seurasaari Re: Jeszcze raz 8 marca 08.03.05, 22:34 Coś mi za oierwszym razem nie wyszło - może teraz. Jestem tak wściekła ze muszę to napisać bo chyba exploduje. Od pięciu dni jestem na diecie o czym mój małzonek dobrze wie i nie zgadniecie co mi dzisiaj przyniósł na dzień kobiet .ptasie mleczko. Co wy na to bo mnie się cisna takie słowa z których żadnego tu nie moge napisac. Przeglądałam z uwaga wszystkie wasze zapiski i wyczytałam że najlepszym sposobem na faceta jest olewanie go. Zastanawiam sie czy na męzów to tez działa ............Chyba spróbuję. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Jeszcze raz 8 marca 08.03.05, 22:37 spróbuj i koniecznie daj znać jak działa u mnie czasem działało, choć bez przesady Odpowiedz Link
tamara_t Re: Jeszcze raz 8 marca 08.03.05, 22:49 Ej, no nie przesadzaj! Przeciez to nie było złośliwie! Ja myślę że on chciał ci pokazać, że możesz zjeść cale pudło ptasiego mleczka bo jesteś taka zgrabna że ono Ci nie zaszkodzi! Nie przesadzaj... Odpowiedz Link
seurasaari Re: Jeszcze raz 8 marca 08.03.05, 23:02 Chciałabym żeby tak było ale niestety wiem że nie jest. ale maże rzeczywiście troche przesadzam z tymi nerwami (może to z powodu tej diety) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Jeszcze raz 8 marca 08.03.05, 23:04 odpuść dietę, będziesz zdrowsza ... psychicznie)))))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Jeszcze raz 8 marca 08.03.05, 23:25 Tu się zgadzam Uważam że najlepsza dieta to: - jeść co chcesz, ale z umiarem )) - uprawiać sport - przynajmniej 1,5 godz 2 x w tygodniu - to minimalna ilość do utrzymania stałej wagi i jędrnego ciałka )) Przynjamniej u mnie a wtedy pudełko czekoladek na spółkę z mężem nie tylko Ci nie zaszkodzi, ale... poprawi Wasze relacje ))) zawsze od czegoś trzeba zaczać )) Odpowiedz Link