigerii, niech pochodzą do meczetu na pogadanki w Wielkiej Brytanii, albo nawet w Austrii - zmienią zdanie. Naprawdę jest się czego bać. A poza tym dlaczego media nie ujmują się tak głośno za chrześcijanami dyskryminowanymi czy nawet więzionymi w Arabii, dlaczego nie bronią praw człowieka, wolności słowa w Europie. Dlaczego wolno żartować z Holokaustu, a nie można z islamu. Pi...na hipokryzja i tchórzostwo. Burmistrz to pewnie burak i ta wypowiedź jest skandaliczna, ale co z tego. To nie zmieni wizerunku islam. Może gdyby w Wielkiej Brytanii ktoś kilka lat temu tym świętym krowom z meczetów tak powiedział, to nie byłoby zamachów w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 Pier...ć Mojżesza, Jezusa i Mahometa? 18.03.09, 07:05 Co pan burmistrz w swoim salonie czy chlewiku prywatnie mówi - to sprawa jego kultury. Co mówi jako urzędnik - publicznej ocenie podlega. Ja przynajmniej nie obrażam ani Żydów, ani chrześcijan, ani muzułmanów - czy buddystów. Mogę być sam niewierzący - lecz nie pogardzam ludźmi wierzącymi w Boga Jedynego, obojętne jak go nazywają. Dziś na świecie jest półtora miliarda muzułmanów - więcej niż chrześcijan. Zapewne kilkadziesiąt tysięcy z nich to terroryści. Zapewne tyle samo jest faszystów wśród chrześcijan. Ludzie, także Polacy, mają prawo wybrać kraj, w którym chca mieszkać. Polska akurat nie należy do takich, które swoim i cudzym obywatelom dożywotnio fundują zasiłki. Większość cudzoziemców których znam, bardzo ciężko pracuje. Płacąc równie często podatki jak moi rodacy. W moim bloku mieszka wietnamska rodzina - nie pytam w jakiego Boga wierzy. Rodzice pracują kilkanaście godzin dziennie, ale dbają o swoje dzieci. Uprzejmi dla sąsiadów. Na życzenie pana burmistrza dam adres, by paroletnią córkę lub synka tej rodziny mógł pier...ć patryidiotycznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te sekwana Re: Pier...ć Mojżesza, Jezusa i Mahometa? IP: *.aster.pl 18.03.09, 08:11 ty żyd czy pożyteczny idiota ? Odpowiedz Link Zgłoś
japolak Re: Pier...ć Mojżesza, Jezusa i Mahometa? 18.03.09, 11:22 Gość portalu: te sekwana napisał(a): > ty żyd czy pożyteczny idiota ? Prywatnie mogę ci mojego ch... - pokazać, iż nie obrzezany... Także akt chrztu, świadectwa z religii oraz zegarek od dziadka z pierwszej komunii... Od lat nie jestem wierzący - właśnie dlatego, iż denerwuje mnie taka "miłość bliźniego", jak demonstrowana zarówno przez muzułmanów, jak i katolików "w imię miłości bożej". Większość wypowiedzi na tym forum sprowadza się do stwierdzeń, iż islam to religia narzucająca wyznawcom poczucie wyższości i nienawiść do innych. Można słowo "islam" zastąpić "katolicyzm polski" - i niemal wszystko będzie się dalej zgadzać. Polski oficer "za wolność naszą i waszą" każący z moździerzy rozp...ć jakąś wioskę. Nastolatki robiący łomot czarnemu piłkarzowi z ich drużyny. Stara baba wyzywajaca od k... Polkę, mającą dziecko- mulata. Przez przypadek wiem, iż zarówno biała mamusia jak i czarny ojciec na polskich uczelniach doktoraty zrobili. Kto jest pożytecznym idiotom? Ja zarówno islamskim jak i katolickim "mułłom" nie wysługuję się. Nie biję ludzi za ich poglądy i religie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.2a.pl 18.03.09, 07:06 zachowanie Burmistrza efektem prania mózgów polaków przeprowadzonego przezpodległe syjonistom( rasistom) polkie parlamentarne uklady polityczne, podległa tym strukturom prasę i telewizję oraz zdegenerowane intelekteualnie tzw elity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 07:08 Nie ma za co przepraszać, jak im się nie podoba niech wracają do siebie... proste... Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 07:27 niestety to nie jest takie proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acer100 Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.toya.net.pl 18.03.09, 07:22 Panie burmistrzu ,proszę nie przepraszać ich,bo nie ma za co.Oni chcą pokazać swoją siłę,niech spadają tam skąd przyszli,Polski nie zislamizują,że też ludzie kupują u nich te szmaty,ja bym ich darmo nie wzięła.Polska dała im pracę i dobrobyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopenhaga Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: 217.157.237.* 18.03.09, 07:27 dajcie im palec a beda chcili cala reke tak jak tojest w danii najlepij przepedzic dziadostwo jak chca sie integrowac to niech kobiety zdejma te plandeki z glowy i zachowuja sie jak europejczycy popieram burmistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zergo Nie znacie islamu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 07:29 to religia agresywna. Znam wielu muzułmanów z Polski, Egiptu, Syrii, Jordanii i bez wątpienia jest religią, która nie akceptuje inności. Zwykli ludzie są normalni, ale ci bardziej gorliwi naprawdę nie popuszczą, a takich jest ponad 50%. Islam jest "wszystkim" dlatego nie uznaje demokracji. Mają wartości które się z naszymi znoszą. Poznałem islam bardzo dokładnie w Afryce (z całym jego potwornym okrucieństwem wobec chrześcijan), dlatego islamowi nie ufam, nie wierzę i odrzucam. Dlatego nie chcę islamu w Polsce. Dziennikarze, którzy promują islam nigdy się nie spotkali z jego prawdziwym obliczem. Spotkali miłego pana Emira z meczetu na Wiertniczej, ciepłych muftich przysłanych tu Jordanii. Niech jadą do Sudanu, Nigerii, niech pochodzą do meczetu na pogadanki w Wielkiej Brytanii, albo nawet w Austrii - zmienią zdanie. Naprawdę jest się czego bać. A poza tym dlaczego media nie ujmują się tak głośno za chrześcijanami dyskryminowanymi czy nawet więzionymi w Arabii, dlaczego nie bronią praw człowieka, wolności słowa w Europie. Dlaczego wolno żartować z Holokaustu, a nie można z islamu. Pi...na hipokryzja i tchórzostwo. Burmistrz to pewnie burak i ta wypowiedź jest skandaliczna, ale co z tego. To nie zmieni wizerunku islam. Może gdyby w Wielkiej Brytanii ktoś kilka lat temu tym świętym krowom z meczetów tak powiedział, to nie byłoby zamachów w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Nie znacie islamu 18.03.09, 07:35 sam muzułmanów różnicujesz więc sam widzisz, że są różni. Skoro mieszkają tutaj naście lat tzn. że jakoś potrafili się dopasować, albo może lepiej, "zniknąć" z oczu naszym tolerancyjnym współplemieńcom. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-lysy Re: Nie znacie islamu 18.03.09, 09:27 A co to ma do rzeczy! Twoje pogadanki o Afryce itp. Szkoda, że nie pamiętasz jak wyglądała kolonizacja europejska (katolicka) w muzułmańskiej Afryce. Ale to nie oto chodzi. To, że kraje arabskie nie są demokratyczne, nic nie zmienia w tej konkretnej sytuacji. Urzędnik w RP nie ma prawa dyskryminować ze względu na wyznanie. Moim zdaniem nie należą się przeprosiny ale sprawa w sądzie i idiota powinien beknąć za publiczne wypowiedzi tego typu. Taką gadkę mógł sobie walnąć na tym forum albo u cioci na imieninach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: 77.79.213.