karusiap Re: Czy w Łodzi jest wypożyczalnia psów obronnych 08.07.09, 18:58 PIES NIE JEST RZECZĄ! Nie można go wypożyczyć, a potem oddać! Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef A kobieta? 08.07.09, 23:31 Można wypożyczyć na godzinę, dobę, wyjazd nad Adriatyk, na striptiz kawalerski, do zmywania, mycia okien - co Ty opowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
0u Pies jest po to aby mnie strzegł 09.07.09, 11:47 potem oddam go całego a ponieważ pieski lubię to i on będzie zadowolony z naszego wspólnego wypoczynku na odludziu. Odpowiedz Link Zgłoś
karusiap Re: Pies jest po to aby mnie strzegł 09.07.09, 21:11 Ale podpuszczasz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef To robi się tak: 08.07.09, 23:33 Ze schroniska bierze się psa, wykorzystuje - rozumiem że obronnie - a potem oddaje do schroniska. I już, załatwione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: Czy w Łodzi jest wypożyczalnia psów obronnych IP: *.134.rev.vline.pl 11.07.09, 19:12 Jak można wypożyczyć psa.Do jakiego celu? Rozumiem że do rehabilitacji-tak ale z właścicielem. Ja mam sunię ale dlaczego mam ją wypożyczyć obcym ludziom.W tym tygodniu był reportaż jak z piesków robiono smalec .Ohyda że człowiek coś takiego może robić to nie człowiek nawet zwierzę zachowuje się inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja do ataku to są psy bojowe 11.07.09, 23:43 inna kategoria. Do obrony to chyba lepsza jakaś sprawdzona firma ochroniarska. Jest taka w Łodzi - Kasprzak ad Pietrzak Sekuritas, na Złotnie, bodaj na ul.Podchorążych. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja staram się jak potrafię )))))))) 12.07.09, 12:25 acha.... uzupełniam : nr 36 D, a może :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalif Re: ALARM \!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.09, 14:47 Mam walecznego, pudla obronnego. Pasuje? Czy wolisz chihuahua? Ten tez ma klase. Odpowiedz Link Zgłoś
0u Z psem na działce czujesz się bezpieczniej 14.07.09, 12:32 a nie każdy jest tak nieczuły żeby psa trzymać w bloku i nie każdemu chce się po psie sprzątać, to już lepiej pożyczyć psa na parę dni. Odpowiedz Link Zgłoś