Dodaj do ulubionych

AOK czy AON

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:32
Który ośrodek lepiej przygotowuje do matury? Chodzi mi przede wszystkim o
polski i historie.
Obserwuj wątek
    • Gość: monisia A może UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:41
      Biorę jeszcze pod uwagę kursy na Uniwersytecie Łódzkim. Co o nich sądzicie?
      • Gość: Cortina Re: A może UŁ IP: *.4web.pl 22.07.09, 16:58
        Chodziłam na kursy do AON-u i szczerze odradzam historię;( Jest beznadziejnie
        prowadzona facet gada to co mu w danym momencie przyjdzie do głowy, kompletnie
        nie jest przygotowany do zajęć. Notatki to totalny chaos więc nie da się z nich
        uczyć;/ Jeśli chodzi o polski w AON- ie to polecam zapisać się na analizę i
        interpretacje tekstu. Te zajęcia zaczynają się trochę później bo jakoś w grudniu
        i jest 20 spotkań po 1.5h. Jeśli chodzi o kurs ogólny to tez jest ok dosyć
        dokładnie omawia się materiał z odniesieniem do kontekstów w przypadku poezji;)
        A to na maturze się ewidentnie przydaje;)

Z tego co wiem to dobrze historia jest prowadzona na UŁ, bo np. z AOK-u znajomi
        również nie byli zadowoleni;P

Jeśli chodzi o angielski to z pełną odpowiedzialnością polecam Wawrzonka;)
        Chodzę parę lat , w tym roku chodziłam na kurs maturalny oczywiście rozszerzony,
        bo innych nie mają i maturka wypadła bosko- 84 % na rozszerzeniu;) Nie żebym się
        chwaliła;P Tylko tak dla Twojej świadomości;)

Jeśli masz jakieś pytania to pisz na gg 12345815

Pozdrawiam;)
        • Gość: monisia Re: A może UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:35
          Ja również na angielski chodzę do Wawrzonka. Bardzo mi się podoba. Do matury mam
          jeszcze dwa lata, ale w trzeciej klasie zapisze się na kurs przygotowawczy do
          matury.

Mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat kursów prowadzonych na
          Uniwersytecie. Jak wygląda tam historia i polski. Oczywiście na maturze chce
          zdawać te przedmioty na poziomie rozszerzonym.

W AOK i AON jest kurs maturalny dla drugoklasistów, może wiecie czy na
          Uniwersytecie też jest coś takiego?
    • Gość: Galileusz Łódź Re: AOK czy AON IP: *.smrw.lodz.pl 16.08.14, 14:08
      Serdecznie zapraszamy do łódzkiego oddziału największej w Polsce sieci kursów i korepetycji Galileusz. Gwarantujemy najwyższy poziom nauczania!
      W firmie panuje domowa atmosfera, a uczniowie mają dostęp do darmowych napojów, Wi-Fi oraz materiałów edukacyjnych. W celu dotarcia do ucznia lekcje z nauk przyrodniczych poparte są doświadczeniami, a z nauk humanistycznych - pomocami multimedialnymi.
      Skorzystaj z naszej oferty promocyjnej bezpłatnych zajęć próbnych i zajęć wrześniowych za połowę ceny!
      Więcej informacji:
      www.galileusz.com.pl/lodz/
    • Gość: kamila Re: AOK czy AON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.17, 16:42
      polski i historia w aonie to porażka, nie polecam!
    • Gość: nikoś Re: AOK czy AON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.17, 13:49
      Nie polecam biologii w AON nauczcielka strasznie nieogarnieta, na najprostsze pytania odpowiedzi szukala w ksiazce a jak nie mogla znalezc to zmieniala temat.. Polski natomiast polecam jak najbardziej Pani jest dobrze zorganizowana i super prowadzi lekcje :)
      • justyna0900 Re: AOK czy AON 15.09.17, 09:03
        Co za kłamstwa!!.😠 Właśnie AON jest spoko. Ja tam chodziłam , moje siostry również. A o przyjaciołach bym zapomniala 😆 każdy tam chodził ja np. Biologię miałam z tą podobno "nieogarnieta" Panią. A dzięki tej Pani matura poszła mi bezstresowo wytłumaczyła, poświęciła każdemu z grupy czas. A jesli chodzi o Nauczycieli są super , poświęcenie 100% potwierdzone od przyjaciół. 😉 Takich opini Nie szukałam tutaj bo wiadomo JEST RÓŻNIE. Decyzje podjęłam dzięki forum wewnętrznym w szkole 😊 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka