Dodaj do ulubionych

Spłonęły kasy na stadionie ŁKS

IP: *.smrw.lodz.pl 27.04.09, 15:07
łks nie ma stadionu, więc pisanie, że " spłonęły kasy na stadionie łks-u" jest
błędem ( celowa pomyłka dziennikarska?).
tytuł powinien brzmieć: "Spłonęły kasy na stadionie miejskim przy al. Unii"
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.bremultibank.com.pl 27.04.09, 15:15
      Ze co? Jesli jakiś dziennikarzyna bierze się za pisanie to niech
      najpierw dowie się, jaki jest stan faktyczny, bo pisanie o stadionie
      miejskim, jako stadionie ŁKS jest błędem, kłamstwem, bzdurą!

WSTYD!!
    • Gość: JA Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: 195.68.192.* 27.04.09, 15:20
      A mówili, że grzyb się nie pali...:)
    • Gość: anTyVN same spłonęły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:23
      śmieszne...
      • Gość: RTS-fan Re: same spłonęły? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 15:26
        jeden ze słynnych stoperów gonił resztki szlugów z przemytu na
        bazarze, a po skończonej pracy chciał jednego odpalić i rzucił
        zapałkę w stertę pustych kartonów, ot co.
    • Gość: Ziemia Obiecana Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:24
      taki stary łódzki zwyczaj - bankrutujesz? to 'się spal'.
      jaka firma - taki pożar <lol>
    • wassercug_fajwel najbliższy znany mi stadion ŁKS jest w Łomży 27.04.09, 15:31
      ale z analizy treści artykułu wynika że chodzi o ten łks z rodowodem
      będzińskim, autor chyba przespał ostatnie kilka lat w Bieszczadach
      • Gość: Przygoda Re: najbliższy znany mi stadion ŁKS jest w Łomży IP: *.gprs.plus.pl 27.04.09, 19:45
        Z tym Bedzinem jestescie juz tak zalosni ze nawet poczynania waszej druzyny na
        boisku nie wygladaja gorzej! Poza krotkim okresem niezlych wynikow w latach
        90-tych ubieglego wieku nie macie sie czym chwalic ale ciagle probujecie
        dyskredytowac juz nawet historie LKS
        • Gość: yoda Re: najbliższy znany mi stadion ŁKS jest w Łomży IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 21:12
          wy za to jestescie smieszni z pisaniem na nas zyd.... sakoro to was
          powolali do zycia Zydzi.tak samo smieszni jestescie piszac"jak
          wejdziecie(kupice) do extraklasy.
          na konie cmy mamy sie czym szczycic nawet ta chwila z lat 90
          ubieglego wieku,za to wy nie macie tej przyjemnosci,a derby
          bedziecie wypominac przez kolejne 15lat?
          • Gość: jarek kalinowski Re: najbliższy znany mi stadion ŁKS jest w Łomży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:39
            Pajace z widzewa,czym sie chwalicie ?Kupionym meczem z legią o
            mistrzostwo(3-2)?Czy może meczem z Eintrachtem 0-9?ŁKS jest ,był i bedzie klubem
            wielosekcyjnym z wielkimi tradycjami i sukcesami w swej historii i historii
            Łodzi.Ale przecież wy nie macie takich sukcesów jak ŁKS MISTRZOSTWA KOSZYKAREK
            SIATKAREK HOKEISTÓW,PIŁKARZY(NIESTETY TYLKO DWA),CZY TEZ WIELE SUKCESÓW
            LEKKOATLETÓW ŁKSU
            • antygrzybiarz Re: najbliższy znany mi stadion ŁKS jest w Łomży 27.04.09, 21:43
              Miasto wam cały cza mówi: jesteście nikim w Łodzi, MY WAS NIE CHCEMY,
              WON!!!!!!!!!!!! Podpalacze!
              • Gość: rrr Re: najbliższy znany mi stadion ŁKS jest w Łomży IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 22:55
                Miasto chce a damskie sie nie licza.A taki frajer jak antygrzybiarz może tylko popisac bo piaskownica juz nie jest jego.Dziewczyny z 4B go wyrzuciły.
    • Gość: oli-gator Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:34
      czyżby kibole z motoru lubelskiego ??? oni po sobie zostawiają tylko
      szczątki i zgliszcza. nawet na swoim podwórku !!! MOTÓR ON TOUR.
