Dodaj do ulubionych

Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy

IP: 94.254.155.* 02.04.09, 14:53
"...Warto poprosić również kogoś z rodziny, kto ma prawo jazdy i z nim
poćwiczyć, gdzieś na uboczu - radzi Skowroński..."

A moze zaczniecie wpuszczac kogos z rodziny na egzamin zeby siedzial sobie z
tylu i patrzyl jak egzaminujecie ? Tutaj juz nie jest Pan taki chetny Panie
Dobra Rada Skowronski ?
Obserwuj wątek
    • Gość: eewdsafds Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 15:12
      "Później uczą ich najbardziej popularnych skrzyżowań na pamięć. Gdy zmienimy trasę, zdający nie wiedzą, co mają robić - opowiada Skowroński."

Jak egzaminatorzy _specjalnie_ jeżdżą po tragicznie oznakowanych okolicach (przetarta linia zatrzymania wyglądająca jak przerywana to już klasyk, nie mówiąc o zakazach wjazdu umieszczonych 3,5m nad ziemią...), to nie dziwne że OSK głównie wybierają te trasy do szkoleń.
      • hh7 Najpierw powinno się nauczyć instruktorów 04.04.09, 18:59
        że jeździmy PRAWYM PASEM.Jak widzę naukę jazdy jadącego środkiem
        jeddni to myślę że najpierw egzamin to powinien zdawać nie kandydat
        na kierowcę ale nauczyciel.Zwróćcie na to uwagę.
        • Gość: obserwator Re: Najpierw powinno się nauczyć instruktorów IP: *.w-s.pl 05.04.11, 09:27
          a m0ze kolego sam przypomnij sobie którym pasem powinieneś jeździć ???? Kierowco
    • mr.creosote Zachęta do łamania prawa 02.04.09, 15:14
      "Warto poprosić również kogoś z rodziny, kto ma prawo jazdy i z nim poćwiczyć, gdzieś na uboczu - radzi Skowroński"

Czy mne wzrok nie myli? Pan Skowroński jawnie namawia do łamania prawa! Przecież prowadzenie pojazdu bez uprawnień jest poważnym wykroczeniem. I nie ma tu znaczenia, czy poruszamy się w centrum miasta, czy "gdzieś na uboczu".
      • Gość: exiter Re: Zachęta do łamania prawa IP: 193.238.92.* 02.04.09, 20:28
        otóż Szanowny Panie poza drogą publiczną można sobie pojeździć byle nie pod
        pływem ale do tego trzeba trochę dogłębniej zaznajomić się z przepisami albo
        zapytać kogoś z drogówki.
        • Gość: gość Re: Zachęta do łamania prawa IP: 81.168.185.* 06.04.09, 10:34
          ale co mi da jeżdżenie po takich drogach? przecież egzamin zdajemy
          na drogach publicznych! poza tym należy nabrać wprawy w
          rozwiązywaniu problemów na drodze - czy jeździć jak najwięcej po
          publicznych
      • Gość: zimnabreja Re: Zachęta do łamania prawa IP: 80.50.129.* 18.08.09, 09:24
        jest ale na drodze publicznej i nie takim znowu ciężkim- jest
        zagrożone tylko grzywną (vide art.94 par. 1 kodeksu wykroczeń), na
        łące za stodołą poćwiczyć już można, może nie jazdę po mieście ale
        manewry z pewnością ;)
      • Gość: x Re: Zachęta do łamania prawa IP: *.retsat1.com.pl 01.01.12, 23:28
        uczylem sie w ten sposob na dlugo przed kursem i BARDZO mi to pomogło nabrać ogłady w ruchu drogowym i w zasadach nim rządzących. trzeba tylko to robić z głową pod okiem doświadczonej osoby !

ciekawe czy autor tej wypowiedzi byl urodzonym kierowca...
    • Gość: dazz "Jest to łuk, którym trzeba pojechać prosto..." IP: *.uml.lodz.pl 02.04.09, 15:35
      Jest to łuk, którym trzeba pojechać prosto, a później wrócić na
      wstecznym... No, jeżeli po łuku jedziemy prosto, to nie dziwię się
      tak niskiej zdawalności...
      • Gość: bubblemilk Re: "Jest to łuk, którym trzeba pojechać prosto.. IP: *.rev.numericable.fr 04.04.09, 20:38
        "To podstawowy element, na którym egzaminatorzy sprawdzają, czy osoba zdająca może wyjechać na miasto nie stwarzając niebezpieczeństwa dla innych użytkowników."
        Coś takiego mogła napisać chyba tylko osoba, która nigdy nie próbowała przejechać tego dziadostwa. Dowiedziałaby się wtedy, ile wspólnego ma rękaw z bezpieczeństwem na drodze.
    • Gość: Ewa Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:49
      A ja polecam w Łodzi AGRE przy Rondzie Solidarności, zdałam egzamin za pierwszym
      razem z całości.Umieją przygotować.
      • Gość: kursant Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 17:16
        A ja chciałbym polecić OSK Extreme, genialni instruktorzy - polecam! :)
        • Gość: mk1910 Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 18:34
          co fakt to fakt extreme dobrze przygotowuje
          • Gość: kursantka extrem Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 22:30
            gdyby nie dodatkowe godziny w innej auto szkole nigdy nie zdałabym prawa
            jazdy.Nie było molestowania,skracania czasu(średnio 20 minut z każdej
            godziny-kawa na stacji benzynowej)tu się uczyłam JEŹDZIĆ-za egzaminami również)
        • Gość: Rafik OSK Extreme IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.09, 18:34
          popieram z Extreme! Uczą jak sobie radzić na drodze, a nie jak zdać egzamin;)
          Osobiście mogę polecić Arka z Toyoty oraz Roberta z Opla:)
          I oczywiście zdałem za pierwszym razem.
          • Gość: msq Re: OSK Extreme IP: *.toya.net.pl 04.04.09, 14:34
            Obecnie mam jazdy z Robertem - świetny instruktor, polecam! :)
          • Gość: ally Re: OSK Extreme IP: 91.193.160.* 04.04.09, 18:31
            tak jest, wyjeździłam z arkiem z extreme dużo godzin i nie mam do niego żadnych
            zastrzeżeń, a jestem z natury czepialska ;-)
            • wesoly.romek.online Re: OSK Extreme 14.07.09, 22:28
              A ja chciałbym pozdrowić babcię Gienię, wujka Zbycha i ciotkę Szarlotkę. I przy
              okazji zareklamować moją firmę, zajmującą się transportem międzynarodowym
              towarów łatwo psujących się, ale oczywiście zapomnę napisać, że to reklama.
          • Gość: ania80 Re: OSK Extreme IP: *.chello.pl 29.12.09, 13:03
            A ja się zraziłam do Extreme. Wybór megaskomplikowanych manewrów na pierwszej
            jeździe zraził mnie do jazdy i do tej szkoły. Panie X, niech Pan się zastanowi
            następnym razem co Pan chce udowodnić, chyba własne kompleksy jedynie.
            • Gość: niedowiarek Re: OSK Extreme IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.05.11, 01:10
              A mnie instruktor po pierwszym szkoleniu teoretycznym (2 godz.) wsadził za kólko i powiedział: "Jedziemy na miasto".
              Pomimo moich zastrzeżeń typu: "Ale ja jeszcze nigdy nie prowadziłem, nawet na placu!!!" (co było absolutną prawdą).
              I mam ładnych parę tysięcy kilometrów za sobą.....
              Jak ma się dryg i lubi jeździć to taki stres nie zniechęci.
    • Gość: instruktor Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 22:13
      jestem jednym z instruktorów którzy jeżdżą za pojazdami egzaminacyjnymi ale to
      wcale nie znaczy że również nie jeżdżę po innych skrzyżowaniach.A teraz kilka
      słów do p. Skowrońskiego:1 kiedy opublikuje Pan ranking zdawalności
      egzaminatorów;np jaką zdawalność ma p. Jasińksa(niech pan zapyta jaką ksywkę
      nadali jej kursanci-jest adekwatna do jej wyczynów),p. Klask
      p.Gogolewski,p.Czwajda p.Gasidło p. Bazyliński i wielu innych 2 dlaczego
      egzaminatorzy śpią w czasie egzaminowania(a przynajmniej tak to wygląda)3 kiedy
      egzaminatorzy przestaną polować na błędy kursantów a zaczną na prawdę
      egzaminować 4 kiedy p.Skowroński skończy nagonkę na instruktorów i rozpocznie
      współpracę z auto szkołami i instruktorami 5 panie Skowroński może warto wrócić
      do co miesięcznych spotkań z auto szkołami i instruktorami(tymi nie zrzeszonymi
      również)6 niech pan przestanie namawiać do łamania prawa - wart poprosić kogoś
      kto ma prawo jazdy i poćwiczyć gdzieś na uboczu.Zanim pan coś powie niech pan
      się dobrze zastanowi bo coraz częściej opowiada pan BZDURY.Niech pan poprosi
      któregoś z instruktorów i pojeździ za egzaminami a na pewno zmieni pan o NAS
      Instruktorach zdanie i weźmie się za egzaminatorów Pozdrawiam wszystkich
      zdających i życzę im powodzenia na egzaminie(mimo że jestem instruktorem to mój
      syn będzie zdawał po raz czwarty!-jemu też życzę powodzenia)
    • Gość: kursant AGRY Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 22:21
      nareszcie doceniona AGRĘ-z moim instruktorem jeździłem za egzaminami i dzięki
      temu zdałem za pierwszym razem,ale jeździłem również po wielu innych
      skrzyżowaniach i teraz nie boję się jazdy.Tato stwierdził że rzeczywiście jestem
      dobrze przygotowany i nawet od czasu do czasu daje mi swój samochód.
      • Gość: Kursantka ARGY Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 04.04.09, 20:40
        AGRA jest super. Świetnie mnie przygotowali, zdałam za pierwszym razem. Bardzo fajna atmosfera, solidna teoria i praktyka no i widać, że czują się odpowiedzialni za stan przygotowań kursanta. Polecam Pana Darka - szczególnie tym, którzy się boją, że w ogóle zdadzą. Ja też się bałam, a potem tak mi się dobrze jeździło, że zdałam za pierwszym razem bez specjalnych nerwów. Dużo ludzi nie zdaje bo szkoły za wcześnie "wypychają" ich na egzamin - 30 godzin jazd to jednak bardzo mało.
        • wl_ski Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 21.04.09, 23:34
          "Dużo ludzi nie zdaje bo szkoły za wcześnie "wypychają" ich na
          egzamin - 30 godzin jazd to jednak bardzo mało."
          "Tato od czasu do czasu daje mi samochód"
          Proszę Was, te teksty są tak naiwnie i sztucznie napisane, że na
          odległość czuć autoreklamę ;D
    • Gość: PERFEKT Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 10:44
      Ja osobiście polecam Autoszkołę Perfekt z ul. Wólczańskiej, a
      szczególnie jazdy z jej właścicielem Maciejem Janaszewskim.
    • Gość: świeżo upieczona Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: 194.42.116.* 03.04.09, 16:06
      A ja polecam Auto Szkołę Juszczak, która w tym rangingu zajęła II
      miejsce, a którą Agra wyprzedziła o zaledwie 0,2 punkta.
      Fajna szkoła, mili instruktorzy i w samym centrum miasta. Zdałam za
      I razem, więc przyczyniłam się trochę do tej statystyki, heheh.
      Polecam !!!!
      • Gość: mik Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 04.04.09, 14:59
        Jakie 2 miejsce jak największą zdawalność ma auto szkoła Zasada?;)
        Przy okazji, sam tam się uczyłem, i zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy jak
        należy więc "jelenia" na egzamin na pewno nie wypuszczą.
    • Gość: KursantkaWójtowicz Wójtowicz - Nie polecam! IP: *.toya.net.pl 04.04.09, 19:57
      Przestroga ku wszystkim wybierającym auto szkołę. Szczerze odradzam
      szkołę Wójtowicza na Rzgowskiej. Około miesiąca temu skończyłam kurs
      w owej szkole, z kursu nie wyniosłam nic oprócz niepotrzebnych
      nerwów. Panuje tam fatalna organizacja: instruktorzy między sobą się
      nie komunikują co powoduje że np o górce instruktorowi przypadkiem
      przypomniało się na 29 godz. jazd a na placyku byłam 2 razy po 15
      minut. Na siłę wprowadza się jazdę na "sposoby" ćwierć obrotu
      kierownicą itp. co dla mnie było mocno kłopotliwe bo wolę jeździć
      normalnie (obserwować i reagować na to co dzieje się na zewnątrz) bo
      przecież każde auto jest inne i ma np inną przekładnię. Auta są w
      nieciekawym stanie a zapisanie sie na jazdy z wyprzedzeniem nie
      mniejszym niż 3 tygodnie graniczy z cudem. Standardem jest
      załatwianie spraw kosztem godzin jazd.
      Pozdrawiam i życze powodzenia na egzaminie.
      • Gość: ZZZ Re: Wójtowicz - Nie polecam! IP: *.toya.net.pl 04.04.09, 20:56
        dlaczego w tym rankingu nie ma Extreme?
        • Gość: msq Re: Wójtowicz - Nie polecam! IP: 89.108.210.* 04.04.09, 21:49
          Jest - na pierwszej pozycji. Tylko niestety nazwę ucięło.
      • Gość: xzxz Re: Wójtowicz - Nie polecam! IP: *.toya.net.pl 14.07.09, 16:59
        A ja polecam szkołę Wójtowicza i będę ją zawsze polecała! Zadowolona
        jestem z wyboru szkoły!
        • Gość: xzxz Re: Wójtowicz - Polecam! IP: *.toya.net.pl 14.07.09, 17:03
          Nigdy w szkole Wójtowicza nie miałam problemów z umawianiem jazd,
          wtedy kiedy ma się czas wtedy masz jazdy! Nie spotkałam się z czymś
          takim aby umawiać wizytę z 3- tygodniowym wyprzedzeniem!
          Instruktorzy sympatyczni, nie spotkałam się aby w trakcie jazd
          załatwiali coś prywatnie!
      • Gość: Kursantka Re: Wójtowicz - Polecam!!!! IP: 89.108.204.* 24.09.09, 14:23
        To jest jakaś bzdura. Również chodziłam do tej szkoły i wogóle nie
        wiem o czym Ty piszesz;/ Jakieś głupoty.... Jest świetna szkoła.
        Instruktorzy dobrze uczą i prawie na każdej jeździe jeżdziliśmy na
        placyk. Bardzo dobrze przygotowują i najważniejsze są opanowami i
        nie krzyczą, bo moim zdaniem to jest bardzo ważne , bo przynajmniej
        miło i sympatycznie bez nerwów się jeździ. Niestety jest tyle ipini
        o tylu szkołach , po prostu trzeba iść i samemu się przekonać. Ale
        ja Polecam jak NAJBARDZIEJ SZKOŁE PANA WÓJTOWICZA!!!! Pozdrawiam
      • Gość: uczen Re: Wójtowicz - Nie polecam! IP: 81.219.112.* 25.07.10, 10:22
        Polecam tą Auto-szkołe osoba ktore zamierzaja zmarnować swoje
        pieniazki... I nie zamierzaja nigdy ukonczyc tego prawa-jazdy...
      • Gość: Kursant Re: Wójtowicz - Nie polecam! IP: *.toya.net.pl 19.10.12, 18:25
        Zgadzam się z tą opinią. W szkole panuje bałagan, godziny jazd są odwoływane bez powiadomienia, a zapisanie się na jazdy bez 2-3 tygodniowego wyprzedzenia jest niemożliwe. Pani w sekretariacie twierdzi "tak już jest, trzeba się do tego przyzwyczaić". A tak naprawdę zapisują ludzi z zewnątrz na dodatkowe jazdy odwołując jazdy swoim kursantom, bo bardziej im się to opłaca. Mija już drugi miesiąc moich jazd a ja jeszcze nie wyjeździłem nawet połowy, jak tu zdać egzamin z taką częstotliwością jazd? Masakra, nie polecam
      • Gość: Kursantka Re: Wójtowicz - Nie polecam! IP: *.toya.net.pl 30.01.13, 17:00
        a ja polecam ta szkolę, uczyłam się zima w trudnych warunkach ale miłej atmosferze! Instruktorzy są cierpliwi i nie uczą zbędnych manewrów! Auta sa w bardzo dobrym stanie- bez zastrzeżeń, a trudnosci z zapisem wynikają najwidoczniej z dużej liczby chetnych a nie z nieprofesjonalności szkoły . zadałam egzamin za pierwszym razem ! Jeszcze raz POLECAM!
    • Gość: tauro Uczyłem się w szkole M. Bajon i zdałem za 1. razem IP: *.coe24.net 04.04.09, 21:52
      Polecam szkołę Marioli Bajon na Wojska Polskiego, w szczególności instruktorów
      Łukasza (Toyota) i Marcina (Opel), odradzam Piotra pseudo "Terminator" (Toyota).
      Plusy: blisko WORD (możliwość wykupienia godzin na placu WORD przed
      egzaminem), fachowi instruktorzy, raty
      Minusy: Daleko plac manewrowy, choć przy okazji uczymy się jazdy po mieście w
      godzinach szczytu
      Uwagi: polecam teorię w salce na Legionów (nowocześniejsza)

Zdałem za 1. razem :) moja koleżanka za 3., ale sama przyznała że sama
      zawiniła (trema)
      • Gość: lucia Re: Uczyłem się w szkole M. Bajon i zdałem za 1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:04
        jestem ciekawa dlaczego odradzasz Piotra, obecnie jest moim instruktoem i jakoś na razie nie narzeka, tym bardziej jestem ciekawa skąd ta ksywa Terminator????
      • Gość: Nie polecam Re: Uczyłem się w szkole M. Bajon i zdałem za 1. IP: *.toya.net.pl 02.01.12, 20:10
        Panie w biurze są nie miłe, nie chcą umawiać na jazdy z wybranymi instruktorami... Godziny jazd są dopasowywane do instruktora... Nie polecam... Jest wiele innych auto szkół z lepszym podejściem do klienta...
      • Gość: warsaw Re: Uczyłem się w szkole M. Bajon i zdałem za 1. IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.12, 11:50
        Ja się uczyłem na kat C. Teoria w ogóle była zrobiona po łebkach, nic się nie nauczyłem. Jazdy, instruktorzy fachowi i super uczą, jednak infrastruktura, plac manewrowy jest w fatalnym stanie. Nie widać linii, połamane pachołki, łyse opony. Pod względem merytorycznym polecam, ale pod względem technicznym niestety dużo jest do zrobienia.
    • Gość: lila dlaczego WORD nie posiada aut dla niepelnosprawnyc IP: *.lodz.mm.pl 04.04.09, 21:52
      Dlaczego WORD nie posiada samochodow na ktorych moglyby zdawac
      egzamin osoby niepelnosprawne? (automat+ręczny gaz)
      Co z tego ze jako osoba niepelnosprawna placę za egzamin praktyczny
      tylko 50%ceny skoro zeby w ogole przystąpić do egzaminu muszę
      wynająć samochód ze szkoly za dodatkową opłatą (z mojego
      doswiadczenia wynika ze jest to od 56 do 150 zl)??
      Czy to nie jest dyskryminacja??
    • Gość: bystry10982 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.zone7.bethere.co.uk 05.04.09, 08:44
      przepraszam ale jak po luku pojechac prosto?
      • Gość: magik Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 05.04.09, 08:53
        Jesteś mało bystry. Po prostu: prosto jak cię droga poprowadzi...
    • megazadowolony Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 05.04.09, 12:21
      Tak,Zasada górą,chodziłem do tej szkoły i chociaż zdarzało się,że
      zagryzałem zęby to ciesze się bo zdałem za pierwszym razem i nawet
      moi starzy są zadowoleni z moich umiejetności (daja mi autko) -a im
      trudno dogodzić. Poleciłem juz wielu osobom i wszyscy zadowoleni.
      • Gość: kln Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.aplikom.com.pl 10.04.09, 10:17
        Zdecydowanie "Zasada" rządzi. Kilka razy miałem kryzys, gdyż bardzo
        dużo odemnie wymagali, ale zdałem za pierwszym razem i ludzie z
        którymi teraz jeżdżę nie mogą uwierzyć że prawo jazdy mam dopiero od
        kilku miesięcy. Z resztą zdawalność powyżej 50% mówi sama za siebie.
      • zamek Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 27.04.09, 12:23
        Również polecam szkołę pana Zasady. Jeździłem z nim samym. Spokojny,
        zrównoważony, miły, inteligentny, wszystko jest w stanie rozsądnie wytłumaczyć.
        Zasłużenie ma tak wysoką zdawalność.
        Po kursie u p. Zasady zdałem za drugim razem; pewnie udałoby mi się za
        pierwszym, gdyby nie egzaminator W........z K., który przytrzymał własny pedał
        hamulca przy podjeździe na wzniesieniu (rok 2000, wtenczas jeździło się plac z
        egzaminatorem). Niestety, nie mam z tego egzaminu nagrania (wtedy nie było
        rejestratorów); gdybym takowym dysponował, spotkalibyśmy się z panem W.K. w sądzie.
        • Gość: Karo LIDER - zdane za 1 razem! IP: 31.41.236.* 13.04.13, 00:39
          Mogę szczerze polecic, absolutnie spelnila moje oczekiwania. Teoria prowadzona byla bardzo sprawnie i zrozumiale w milej atmosferze, mysle ze wszyscy sie tam bardzo dobrze czuli. Jazdy prowadzone bardzo fachowo, instruktorzy interesowali sie tym co sprawia mi najwiekszy problem , gdzie chcialabym pojezdzic i skupiali abym opanowala WSZYSTKIE manewry. Nie bylo jazd na 'odwal sie' i ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM :)) Najwazniejsze to sie przelamac bariery i sluchac co instruktorzy maja do powiedzenia.
    • Gość: Marek Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.33.rev.vline.pl 05.04.09, 20:58
      Nie polecam auto-szkoły Juszczak. Jazdy miałem z Robertem, i tak naprawdę nic
      mnie nie nauczył. W trakcie jazd przerwy na papierosa - ok lepsze to niż gdyby
      palił w aucie ale to mój czas!!! W dodatku bardzo długo trwał kurs - umówić się
      na jazdy mozna było... ale w godzinach narzuconych najlepiej 10-14 - tylko że ja
      jeszcze do szkoły musze chodzić. Nie polecam ! nie polecam ! nie polecam! Szukam
      teraz dobrej szkoły na doszkolenie
      • Gość: instruktor Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.mcon.pl 05.04.09, 23:19
        masz prwao zmienić szkołę i masz dostać kartę jazd podkreśloną ile
        godz wyjeździłeś i idziesz do innego ośrodka a jeśli ci nie chce dać
        karty lub oddać pieniędzy za nie wyjeżdżone godziny to idz do
        wydziału komunikacji i złóż skarę na ośrodek i nie b ój się tego
        zrobić a zobaczysz ,że gość odrazu będzie inaczej gadał bo może mieć
        kontrolę w wydziału komunikacji bo tam jest osoba która się zajmuje
        nadzorem nad ośrodkami powodzenia
      • Gość: dorota Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: 194.42.116.* 27.04.09, 10:36
        I dlatego p. Robert już tam nie pracuje. Kolezanka miała z nim
        jeździć ale "podziękowali mu za współpracę" i teraz ma fajnego
        instruktora. Idealnie to chyba nie jest nigdzie. Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: 81.168.185.* 06.04.09, 10:30
      I jeszcze mam narażać kogoś na utratę prawka?
    • Gość: pola Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.centertel.pl 07.04.09, 17:15
      Polecam perfekt z Wólczanskiej 66, mili i kompetentni instruktorzy,
      brak skracania czasu, mnie nauczyli
    • Gość: Mikusia Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.teoc.pl 08.04.09, 11:31
      Co mozecie powiedziec o szkole "Driver"? (tej przy lutomierskiej)
      • Gość: Rafik Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.09, 11:59
        że to śmieciarze.
        Dla mnie autoszkoła, która musi reklamować się na słupach na ulicy jest
        skreślona. Tzn że mało kto przekazuje dalej o niej dobrą opinię.
        Są szkoły, które nie muszą reklamować się w taki sposób, a zapisać się do nich
        na kurs musisz z 3 tygodniowym wyprzedzeniem.
        • Gość: Mikusia Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.teoc.pl 12.04.09, 19:24
          Dobra ale wiesz o tej szkole cos więcej? Czy np ktos z twoich znajomych ukończył
          tam kurs?Czy oceniasz ich tylko po sposobie reklamy?
    • Gość: Mikusia Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.teoc.pl 12.04.09, 19:27
      Dobra ale czy zansz kogoś kto ukonczyl kurs w tej szkole ,czy oceniasz ich tylko
      po sposobie reklamy?
      • Gość: Żmija Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 13:39
        AUTO-SZKOŁA EXPERT
        Po dwóch niezdanych egzaminach i bez mała 10 miesięcznej męczarni w innej auto-szkole sukces odniosłam dopiero w EXPERCIE. Podobny sukces odniosły jeszcze 4 inne znane mi osoby w tej auto-szkole.
        Zajęcia zwłaszcza z instruktorem Bogdanem gwarantują profesjonalizm, swobodę w czasie zajęć, spokój, poznanie wszystkich tras egzaminacyjnych, naukę efektywnych technik prowadzenia pojazdu i zachowania na drodze a przede wszystkim SKUTECZNOŚĆ.

NIE TRAĆCIE CZASU NA DOJAZDY Z INNYCH SZKÓŁ DO TRAS EGZAMINACYJNYCH. AUTO-SZKOŁA EXPERT JEST NA MIEJSCU I W PEŁNI WYKORZYSTA PEŁNY WYKUPIONY PRZEZ WAS CZAS ZAJĘĆ, A CO NAJWAŻNIEJSZE PRZYNIESIE WAM BŁYSKAWICZNY SUKCES.

Pozdrawiam
      • Gość: Z Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 13.09.10, 06:54
        ja uczylam sie w szkole jazdy Expert w Łodzi przy ulicy Wyszynskiego ;)
        Jazd uczyl mnie p.Bogdan z czego jestem bardzo zadowolona, gdyz to dzieki niemu egzamin zdalam za 1wszym razem bez zadnych problemow :)
        Bardzo polecam tę szkołę, a szczegolnie tego pana Instruktora !
        • link-a17 Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 14.09.10, 19:12
          Ja również wybrałam auto szkołę Expert przy ul. Wyszyńskiego w Łodzi. Jeździłam z p.Bogdanem i egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Polecam szkołę i instruktora wszystkim którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć i zdać pozytywnie za pierwszym razem.
      • Gość: Adam Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.toya.net.pl 01.03.11, 16:54
        jezeli ktos chce zdac prawo jazdy to zdecydowanie polecam szkole expert ul. Wyszynskiego - instruktora Bogdana ! kurs zajal mi nie cale 2 miesiace i zdalem egzamin teoretyczny jak i praktyczne za 1 razem ! POLECAM
      • Gość: maja Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.lodz.mm.pl 19.04.11, 19:17
        polecam auto szkołę EXPERT i P.Bogdana jest rewelacyjnym instruktorem miałam przykre przejścia we wcześniejszej auto-szkole zle mnie przygotowali i nic nie umiałam po wyjeżdżeniu 30 godz do P.Bogdana trafiłam dzięki forum gdzie miał najlepsze opinie to on nauczył mnie jeździć i zdałam egzamin za pierwszym razem :):)polecam wszystkim i P. Bogdana z auto-szkoły Expert:):)
      • d_martus EXPERT 23.05.11, 11:27
        gorąco polecam auto szkołe EXPERT!!! Dzięki Krzyśkowi, Panu Irowi i Panu Bogdanowi zdałam egzamin bez większego problemu. Nauczyłam się jeżdzić i nie czuję stresu wsiadając do samochodu. Panowie są najlepszymi insruktorami na całym świecie:) jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś tak się przykładał do tego co zrobi. Totalna rewelacja!!!
      • Gość: Halina Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.11, 10:05
        Bardzo polecam auto-szkołę Expert w Łodzi na Retkini. Bardzo dobrzy instruktorzy, można powiedzieć fachowcy, zwłaszcza P.Bogdan. Po kilku dodatkowych jazdach zdałam bez problemu. Na egzamin poszłam dobrze przygotowana i pewna siebie.
    • sssalsa Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy 22.04.09, 17:54
      Polecam Moto - Drom na Narutowicza. Wcześniej próbowałam zdawać w Płocku, nie zdałam i olałam sprawę. Przeprowadziłam się do Łodzi i ostatnio wznowiłam naukę. Daleko mi do ideału, ale w tej szkole naprawdę można się czegoś nauczyć. Egzamin będę zdawać w czerwcu.
      • Gość: Bartek Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.retsat1.com.pl 30.05.11, 16:18
        Polecam auto szkołe ''Expert''.Jedna z siedzib mieści sie na Retkini na ul.Wyszyńskiego 97 koło Tesco.Naprawde dobra szkoła i naprawde wykwalifikowana kadra.Polecam pana Bogdana.Był moim instruktorem w tej szkole.Co tu duzo gadac,tak mnie wyuczył że zdałem za pierwszym razem.Przejezdzilem z nim ok 30 godz.Polecam naprawde warto.Ta szkoła uczy dobrze jeździć.Jestem tego przykładem.Polecam
      • Gość: DariaL Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.pl 14.05.13, 21:35
        Zdecydowanie polecam auto szkołę Lider. Sami profesjonalni instruktorzy, którzy z cierpliwością nauczą wszystkiego co potrzebne jest, aby zdać egzamin. Jeżeli o mnie chodzi o to byłam w kilku auto szkołach. W aucie czułam się niepewnie. Gdy trafiłam do Lidera pan Bogdan z całą ekipą instruktorów dodali mi odwagi i nauczyli porządnie jeździć, dzięki temu zdałam wreszcie egzamin na prawo jazdy.
    • Gość: nina Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 91.193.160.* 13.05.09, 16:25
      rozpoczęłam naukę w niewielkiej szkole na widzewie.Choć miałam obawy
      bo została otwarta niedawno jestem bardzo zadowolona. To naprawdę
      przykładający sie do swojej pracy instruktorzy. Polecam szkołe prawa
      jazdy Relax na Widzewie.
      • Gość: Radek Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 91.193.160.* 13.05.09, 17:09
        Ja też konczę jazdy w tej szkole. Super polecam szkołe Relax
    • Gość: Anulak Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 94.254.207.* 15.06.09, 12:19
      Powiedzmy wprost - egzamin na prawo jazdy jest gorszy, niż wszystkie
      inne razem wzięte, jakie miałam przyjemność zdawać w życiu.
      Jeździłam w sumie chyba z czterema instruktorami i nigdy nie mogłam
      powiedzieć, że jestem naprawdę przygotowana. Zupełnie przypadkiem
      trafiłam do Auto - Szkoły Pana Leona Biesagi na Widzewie. Starszy
      Pan, ok. 60-ki. Świetny instruktor, potrafi przekazać swoją wiedzę.
      W ciągu pierwszych dwóch godzin naprawdę nauczyłam się parkować i
      robić rękaw na 100%. Wcześniej nigdy nie miałam pewności, że się
      uda. Fakt, jest rygor i dyscyplina. Żarty są później, kiedy zdasz
      egzamin :) Zdałam. Egzaminator nie miał żadnych zastrzeżeń do mojej
      jazdy. Jedno zdanie, które usłyszałam na końcu będę zawsze
      pamiętać: "Widzi Pani, jak ktoś umie jeździć to zda." Dzisiaj
      odbieram prawo jazdy :)))
      Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę dobrych wyborów i
      pozytywnych wyników.
    • mada.easy Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 17.06.09, 18:15
      Szczerze polecam szkołę p.Janusza Sibińskiego. Spokojny i
      doświadczony instruktor z dużą dozą wyrozumiałości - zdałam za
      pierwszym razem
      • Gość: kidnapper Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:32
        Ja zgadzam się z koleżanką szkoła p.Janusza Sibińskiego jest całkiem
        fajna. Co prawda nie zdałem za pierwszym razem tylko za drugim;P Ale
        bardzo dobrze uczy p. Janusz. polecam:)
    • Gość: joasia77 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 22.07.09, 23:25
      Ja uczyłam się w Ekstreme, również podzielam opinię innych na temat
      tej szkoły. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu, jeśli chodzi o
      instruktora polecam Arka, cierpliwość, wiedza i przede wszystkim
      bardzo sympatyczny, natomiast nie polecam Kuby - po prostu "przerost
      formy nad treścią".
      • camelot Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 19.08.09, 00:27
        A czy wszyscy muszą mieć prawo jazdy. Taki delikwent po piątym egzaminie
        powinien być na zawsze skreślony jako kandydat na kierowcę. Dawanie takim prawa
        jazdy jest dawaniem im narzędzia zbrodni. poprostu niektórzy nie nadają się do
        prowadzenia samochodów.
        • Gość: maurycy Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 91.193.160.* 19.08.09, 11:50
          Oczywiście nie wszyscy muszą posiadać dokument zatytułowany "prawo
          jazdy". Niemniej sam doskonale wiesz Camelocie, że jest spora grupa
          osób które posiadają ten dokument - zdały egzamin - i którym to
          osobom powinno się ten dokument zabrać bez prawa starania się o
          ponowne jego uzyskanie. Na drogach jest horror. Inna sprawa że dróg
          nie ma ... . Sam mam prawo jazdy z czasów gdy jeszcze uczyli jeździć
          a nie parkować, zaliczać "rękaw" i parkować 10 cm od krawężnika.
    • Gość: monika Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 26.08.09, 23:18
      ja zdawałam w auto szkole LEJDIS i muszę się pochwalic że zdałam za pierwszym
      razem PS. polecam pana Rafała:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka