IP: 195.205.163.* 02.06.09, 13:52
Witam,
właśnie dzwoniłam na lotnisko i okazało się że parking jest fajny,
ładny i płatny ale nie strzeżony (za szkody nie odpowiadają), czy w
okolicy jest jakiś parking strzeżony, bo trochę z obawą czytam o
jakiś paleniach gum i nocnych imprezach.
Czy to prawda i można tam bezpiecznie zostawić samochód.
Dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kriku Re: Parking 02.06.09, 15:29
      Nie słyszałem jeszcze żeby się komuś coś stało z samochodem, palenia gum nie ma,
      jeżdżą L-ki, czasem jednoślady, rzadko "wypasione" dwudziestoletnie beemki. Ale
      liczyłbym się z tym że ktoś mimo wszystko może przytrzeć zderzak, ale to
      wszędzie się może zdarzyć - parking jest duży i jest sporo miejsca, ale
      niedzielnych kierowców wszędzie można uświadczyć.
      • Gość: Lork Re: Parking IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 16:07
        Czasem można trafić na jednego świra w Lancerze EVO. Zalecam ostrożność.
        • kriku Re: Parking 02.06.09, 18:41
          hehe

Parking jest bezpieczny
          • Gość: Owcz Re: Parking IP: *.inowroclaw.mm.pl 09.03.10, 16:53
            a znajdzie się coś w pobliżu lotniska, w sensie tańszego i z dojazdem na? :)
            • Gość: kriku Re: Parking IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.10, 23:03
              nie ma, chyba ze chcesz to szukaj czegos na wlasna reke na retkini czy innej
              dzielnicy a pozniej taksa - gra nie warta swieczki.
              • Gość: owcz Re: Parking IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.03.10, 23:11
                dz wielkie za wiadomość :)
                pozdr
                • Gość: Ogórek Re: Parking IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 09:33
                  Jest jeden parking bardzo fajowy na retce. Nie trza duszo płacić tylko ze fury
                  jusz nie odzyskasz!
    • alfahooligans Re: Parking 06.09.10, 21:19
      Jeśli ktoś chce skorzystać z miejsca parkingowego to dysponuje działką w okolicy lotniska.(6km). www.zumi.pl/trasa.html?loc1=%A3%F3d%BC,+Nowy+J%F3zef%F3w+&loc2=%A3%F3d%BC,Gen.+Maczka+35&byCar=on&v=true&long=19.3765856&lat=51.7329856&type=1&scale=6&svActive=false
      Szczegóły pod nr.tel.500 134 803 Rafał
    • Gość: magik Re: Parking IP: *.retsat1.com.pl 11.09.10, 21:18
      www.airport.lodz.pl/pl/dla-pasazerow/z-na-lotnisko/parking
    • karol_sz Re: Parking - dla Warszawa Okęcie - P7 03.10.11, 22:23
      Witam,
      Polecam parking P7 na ul. Dzwonkowej 20.
      Wylot miałem 11:10 do TLL, na parkingu byłem 10:30, w 10min zostałem dostarczony pod terminal, dzięki miłej obsłudze LOT dotarłem z bagażem.
      Samochód bezpiecznie przeczekał 4 dni.
      Po powrocie, po 3min od telefonu bus się zjawił by mnie zabrać.
      Fachowa i solidna obsługa.
      Wybrałem ten parking ze względu na cenę ze środkowej półki i pozytywne oceny.
      Teraz i ja Pozytywną mogę wystawić - polecam P7.
      • Gość: Andrzej29 Re: Parking - dla Warszawa Okęcie - P7 IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.12, 19:35
        Witam.
        Jeśli szukasz parkingu przy lotnisku, zajrzyj na tę stronę: www.parkinglotnisko24.pl/warszawa-okecie/ceny_parkingow.htm. Znajdziesz tam parkingi przy wszystkich polskich lotniskach, ceny, opinie tych, którzy już z nich korzystali. Możesz też zarezerwować sobie miejscówkę przez Internet.
      • Gość: slonecznystok Re: Parking - dla Warszawa Okęcie - P7 IP: 31.187.12.* 25.04.12, 18:19
        no to pozazdrościć takiej szybkiej obsługi, dobrze, że wszystko zakończyło się pozytywnie, ale powiem, że temu wspomnianemu wcześniej parkingowi, park & fly też nic nie brakuje. Mnie bardzo spodobało się to, jak w trakcie siarczystych mrozów pan z obsługi kawę zaproponował, żeby się rozgrzać, niby mała rzecz, a ogromne znaczenie.
        • Gość: bialaroza Re: Parking - dla Warszawa Okęcie - P7 IP: *.play-internet.pl 01.07.12, 13:18
          jak dla mnie jeśli chodzi o parkingi długo terminowe bezkonkurencyjny jest ten wspomniany wcześniej przy Alei Krakowskiej 42. Ma wszystko czego trzeba, dużo miejsc do parkowania, jest bezpieczny, super połączenie z lotniskiem i obsługa też jest super ;)
          • dzinnna Re: Parking - dla Warszawa Okęcie - P7 29.03.13, 23:21
            Najlepsze zestawienie (Okęcie, Ławica, Rębiechowo itd) bazujące na opiniach internautów macie tutaj: 24parkinglotnisko.pl - najlepszy parking przy lotnisku
    • Gość: teady_bear Re: Parking IP: 31.187.12.* 28.03.12, 18:36
      wiecie najbliżej lotniska i z taki parking, gdzie oferują dojazd na to jest ten parking www.parking-lotnisko.pl/ przejrzałam kilka ofert i ta wydaje mi się najbardziej sensowna, a może ktoś jeszcze korzystał??
      • default_user Re: Parking 29.03.12, 00:25
        Gość portalu: teady_bear napisał(a):

> wiecie najbliżej lotniska i z taki parking, gdzie oferują dojazd na to jest ten parking www.parking-lotnisko.pl/ przejrzałam kilka ofert i ta wydaje mi się najbardziej sensowna, a może ktoś jeszcze korzystał??

Nie polecam, za daleko od Lublinka. Z resztą teraz, przy przebudowie "Gierkówki" dojazd zajmie co najmniej 2,5 godziny.
        M..M
        • janaij Re: Parking 02.04.12, 21:32
          Hmm, jak szukałem informacji o opcji parkingowania w pobliżu Ławicy (akurat poznań) to wszędzie ilość informacji była bardzo lakoniczna, w końcu trafiłem na parkinglotnisko24.pl. Maja zestawienie (przyjajmniej większości) parkingów w pobliżu wszystkich lotnisk. Sprawdźcie sami
          • a.s.26 Re: Parking 02.04.12, 22:58
            Tak, masz rację. Ja też korzystałam z tej stronki, gdy ostatnio chciałam zostawić gdzieś blisko lotniska samochód. Wszystko załatwiłam przez net, więc nie musiałam dzwonić, pytać i gadać z jakimiś dziwnymi ludźmi. Polecam: www.parkinglotnisko24.pl/.
            • marek_wasik Re: Parking 03.04.12, 21:56
              Takich stronek jak parking lotnisko 24, są w necie setki, 3 minuty przed kompem i znajdziesz to co Ci najbardziej pasuje.
              • Gość: kinderbueno Re: Parking IP: 31.187.12.* 13.04.12, 20:55
                No może i takich stronek jest sporo, ale nie wszędzie jest tak, jak na parkingu przy Krakowskiej. Bo nie wszędzie spotkasz się z miłą obsługą, która Cię w mrozy poczęstuje kawą, albo herbatą. Więc może nie warto brać pierwszej lepszej z brzegu.
    • kal_ho_naa_ho Re: Parking 13.05.12, 20:37
      no też nie zostawiłabym auta byle gdzie, lepiej poczytać opinie innych. Żeby wiedzieć, gdzie warto auto zostawić, a każdy i tak na pewno się będzie kierował swoim odczuciem i czy mu pasuje czy nie. Mnie też kiedyś przyszło wybierać, gdzie mogę zostawić swoje przy Okęciu i padło na wspomniany wcześniej parking przy alei Krakowskiej 42. Chętnie będę tam wracać właśnie ze względu na lokalizację i na pewność, że moje auto będzie bezpieczne.
      • Gość: łodzianian Re: Parking IP: *.smrw.lodz.pl 14.05.12, 17:54
        Na Krakowskiej 42 w Wawie bywa różnie , szczególnie przy powrocie nieprecyzyjna informacja, gdzie i kiedy samochód będzie czekał, brak z nim kontaktu, potrafił po dogonieniu go uciec sprzed nosa, a i obsługa na samym parkingu była też opryskliwa.
    • Gość: royal Re: Parking IP: *.play-internet.pl 16.08.12, 13:32
      masakra jakaś, jedziesz na wakacje, zostawiasz auto na parkingu, a po powrocie okazuje się, że coś się z autem stało. Nie chciałabym czegoś takiego przeżyć. Nie dziwię się, że masz obawy, ale dobrze jest wcześniej wszystko sprawdzić. Ja najczęściej wylatuję z Okęcia i też za pierwszym razem się bałam co i jak będzie, czy auto będzie całe, ale okazało się, że to, co wyczytałam o parkingu przy Alei Krakowskiej 42 było prawdą. Auto bezpieczne, nic mu sie nie stało i obsługa super.
      • Gość: Maciek Re: Parking IP: *.28.48.195.iwacom.net.pl 05.04.13, 15:27
        Niestety tak to juz jest na lublinku w Łodzi. Placi sie ciezkie pieniadze za parking, ktory nie jest strzezony i do tego trzeba do niego dralowac w deszcz lub mroz. Dlatego tez jak ja lece z lublinka to korzystam z parkinglublinek24.pl. Nie dosyć, że mnie przywoza pod sam terminal (wejscie glowne) i odwoza bezposrednio spod wyjscia to jeszcze sam decyduje kiedy odjade z lotnisa i samochod stoi na monitorowanym video strzezonym parkingu z serwisem zimowym, alkomatem i innymi bajerami. Dla mnie bomba ! Polecam
        • Gość: Wicek Re: Parking IP: *.toya.net.pl 05.04.13, 21:20
          Reklama właściciela parkingu jak nic. Zapomniał dodać, że podczas nieobecności myją samochód, robią remont silnika, albo wymieniają na nówkę sztukę nie śmiganą.
    • Gość: Hej-ho Re: Parking IP: *.devs.futuro.pl 10.06.13, 07:31
      Parking przy lotnisku jest bezpieczny, żadnych wyscigów i innych ekscesów.
    • Gość: Marica Re: Parking IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 06:17
      Całkowicie się zgadzam z powyższymi opiniami na temat www.parking-lotnisko.pl/ w warszawie. Świetny parking! Ceny nie są za wysokie, a obsługa jest przesympatyczna. To chyba najlepszy parking w pobliżu lotniska
    • Gość: GośćParkingu Re: Parking IP: *.39.rev.vline.pl 01.06.15, 14:22
      Witam, jest nowy otworzony parking 1 km przed lotniskiem, ul Pienista 32, sam tam zaparkowałem i jestem bardzo zadowolony. Miła obsługa, można płacić kartą, parking jest strzeżony całodobowo i zdecydowanie tańszy niż ten pod lotniskiem. Podwożą pod sam terminal i odbierają również błyskawicznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka