Gość: kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:28 Co sądzicie o XXVI LO na ulicy Wileńskiej? Jestem zainteresowana klasą humanistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 20:49 Ja polecam III LO Klasę humanistyczną A( hist-wos-polski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 11.05.09, 15:23 następny czubek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 16:31 może zarażają się nawzajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:00 Nie wszyscy mają tyle punktów, żeby pójść do III. Może mi ktoś powiedzieć jak jest XXVI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 04.06.09, 16:32 Do XXVI też trzeba mieć sporo punktów- przynajmniej ze 130 (poza biol-chem i mat-fiz bo tam wyższy próg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:58 Hmm ?? Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 11.05.09, 22:09 mam w nosie czego sobie życzysz w poście XXVI LO świrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 08:01 Rozumiem jakbyś obraził mnie, gdybym chodził do XXVI :D Ale ja jestem z Trójki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 12.05.09, 14:57 właśnie dlatego, że jesteś z trójki uważam, że to nie jest post na temat twojej szkółki. Wyżywaj się więc gdzie indziej i nie zaśmiecaj nam tu bo w tym wątku nikogo twoja szkoła nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 15:10 Rozumiem, i przepraszam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egosum Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:56 Widzisz rene, osoby z III LO są kulturalne w przeciwieństwie do Ciebie i niektórych innych osób ze słabszych szkół! Ja też z Trójki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 13.05.09, 19:34 wolę ludzi mniej kulturalnych ale za to z polotem i inteligentnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 15:50 Skoro sądzisz, że w elitarnym III LO takich ludzi nie ma, to jest małe prawdopodobieństwo znalezienia takich ludzi w innych liceach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 15.05.09, 20:01 cieszę się, że dzięki twoim bezsensownym komentarzom wątek o XXVI LO stał się bardzo popularny. Dziękujemy, my wszyscy uczniowie tegoż liceum' PS. W dalszym ciągu twierdzę, że trójeczka nam do pięt nigdy nie dorastała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 09:57 Prowincjonalna szkółka(XXVI) vs. elitarna szkoła (III LO) Wyniki matur(z poprzednich lat)nie mówią dobrze o XXVI(na pewno nie lepiej niż o Trójce)! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 16.05.09, 17:49 Gratuluję samopoczucia i samozadowolenia. Zdecydowanie wolę moje LO bo zdają tu dobrze również maturę osoby, które były dość słabe jak tu vtrafiły. Do trójeczki przychodzą wyłącznie już nauczeni, z wysoką średnią. Co to za satysfakcja kiedy geniusz dobrze zda maturę? Satysfakcja jest wtedy kiedy przeciętniak zda ją bardzo dobrze. I tu te dwa licea się różnią- na korzyść XXVI oczywiście. PS. Co do wyników matur to o ile pamiętam 26 było przed 3 w dwóch czy trzech przedmiotach ale statystyk nie prowadzę więc sam sobie sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 19:09 Może 26 fałszuje wyniki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 17:40 Moglibyście się przestać kłócić, tylko powiedzieć mi jak jest w 26. Chodzi mi o klasę humanistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 17.05.09, 19:25 Jest dobra i już. Wysoki poziom- tyle mogę powiedzieć. A ostatniej wypowiedzi ucznia z trójeczki już nie będę komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:43 I bardzo dobrze! Każdy marzy, by być w Trójce! I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: XXVI LO Wileńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 19:02 Wiecie może, czy zajęcia pływania są obowiązkowe, czy tylko dla chętnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: XXVI LO Wileńska IP: *.retsat1.com.pl 19.06.09, 16:12 W 26 LO jest dodatkowa godzina wf-u, w trakcie której można się zapisać na basen. Jest to wspaniała szkoła i polecam ją wszystkim ambitnym z dobrymi wynikami z test i wysoką średnią. Odpowiedz Link Zgłoś