Dodaj do ulubionych

Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy

• Gość: Marzena Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 01.10.12, 19:43
      Polecam Auto Szkołę Lider, w której nauki jazdy uczy Pan Bogdan.
      Jest on świetnym instruktorem, który wie, w jaki sposób przygotować kursanta
      nie tylko do egzaminu, ale również do codziennej jazdy. Egzamin państwowy
      zdałam za pierwszym razem i z czystym sumieniem mogę polecić Auto Szkołę
      "Lider".
    • Gość: pk Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 22.10.12, 18:21
      Polecam szkołę LIDER. Zwłaszcza instruktorów Łukasza i pana Marka. Doskonale wytłumaczą każdy manewr i to nie na zasadzie: zrób raz i umiesz. Ćwiczą do momentu aż człowiek nabierze pewności i w pełni panuje nad autem. Poza tym, jazdy odbywają się w miejscach, w których egzaminatorzy często próbują oblać zdających. Mnie udało się za drugim razem - pierwszy oblałam ewidentnie przez własną głupotę - i znałam każdą uliczkę, na której egzaminator mógłby mnie zaskoczyć, a manewry nie stanowiły dla mnie żadnego problemu. Gorąco polecam szkołę LIDER.
    • Gość: Sylwia Auto Szkoła „LIDER” IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 21:46
      Polecam Auto Szkołę LIDER! Dzięki dodatkowym godzinom jazdy z instruktorami p. Bogdanem oraz p. Piotrem nadrobiłam zaległości jakie powstały po kursie w kobiecej auto - szkole z al. Kościuszki.
      W 10 h jazdy poznałam miejsca, gdzie można trafić podczas egzaminu państwowego ( niestety po 30 h kursu w anty auto szkole okazało się, że są miejsca o których nie miałam pojęcia) i opanowałam jazdę na rękawie.
      Instruktorzy są cierpliwi, potrafili przekazać wiedzę i uspokoić moje ADHD podczas jazdy:), a to jest najważniejsze dla kursanta.
      W czwartek zdałam egzamin bez stresu przed egzaminatorem i trasą egzaminacyjną.

Jeszcze raz serdecznie polecam Auto Szkołę LIDER jeśli nie chcecie tak jak ja żałować straconych pieniędzy w niewłaściwej szkole nauki jazdy.
      • Gość: ANNA Re: Auto Szkoła „LIDER” IP: *.246.130.64.rev.vline.pl 07.02.13, 16:32
        Jeżeli zamierzasz zdobyć tę trudną umiejętność,jaką jest bezpieczna jazda samochodem to polecam bardzo gorąco auto szkołę -LIDER - BOGDANA SABAŁY!!!!! Kurs podstawowy ukończyłam w innej szkole i - nie zdałam 3 razy. W LIDERZE nabrałam pewności siebie, zniwelowałam złe przyzwyczajenia i nawyki. Teraz czerpię przyjemność z jazdy samochodem i czuję się pewniej za kierownicą. Jeżeli auto szkoła to tylko - LIDER!!!
        • Gość: monika kursantka Re: Auto Szkoła „LIDER” IP: *.centertel.pl 15.11.13, 22:46
          Polecam szkołę GOCAR za profesjonalne przygotowanie do egzaminu z teorii i praktyki. Zdałam egzamin dzieki wspaniałemu instruktorowi Panu Milcarzowi. Szkoła nie tylko doskonale przygotowuje przyszłych kursantów ale ma przystępną cenę za kurs. Dla mnie studentki jest to duża oszczędność gotówki. do tego dostałam dwie godziny jazdy gratis. Jeszcze raz BARDZO POLECAM SZKOŁĘ GOCAR
    • Gość: Kasia Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.lodz.mm.pl 28.10.12, 01:58
      Polecam autoszkołę TURBODZIADEK !!!! Prowadzi ją facet z doświadczeniem, olbrzymim poczuciem humoru i wyrozumiałością. Widać, że motoryzacja jest jego pasją :) Uczy bardzo dokładnie, nie denerwuje się, a co najważniejsze sam wyrabia sobie markę, ponieważ jest jedynym instruktorem w firmie. Bardzo zależy mu na tym, aby kursant jeździł prawidłowo i zdał egzamin za pierwszym razem :) Na dodatek atmosfera podczas kursu jest nieoceniona. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
      • nicram79 Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 28.10.12, 19:33
        Panie Bohdanie. Z chęcią jestem wstanie poświęcić za drobna opłatą około 2 godzinek dziennie wpisując pozytywne opinie o Pana Szkole na forach internetowych. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę pisać na priv.
        • Gość: Kursantka LIDER polecam IP: *.4web.pl 07.12.12, 18:25
          Witam, ja polecam bardzo gorąco auto szkołę LIDER. Niedawno miałam egzamin praktyczny- zdałam za pierwszym razem i ogromna w tym zasługa instruktorów z Auto Szkoły Lider. Doskonale przygotowali mnie do egzaminu oraz dodali pewności siebie, co jest bardzo ważne, bo stres przed egzaminem ( zwłaszcza w poczekalni) jest duży, ale jak tylko wierzy się we własne siły i umiejętności, to stres przechodzi zaraz po wejściu do auta egzaminacyjnego. Jazdy zawsze odbywały się w terminie w bardzo przyjemnej atmosferze. Instruktorzy byli przesympatyczni, chociaż wymagający, co zaowocowało zdanym egzaminem za pierwszym podejściem. Polecam szczególnie Pana Bogdana i Roberta.
          Teraz czekam na upragnione prawo jazdy.
          Jeszcze raz POLECAM AUTO SZKOŁĘ LIDER!
    • amf1986 Lider polecam 10.12.12, 15:37
      auto szkoła Lider (retkinia) jest najlepszą szkołą nauki jazdy na świecie....wiem co mówię bo "uczyłam " się jeśli można tak powiedzieć w 5........ zajęlo mi to 8 lat (tak, tak osiem lat) bo za każdym razem trafiałam na instruktorów, którzy chyba pracowali za karę....jeździłam jedną godzinę...kilka miesięćy przerwy itp....bez tabletek uspakajających nawet nie szłam na teorię..... a w liderze.....rewelacja!nikt nie krzyczy, spokojni instruktorzy, kapitalna atmosfera i naprawdę super potrafią przygotować do egzaminu.....ja najwięcej jeździłam z Bogdanem i Piotrem, którym raz jeszcze dziekuję za wszystko....Panowie, dzięki Wam mam to upragnione prawko :):):): i juz sie nie boję wsiadać do auta :) jakby ktoś chciał się zapisać numer telefonu: 506 110 275
      • Gość: sobek Re: Lider polecam IP: *.toya.net.pl 28.12.12, 08:29
        chodziłem na kursy do Janusza Sibinskiego na prawko b
        co do sposobu nauczania mysle ze jak kazdy instruktor robi co do niego nalezy

zdawałem egzamin panstwowy 13-go w piatek
        sam egzamin wziąłem sobie lekka mowiac na luzie poniewaz pomyslałem sobie skoro to jest moje pierwsze podejscie to egzaminator mnie obleje a tu niestety niespodzianka
        wracamy juz pod osrodek i nagle informacja od egzaminatora :) popelni pan jeszcze jeden bład i dziekuje panu :) wiecie co sie dzialo ze mna wtedy ? jakbym narobił w gacie
        pełne skupienie !!!
        zdalem !!!
    • Gość: Natalia Lider polecam! IP: *.retsat1.com.pl 02.02.13, 20:13
      Witam serdecznie,

Chciałabym Wam gorąco polecić najlepszą AUTO Szkołę LIDER (ul. Armii Krajowej 32 w Łodzi). Nazwa AUTO Szkoły "LIDER" całkowicie odzwierciedla jej pozycję na rynku. Instruktorzy to profesjonaliści z ogromnym zasobem wiedzy. Wcześniej uczęszczałam do AUTO SZKOŁY EXPERT i nie było tak jak to sobie wyobrażałam. Podczas jazd Instruktorzy non stop próbowali rozmawiać o wszystkim tylko nie o zasadach ruchu drogowego. Przez to nie nauczyłam się dobrze jeździć. Na szczęście po niezdanym egzaminie postanowiłam zmienić szkołę na AUTO SZKOŁĘ "LIDER" i to była najlepsza decyzja. Instruktorzy do każdego podchodzą indywidualnie. Po każdych zajęciach praktycznych wychodziłam zadowolona ponieważ wiedza jaką otrzymałam dała gwarancję na otrzymanie przeze mnie wymarzonego dokumentu jakim jest PRAWO JAZDY. I tak też się stało. Dzięki lekcjom w auto szkole stałam się pewna siebie i egzamin zadałam 7 stycznia. Prawo jazdy odebrałam 14 stycznia i dziś już mogę jeździć swoim autem. Jeżeli chcecie zdobyć bezstresowo upragnione prawo jazdy to bez wahania dołączcie do Auto Szkoły Pana Bogdana. Kurs który wykupicie wystarczy całkowicie do zdania przez Was egzaminu za pierwszym razem. Polecam wszystkim:)
      • Gość: asad Re: Lider polecam! IP: *.retsat1.com.pl 03.02.13, 16:25
        Chyba zwymiotuję na ekran...
    • Gość: BenekLodz Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 04.02.13, 20:41
      Polecam szkołe , którą ukończyłem w trybie : expresowym i indywidualnym (zajęcia weekendowe), tj. Auto Szkołę LIDER Bogdana Sabały na Retkini, Armii Krajowej 32. Nie dość, że uczy myślenia, to i operdolić potrafi, jak się nie przykładasz do nauki. No i oferuje kilku instruktorów samej jazdy, a każdy wnosi nowe doświadczenia i wpaja nowe umiejętności.
      Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym razem. I błagam, jak uczył Bogdan Sabała, spokojnie, bez nerwówki, nigdy w życiu nie jedziesz na czas, ale żeby dojechać. A najlepiej dojechać do celu w jednym kawałku.
      Dziękuję Bogdanowi Sabale i jego zepołowi za całokształt pracy, jaką we mnie włozyli. Chłopaki - opylało sie.
      • camelot Zacznijcie się uczyć 07.02.13, 21:26
        Nauczcie się dobrze przepisów i jazd samochodem a nie kombinujcie gdzie lepiej uczą. W sumie nie wszyscy muszą mieć prawo jazdy. Nawet ci co już mają powinni je stracić gdyż są niebezpieczni dla siebie a co gorsze dla innych. Obecne test są dla ludzi myślących a nie bezmyślnych matołów.
      • Gość: - Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.13, 09:41
        czy jest tu moderator? ten żałosny typ zas*ał cały wątek swoim spamem :/
        • Gość: BenekLodz Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 16.07.13, 21:07
          Nie żałosny, bo dzięki niemu zdałem za pierwszym razem...
          Zazdrość - straszne uczucie...
    • Gość: Zbyś Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 09.02.13, 13:40
      Heja!
      Zdałem egzamin na prawo jazdy. I to jest coś! gdyby nie Auto-Szkoła LIDER znajdująca się na rekini przy ul. Armii Krajowej mogło by być ciężko, ale wykładowcy i nauka w tej szkole dużo mi dała. Kompetentni instruktorzy oraz ciekawe lekcje teorii a potem jazda praktyczna pomogły mi abym szczęśliwie zdał egzamin. Każdemu polecam tę szkołę na prawdę warto!. Życzę każdemu dużo sukcesów ipolecam wybrać auto-szkołę LIDER. Pozdrawiam wszystkich.
    • Gość: RallyTeam LIDER Polecam !!! IP: *.devs.futuro.pl 09.02.13, 20:54
      Dzięki auto szkole LIDER zdałem za pierwszym razem egzamin to była tylko formalność znałem wszystkie miejsca wcześniej. Objechałem je razem z p.Piotrem i p.Bogdanem. Nie dopuścili do mnie myśli że mogę nie zdać i zdałem. Zawsze uśmiechnięci chętni do żartów. Teoria tak samo bez błędnie zawsze o wszystko mogłem się zapytać. Gorąco Polecam !!!!!!!
    • Gość: edys polecam lider IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 21:45
      Polecam auto szkołe LIDER. bylam w wielu auto szkołach ale nigdzie sie tyle nie nauczyłam co w tej szkole, dzieki bardzo dobry instruktorom. dzieki panu Bogdanowi i innym instruktorom zdałam egzamin. jezeli chcecie zdac to zapiszcie sie a kurs i bezstresowo podejdzcie do tego. w tej auto szkole sporo sie nauczycie. serdecznie polecam
    • Gość: Knz Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.13, 15:50
      Również mam podobne zdanie. Jedyny plus to seksowna pani instruktor Ania. Ją to bym brał. Jako autoszkoła to dno.
    • Gość: Gosia Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 00:05
      Ja polecam wszystkim z Łodzi auto-szkołę LUNA. Trafiłam tam dopiero po kilku niezdanych egzaminach na jazdy doszkalające i to dzięki Rafałowi który cierpliwie tłumaczył mi wszystkie manewry i sytuacje na drodze wreszcie zaliczyłam egzamin państwowy. W ciągu 10 godzin dowiedziałam się i przejechałam więcej niż w trakcie całego kursu gdzie indziej. Sprawdźcie sami, nie stracicie kasy, czasu i nerwów.
    • Gość: Karolina Polecam lidera IP: 31.6.245.* 08.04.13, 20:49
      Polecam Wam auto szkołę LIDER z retkinii. Miałam problem ze zdaniem prawa jazdy i dopiero po zapisaniu się do tej właśnie auto szkoły i wykupieniu dodatkowych jazd, zdanie prawa jazdy nie stanowiło takiego problemu. Jestem zadowolona z tego wyboru. Jeździłam z kilkoma instruktorami m.in z Panem Bogdanem, Markiem, Robertem a także z Panią Pauliną - instruktorzy są bardzo cierpliwi i wykazują pełny profesjonalizm :)
    • anna0384 Polecam LIDER - Lódź 23.04.13, 21:45
      Jeżeli chcecie opanować tę trudną sztukę - jaką jest jazda samochodem, to polecam z całego serca auto szkołę LIDER - BOGDANA SABAŁY.
      Kurs podstawowy ukończyłam w innej auto szkole i pomimo dokupionych kolejnych 20h jazd, nie mogłam zdać egzaminu. Koleżanka poleciła mi LIDERA i to był strzał w dziesiątkę!!!!!!!!!!!!!!
      Jeżdżąc z instruktorem Bogdanem, dostrzegłam swoje braki i liczne błędy, które nadal popełniałam - a na które nie zwracano mi uwagi w poprzedniej auto szkole. Przełamałam w sobie strach, nabrałam pewności siebie, nauczyłam się odpowiednio operować kierownicą podczas wchodzenia w zakręty, a przede wszystkim - myśleć na drodze.
      Instruktorzy: Piotr, Robert i Bogdan ( z Nim jeździłam najwięcej) to osoby kompetentne, pełne poczucia humoru, potrafiące przekazać posiadaną wiedzę i umiejętności nawet najtrudniejszej kursantce ( a ja właśnie taką byłam).
      Egzamin praktyczny zdałam bezbłędnie!!!!!!!!!!!!! Prawo jazdy odebrałam i nie boję się jeździć! Teraz jestem kobietą niezależna i pewną siebie.
      JEŻELI ZASTANAWIACIE SIĘ NA WYBOREM AUTO SZKOŁY , TO TYLKO LIDER - BOGDANA SABAŁY!!!!!!!
      Polecam Anna.
    • Gość: Piotrek Lider polecam! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.13, 12:13

Miałem przyjemność uczestniczyć w kursie na prawo jazdy w Auto Szkole LIDER. To był świetny wybór!! Instruktorzy przesympatyczni i bardzo cierpliwi, mięli do każdego indywidualne podejście.Jeździłem z każdym z instruktorów i wszystkim bardzo dziękuję. Ostatnie trzy godziny (w dzień egzaminu) przejeżdżone z Piotrkiem na pewno były "sprawcą " pozytywnego wyniku.Pewnie zdałbym za pierwszym razem, gdyby nie stres, który mnie paraliżował przy każdym egzaminie. Na szczęście się udało. Serdecznie dziękuję Bogdanowi i ekipie i polecam wszystkim !!!! Piotrek
    • Gość: Iza Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 16.05.13, 20:34
      Gdzie się uczyć?? Tylko i wyłącznie w Liderze Bogdana Sabały!!
      Z całego serca polecam auto szkołę Lider w Łodzi!! Właściciel Bogdan Sabała wspaniały człowiek znakomity nauczyciel. Posiada świetną ekipę instruktorów. Jeździłam z p. Pauliną super kobieta. Spokojna konkretna i "ciśnie" na maksa co daje 100% sukcesu. W ciągu 20h miałam też przyjemność jeździć z p. Piotrem to człowiek bardzo zaangażowany w swoją pracę po kilka razy powtarza tak aby zrozumieć i zapamiętać. Nie da się opisać słowami jacy to są instruktorzy. Dzięki nim uwierzyłam w siebie, pokonałam ogromny stres i z wielką radością przejeździłam (dziś tj 16 maja) czas na egzaminie. Jazda stała się relaksem i czystą przyjemnością. LIDER JEST NAJLEPSZY!!
      Nie piszę tak sobie. To moja 3 auto szkoła. Pierwsza była na Widzewie wyrzuciłam ją z głowy i nie pamiętam nazwy nawet. Ale to była porażka!! nic mnie nie nauczyli. Druga to Perfekt na Wólczańskiej. Niby nie najgorsi ale.. no właśnie ale 3 razy nie zdałam zero zainteresowania i pomocy z ich strony. Szkoda bo wydawali się fajni i konkretni. No ale na szczęście trafiłam na superową ekipę LIDERA :-) dzięki nim nie tylko pokonałam egzamin ale pokonałam swoją niewiarę w samą siebie. Dzięki nim wiem że dam radę i to ze wszystkim!! Każdemu ich polecam!! Teraz tylko czekam aż odbiorę prawko i zacznę śmigać po mieście i nie tylko :)

LIDERKU BAAAARDZO WAM DZIĘKUJĘ :)
    • Gość: Roxana Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 26.05.13, 22:36
      Polecam auto szkołe Lider na Retkini !! Świetni instruktorzy, cierpliwie i dokładnie uczą i tłumacza. Po 10 godzinach dodatkowych w tej szkole w końcu zdałam prawo jazdy. Na prawdę gorąco polecam !!!
    • Gość: Ola Polecam auto szkołę Lider !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 10:42
      Cześć 20.05 zdałam egzamin !!!! Jest to zasługa instruktorów pracujących w "Liderze". Dzięki Robertowi, Piotrkowi i Paulinie zdałam egzamin w WORD na Retkini a wcale nie było łatwo. Dzięki cierpliwości i wiedzy tych instruktorów zdałam za trzecim podejściem; a nie ukrywam, że stres jest ogromny. Każde z nich wkłada wiele serca w nauczenie kursanta, jak zapanować nad pojazdem :) Wydaje mi się, że godne pochwały jest również zachowanie właściciela auto szkoły - Pana Bogdana, który interesuje się kursantem i jego dalszymi losami po skończonym kursie. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć : "Lider - polecam !" :)
    • Gość: Agata LIDER-polecam! IP: *.toya.net.pl 07.06.13, 13:07
      Polecam autoszkołe LIDER ! Zdałam tam właśnie prawko za pierwszym razem Instruktorzy są mili i cierpliwi a do tego bardzo kontaktowi. Potrafią wszystko wytłumaczyć tak,że zrozumie to doskonale nawet "przysłowiowa blondynka" . Polecam głównei jazdy z Panem Bogdanem oraz Panią Pauliną- jest to bardzo mila osoba, wymaga ale tez doskonale tłumaczy . I przede wszystkim każdy z instruktorow powtarza z kursantem wykonywanie poszczególnych manewrow tak zeby wszystko sie utrwalilo . Zaleta jest też na pewno to ze jazdy nei odbywały się tylko i wyłącznie na retkini lecz również np. w centrum co na pewno ułatwi mi poruszanie się po zatłoczonym mieście. Po kursie w LIDERZE egzamin wcale nie wydawał mi sie straszny tak jak mówili znajomi uczący sie w innych autoszkołach:) Polecam wszystkim !
    • Gość: Lena Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 12.06.13, 20:34
      A ja polecam Auto-Rider. Fajna atmosfera oraz profesjonalne podejscie do kursanta :-) możecie sobie o nich poczytac na facebooku, szkola blisko w samym centrum :-) no i zdalam za pierwszym razem!!!! XD
    • Gość: Lena Auto Rider na Sienkiewicza 38! IP: *.toya.net.pl 12.06.13, 20:37
      A ja polecam Auto-Rider. Fajna atmosfera oraz profesjonalne podejscie do kursanta :-) możecie sobie o nich poczytac na facebooku, szkola blisko w samym centrum :-) no i zdalam za pierwszym razem!!!! XD
    • bogdanlachowic Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 13.06.13, 22:05
      dla ludzi co nie mogą zdać prawa jazdy proponuje www.mprawojazdy.com.Pozdrawiam
    • Gość: Tomek K Polecam LIDER IP: *.toya.net.pl 17.06.13, 23:22
      Witam. W poprzedniej auto szkole kilkakrotnie podchodziłem do egzaminu, ale niestety za każdym razem z wynikiem negatywnym. Musiałem coś z tym zrobić. Zmieniłem auto szkołe na Lider Pana Bogdana Sabały w której dokupiłem godzin i tu dopiero zobaczyłem jak mało umiałem.
      Dopiero z Panem Bogdanem, Piotrem, Paulina oraz Adamem szybko nadrobiłem zaległości i tu dopiero tak naprawdę nauczyłem się jeździć.
      Jazdy w bardzo miłej atmosferze. Pełen profesjonalizm i do tego indywidualne podejście stawiają tą Auto szkołę na bardzo wysokim poziomie.
      Tak więc polecam tę Auto szkołę LIDER wszystkim a dla Pana Bogdana w szczególności oraz dla w/w Piotra, Pauliny i Adama ogromne podziękowanie za przygotowanie do egzaminu pod każdym względem. Egzamin oczywiście zdany bezproblemowo.
      Serdecznie polecam i pozdrawiam.
    • Gość: ktoś Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.13, 09:19
      ostatnio wybieraliśmy z żoną autoszkołę. po przeczytaniu tego wątku postanowiliśmy trzymać się z dala oo szkoły tego pana który jest liderem w spamowaniu.
      jak ci nie wstyd?
      • Gość: BenekLodz Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 20.06.13, 18:22
        Przykro mi to czytać, ale gusta nie podlegają dyskusji.
        A Lider naprawdę dobrze i sumiennie uczy jazdy i myslenia na drodze.
        Ale skoro w domu rządzi "szyja" a nie "głowa rodziny", to skutki mamy takie , jak na ponizszym przykładzie.
        Polecam dobrego dermatologa, aby usunął odcisk pantofla z pleców "głowy rodziny".
        Pozdrawiam wszystki zainteresowanych i niezainteresowanych.
    • Gość: Adam Lider polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 17:05
      Witam !
      Ja zdałem prawko za drugim razem :]
      Wybrałem auto szkołę z LIDER ponieważ poleciła mi ją znajoma która zdała za pierwszym razem i nie żałuje tej decyzji ! Na początku trochę czułem się nie pewnie wsiadając pierwszy raz za kierownice na pierwszych jazdach ale to szybko minęło. Pierwsze zajęcia miałem z p.Robertem który mnie nauczył jeździć od podstaw i za to mu bardzo dziękuje. z p. Bogdanem nie miałem za dużo jazd ale na tych co miałem to bardzo zwracał uwagę na szczegóły które są ważne podczas zdawania egzaminu państwowego . po ukończeniu kursu miałem dużą przerwę do egzaminu praktycznego wiec wziąłem dodatkowe godzimy z p.Paulina która jest przesympatyczną osoba ! jest wymagająca ale podczas jazdy z p.Pauliną człowiek się odstresuje i czerpie z jazdy przyjemność a zarazem się uczy poprawnej jazdy i niestresowania się podczas jazdy z egzaminatorem na egzaminie państwowym . POLECAM wszystkim ta auto szkołę ponieważ świetnie uczy, ma bardzo dużą zdawalność egzaminów , świetni instruktorzy . pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka