Gość: HackFinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 07:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HackFinn Re: Frekwencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 07:08 11 XII LO 3995 ok. 35 pax 15 XII LO 3996 9 pax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Frekwencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 18:26 Dobry pomysł z wpisywaniem danych o frekwencji tutaj, choćby pojedynczych tutaj, bo LOT odciął podawanie obłożenia rejsów na www.amadeus.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt Re: Frekwencja IP: *.lot.pl 16.12.03, 05:23 Odciol bo stalo to sie informacja niejawna. DKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Frekwencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 11:35 15 XII LO 3995 ok. 15 pax (raczej wiecej niz mniej od 15), przepraszam, ze podaje te dane w ten sposob ale tak przekazala mi je siostra;) HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Frekwencja IP: 217.153.156.* 16.12.03, 12:33 Dokladniej: 15 XII LO 3995 12 pasazerow 16 XII LO 3996 7 pasazerow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt Re: Frekwencja IP: *.lot.pl 16.12.03, 23:31 IP rodem z lotniska jest wiec chyba nie w szyscy sie stosuja do zalecen zarzadu. dkm PS Pozdrawiam Lowce Jaguarow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Frekwencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 16:38 17 XII LO 3996 9 pax. Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Frekwencja 17.12.03, 23:54 Gość portalu: frt napisał(a): > IP rodem z lotniska jest wiec chyba nie w szyscy sie stosuja do zalecen zarzadu A może po prostu nie do wszytskich ono dotarło... A wogóle, to zarząd zamiast pisać zarządzenia mógłby zadbać o posypanie piaskiem drogi na parkingu. Co cięższe auta nie dają rady zahamować ;-) A jakbym napisał, że nie wiem ilu dzisiaj było poasażerów, ale widziałem kilkunastu ludzi z tobołami, dwóch facetów w mundurach i taką jedną fajną blondyneczkę w czerwonym płaszczyku, to będzie OK? ;-) No dobra! Zamilknę w ramach sojuszu strychowo-szklarnoiwego > > dkm > > PS Pozdrawiam Lowce Jaguarow Szkoda, że portal nie akceptuje polskich znaków w loginie, bo miałbym fajny nick Pozdrawiam jubileuszowo M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Frekwencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 00:34 17 XII LO 3995 20 pax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt+ Re: Frekwencja IP: 217.153.156.* 18.12.03, 07:01 Nie to żebym bagatelizowal zarządzenia ale wydaje mi się że pracownikowi na forum wypada napisać (o ilości pax) cienko, lepiej, jest gut albo coś w tym rodzaju. Nie wszyscy są fanami Lublinka jak my i mogą w jakiś tam sposób wykorzystywac podawane tutaj liczby.Zwłaszcza w przeddzień uruchamiania nowych połączeń. Dodać mogę że człowiek od którego bardzo dużo zależy w tym temacie tez czyta to forum i wyciąga zapewne jakieś wnioski sądzę że lepiej będzie jak wyciągnie wnioski z zestawień przekazanych mu przez zarząd. Łowco Jaguarów- ta blondyneczka jest wyjątkowo słodziutka dzisiaj też nas odwiedziła napiszę pismo do ELo żeby tylko takie nam tu przysyłali. Przyznaj się że nam trochu zazdrościsz pod tym względem ;-))) Co doi zarządzeń to dot one tylko pracowników spółki . Parking zwykle jest posypywany mocznikiem ale moczu zabrakło ma być dzisiaj szkoda że po czasie. Z tego co wiem zimowe plenery są bardzo sprzyjające polowaniom na te wspaniałe drapiezniki. Zresztą Ty chyba wiesz o tym najlepiej. Zresztą co tam będę ukrywal caly czas jestem pod wrażeniem twojego trofeum i odwagi (jak tam bym się bał). dkm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Frekwencja IP: *.pai.net.pl / 62.233.181.* 18.12.03, 13:05 Ja tam wiem o dwoch takich fajnych paniach w czerwonych plaszczykach ups przepraszam o 4. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś