incipit 17.03.09, 21:40 No problem, benzyna potaniała, samochody tanieją. To po co pociąg ??? Niech jeździ pusty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek.k Re: Podróż pociągiem będzie droższa IP: *.tomaszow.mm.pl 17.03.09, 21:57 Po co jeździ pociąg? Po to, żeby samochody stały. Na przejeździe pod szlabanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker kolej w Łodzi ? IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 21:59 Kolej z Łodzi do Warszawy jest jak kolej na Gubałówkę - nasza jedyna, nie ma innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Kasiński Podróż pociągiem będzie droższa IP: *.toya.net.pl 23.03.09, 22:57 Przed podwyżką ceny biletów były zbyt wysokie w stosunku do jakości oferowanej usługi. Wczoraj kupiłem bilet na pociąg Intercity z Piotrkowa Trubunalskiego do Łodzi już po podwyżce, a pociąg się spóźnij prawie 30 minut. Drodzy Prezesi PKP Intercity w ten sposób nigdy nie będzie dobrze na polskiej kolei. W pierwszej kolejności musicie egzekwować wnoszenie opłat za przejazd w dotychczasowej kwocie. Po co podwyżki, skoro obsługa pociągów zezwala na jeżdżenie pociągiem bez opłat, bo czym innym jest nie sprawdzanie biletów przez konduktora i zezwolenie na przejazd klasą wyższą niż ta, za którą pasażer zapłacił. Wiem to z własnego doświadczenia, bo mam to wątpliwe szczęście korzystać z usług PKP Intercity dosyć często. Odpowiedz Link Zgłoś