* 18.03.09, 07:37 Religa wyznawców Allaha, jako narzucająca swoje prawa innym, wymuszająca swe nakazy siłą (np. wobec kobiet), za zakaz picia wódki i uprawiania sexu kiedy ma się na to ochotę powinna zostać zdelegalizowana a jej wyznawcy posłani na pustynię. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 09:12 Gość portalu: To ja napisał(a): > Religa wyznawców Allaha, jako narzucająca swoje prawa innym, > wymuszająca swe nakazy siłą (np. wobec kobiet), za zakaz picia wódki > i uprawiania sexu kiedy ma się na to ochotę powinna zostać > zdelegalizowana a jej wyznawcy posłani na pustynię. wystarczy, że się ich wygoni skąd przyleźli. Tu, w Polsce, nie ma dla nich miejsca. Dla żadnego muzułmanina - bez względu na kolor skóry, czy pochodzenie. Nie dla islamu w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolkak11 Już zaczynają rządać? Może burmistrz miał rację? IP: *.toya.net.pl 18.03.09, 07:44 owszem zachował sie chamsko ale wybrano właśnie jego na burmistrza - na tym polega demokracja! A może miał z nimi do czynienia wcześniej i to tylko przelało kroplę? Nie wiemy! A z tym dawaniem pracy to śmiechu warte! Przecież to oni tutaj przyjechali i to oni najwięcej na tym zarabiają! Myślą że Polacy nie potrafia zarabiać?! Serbowie też wpuścili Albańczyków bo ulitowali sie, do Kosowa i teraz juz ich tam praktycznie nie ma (nie ma Serbów oczywiście!!!)- a to zawsze była kolebka chrześcijańskich Serbów! We Francji też juz sa miasteczka bez Francuzów! Może należałoby aby zaczęli asymilowac się z mieszkańcami ziem które zasiedlają!? Tylko oni tego nie chcą?! Skąd tam jakiś mułła czyli duchowny muzułmanski!? To ilu ich jest w tym maleńkim tuszynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP_Sartre Re: Już zaczynają rządać? Może burmistrz miał rac IP: *.tieto.com 18.03.09, 07:54 Za chamska odzywke - powinien przeprosic. Stanowisko w sprawie muslimow - nie zmeniac. Nigdy. Muslimy - do domu. Muslimy - do domu. Muslimy - do domu. Muslimy - do domu. Muslimy - do domu. Nie chcemy meczetow, nie chcemy brodatych diablow, nie chcemy waszej kultury, nie chcemy waszej religii, nie chcemy was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sartre Re: Już zaczynają rządać? Może burmistrz miał rac IP: *.aster.pl 18.03.09, 08:04 100/100. nie chcemy zalewu semitów [ żydowskich i muzumanów ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP_Sartre Re: Już zaczynają rządać? Może burmistrz miał rac IP: *.tieto.com 18.03.09, 08:10 A co maja do tego zydzi?? Usilujemy wysprzatac smieci, a ten miesza mi do tego polityke... Wlasnie przez takich jak TY rzadza sie tu wiecznie jacys obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Już zaczynają rządać? Może burmistrz miał rac 18.03.09, 09:38 Gość portalu: JP_Sartre napisał(a): > Za chamska odzywke - powinien przeprosic. Stanowisko w sprawie muslimow - nie > zmeniac. Nigdy. > > Muslimy - do domu. > Muslimy - do domu. > Muslimy - do domu. > Muslimy - do domu. > Muslimy - do domu. > > Nie chcemy meczetow, nie chcemy brodatych diablow, nie chcemy waszej kultury, > nie chcemy waszej religii, nie chcemy was. podpisuję się obiema rękoma i obiema nogami pod tym. Nie chcemy muzułmanów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Oni tu są najmarniej od 13 wieku. 18.03.09, 10:51 Niby dlaczego mieliby się wynieść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 18.03.09, 07:55 panie burmistrzu-ma pan racje!!!!w...lac i koniec!!!polacy nie maja swiadomosci co to arab????!!!jak sie chca przekonac to niech jada do francji holandii niemiec szwecji itd...zobacza co to za islamskie gowno!!!!zyja z socjalu podpalaja sklepy narkotyki zlodziejstwo- zyja za frajer!!!nie mowiac juz o takich parodiach jak-polak muzumanin???to juz absolutna profanacja-w sumie moze nie bo to tylko rowna sie z czczeniem osoby mahometa ktory kochal sie w malych dziewczynkach nie mowiac co z nimi robil w imie allaha!!!wszystkie religie to gowno jakiego nie malo islam szczegolnie!!!wystrzelic ich na inna planete i skoncza sie wojny na swiecie!!tak ze ja osobiscie dolaczam sie do BURMISTRZA-TAK PO ZA TYM ZOBACZYCIE CO W PRZYSZLOSCI ARABY ZROBIA Z TEGO KRAJU-SYF!!!POLACY BEDA ZYLI JAK WE WLASNYM WIEZIENIEU BO IDIOCI TYPU-MUSLIMY BEDA POLAKOW TERRORYZOWAC TAKIMI PIE...MI JAK-DYSKRYMINACJA I RASIZM-I OD RAZU BEDA WOLAC ZA TO ODSZKODOWANIE W POSTACI PIENIEDZY-BO ONI TYLKO MYSLA O FORSIE-A W SZYSTKO W IMIE ALLAHA I PEDOFILA MAHOMETA!!!ZRESZTA DO DZIS KASTRUJE SIE MALYCH CHLOPCOW I DZIEWCZYNKI W KRAJACH ARABSKICH-AFGANISTAN ITD ITP!!!PREZC Z NIMI Z POLSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref. Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.aster.pl 18.03.09, 08:08 dzienikarz 10/10 zgadzamy sie , tylko nie mamy własnej reprezentacji jest nas wiekszosc , tylko nie jestescmy zorganizowani i dlatego zalewa nas fala muzumanów za cichą zgoda żydowskich rzadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erroor Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:39 Podpalenia sklepów - a u nas [5/03/2009 - 36-latek zamknął swoją dziewczynę w pokoju, a później podpalił dom. Kobieta cudem przeżyła wyczyn chłopaka - z pożaru uwolnili ją strażacy przy użyciu specjalistycznego sprzętu. Mężczyźnie grozi kara dożywotniego więzienia],Narkotyki - a u nas [23/02/2009 - Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego przejęła ponad tonę kokainy wartości pół miliarda zł i zlikwidowała kanał przerzutowy narkotyków z Ameryki Płd. przez Polskę do Europy Zachodniej], o złodziejach samochodów już napisano chyba wszystko - to największe ścierwo w tym kraju. A kiedyś byliśmy postrzegani przez pryzmat pijaków. Jedyny sens w tym co piszecie to tępić tych, którzy łamią prawo. Co do kastracji - nigdy o tym nie słyszałem ale też i przesadnie się nie interesowałem, ale tak na logikę - wkrótce wyginą z braku możliwości rozrodczych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: Muzułmanie: Niech burmistrz przeprosi! 18.03.09, 07:56 Brawo panie burmistrzu. Skrytym kozojebcom mówimy stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Muzułmanie-Tylko i jedynie na prawach wzajemnosc 18.03.09, 07:57 bierzemy dowolny kraj muzulmanski ( oczywiscie zaraz zacznie sie rozwazanie ze takowych nie ma, ale wszyscy wiemy o co biega) i sprawdzamy prawa bialych ludzi i chrzescjan stosujemy identyczne w Polsce odnosnie muzulmanow az do momentu kiedy swobodnie bede mogl pojechac do Arabii Saudyjskiej i isc na procesje w Boze Cialo oraz pocalowac dziewczyne na skwerku w Teheranie Odpowiedz Link Zgłoś