    • Gość: Ja Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.zb.lnet.pl 27.04.09, 15:44
      Od razu o podpaleniu gadają... ktoś fajkę wypalił, peta odruchowo rzucił w jakąś
      kupę śmieci (której oczywiście nikomu się sprzątać nie chciało), ta się
      zapaliła, od niej kiosk... ot i wsio...
    • maz-46 Spłonęły kasy na stadionie ŁKS 27.04.09, 16:12
      Jaka szkoda, że nie sfajczyło się wszystko, cały ten obsrany kurnik!
      Powinien spłonąć doszczętnie, ale nie dlatego, że źle życzę ŁKS.
      Marzy mi się stadion przy al. Unii z prawdziwego zdarzenia, gdy wczoraj
      oglądałem mecz na Legii to z zazdrością zerkałem na wznoszone konstrukcje trybun
      i wspaniałe tempo prac. Tamtejsi kibole protestowali przeciw budowie tego
      stadionu. Co za kretyni, dobrze że ich nikt nie słuchał, bo do dziś mieliby
      ruinę jak ŁKS.
      Gdyby ta ruina (stadion ŁKS nie spełnia żadnych norm licencyjnych i
      dopuszczany do gry jest warunkowo) przy al. Unii spłonęła doszczętnie, to byłaby
      szansa że powstanie nowiutki, podobnie jak na Legii stadion. Nie ma bowiem nic
      bardziej mobilizującego niż nieszczęście. A tak poczekamy pewnie na nowy stadion
      w Łodzi jeszcze z 10 lat...
      • antygrzybiarz Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS 27.04.09, 16:16
        Nowy stadion będzie na Widzewie, za 3 latka :), poczekasz krócej :)
        • Gość: Przygoda Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.gprs.plus.pl 27.04.09, 18:44
          Tak glupi zeby w to wierzyc nawet ty nie jestes! Widzew wyludzil od miasta
          grunty zeby nie placic za zdierzawe a za chwile okaze sie ze cos tam nie wyszlo
          io stadionu nie bedzie, oczywiscie rada miejska nie pomyslala o karze za takie
          udawane transakcje wiec nic sie nie stanie!
        • Gość: tutrkiewicz Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 22:57
          masz mało czasu..
      • Gość: xc Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 16:18
        A tak poczekamy pewnie na nowy stadio
        > n
        > w Łodzi jeszcze z 10 lat...

Nowy stadion będzie za 3 lata. Będziesz mógł przyjść zobaczyć jak wyrobisz sobie
        KIKa.
        • maz-46 Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS 27.04.09, 16:40
          Wiem, że Cacek będzie budował nowy stadion Widzewa. To wspaniale.
          Ja miałem na myśli stadion przy al. Unii. Obecny upiorny obiekt straszy swym
          wyglądem i przy nowej hali wygląda jak stary drewniany kibel...
      • Gość: ERGIE1984 Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:15
        A JA CI MOWIE ZE NOWOCZESNY STADION Z RESTAURACJĄ, HOTELEM, KINEM I MARKETEM
        POWSTANIE JUZ NIEDLUGO BO ZA TRZY-CZTERY LATA NA ALEI MARSZAŁKA PIŁSUDSKIEGO.
        ALE JESLI CHODZI O ŁKS... NO COZ POZOSTAJE WAM BEŁCHATÓW...
    • antygrzybiarz Spłonęły kasy na stadionie ŁKS 27.04.09, 16:15
      I to bydłochce nowy stadion ??? A grać na Energetyku, tam
      Wassercugi, wasze miejsce, ewentualnie możecie wrócić do korzeni, czyli na
      Srebrzyńska, przy Manufakturze, gdzie powstaliście po okiem garbatych nochali.
      Dostaną nowy Miejski i też zniszczą.NIE dla stadionu dla bydła z
      Będzina!!!!!!!!!!
      • Gość: Przygoda Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.gprs.plus.pl 27.04.09, 19:52
        Pedofil z grzybem znow wypowiedzal sie w swoim stylu, ciekawe jak zaspiewasz gdy
        juz uda sie wam wejsc(kupic) do ekstraklasy, bedziesz tak samo zdziwiony jak po
        ostatnich derbach pewnie :)
      • Gość: roosevelt5 antygrzybiarz napisał: IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 20:00
        ...możecie wrócić do korzeni, czyli na
        > Srebrzyńska, przy Manufakturze, gdzie powstaliście po okiem
        garbatych nochali.
        -------------
        Nie przeginaj.
        Poznańscy zrobili też wiele dobrego. I potrafili docenić pracę
        swoich pracowników.
        Skąd to wiem?
        Z opowiadań osób, którzy znali ich osobiście w okresie
        miedzywojennym.
      • Gość: anthlrz Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 23:42
        i to bydło chce nowy stadion.Jakim prawem z moich podatkow ten zamieszany w afere korupcyjna klubik ma stawiać stadion na mojej ziemii.Płace podatki i jestem współwłascicielem tej ziemii.
        • Gość: 1910 Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.toya.net.pl 28.04.09, 08:05
          żyjesz w matrixie icek.
    • Gość: Gog Brawo za kasy ŁKS(Górski) IP: *.echostar.pl 27.04.09, 16:37
      Brawo za kasy - durnie i tyle. Górski jako ciekawostka...
      ogrodypamieci.pl/profil/kazimierz-gorski
    • Gość: Widzewiak Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.d1.pl 27.04.09, 16:49
      Szkoda, że wszystko nie poszło z dymem :]
    • Gość: RadicalPejsHunter Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: 91.193.160.* 27.04.09, 17:01
      Gałązka, zamknij ten burdelo-cyrk, wymów umowę i niech grają na Kolejarzu jak
      nie umieją miejskiego uszanować!
    • Gość: Michał M. Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 17:08
      Się spaliły te kasy? Się wzięły i się spaliły? :) Się może same odbudują.
    • Gość: anihilator Ze wstydu spłonęły... IP: *.gprs.plus.pl 27.04.09, 18:15
      ... bo jako świadome przynależności do "klubu", nie mogły znieść takiej gry.
      Albo spaliły się w proteście przeciwko wysłaniu ich na bezrobocie od następnego
      meczu - przecież teraz tylko idiota zapłaciłby za bilet, chyba że Kropaszenka
      przywiezie kibiców z Jerozolimy !
    • Gość: qq Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.elartnet.pl 27.04.09, 18:59
      Kasy spaliły się ze wstydu! I wcale im się nie dziwię!
      • Gość: łodzianin Hahahaha... dobre.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:37
        Słuszna uwaga..
    • Gość: RadicalPejsHunter Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: 91.193.160.* 27.04.09, 19:18
      Pejsy... Was trzeba eksterminować zanim miasto spalicie!!!!!!!!!!
      • Gość: Przygoda Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.gprs.plus.pl 27.04.09, 19:48
        Moze ty pajacu chcesz zaczac? Nie? Poza komentarzem na forum juz nie jestes taki
        madry, taki sam zakompleksiony pajac jak wiekszosc z was!
      • Gość: ERGIE1984 Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:22
        STARY NIE ZNIZAJ SIE DO POZIOMU KIBICOW Z ALEJA. ..U.NII TYLKO WIDZEW DUMĄ ŁODZI
    • Gość: ERGIE1984 Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:07
      iCH EKIPA PRZEGRAŁA TO OD RAZU ZE ZLOSCI PALA SWOJ STADION. BARBARZYNCY??? NIE
      PO PROSTU ELKAESIACY. MALO TO ZNISZCZYLI WLASNY STADION??? NAWET WSROD TAKICH
      BYL IDOL ELKAESIAKOW IGOR SYPNIEWSKI CO WYRYWAL KRZESELKA NA MECZU Z LECHEM,
      ALBO NA DERBACH W 2006 ROKU CO RZUCALI RACAMI W PILKARZY MOZE I WIDZEWSKICH
      GRACZY ALE TO NIEWAZNE CHYBA WEDLUG NICH ZE OBOK CZERWONEGO PILKARZA BIEGL ICH
      BIALY GRACZ.KTO MI POWIE CZY ELKAESIACY WIEDZA CO TO SZACUNEK DO SIEBIE??? JAK
      MOZNA MIEC SZACUNEK DO SIEBIE NISZCZAC TO CO SWOJE, A JA WCALE SIE NIE ZDZIWIE
      JESLI TO ZROBIL JAKIS NACPANY LUB NACHLANY I PODLAMANY PORAZKA KIBIC ŁKS,
      KTORY WYDAL PARE GROSZY NA BILET I OBEJRZAL PORAZKE SWOJEJ DRUZYNY, WIEC
      MUSIAL SIE "ZRELAKSOWAC".HEHE SMIAC MI SIE CHCE Z DRUZYNY I KIBICOW Z ESTADIO
      DE LA GRUZ.

