Dodaj do ulubionych

XXVI LO Wileńska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:28
Co sądzicie o XXVI LO na ulicy Wileńskiej? Jestem zainteresowana klasą
humanistyczną.
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 20:49
      Ja polecam III LO
      Klasę humanistyczną A( hist-wos-polski)
      • Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 11.05.09, 15:23
        następny czubek...
        • Gość: gość Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 16:31
          może zarażają się nawzajem?
          • Gość: kaja Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:00
            Nie wszyscy mają tyle punktów, żeby pójść do III. Może mi ktoś powiedzieć jak
            jest XXVI.
            • Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 04.06.09, 16:32
              Do XXVI też trzeba mieć sporo punktów- przynajmniej ze 130 (poza
              biol-chem i mat-fiz bo tam wyższy próg)
        • Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:58
          Hmm ??
          Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał ...
          • Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 11.05.09, 22:09
            mam w nosie czego sobie życzysz w poście XXVI LO świrze
            • Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 08:01
              Rozumiem jakbyś obraził mnie, gdybym chodził do XXVI :D
              Ale ja jestem z Trójki!
              • Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 12.05.09, 14:57
                właśnie dlatego, że jesteś z trójki uważam, że to nie jest post na
                temat twojej szkółki. Wyżywaj się więc gdzie indziej i nie zaśmiecaj
                nam tu bo w tym wątku nikogo twoja szkoła nie interesuje
                • Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 15:10
                  Rozumiem,
                  i przepraszam :D
                  • Gość: egosum Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:56
                    Widzisz rene, osoby z III LO są kulturalne w przeciwieństwie do
                    Ciebie i niektórych innych osób ze słabszych szkół!
                    Ja też z Trójki!

• Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 13.05.09, 19:34
                      wolę ludzi mniej kulturalnych ale za to z polotem i inteligentnych ;)
                      • Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 15:50
                        Skoro sądzisz, że w elitarnym III LO takich ludzi nie ma, to jest
                        małe prawdopodobieństwo znalezienia takich ludzi w innych liceach...
                        • Gość: ja Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 15.05.09, 20:01
                          cieszę się, że dzięki twoim bezsensownym komentarzom wątek o XXVI LO
                          stał się bardzo popularny. Dziękujemy, my wszyscy uczniowie tegoż
                          liceum'
                          PS. W dalszym ciągu twierdzę, że trójeczka nam do pięt nigdy nie
                          dorastała ;)
                          • Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 09:57
                            Prowincjonalna szkółka(XXVI) vs. elitarna szkoła (III LO)
                            Wyniki matur(z poprzednich lat)nie mówią dobrze o XXVI(na pewno nie
                            lepiej niż o Trójce)!
                            :D
                            • Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 16.05.09, 17:49
                              Gratuluję samopoczucia i samozadowolenia. Zdecydowanie wolę moje LO
                              bo zdają tu dobrze również maturę osoby, które były dość słabe jak
                              tu vtrafiły. Do trójeczki przychodzą wyłącznie już nauczeni, z
                              wysoką średnią. Co to za satysfakcja kiedy geniusz dobrze zda
                              maturę? Satysfakcja jest wtedy kiedy przeciętniak zda ją bardzo
                              dobrze. I tu te dwa licea się różnią- na korzyść XXVI oczywiście.
                              PS. Co do wyników matur to o ile pamiętam 26 było przed 3 w dwóch
                              czy trzech przedmiotach ale statystyk nie prowadzę więc sam sobie
                              sprawdź.
                              • Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 19:09
                                Może 26 fałszuje wyniki?
                                :)
                                • Gość: kaja Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 17:40
                                  Moglibyście się przestać kłócić, tylko powiedzieć mi jak jest w 26. Chodzi mi o
                                  klasę humanistyczną.
                                  • Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 17.05.09, 19:25
                                    Jest dobra i już. Wysoki poziom- tyle mogę powiedzieć. A ostatniej
                                    wypowiedzi ucznia z trójeczki już nie będę komentować.
                                    • Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:43
                                      I bardzo dobrze!
                                      Każdy marzy, by być w Trójce!
                                      I tyle...
                                      • Gość: ola Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 19:02
                                        Wiecie może, czy zajęcia pływania są obowiązkowe, czy tylko dla chętnych??
                                        • Gość: Mat Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 19.06.09, 16:12
                                          W 26 LO jest dodatkowa godzina wf-u, w trakcie której można się
                                          zapisać na basen. Jest to wspaniała szkoła i polecam ją wszystkim
                                          ambitnym z dobrymi wynikami z test i wysoką średnią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka