monika1993-net 27.03.09, 19:39 Co sądzicie o klasie prawniczej w XXI LO? Wybieram się tam i nie wiem czy to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jam Re: XXI LO, klasa prawnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:50 mysle,ze dobry Odpowiedz Link Zgłoś
monika1993-net Re: XXI LO, klasa prawnicza 28.03.09, 15:12 Mógłby mi ktoś, opowiedzieć coś o tej klasie? Jaka panuje atmosfera, jacy są nauczyciele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: XXI LO, klasa prawnicza IP: *.retsat1.com.pl 28.03.09, 18:53 atmosfera jak na sali sądowej: jeden stoi i jest sądzony a reszta patrzy na to 'ciekawe' widowisko i się nie może odzywać. Sala prawnicza ma ciężkie, masywne meble, jak się o któryś rąbniesz to śmierć na miejscu murowana, poza tym ściany są okropnie odrapane jak w większości pozostałych sal w XXI LO. Mam nadzieję, że moja pomoc Cię zadowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: XXI LO, klasa prawnicza IP: *.toya.net.pl 30.03.09, 22:10 to raczej nie pomogło zbytnio. Opowiedzcie coś o nauczycielach. Czy znacie jakie osoby z tych klas osobiście? Jak tak to czy uznalibyście ich za 'normalnych', czy w XXI szerzy się znobizm (słyszałam, że w 3 tak jest, więc wolę się zapytać :/) itp. No i co z polskim? Czy ten cały Chętkowski jest naprawdę aż taki straszny jak słyszałam? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: XXI LO, klasa prawnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 20:36 o XXI nie wiem zbyt dużo ;D Słucham ?? Jaki snobizm w III LO ?? Szkoła swoim wnętrzem po prostu reprezentuje piękny i unikalny styl,a uczniowie się czują dobrze z takim zabytku (bynajmniej ja);D Tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: XXI LO, klasa prawnicza IP: *.toya.net.pl 31.03.09, 21:14 Słyszałam, że jest tam sporo 'szpanerów' to znaczy tak mi opowiadali uczniowie III, bo mam tak paru znajomych i wszyscy tak powiedzieli, więc uznałam, że jest to prawda. :/ Zreszta nie o III tu rozmawiamy tylko o klasie prawniczej przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: XXI LO, klasa prawnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 07:03 Dokładnie,ale ruch tu niewielki ... Odpowiedz Link Zgłoś
oriflame.michalina Re: XXI LO, klasa prawnicza 03.04.09, 21:32 klasy prawnicze tworzą dość specyficzni ludzie,czy w dobrym znaczeniu tego słowa czy nie to już każdy sam musi osadzić.każdy rocznik jest inny.jak to ktoś określił typowi prawnicy.rozmowy o polityce przy cygarze.możesz byc pewna,że p.wiśnioch pokaże wam "magię" łaciny i wynajdzie wszytskie mozliwe sentencje prawnicze. chętkowski uczy w prawniczych? nie wiem dokładnie.aczkolwiek zdarzają się lepsi.skład nauczycielski to loteria.ja jestem w bio-chemie i jedyne czego byłam pewna to to, że chemii będzie mnie uczyć p.Żeberkiewicz.mnie się w tej szkole podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ros. Re: XXI LO, klasa prawnicza IP: *.toya.net.pl 03.04.09, 23:43 Hej Monika, ja też mam zamiar iść do tej samej klasy. :) Na drzwiach otwartych słyszałam, że w klasie prawniczej ma uczyć ten Chętkowski, ale za to od historii powinniśmy mieć lepszego nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlotte Chętkowski nie gryzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:44 Oj ludziki - co wy się tak prof.Chętkowskiego boicie na wstępie? Kto Wam nagadał opowieści z krypty? Mnie on nie uczy, ale miałam z nim zastępstwo.I z relacji innych wiem, że nie jest tyranem i strasznym belfrem. Jego lekcje są inne,daje do głosu dojść uczniom, a nie tylko sam się produkuje.XXI LO to dobry wybór - i nie tylko klasa prawnicza!Bo ona wcale nie świadczy, że pójdziesz na prawo :D Równie dobrze po dziennikarskiej czy europejskiej możesz iść - bo wszystkie te klasy mają historię rozszerzoną - czyli przedmiot brany z matury rozszerzonej do punktacji przy rekrutacji :) Różnią się tylko tym, że jest albo jest WOS albo polski rozszerzony. No albo angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chętkowski nie gryzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 12:16 Oprócz Chętkowskiego jest jeszcze prof. Józefczyk xd. Ona też nie gryzie, chociaż wszyscy nią straszą pierwszaków ;D Odpowiedz Link Zgłoś