WIDZEW-DUMA ŁODZI(ZAPRASZAM DO ZAKUPU JUTRZEJSZEGO PRZEGLĄDU SPORTOWEGO, A TAM
      OPISANY BÓJ WIDZEWA Z JUVENTUSEM TURYN I ODPOWIEDZ DLACZEGO TO WIDZEW JEST
      DUMĄ ŁODZI)
    • Gość: codi72.72 Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.cust.tele2.pl 27.04.09, 20:14
      Ciekawe a mówią ,że gruz się nie pali.A tak na marginesie to łks(celowo z
      małej litery ,jaki klub taka litera) nie ma swojego stadionu i gra na
      stadionie MOSIR-u.
      • Gość: ERGIE1984 Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:23
        "LUDZIE BEZDOMNI"???
        • Gość: $EK1908 Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 21:26
          Twoi koledzy ze śmieRduchowa też są bezdomni...
          A wy bezdomnie błąkacie się po CHKSie???
          ŁÓDZKI JEST TYLKO ŁKS!!!
          KOŁTUNY SIERADZKIE WON na wieś widzew kokluszki i justynowy
          andrzejowy andrespole i inne piekne wiochy!TYLKO WIOCHA ŻYDZEW KOCHA!
          Czerwone nochale potomkowie tatarkówny i millera!!!
          • antygrzybiarz Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS 27.04.09, 21:42
            Ty debilu.......Tatarkówna to wam załatwiła MP w 1958, co to za naród... Dasz
            im coś w prezencie a oni Cię oplują...
            Won z Łodzi, śmierdziele i
            podpalacze!!!!!!!!!! Tatarkówna zrobiła z KS Polesie polski klub, choć
            wiadomo, że nim nie jest. W tych czasach, kiedy ona miała coś do powiedzenia, to
            Widzew grał w II, III lidze, śmieciu bazarowy!!!!
            . Rozumiesz coś podpalaczu
            ??????????
            • Gość: $EK1908 Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 22:07
              Nawet nie wiesz kto ci wysypał kurnik chłopku z widzewa!
              Skończyłeś podstawówke wieczorowo pewnie w jakimś pipidowie...
              żydzew długo grał w tych okręgowych ligach o prymat z Bzurą Ozorków
              i innymi LZSami taka wasza historia!
              Zawsze za nami LICZY SIĘ TYLKO ŁKS!!!!
              • antygrzybiarz Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS 27.04.09, 22:14
                Co to jest żydzew potomku Trawbucela i Wassercuga ??? Aaaaa o Heimanie
                zapomniałęm, teraz jest Kleiman, żydowskie koło się zamyka :), Żyd was spłodził,
                Żyd was uśpi :)
            • Gość: rrrr Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 23:04
              Ten antygrzygiarz znowu dostał wpier..ol od dziewczynek z piaskownicy.
            • Gość: anthlrz Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 23:21
              A wam wsiorze kto załatwił licencje??? Pasujesz idealnie do kibica widzewa.mały,pusty zakomplesiony.I buty ci smierdza.
              • Gość: RadicalPejsHunter Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: 91.193.160.* 28.04.09, 07:21
                To jak ulał pasuje do śmierdzieli-podpalaczy :)
    • antygrzybiarz Spłonęły kasy na stadionie ŁKS 27.04.09, 20:56
      Płonie ognisko na Judestrasse, obie kasy palą się .............
      • Gość: wwww Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 23:27
        Nie ta ulica durniu pusty.
        • Gość: RadicalPejsHunter Re: Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: 91.193.160.* 28.04.09, 07:21
          Jak nie jak tak ?
    • Gość: łodzianin Spłonęły kasy na stadionie ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 08:45
      sposób w jaki ochroniarze ŁKS-u wyrzucali w niedzielę był urągający. Bluzgi, popychanie klientów, szarpanina. Chamstwo pracowników było tak bezczelne bo zaraz po sprzedaniu biletu wstępu na targowisko odpychali potencjalnego klienta by nie wszedł. Żenujący obraz robienia pieniędzy po Łódzku. Może pracownicy ŁKS-u będą teraz napadali na przechodniów by okradać ich na rzecz klubu. Ponoć Jan Tomaszewski popiera taką formę zarobkowania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka