Gość: WUJEK IP: *.toya.net.pl 12.12.03, 18:16 Ktoś, kto zarządził wymianę sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniu "Marszałków" w piątek w godzinach szczytu jest chyba kretynem. Dzięki temu przez Łódź można jechać ponad godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swietlik Re: Brawo drogowcy! IP: 203.208.142.* 12.12.03, 18:19 Bo to jest tak, jak ktos nie mysli kogo sadza za biurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Brawo drogowcy! IP: *.retsat1.com.pl 12.12.03, 18:23 Pretensje proszę kierować do Pani Awarii. Bo to awaria techniczna jest odpowiedzialna za brak świetlnej sygnalizacji. Tak naprawdę to opuszczenie skrzyżowania przez policjantów to było idiotyczne posunięcie. W ŁWD powiedzieli, że drogówka na powrót kieruje ruchem. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Brawo drogowcy! 12.12.03, 18:43 Gość portalu: łażej napisał(a): > Tak naprawdę to opuszczenie skrzyżowania przez policjantów to było idiotyczne > posunięcie. W ŁWD powiedzieli, że drogówka na powrót kieruje ruchem. Fakt - jechałem tamtędy (tramwajem) poszesnastej i ciężko opisać słowami, co tam się działo... Drogówka jest z powrotem, ciekawe jak długo nie było. Odsyłam do swojego porannego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=9633070 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJEK Re: Brawo drogowcy! IP: *.toya.net.pl 13.12.03, 00:41 Gość portalu: łażej napisał(a): > Pretensje proszę kierować do Pani Awarii. Bo to awaria techniczna jest > odpowiedzialna za brak świetlnej sygnalizacji. "Od rana drogowcy wyłączyli światła na skrzyżowaniu al. Piłsudskiego i Śmigłego Rydza, żeby naprawiać urządzenie sterujące sygnalizacją". Wynika z tego, że awaria nie była nagła i można było poczekać z naprawą do póżnego wieczora. "Uprzedziliśmy drogówkę, bo wiedzieliśmy, że mogą być kłopoty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTW Re: Brawo drogowcy! IP: 203.208.142.* 13.12.03, 09:04 Awaria ... już ktoś pisze w innym liście, że można było chyba poczekać z wymianą. Polityka osób zajmujących się drogami w temacie o którym mówimy właśnie procentuje. To i tak cud, że przez blisko rok to wszystko jakoś działało. Przecież w urzędzie nie było nikogo, kto by miał jakieś większe pojęcie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy44 Brawo policja! 13.12.03, 00:45 Powód zejścia policji ze skrzyżowania zwalił mnie z nóg-z powodu zmroku zrobiło się niebezpiecznie?! Czy to aby nie policja powinna zadbać o bezpieczeństwo na tym skrzyżowaniu? Z jakiegoś powodu mają te odblaskowe wdzianka w końcu! Wygląda na to, że pozostawienie samemu sobie problemu sterowania ruchem na przecięciu dwóch głównych arterii prawie milionowego miasta jest znacznie lepszym rozwiązaniem... Dzięki wspaniałym panom policjantom podróż z Retkini na Widzew odbyłem w ekspresowym tempie 1h40m. Nic, tylko brać z nich przykład-strażacy przestaną wyjeżdżać do pożarów (można się poparzyć lub złamać rękę zjeżdżając z rury), lekarze-do chorych (można coś podłapać od chorego), itd. Paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś