Dodaj do ulubionych

Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy

• Gość: Justyna Kubiak Lider dla wszystkich którzy chcą miec prawko IP: *.play-internet.pl 05.05.14, 11:53
      Gorąco polecam szkołę LIDER.!!!!!!!!!!!!!!
      Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się cztery lata temu niestety bez efektów. :/ Miałam opory przed wsiadaniem za kółko i jazda nie sprawiała mi przyjemności i po dwóch egzaminach państwowych stwierdziłam, że prawo jazdy to nie dla mnie.
      Do ponownej próby skłoniła mnie praca (spory kawałek po za Łodzia, bez prawa jazdy ani rusz). I tu właśnie pomogła mi koleżanka, która też stwierdziła ze rozpoczyna kurs. Poleciła mi ta szkołę i to był strzał w dziesiątkę. Okazało się że byłam po prostu nie douczona po poprzednim kursie.( źle ustawiałam fotel i dlatego szybciej się męczyła, nie wspominając o podnoszeniu stopy ze sprzęgła) Dzięki instruktora z LIDER odkryłam, że jazda autem sprawia mi przyjemność. I zdałam za drugim razem!!!!!!
      Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to szkoła LIDER jest najlepszą opcją. Kochani z czystym sumieniem POLECAM!!!
      • Gość: Milka Re: Lider dla wszystkich którzy chcą miec prawko IP: *.146.75.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.17, 19:19
        Ja też uważam ża Auto Szkoła Lider jest ok. Robiłam tam kurs i byłam bardzo zadowolona. Instruktorzy są na poziomie i do tego mega cierpliwi. Mają czyste i w nowe samochody. Spokojnie można polecić tą szkołę
      • margartm Re: Lider dla wszystkich którzy chcą miec prawko 29.08.17, 19:25
        Robiłam prawko w liderze i uważam że to jest szkoła bez zarzutu. Instruktorzy na poziomie, samochody zawsze przygotowane do kursu (czyste i sprawne). Polecam
      • andzelama Re: Lider dla wszystkich którzy chcą miec prawko 02.03.18, 09:59
        Zgadzam się z Justyna. Grunt to odpowiednie podejście instruktora do kursanta. Pan Bogdan z Lidera bardzo dużo uwagi poświęcił na to bym dobrze ustawia sobie fotel i lusterka. Potem jazda to czysta przyjemność. No dało to efekt egzamin zdany za pierwszym razem. Dlatego twierdze że Lider jest w porządku
      • gendabrowski Re: Lider dla wszystkich którzy chcą miec prawko 21.02.19, 18:12
        Świetna Auto szkoła a dlaczego? Bo mają tam naprawdę dobrych instruktorów.Nie pisze tego dlatego bo w większości opinii dużo osób tak pisze tylko dlatego ze tak naprawdę jest.Atmosfera jest bezstresowa a to jest naprawdę ważne podczas kursu teoretycznego jak i podczas nauki jazdy po mieście.Instruktorzy naprawdę doświadczeni uprzejmi cierpliwi.Ja podczas swojej nauki po mieście miałem czterech instruktorów ale najbardziej muszę pochwalić Kamila u niego nauczyłem się najwięcej.Błędy które popełniałem starał się swoją nauką u mnie wyeliminować w trakcie dalszej jazdy i bez żadnych nerwów wszystko na spokojnie tak długo aż opanowałem dane zagadnienie i więcej tego błędu nie popełniałem dlatego wielkie ukłony dla Kamila.Serdeczne podziękowania dla całej auto szkoły dla Witka i pana Bogdana( nie miałem okazji z Panem Bogdanem jeździć ale bardzo sympatyczny człowiek. Dzięki dobremu przygotowaniu przez auto szkolę i wspaniałych instruktorów zdałem egzamin na prawo jazdy za drugim razem
    • Gość: MagdaR Auto Szkoła Lider IP: 195.26.22.* 04.06.14, 14:23
      Jestem bardzo zadowolona z Auto Szkoły Lider, ponieważ dzięki niej zdałam swój egzamin państwowy za drugim podejściem, Podobało mi się bardzo indywidualne podejście do kursanta i przede wszystkim spokojna atmosfera podczas jazd. Za każdym razem kiedy wychodziłam z samochodu po skończonych jazdach cieszyłam się, że trafiłam właśnie na takich ludzi jak w Liderze. Z własnego doświadczenia polecam !
    • Gość: Michał Auto szkoła LIDER IP: *.243.stormmedia.pl 05.06.14, 17:08
      Witam, własnie zdałem (za pierwszym razem) egzamin na prawo jazdy kat. B po nauce w szkole LIDER. Jest to szkoła bardzo dobra, instruktorzy są bardzo wytrwali w swojej pracy oraz bardzo mili. Ta szkoła zapewnia bardzo indywidualne podejście od każdego kandydata na kierowce. Gorąco polecam.
    • Gość: yoda Lider to Lider ! :) IP: *.toya.net.pl 05.06.14, 23:46
      Rewelka !
      Przygotowanie kursanta do egzaminów i samodzielnej jazdy PIERWSZA KLASA ! , o czym świadczy pozytywny wynik na obu moich egzaminach państwowych (teoria i praktyka) ZA PIERWSZYM RAZEM ! Atmosfera na kursie przyjacielska i wyluzowana co bardzo sprzyja nauce :) Każdy z instruktorów dołożył starań żebym nauczył się jak najwięcej :) Dzięki Pani Kasi ,i Panom : Bogdanowi , Włodkowi , Marcinowi , Piotrkowi i Tomaszowi (kolejność losowa;) dołączyłem dziś do grona kierowców !
      DZIĘKUJĘ !!! :D
    • Gość: gość auto szkoła Lider IP: *.play-internet.pl 12.06.14, 22:04
      Dziękuje całej ekipie Lidera za wspólną owocną pracę! Dzięki nimi zdałam swój egzamin praktyczny za 1!! Gorąco polecam tą auto szkołę, profesjonalizm, luźna atmosfera, wspaniali ludzie ;) Praca i serce, które wkładają w każde jazdy instruktorzy, sprawiają że każdy jest w stanie zdać za pierwszym razem.
      • milenad1 Re: auto szkoła Lider 27.04.17, 21:50
        Lider jest the best. Robiłam tam kurs i byłam bardzo zadowolona. Instruktor potrafił mi przekazać jak mam prowadzić samochód (a z jazdy byłam kompletną nogą). Po kursi praktycznym śmigałam jak stara. Egzamin zdałam za drugim razem. Za pierwszym nerwy mnie zżarły. Trzeba przyznać że wiedzą jak prowadzić kurs. Samochody mają na wysokim poziomie, instruktorzy mają anielską cierpliwość i potrafią nauczyć jeździć. Polecam
        • Gość: evciakos Re: auto szkoła Lider IP: *.146.136.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.17, 11:08
          Widzę tutaj sporo pozytywnych opinii na temat szkoły Lider. Ja właśnie robię kurs u nich na prawko i jestem bardzo zadowolona (jak na razie). Instruktorzy są w porządku i maja sporo cierpliwości. Znajomy mi poradził robić kurs w wakacje bo jest mniejszy ruch na mieście i mniejsze obłożenie szkół więc nie ma problemów z ustalaniem terminów jazd. I mogę powiedzieć że to bardzo dobry pomysł. Praktycznie cały czas jeździmy po mieście a nie stoimy w korkach
    • Gość: gość Auto szkoła LIDER IP: *.toya.net.pl 03.07.14, 07:01
      Dziękuje całej ekipie za wspaniałe przygotowanie do egzaminów. Instruktorzy z powołania , luźna atmosfera , bezstresowe jazdy . Wykłady przeprowadzane w ciekawy sposób . Z całego serca polecam auto szkołę LIDER :)
    • Gość: JuliaO Auto Szkoła Lider IP: *.205.133.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.14, 23:11
      Gorąco polecam Auto Szkołę Lider!
      Dzięki tym wspaniałym instruktorom, ich ogromnym poświęceniu, wiedzy i spokoju zdałam egzamin za 1 podejściem! Wykłady bardzo ciekawe, a czas na jazdach zawsze dobrze rozplanowany i spędzony w bardzo miłej atmosferze.
      Lepszej szkoły nie znajdziecie :)
      Pozdrawiam
    • Gość: agnieszka auto szkoła Lider!!! IP: *.toya.net.pl 08.07.14, 16:43
      Serdecznie polecam auto szkołę Lider!

Ucząc się w innej auto szkole czterokrotnie oblałam egzamin praktyczny. Dzięki jazdom doszkalającym w Liderze, w niespełna 3 tygodnie zostałam solidnie przygotowana i uzyskałam wynik pozytywny na egzaminie.

Instruktorzy z powołania, przyjemna i profesjonalna atmosfera zajęć:))

Jak auto szkoła to tylko Lider:))
      • Gość: mis Odradzam LIDERA IP: *.play-internet.pl 16.01.15, 16:28
        UWAGA NA BAJKE O LIDERZE!

ZAPISAŁEM SIE DO LIDERA PO CZYTANIU OPINI W INTERNECIE! JAK SIE OKAZAŁO PAN BOGDAN SAM SOBIE JE PISZE:(BYLEM W GRUPIE 8 OSOBOWEJ NA TEORII I JAK SIE SPOTYKALEM NA JAZDACH Z MOJA GRUPA TO KAZDY NARZEKAŁ ! Z MOJEJ GRUPY ZDAŁA 1 OSOBA I TO ZA 2 RAZEM! SZKOŁA PRZEREKLAMOWANA JEZDZA TYLKO PO TRASACH EGZAMINU NIC WIECEJ ZEBY KILOMETRÓW NIE ROBIC A CO DO TYCH JAZD PO TRASACH INSTRUKTORZY SIEDZA I NAWETR NIE TLUMACZA NIC TYLKO ZEBYM WYJEZDZIL GODZINY I SPADAŁ AAAA NO I ZAPLACIL KASE! STANOWCZO ODRADZAM TERAZ JUZ WIEM ZE TYLKE DOBRYCH OPINI A W RANKINGU WORD SZKOLY NIE MA NAWET W PIERWSZEJ 10 ! ! ! ! PIERSZE MIEJSCE W RANKINGU JAKIEGOS SUPER OSK TO SMIECH KAZDY MOZE ZAPLACIC I MIEC 1 MIEJSCE!!!!! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! ! odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !odradzam ! ! ! !
    • Gość: Ewa Auto Szkoła Lider IP: 195.26.22.* 11.07.14, 19:09
      Dzięki tej szkole i instruktorom dołączyłam wczoraj do grona kierowców - egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem :)
      Cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy. Szczególne podziękowania dla Włodka Zygmanowskiego z którym spędziłam najwięcej czasu i dążyliśmy do perfekcji, oraz Marcina, Tomka, P. Piotrka i wszystkich z którymi jeździłam. Nauka nie tylko pod egzamin, ale również taka, aby poradzić sobie później samemu :) Dzięki tej szkole nie boję się jechać samochodem. Czułam się pewnie za kierownicą i dzięki temu, mimo początkowego stresu zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem :) Dziękuję! :)
    • karol.ina95 Lider!!! 14.07.14, 16:20
      Rewelacyjna auto-szkoła, która opiera się na perfekcji. Zdałam swój egzamin za pierwszym podejściem, z pomocą instruktorów, którzy wytrwale potrafią tłumaczyć wszelkie zawiłości ;) . Serdecznie polecam LIDERA!!!
      • saczek1 Re: Górecki!!! 14.07.14, 21:16
        A ja polecam szkołę Górecki, porządnie i fachowo.
    • Gość: Pawełek Polecam LIDERA! IP: *.centertel.pl 11.08.14, 10:57
      Jestem bardzo zadowolony z kursu przeprowadzonego w auto szkole LIDER. Książki do teorii wzbogacone o płytę, na której było mnóstwo takich samych pytań jak na państwowej teorii, więc niczym nie byłem zaskoczony. Egzamin zdany za 1 razem, bez żadnych problemów, znałem każdą uliczkę w którą wjechałem na egzaminie, więc znakomicie mnie przygotowali. Instruktorzy bardzo sympatyczni, bardzo fachowe podejście do kursanta. POLECAM gorąco!
    • Gość: Pawełek Polecam LIDERA! IP: *.centertel.pl 11.08.14, 11:04
      Polecam auto szkołę LIDER, instruktorzy znakomicie mnie przygotowali do egzaminu, który zdałem za 1 razem. Książki do teorii wzbogacone są o płytę, na której jest około 80% pytań takich samych na państwoej teorii, więc również nie było problemu z zaliczeniem. Bardzo sympatyczni i profesjonalni instruktorzy, dobre podejście do kursantów, więc z czystym sumieniem mogę polecić tę auto szkołę!

• newrambo Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 20.01.15, 23:59
      Jest tych Panów od nauki od cholery. jednakoż niektórzy to przebierańcy
      • zdawalnoscpl Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 09.02.16, 17:40
        Najnowszy ranking szkół jazdy w Łodzi może trochę podpowiedzieć:
        www.zdawalnosc.pl/10-lodz-zdawalnosc-prawa-jazdy-ranking-osk-szkol-jazdy
    • Gość: Marti Lider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.15, 03:28
      Gorąco polecam auto-szkołę LIDER. Wspaniali instruktorzy, miła atmosfera. Szczególne podziękowania dla instruktorów Adama i Krzysztofa!
      dziękuję!
    • Gość: Monika Tomasik . IP: *.toya.net.pl 05.11.15, 20:39
      Po dwóch nie zdanych egzaminach w innej auto szkole trafiłam z polecenia do auto szkoły LIDER. Po wyjeżdżeniu czternastu godzin ze wspaniałym instruktorem Panem Bogdanem zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Polecam w całych 100% wszystkim kursantom którzy chcą być dobrymi kierowcami i zdać egzamin za pierwszym razem.
    • Gość: Monika Tomasik egzamin IP: *.toya.net.pl 05.11.15, 20:40
      Po dwóch nie zdanych egzaminach w innej auto szkole trafiłam z polecenia do auto szkoły LIDER. Po wyjeżdżeniu czternastu godzin ze wspaniałym instruktorem Panem Bogdanem zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Polecam w całych 100% wszystkim kursantom którzy chcą być dobrymi kierowcami i zdać egzamin za pierwszym razem.
    • Gość: niezadowolony Nie polecam- Autoszkoła "Lider" IP: *.uni.lodz.pl 04.12.15, 10:48
      Zdecydowanie NIE POLECAM. Codziennie zmieniający się instruktorzy mający, delikatnie rzecz ujmując, olewczy stosunek do kursanta.
      Pierwszy rozmawiający przez telefon przez 1,5h, nie zwracał uwagi na drogę ani na sposób jazdy kursanta a każdorazowe zwrócenie uwagi traktował jako niebyłe.
      Drugi instruktor, podczas jazd, wszedł "na chwilę" do domu, z którego wyszedł prawie po godzinie.
      Trzeci postanowił spóźnić się na swoje zajęcia, bez żadnego zawiadomienia, udając że nic się nie stało, co spowodowało, że kolejny raz jazdy zostały skrócone.
      Reasumując- mam wrażenie, że każda szkoła byłaby lepszym wyborem niż Auto Szkoła "Lider"
      • Gość: alexmaz1 Re: Nie polecam- Autoszkoła "Lider" IP: *.146.33.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.17, 10:31
        ja robiłem kurs na prawko w Liderze i jestem zadowolony. Nigdy nie było problemów z jazdami. Instruktorzy zawsze przyjeżdżali na czas i zawsze jeździliśmy tyle i le powinniśmy. Może dlatego ze robiłem kurs we wakacje kiedy ruch w mieście jest mniejszy i nie ma korków. Generalnie co jak co ale o Liderze nie można powiedzieć złego słowa
      • anniasik Re: Nie polecam- Autoszkoła "Lider" 11.12.17, 13:47
        Ja tam robiłam kurs w Liderze i byłam zadowolona. Fajni i mili instruktorzy którzy umieją nauczać do tego samochody czyste i pachnące. Egzamin zdałam za pierwszym razem to chyba tez świadczy o tej szkole dobrze
      • jolllkawiel Re: Nie polecam- Autoszkoła "Lider" 13.04.18, 11:50
        Robiłam kurs w Liderze i nie mam zastrzeżeń. Cały kurs przebiegał bez problemu. Instruktorzy zawsze czekali na mnie przed jazda (nie spóźniali się). Zwracali uwagę na moje błędy i pilnowali bym jeździła prawidłowo. Dzięki temu zdałam egzamin za drugim razem. (za pierwszym egzaminator się uparł że nie zatrzymałam się na zielonej strzałce i mnie ulał). Spokojnie ich polecam
    • kalarmaciek Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 02.01.18, 12:41
      Ja robiłem prawko w tej szkole www.autoszkolalider.pl/. Bardzo sobie zarówno szkołe jak i instruktorów. Są po prostu świetni. Zdałem za pierwszym razem teorie i praktykę i teraz czekam na odbiór prawka. Mój kolega tez się tam zapisał na kurs, nawet załapał się na jakąś promocję i robi kurs taniej niż ja
    • monikamonikawr Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 18.04.18, 11:36
      Według mnie egzamin to nie problem pod warunkiem jak się zrobi rzetelny kurs. Ja przy wyborze szkoły nie zwracałam tylko na cenę ale również na jakość kursy i opinie. Znalazłam szkole Lider i poszperałam o niej trochę no i wyszło mi że ma dobre opinie w dobra zdawalność. Poszłam na kurs i egzamin zdałam za pierwszym razem.
      • Gość: antoniiklepa Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.146.40.9.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.05.18, 10:56
        Zgadzam się w 100% robiłam kur w liderze i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. instruktorzy na poziomie i umieją nauczać. Zajmują się kursem. Nie ma gadani przez telefon czy pisania SMS-ów. Całą uwagę poświęcają na tym jak się jeździ. No i efekt taki że egzamin zdany bez problemu
    • justinekow Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 09.07.18, 11:17
      www.autoszkolalider.pl/- ta szkoła jest ok. Robiłam u nich kurs i jestem zadowolona. Przede wszystkim zdałam egzamin bez problemu. Instruktorzy sa mili i wiedzą jak prowadzić kurs. Dbają by samochody były czyste i pachnące. Do tego zawsze przyjeżdżają ka kurs o czasie i nie ma żadnych prywatnych spraw do załatwienia podczas kursy. Polecam
    • iwonkaka Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 09.03.20, 10:50
      Jeżeli chodzi o kurs na prawko w Łodzi to polecam Pana Bogdana z Lidera. Super instruktor z świetnym podejściem do swojej pracy i do kursanta. Nauczył mnie jeździć od podstaw. Wszystkie manewry ćwiczone do skutku, na mieście każde skrzyżowanie odpowiednio omówione i przejechane. Ostatnio koleżanka zapisała się do nich na kurs i trafiła na świetną promocje. Polecam
    • jolusiamusia Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 11.03.20, 11:44
      Ja robiłam w Liderze i jestem mega zadowolona. Kurs rzetelnie przeprowadzony z dużym naciskiem na jazdy po mieście i manewry. Egzamin zdałam bez problemu. Ostatni również za moim poleceniem koleżanka zapisała się do nich na kurs i niespodzianka z okazji dnia kobiet dostała 3 h jazd ekstra :)
    • hydrauliklodz Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 17.03.20, 11:44
      Ja polecam auto szkoła Wota
    • olekmolek01 Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 28.12.20, 11:47
      Auto Szkoła Lider jest w porządku. Najlepiej mi się jeździło z panem Bogdanem ale inni instruktorzy tez byli dobrzy. Dobrze przygotowali mnie do egzaminu i późniejszej jazdy. Polecam
    • jolkakolkaa Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 12.03.21, 09:24
      Polecam pana Witolda z Lidera. Świetny instruktor metodycznie i cierpliwie prowadził jazdy. Spokojnie wytłumaczył mi jak wykonać każdy manewr. Po kursie u nich egzamin zdałam bez problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka