flower77 20.04.09, 16:38 mozecie podać ulice gdzie mieszcza się jakieś bazary z antykami, rupieciami, lekami i innymi akcesoriami? w jakie dni one funkcjonuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Re: Bazary z lekami? IP: *.elsnet.pl 20.04.09, 17:02 Tańsze od oryginału. Dzięki takim podróbom można szybciej zejść z tego świata. Nie ma to jak oszczędzanie na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 Re: Bazary z lekami? 20.04.09, 17:04 jesli nie wiecie i nie znacie ulic ani zadnych namiarów to nie wpisujcie się tutaj, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Mnie, niestety, nie da się powstrzymać 20.04.09, 17:14 przed wpisywaniem. Ukochałam sobie zwłaszcza wątki, w których nie mam nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 Re: Mnie, niestety, nie da się powstrzymać 20.04.09, 17:24 jestes strasznie osiołkowata! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tak. 20.04.09, 17:37 Ale lubię pomagać ludziom i gdybyś napisała, czego konkretnie szukasz, to mogłabym z pamięci odmętów wyszukać, czy aby czegoś podobnego nie widziałam. A może nawet coś takiego mam i chcę zbyć? Jeśli są to na przykład plastikowe mieszadełka do drinków, to się spóźniłaś - rano wywaliłam takie bo do niczego nie były mi potrzebne. Teraz zamierzam się na ceramicznego psa i kadzidła o zapachu trawy cytrynowej szt. 4. Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 cóż... 20.04.09, 17:49 myślę,że nie masz w domu tego czego ja poszukuje. sprawa zamknieta Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Może jednak, mam naprawdę wiele rzeczy, 20.04.09, 18:01 zupełnie nieprzydatnych, leków też. Ale nie to nie, trudno, przecież nie uszczęśliwię Cię wbrew Twojej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 hm... 20.04.09, 18:04 skor się takj narzucasz to napisz co masz do zaoferowania? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Z leków? 20.04.09, 18:10 To nie jest narzucanie się. To jest postawa samarytańska. Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 hm... 20.04.09, 18:20 doprawdy? więc czemu nie zaczniesz pomagac tym, którzy są samotni, biedni i lubia samarytanki? i czemu sadzisz, że chodzi mi o leki? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 O, i tu pobłądziłaś po dwakroć. 20.04.09, 18:31 Po pierwsze, wcale nie sądzę, że chodzi Ci o leki, bo gdybym tak sądziła, to nie musiałabym zadawać pytania, czy chodzi Ci o leki. Po drugie zaś, nie mogę zacząć pomagać tym, którzy są samotni i biedni, bo ja już pomagam tym, którzy są samotni i biedni. Rozważałam raczej zakończyć pomaganie samotnym i biednym, ale to wciągające jest jak łuskanie słonecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 Re: O, i tu pobłądziłaś po dwakroć. 20.04.09, 18:38 powiem Ci tylko, że jesteś bardzo przewrotna ! znam psyche babek i niektore sa przewrotne aż nazbyt... zycze mniej lawirowania i kombinowania w meandrach swojej psyche a więcej pracy i prostego jasnego zywota! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dziękuję! 20.04.09, 18:51 Dodam jeszcze, że mam meteoryt znaleziony na Syberii. Ale tu już bym się targowała. "Lawirowanie i kombinowanie w meandrach swojej psyche" to chyba tego samego autora, co: "wyraźnie wyczuwalna determinacja strumienia jej moczu szemrała w mroku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: bazary w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 20.04.09, 17:47 Spróbuj na Górniaku oraz na Dolnej (w tygodniu) lub na giełdzie samochodowej przy Puszkina (niedziela). Nie pytaj jednak o szczegóły. Dawno tam nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 Re: bazary w Łodzi 20.04.09, 17:51 wielkie dzieki!!!! wreszcie KTOŚ kto pisze na temat! a możesz mi jeszcze napisać jaki jest tam asortyment ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: bazary w Łodzi 20.04.09, 18:29 Leki tam maja, nie ma obaw. Okulary tez widzialem. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 Re: bazary w Łodzi 20.04.09, 18:31 własnie okulary ! tylko gdzie??? tam to takie mało precyzyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ekhem.. 20.04.09, 18:38 okulary też mam. Mam parę po -0,75 w obu szkłach, soczewki cylindryczne, darmo oddam, bo łeb mnie w nich boli, a dalej nic nie widzę; okularów do czytania nawet nie zliczę. Wszędzie się walają. Kupuje się je w każdej aptece, w tesco, w rossmannie. Nazwa handlowa "okulary zastępcze". Odpowiedz Link Zgłoś
flower77 Re: Ekhem.. 20.04.09, 18:40 chyba się dziewczynko nudzisz ! akurat okluarki masz tak? a jesli chodziło mi o przeciwsłoneczne to co na to powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Uuuu, pani, żeby pani wiedziała 20.04.09, 18:44 ile mam par okularów przeciwsłonecznych! Darmo dam, bo dawno nikt obcy tak ładnie do mnie nie mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Uuuu, pani, żeby pani wiedziała 20.04.09, 18:53 Ze ja takich dobrych ludzi na swej drodze nie spotykam:) Ale zaryzykuje. Klucza od mojej starej komody nie znajdziesz gdzies u siebie w szparagalach? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Miałam. 20.04.09, 19:09 Ale uznałam, że skoro masz już tę nową komodę, to Ci się nie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Miałam. 20.04.09, 19:17 Szkoda, ta stara jednak bardzo lubie i kiedys ja wyciagne zza pazuchy. A poki co mozesz mi kopsnac jakies trzy stare aviomariny? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Awiomariny 20.04.09, 19:26 na pewno ma Big. No chyba, że urządzają Cię stare krople żołądkowe. Dorzucę termometr z przerwaną rtęcią, żebyś mógł nie sprawdzić, czy Ci zaszkodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: bazary w Łodzi 20.04.09, 18:22 Były tam kiedyś takie stoiska gdzie i hakenkrojca dało się kupić bez problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Niezły bajzel w tym bazarowym wątku 20.04.09, 19:06 A ja mam trochę starych lekarstw na zbyciu. Być może nawet przeterminowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Te przeterminowane to najlepsze kąski. 20.04.09, 19:23 Zawsze na musiku można je komuś spylić na bazarku. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Te przeterminowane to najlepsze kąski. 20.04.09, 19:30 Tylko trzeba by wpierw usunąć kompromitujące specyfiki daty albo przed wciśnięciem klientowi musowo zakładać mu na nos okulary +4, pochodzące ze sklepu wszystko za 2,99. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Te przeterminowane to najlepsze kąski. 21.04.09, 00:03 Brednie. Jeśli tylko mam okazję to kupuję na bazarkach np. aspirynę, która za południową granicą jest o połowę tańsza. Nie muszę dawać się łupić bezczelnym gangom farmaceutycznym rozbestwionym zupełnie wyjątkowo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Te przeterminowane to najlepsze kąski. 21.04.09, 00:11 Co - brednie? Leki, które mam w domu i są przeterminowane nazywasz bredniami? Hm. A aspirynę możesz kupować gdzie chcesz i po ile Ci pasuje. Nawet jeżeli owa aspiryna aspiryną nie jest. Wolny wybór. Aha. Zgadzam się, że w Polsce rynek farmaceutyczny opanowany jest przez międzynarodowe gangi, z którymi zresztą nasze władze doskonale współpracują. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Te przeterminowane to najlepsze kąski. 21.04.09, 09:22 "brednie" nie odnosiło się do Ciebie tylko ogólnie - do budowania szyderczo-potępieńczej atmosfery wokół kupowania leków tu, czy siu.. Aspiryna oferowana na bazarkach to oryginalna aspiryna bajerowska kupowana w czeskich lub słowackich aptekach o połowę taniej i odsprzedawana z jakimś tam zyskiem na bazarkach. Kupuję zawsze chętnie i na zapas i mam z tego podwójną radochę. Po pierwsze - taniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja co do przeterminowanych 21.04.09, 09:58 to należy je wyrzucać. Apteki w swojej obłąkańczej pazerności urządzają "promocyjną" wyprzedaż starych leków - łatwo to zaobserwować. Tylko czekać, kiedy zaczną iluminować swoje budynki.... Odpowiedz Link Zgłoś