wkl90 08.06.09, 00:00 Witam Potrzebuje jakiejs fajnej sprawdzonej restauracji w ktorej bede mogl razem z moja dziewczyna zjesc romantyczna kolacje. Mozecie cos polecic ? Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Restauracjaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:24 groups.google.pl/group/pl.regionalne.lodz/browse_thread/thread/4cc0e6fa7d09f95a/b9457e651b3a236c Ja polecam Analogię: www.analogia.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkl90 Re: Restauracjaaaa IP: *.133.rev.vline.pl 08.06.09, 15:51 a co powiecie na restauracje cud miod ? czekam na wiecej propozycji, restauracja musi byc z klimatem, romantyczna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 o rany, 08.06.09, 16:30 to akurat jest moim zdaniem top wszechczasów wśród antytypów. Bez względu na to, czy ktoś chce tam po prostu zjeść, czy odbyć randkę, czy porzucić żółwia, to nie, nie, nie. Pomijam tak zwane kwestie gustu, wystrój, nastrój i jadłospis. Tam jest po prostu BRUDNO, naczynia są brudne, stoły sa brudne, kible są brudne, w surówkach siedzą muchy, a obsługa nie ma zielonego pojęcia o swojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
wkl90 Re: o rany, 08.06.09, 17:35 Dzieki, czyli to na pewno odpada ;] A wiec mozecie mi cos konkretnego polecic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Bar Anna ma czyste naczynia IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 18:07 fasolka po bretońsku jest ok a idąc do kibelka można wziąć ze sobą dyżurny odświeżacz powietrza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: o rany, IP: 78.8.192.* 08.06.09, 18:14 Pisałem - Analogia na Starym Rynku - spokojnie, smacznie - w porządku obsługa. Mało znana restauracja, więc nie ma zbytniego tłoku. Po za tym w linku, który podalem były wymienione inne lokale polecane przez ludzi z PRL-a.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A nie możecie od razu iść do łóżka? 08.06.09, 18:56 Chociaż w sumie masz rację. Jeśli to ma być coś bardziej przewlekłego, to trzeba zaobserwować, jaką osobnik ma technikę spożycia. Potem człowiek latami patrzy, z roku na rok z coraz większą odrazą (przeradzającą się na szczęście w obojętność, ale to już na wyższym levelu) jak partnerowi jedzenie wypada z japy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp aaa202 a ja zawsze chciałem wypić z Toba w Annie IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 19:00 ... Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: aaa202 a ja zawsze chciałem wypić z Toba w An 08.06.09, 23:23 Ja też! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: aaa202 a ja zawsze chciałem wypić z Toba w An 08.06.09, 23:28 Próżne nadzieje, marne szanse macie. Tak czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: aaa202 a ja zawsze chciałem wypić z Toba w An 08.06.09, 23:31 W najgorszym razie sami możemy się napić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: aaa202 a ja zawsze chciałem wypić z Toba w An 08.06.09, 23:46 Rozumiem Was, ale to nie to samo. Współczuję Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: aaa202 a ja zawsze chciałem wypić z Toba w An 09.06.09, 00:29 Naprawdę nie musisz. Z Aaa już kiedyś ustaliliśmy, zresztą po wspólnie (a przynajmniej przy jednym stole)wypitym piwe, że zasadniczo znamy się z jednych zajęć, które miały miejsce w baraku niegydyś istiniejącym tam, gdzie dziś znajduje się nowa BUŁ-a (albo jej praking, już dokładnie tego nie wizualizuję). Z DP też udało mi się kiedyś piwo wypić, i to nawet we wspomnianej Annie, więc teoretycznie układ rozłączny jest już przetestowany - wystraczy go teraz scalić. :-) Z jakiego powodu więc nam współczujesz? - nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Z trzeciej strony układ domyka 09.06.09, 08:16 mój brat, który podciągał Diogenesa z matematyki. Może nawet coś przy tym wypili*, Diogenes najpewniej rozrabiany spirytus Royal, a brat glukozę z wodą. *jednak mało prawdopodobne, biorąc pod uwagę, że brat nieporadnych w matematyce uważa za zaburzonych nieboraków, których ani chybi w niemowlęctwie bito po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Wtedy jeszcze rozrabiałem spirytus.. IP: *.toya.net.pl 09.06.09, 08:25 Co do matematyki to fakt, bez Maćka i Ani z wielkim biustem, z którą siedziałem w ławce nie skończyłbym podstawówki. A do tego matematyk się na mnie uwziął za moją anty społeczną postawę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ciekawe, jaką postawę ma człowiek, 09.06.09, 08:39 który wszystkim zarzuca aspołeczność. Z Anią oraz jej biustem widziałam się w piątek. Nadal jest nieodparta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Matematyk prowadził pierwsze lekcje z IP: *.toya.net.pl 09.06.09, 08:47 "przysposobienia do życia w rodzinie" jako spec od PO.. Pozdrów biust Ani jak go znowu zobaczysz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Restauracjaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 18:00 ja polecam Gęsi Puch na stefanowskiego, Revelo na wigury Odpowiedz Link Zgłoś
wkl90 Re: Restauracjaaaa 08.06.09, 19:39 Zastanawiam sie ... czekam na jeszcze inne propozycje, pozniej cos wybiore. A i napiszcie cos wiecej o tych restauracjach ktore podajecie ^^ A jak myslicie w Boze Cialo w czwartek czynne sa restauracje ? Bede musial zadzwonic do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Restauracjaaaa IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 20:03 www.gastronauci.pl/restauracje/lodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkl90 Re: Restauracjaaaa IP: *.133.rev.vline.pl 08.06.09, 20:35 To to i ja znalazlem, tam jest tego mnostwo a ja potrzebuje czegos sprawdzonego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wkl90 Re: Restauracjaaaa 08.06.09, 22:09 Zdecyduje sie na Revelo, jutro dzwonie i rezerwuje stolik ;] maja fajna sale zwana oliwkowa na romantyczne kolacje, z muzyczka itp ;] A jak sie tam maja ceny ? byl ktos ? a i prosil bym o podanie godzin otwarcia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloven Re: Restauracjaaaa IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 23:28 Soplicowo! Wigury/Sienkiewicza. Proś o stolik "pod schodami", będziecie mieli zapewnioną prywatność. www.soplicowo.com.pl/gallery.php Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Restauracjaaaa 08.06.09, 23:29 Ja tam chyba kiedyś byłem. W archiwum powinieneś znaleźć, że to co zjadłem, to nawet mikrofalówce samo się faluje, więc zasadniczo nie należy się tym sugerować. Ale poszukać możesz. Ogólnie podobało mi się - chociaż zupełnie nie było romantycznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś