Dodaj do ulubionych

Lewicy w Lodzi mowimy do widzenia

IP: *.bgone.net 29.01.02, 16:46
Lowcy Skor, Osmiornica, Zabojstwa Przedsiebiorcow, Calkowity Brak Inwestycji
Polskich i Zagranicznych w Miescie, Bezrobocie, Brak JAKICHKOLWIEK Inicjatyw
Mogacych Zmienic Ta Sytuacje, Odsalanie Wody Morskiej Na Cyprze, Fundusze
Ochrony Srodowiska, Lapowkarstwo (zmiana kwalifikacji terenu, niech powstanie
kolejny hipermarket), Wydzial Promocji Miasta (ha ha ha), Program "Zdrowe
Miasto" (ha ha ha). NIC POZYTYWNEGO NIE ZROBILISCIE PRZEZ LATA
(WSPOL)RZADZENIA MIASTEM

Mozna narzekac na prawice ze klerykalna, ale za Palki wyremontowali
Piotrkowska, byly jakies proby pobudzenia gospodarki lokalnej Merloni Gilette

Lewico w Lodzi-jestescie kompletnymi ZERAMI

z powazaniem
mieszkaniec miasta
Obserwuj wątek
    • ob.serwator NIe jest prawdą, ha,ha,ha. Lewicy mówimy .... 29.01.02, 16:56
      Nie jest prawdą jakoby w Łodzi było źle. Dzisiejsza "Trybuna" przedstawia
      jedyną PRAWDĘ (!?) (przedstawianą przez p. doktóra Panasa).
      Tylko ona, no i oczywiście telewizja łódzka dyr. Pieńkowskiego, potrafii
      dostrzec same sukcesy.
      Niech żyją ślepcy!!
      • yavorius Yavorius macha na pożegnanie... 29.01.02, 17:11
        ...pa, pa.
    • dekster Pomożemy ? Pomożemy....... 29.01.02, 17:22
      Zapoznajcie się proszę z poniższym wątkiem i jego rozwinięciem a może wspólnie
      coś uradzimy ?
      Pozdrowienia

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=939202&aid=939415
    • Gość: Mirek Re: Lewicy w Lodzi mowimy do widzenia IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:43
      Gość portalu: Krakers napisał(a):

> Lowcy Skor, Osmiornica, Zabojstwa Przedsiebiorcow, Calkowity Brak Inwestycji
      > Polskich i Zagranicznych w Miescie, Bezrobocie, Brak JAKICHKOLWIEK Inicjatyw
      > Mogacych Zmienic Ta Sytuacje, Odsalanie Wody Morskiej Na Cyprze, Fundusze
      > Ochrony Srodowiska, Lapowkarstwo (zmiana kwalifikacji terenu, niech powstanie
      > kolejny hipermarket), Wydzial Promocji Miasta (ha ha ha), Program "Zdrowe
      > Miasto" (ha ha ha). NIC POZYTYWNEGO NIE ZROBILISCIE PRZEZ LATA
      > (WSPOL)RZADZENIA MIASTEM
      Tu się zgadzam.

> Mozna narzekac na prawice ze klerykalna, ale za Palki wyremontowali
      > Piotrkowska, byly jakies proby pobudzenia gospodarki lokalnej Merloni Gilette
      A tu się nie zgadzam. Bo to za Palki skutecznie kontynuowana była degradacja
      Łodzi zapoczątkowana za Bogdanowicza (pamięta ktos takiego gościa?), której nie
      przyćmiły nieliczne inwestycje (szczególnie nie rozśmieszaj mnie z żyletkami, bo
      mam zajady). To za prawicowego rządu nastąpiło zamknięcie wschodniej granicy w
      wyniku czego błyskawicznie nastąpił kompletny upadek kwitnącego łódzkiego
      rzemiosła i handlu.
      > Lewico w Lodzi-jestescie kompletnymi ZERAMI
      A jaką proponujesz alternatywę?

> z powazaniem
      > mieszkaniec miasta
      Ja też

• Gość: Krakers Re: Lewicy w Lodzi mowimy do widzenia IP: 195.24.50.* 29.01.02, 21:10
        Mirek, zobacz na "Inicjatywa 1.0"

pozdrawiam
        Krakers
    • bartuch Re: Lewicy w Lodzi mowimy do widzenia 29.01.02, 21:30
      Wspolczuje, panowie. Nie rozmieszajcie mnie, ze za prawicy cos sie zmieni!
      A Palke zostawmy w spokoju. O zmarlych nie mowi sie zle, a mialbym nieco do
      powiedzenia na jego temat. Jak pomysle, ze w wyborach samorzadowych mialby
      wygrac pan Kropiwnicki, to mnie krew zalewa. Niestety, ale glosuje na
      lewice. Pozdrawiam panow, mieszkancow mojego ukochanego miasta.
    • ob.serwator Lewica? Prawica? 30.01.02, 12:37
      Lewica? Prawica? Czarni czy czerwoni?
      A ja powiem wam, że jest mi wszystko jedno! Tylko żeby po kolejnych wyborach
      znów nie traktowali swoich stanowisk i urzędów jak prywatny folwark. Żeby znowu
      nie dzielili wszytkich stanowisk między kolesiów i pociotków bez względu na ich
      umiejętności i predyspozycje. Żeby po raz kolejny powyborach nie następowało
      dzielenie łupów i bezkarne nieliczenie sie z nikim (nawet swoimi wyborcami).
      Jak do tego dojść?
      Marzy mi sie społeczeństwo obywatelskie czyli takie, które jest świadome swoich
      wyborów, ale przede wszystkim skutecznie egzekwuje od wybieranych przez siebie
      radnych i parlamentarzystów realizacji obietnic, godnej reprezentacji interesów
      WYBORCÓW !!!
      Tak może być tylko wtedy, gdy my wyborcy, nie będziemy siedzieć cicho kiedy
      zauważymy jakiekolwiek nieprawidłwości. Każdy przez nas wybrany jako
      reprezentant w radzie miasta czy sejmie musi mieć świadomość tego, że patrzymy
      mu na ręce, że obserwujemy jego czyny. Musi mieć świadomość tegi, że jeśli raz
      NAS oszuka to jest spalony NA ZAWSZE.
      • Gość: MarcinK Re: Lewica? Prawica? IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 30.01.02, 14:27
        ob.serwator napisał(a):

> Lewica? Prawica? Czarni czy czerwoni?
        > A ja powiem wam, że jest mi wszystko jedno! Tylko żeby po kolejnych wyborach
        > znów nie traktowali swoich stanowisk i urzędów jak prywatny folwark. Żeby znowu
        > nie dzielili wszytkich stanowisk między kolesiów i pociotków bez względu na ich
        > umiejętności i predyspozycje. Żeby po raz kolejny powyborach nie następowało
        > dzielenie łupów i bezkarne nieliczenie sie z nikim (nawet swoimi wyborcami).
        > Jak do tego dojść?

Zaczac malymi krokami. Jakas nieformalna grupa nacisku? Jakies stowarzyszenie?
        Zeby rzadzacy wiedzieli, ze sa tacy co patrza im na rece. Nieststy, aby mialo
        to jakis realna sile to musi znalezc sie prasa chetna do wspopracy i naglasniania
        pewnych spraw. Ale kogo to interesuje co sie dzieje w tym miescie i kraju? Zobacz
        watek Dekstera "Inicjatywa..." zobacz watek Icognita "Polska Organizacja..." i
        co? Prawie zadne zainteresowanie.

Pozdrawiam, MarcinK
    • Gość: pepe Re: Lewicy w Lodzi mowimy do widzenia IP: 217.97.160.* 30.01.02, 13:16
      > Lowcy Skor, Osmiornica, Zabojstwa Przedsiebiorcow,

wymieniłe� kolego przekręty, które w najlepsze trwały za prawicy, a za lewicy zostały wykryte

>Calkowity Brak Inwestycji

z Twego stwierdzenia wnioskuję, że dysponujesz jakimi� danymi co do rozkładu inwestycji w ostatnich latach? możnaby zanalizowac kto i co przycišgnšł do łodzi. byc może masz rację, że lewica mniej, byc może nie, ja takich danych nie mam, a chętnie bym zobaczył.

> Polskich i Zagranicznych w Miescie, Bezrobocie,

bezrobocie utrzymuje się na pewnym poziomie, mniej więcej stałym w stosunku do �redniej krajowej. Lewica nie robi nic w tej sprawie, ale za rzšdów prawicy było to samo.

> Brak JAKICHKOLWIEK Inicjatyw Mogacych Zmienic Ta Sytuacje,

nigdy nie było (skutecznych) inicjatyw z prawdziwego zdarzenia

>Odsalanie Wody Morskiej Na Cyprze,

zgoda

>Fundusze Ochrony Srodowiska, Lapowkarstwo (zmiana kwalifikacji terenu, niech powstanie
      > kolejny hipermarket),

tu też nie widzę różnicy między lewicš a prawicš

Wydzial Promocji Miasta (ha ha ha), Program "Zdrowe
      > Miasto" (ha ha ha). NIC POZYTYWNEGO NIE ZROBILISCIE PRZEZ LATA
      > (WSPOL)RZADZENIA MIASTEM

masz rację, nic nie zrobili. tak jak żadna wcze�niejsza ekipa.

> Mozna narzekac na prawice ze klerykalna, ale za Palki wyremontowali
      > Piotrkowska, byly jakies proby pobudzenia gospodarki lokalnej Merloni Gilette

Piotrkowskš remontujš stale, a próby pobudzenia gospodarki były i sš żałosne

> Lewico w Lodzi-jestescie kompletnymi ZERAMI
      jeste�cie zerami lewico, prawico - też byli�cie zerami

>
      > z powazaniem
      > mieszkaniec miasta

również mieszkaniec miasta (jeszcze może przez kilka tygodni, bo trzeba gdzie� przecież pracowac)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka