savrin Slumdog po łódzku - znikające auto 11.05.09, 13:19 Widać, że na chodniku też mogą zachodzić procesy podobne do tych z runa leśnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: takie coś to tylko w Łodzi. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.09, 14:49 Irytują mnie takie idiotyczne wpisy. W innych miastach Polski nie działają złomiarze? No to proszę: 1) w Warszawie - rozebrali pomnik: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,3842294.html 2) w Poznaniu - szyny z dworca głównego (!!!): poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/463521.html 3) we Wrocławiu - kradną wszystko, nawet krzyże nagrobne i ogrodzenia: wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/416974.html 4) w Gdańsku - ukradli papieża: miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,2241413.html Mam wyliczać dalej? Więc nim kolejny półdebil napisze coś o "łódzkiej biedzie" - niech się zastanowi. Łódzcy złomiarze przynajmniej oczyścili kawałek Miasta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: takie coś to tylko w Łodzi. 11.05.09, 15:25 dziś już były conajmniej 3 newsy z Łodzi..więc nie ścniemniaj wybranymi z dowolnego czasu :P Było o pobiciu przez faceta 11 chlopaka, dziwnych "ufockich" śladach na kostce brukowej na piotrkowskiej, wypadku tira w łódzkim..teraz to.. Które inne miasto w kraju może się poszczycić takimi nowinkami? A to tylko dziś..i dzień się jeszcze nie skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin wypadki drogowe tylko w woj. łódzkim IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.09, 15:53 No masz rację. Rzeczywiście, wypadki drogowe mają miejsce tylko w Łodzi. Skąd jesteś, inteligencie, pochwal się? Jeszcze jedno - piszemy w "Łódzkiem" albo w "woj. łódzkim". Tak jak Ci napisałem kilka postów niżej - do książek, dziecko, do książek... Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: wypadki drogowe tylko w woj. łódzkim 11.05.09, 15:57 Książka...skąd wiesz jak ona wygląda? Nie każdemu jest dany luskus czytania takowej, a już o czytaniu jej nie wspomnę.. Dziecko ty moje..mama na obiad woła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wypadki drogowe tylko w woj. łódzkim IP: *.toya.net.pl 11.05.09, 17:33 13xm, pochwal się ty może gdzie mieszkasz, a zaraz poszukamy co w twoim województwie się dzisiaj wydarzyło, czepialski troll się znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Slumdog po łódzku - znikające auto 11.05.09, 13:47 Przed trzema laty w Warszawie na ulicy Opaczewskiej na skęcie w aleje Bohaterów Września stał Polonez . W tej sprawie kilkakrotnie dzwoniłem na policje na Ochocie .Auto stało mniej wiecej tydzień i ŻĄDN|ej REAKCJI nie było . Rozberano je przez nasteonych dni kilka dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emir Czarny Kot Biały Kot IP: 212.183.134.* 11.05.09, 14:10 Lepsza scena jak świnia w trakcie filmu zjada trabanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia mieszkańcy łodzi IP: *.policja.gov.pl 11.05.09, 14:33 to najgorsze pospólstwo, z jakim miałam do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: mieszkańcy łodzi 11.05.09, 14:36 dlatego tak często pisze się "i znowu ta Łódź" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin oj policjantko... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.09, 14:51 Irytują mnie takie idiotyczne wpisy. W innych miastach Polski nie działają złomiarze? No to proszę: 1) w Warszawie - rozebrali pomnik: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,3842294.html 2) w Poznaniu - szyny z dworca głównego (!!!): poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/463521.html 3) we Wrocławiu - kradną wszystko, nawet krzyże nagrobne i ogrodzenia: wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/416974.html 4) w Gdańsku - ukradli papieża: miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,2241413.html Mam wyliczać dalej? Więc nim kolejny półdebil napisze coś o "łódzkiej biedzie" - niech się zastanowi. Łódzcy złomiarze przynajmniej oczyścili kawałek Miasta :))) I jeszcze jedno - zajmij się pracą, policjantko, zamiast udzielać się na forum. Ja uważam, że policjanci to najgorsza hołota, jaką spotkałem. Miło ci, młodsza aspirantko sztabowa? Odpowiedz Link Zgłoś
13xm ty jesteś d*bilem niestety i powtarzasz się.. 11.05.09, 15:28 Kilka postów wcześniej piszesz dokładnie to samo.. i kto tu na idiotę wychodzi, Łodzianinie? ..i znowu mnie zmuszasz to napisania tego samego.."i znowu ta Łodź" :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin do książek... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.09, 15:50 Słowo "łodzianin" piszemy z małej litery. Idź do książek, dziecko, bo wiele jeszcze nauki przed Tobą, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: do książek... 11.05.09, 15:56 Aleś mi dowalił z liścia..łojejku..prawie 30 latkowi od dzieci wyzywać, brawo! ;) Przepraszam, że napisałem "łodzianin" z dużej litery, już nie będę miał do was szacunku (bo pisząc z dużej ma się szacunek..jeszcze) i będę obrażał gdzie się da..dzięki tobie człowieczku. A wiesz, że się nie powtarza wypowiedzi w rozmowie? Chyba, że się choruje na przewlekłą chorobę związaną z głową..lub jest się zwyczajnie idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: do książek... IP: *.toya.net.pl 11.05.09, 17:36 13xm napisał: > Aleś mi dowalił z liścia..łojejku..prawie 30 latkowi od dzieci wiek nie świadczy niestety o rozumie, 13xm jest tego dobitnym przykładem, 30 lat to może on i ma ale mamusia pewnie jeszcze płaci za internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Historia jednej rozbiórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:36 "znikły" to łódzki regionalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Łódź to 3 Świat w Europie IP: *.run.pl 11.05.09, 15:15 wystarczy się przejść ulicami Śródmiescia. Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 Re: Łódź to 3 Świat w Europie 11.05.09, 15:19 a po co chodzić jak można się "super" ŁTeRem przejechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar Slumdog po łódzku - znikające auto 11.05.09, 15:39 Drodzy złomiarze, na mikroskopijnym parkingu dla osób niepełnosprawnych (!) przed szpitalem (!!) im.N.Barlickiego, od wielu ponoć miesięcy (!!!) stoi porzucony samochód. Nawet GW o tym pisała. Dyrektor szpitala o wraku nie wie, bo ma gabinet w innej części budynku, policja wraku usunąc nie może a straż miejska nie chce. Albo odwrotnie... Wszyscy naraz dobro niepełnosprawnych mają ... gdzieś. Może Wy, drodzy złomiarze moglibyście "rozwiązać" problem warku przed szpitalem N.Barlickiego ? Serdecznie dziekuję ! Niepełnosprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Slumdog po łódzku - znikające auto IP: 83.142.220.* 11.05.09, 15:45 a po co nam ta straż miejska, Oni nic nie robią, tylko kawkę popijaja u nas raz stało auto ze 3 tygodnie, nie wiem w koncu co znim się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Slumdog po łódzku - znikające auto IP: *.pools.arcor-ip.net 11.05.09, 16:11 Łódź zawsze była patologiczna. V-ce burmistrz siedzi za korupcję, łódzka ośmiornica, trup leżący w parku trzy dni czy zaraza we wszystkich oddziałach noworodków to tylko mały wycinek. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Powód nr 1: mamy to gdzieś 11.05.09, 16:43 Straż Miejska to stado leniwych matołów, które zwykle rekrutuje się z policyjnych odrzutów - to wiadomo. Są nieudacznikami i każdy sprawa urasta do rangi problemu. Jednakże tym razem problem ich wcale nie przerósł - oni po prostu mieli to w DU.PIE. Nie zamierzali się tym zająć, a "nie możemy BO..." jest ich zdaniem najlepszą wymówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Takie rzeczy... to tylko w łodzi IP: *.wroclaw.mm.pl 11.05.09, 17:56 Takie rzeczy... to tylko w łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Takie rzeczy... to tylko w łodzi IP: *.chello.pl 11.05.09, 21:31 A co? Wrocław woli zamiatać swoje historie pod dywan, by wszyscy myśleli jakie to porządne i bogate miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koresponcja Okęcie Znikające Volvo IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 19:21 W Warszawie na rogu Bakalarskiej i Borsuczej stoi od pół roku srebrne Volvo S60. Właśnie dzisiaj straciło koła. Może złomiarze zainteresują się resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Slumdog po łódzku - znikające auto IP: *.chello.pl 11.05.09, 21:29 Za kilka dni pojawi się zespawany na Allegro jako nówka nieśmigana w okazyjnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrockanin Slumdog po wrocławsku - znikające auto IP: 195.182.9.* 12.05.09, 08:13 We Wrocławiu niestety jest w tej kwestii podobnie. Po policję czy SM to niewielu chce dzwonić, bo potem tylko problemy gdyż zdarza się, że policjanci traktują takiego zgłaszającego jak wroga, który im dodał roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Slumdog po łódzku - znikające auto IP: 195.47.201.* 12.05.09, 11:09 Panów złomiarzy zapraszam na Nowopolską nr 16 jest tam Granatowy Cinquecento do rozebrania. Blokuje tylko miejsce parkingowe a stoi już ze 2 lata. Kiesyś nawet miał kartkę za wycieraczką z oferta kupna ale chyba właściciel sie nie zdecydował sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwakiewka Ta historia to taka Polska w pigułce IP: *.silesiamultimedia.com.pl 12.05.09, 17:30 Ta historia to taka Polska w pigułce, a Łódź jest do tego idealnym miejscem. Polskie miasto. Środek Polski. Polski Grajdołek. I oto mamy obraz Polski jako 3 świat Unii Europejskiej. Slumdog - dobre porównanie. Dlaczego ten kraj jest taki brzydki?? Szaro, brudno i do (p)upy. Już na południu, u Czechów jest czyściej i ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
calber Slumdog po łódzku - znikające auto 17.05.09, 10:53 Nazywanie "slumdogiem" zwykłego złodziejstwa i braku poszanowania czyjejkolwiek własności jest ordynarnym przekłamaniem na miarę rzeczonego złodziejstwa oraz oraz obrażaniem slumdogów. Odpowiedz Link Zgłoś