przyslowie 07.05.09, 14:43 To trzeba zobaczyć na własne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 14:51 Hm. Szkoda, że nie za bardzo wylewnie uzasadniłaś ową klątwę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 14:55 Bigusiu, lubię być chwilami tajemnicza jak kot. Ty powinieneś to jak najbardziej obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 15:21 Ach, dużo by o tym mówić. Ale po co? Lepiej to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 15:32 Tajemniczosc, tajemniczoscia, tu raczej w gre wchodzi kiepska komunikacja. Chyba, ze pod wieczor chcesz zrobic wielkie BOOOM. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 15:36 Najwyraźniej mam straszliwe zaćmienie. Dalej nie wiem o co kaman. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 15:40 Nie martw się. Sam nie będziesz wiedział, jak szybko przejrzysz. Oj, Bigusiu, Bigusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 15:42 Domyślam się. Urządzasz Dzień Szaradzisty. Ok. Beze mnie. Nie chce mi się rozwiązywać tego typu zagadek. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 15:44 Bigi, nie chcę, byś rozwiązywał zagadki. Chciałam tylko zainteresować. Wyjaśnię póżniej. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 15:45 Już nie musisz. Przestało mnie to interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 16:06 I o co się zaraz obrażasz? Chciałam zachęcić tylko do obejrzenia wystawy pod tym tytułem, na którą sama czekałam. Dziś wieczorem jest jej wernisaż. To nie ja będę robić wielkie BOOOM, ani brać w nim udział. Warto to obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 16:22 Nie - się obrażam, a - straciłem zainteresowanie. Wierz lub nie, ale różnica jest kolosalna. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 22:02 Bigi, nie jesteś Jarkiem, by tracić zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Niech sczezną mężcyzźni. 07.05.09, 15:37 To kto ma pod wieczór zrobić to wielkie BOOOM? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Również polecam 08.05.09, 23:54 Jeżeli jeszcze nikt o tym w wątku nie dopowiedział: fotofestiwal.com/2009/lodz-kaliska/ Robi wrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Również polecam 12.05.09, 11:35 No właśnie! Robi wrażenie pod każdym względem! Ale to trzeba obejrzeć na miejscu, bezpośrednio! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Czy ktoś tu już to widział? 12.05.09, 11:38 Bezpośrednio na Fotofestiwalu? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Czy ktoś tu już to widział? 12.05.09, 20:52 My, Szprota, nie. I szprotestuję przeciw sczeźnięciu wszystkich mężczyzn, niektórzy są całkiem sympatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czy ktoś tu już to widział? 12.05.09, 21:02 Ja też szprotestuję przeciw sczężnięciu nieszczęsnych mężczyzn. I zapewne nie tylko ja. Ale zobaczyć warto, jak sczęzają nieszczęśni. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Czy ktoś tu już to widział? 13.05.09, 07:58 Miła Przysłowie, zboczków promujesz? Nie dostosowali się do realiów współczesności, niech wskakują w rakiety i walą na inne planety. Co za paskudztwo, feee. Widok męskich tyłów jest do bani, odpuszczam śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czy ktoś tu już to widział? 13.05.09, 09:05 Ale o czym tu my? Jakie znów tyły męskie? Gdzie te męskie tyły? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Czy ktoś tu już to widział? 13.05.09, 14:32 No cóż, nie będę wskazywał palcem, nosem wskazuję, chyba wystarzczy. Wydaje się, że muszę zaproponować tradycyjnego kolteta schabowego i młode ziemniaczki. Oj Miała Przysłowie, widzieć, mysleć, a jeszcze jest trzecie, czwarte... Odpowiedz Link Zgłoś