salimondrali 01.05.09, 17:27 Czy był ktoś dziś na odkrytym basenie? Jeśli tak to jaka jest temperatura wody bo planuję wypad w niedzielę i nie wiem czy jest sens.Byłam dziś na Fali i tylko w brodziku gdzie 37 st. ma woda był O.K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wr Re: Wodny Raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 17:57 powinna być ciepła ogrzewana jest solarami, słońca w ostatnim okresie nie brakuje ale 37 na pewno nie będzie miała. Czy to ma być pływanie czy kąpiel w zupie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wodny Raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 22:44 Nie pływanie tylko leżenie w ciepłej wodzie ,,prawie jak Poprad''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodny raj cd. Re: Wodny Raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 10:25 generalnie co sądzice o wodnym raju? chce się tam wybrac i nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Wodny Raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:20 własnie wróciłam z AQUAPARKU.. wodny raj niech sie chowa! nie wróce tam nigdy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wodny Raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:04 A ja jestem zadowolona i mój syn też. Tylko szkoda, że na kazdym osiedlu nie ma takiego basenu bo by sie troche to wszystko rozładowało a tak to tlok i ludzie za siatka stoja i ich nie wpuszczaja bo jest tlok w taka pogode jak dzis. Odpowiedz Link Zgłoś